Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne demişti bahar???
Yaaa
Ama ekmek çorba falan yok
Yanında patlıcan salatası be yoğurt.
Olmadı mı yani
Tüh sevinmiştim.
Yeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
Yaklaşık 3ü kilo verdin yani öyle mi canım.maşallah mervecim .
Sağol canım

Ay yoğurt yedim yazmayı unutmuşum abla 15 taneyi dolma ama full kıymalıydo

evet canım kardes gıbısı varmı ben akşam eve donmek zorunda kaldım tabı gece hepbırlıkte sohbet muhabbet geç saaate çok guzel oluyor
2 niz takımda, abla il dışında.. diğer kızkardeş ne yapıyor nerede canım, yakın mısınız onunla

hoşgeldin canım
Hosbuldum canım
afıyet olsun tatlım
hosbuldum canım sende hosgeldın ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var inş bu sefer hedefıne ulasırsın
sagol canım
memnun oldum haticecimAllah bagislasin evlatlarını inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize
Alip vermeleri sayarsan daha fazla canımda suan kaç kilodayim yarın belli olacak bakalim

Ay yoğurt yedim yazmayı unutmuşum abla 15 taneyi dolma ama full kıymalıydo
Rakamı yanlış mı yazdın canım?

Eğer doğru ise 15 fazla değil, çok çok çok fazla...

Kilo vermek için, hatta verdikten sonra almamak için yavaş yavaş midemizi küçültmeye ihtiyacımız var

Öncesi sonrası yapsan bizde daha motive olsak baharım

2 niz takımda, abla il dışında.. diğer kızkardeş ne yapıyor nerede canım, yakın mısınız onunla
En buyuk benım canım benım kucugum ıl dısında hafızeyle yakınız zaten en kuçuk kız kardesım bekar annemlerlede yakınız zaten

Hosbuldum canım
memnun oldum haticecimAllah bagislasin evlatlarını inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize

Alip vermeleri sayarsan daha fazla canımda suan kaç kilodayim yarın belli olacak bakalim
Hoşgeldin mervis nasıl geçti tatil ,çocuklarla zor oldumu

En buyuk benım canım benım kucugum ıl dısında hafızeyle yakınız zaten en kuçuk kız kardesım bekar annemlerlede yakınız zaten
İyiymiş ya...il dışında olan niye il dışında, farklı memleketten mı evli, yoksa iş için mi canım

Mercumek faLa olmus afiyet olsun canim
bu kadarcık mı
oy ben onu yapamam ki küt diye giderim maazallah
Valla hicbisi olmuyor kac kere yaptim bide yoğun calisiyorum ben
geçmiş olsun canım

haklısın abla olabilir hiç aklıma gelmemişti

Kızlar ben azcık koşuya açar görüşürüz
Sagol kuzum
Tursu diyette tehlikeli canim odem yapar bilgin olsun afiyet olsun
O kiraz gene niye girmis orayaa afiyet olsun ececim
Yeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
Tam tartiyi soracaktim soylemissin kuzum tekrar hosgeldin ins bu sefer mezun edicez seni
İyileşti canım şükürler olsun, bende iyiyim
Sevindim nirancim aman iyi olun bebislere kıyamıyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…