- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.081
Ne demişti bahar???yok yok 70 75 e razı olma inan 70 in altı çok fark ediyor aynı boydayiz bak ve benim vücudum hem sıkı hemde kas oranı yüksek 70le 66 arasında ciddi fark ediyor
hayatin hızlı akışını çocuklar büyüyünce fark ediyoruz zaten
gelinin kızı çeyrek altıncanım izin alsaydın keşke gerçi kalabalık bir semt değilse sıkıntı olmaz sanırım ama bizim burda hemen sabahtan gelin dedi müdür önce ki gittiğimde
aa kim ben mi
dilosum biliyorsun benim vazgeçmemek için en büyük sebebim lohusa iken arkadaşın bana dediği lafti hala aklıma gelir aynaya bakınca
Onun için duyduğun laflar kamçı oluyor baby geç gitti ama çok şükür gitti daha da gidecek aklımdaki hedef için bir 7 kg daha var strrssiz vermek istiyorum sadece
hadi hayırlı olsun canım
Yaaane demisti ben unuttum
iyi dusunelim iyi olsun cnm
Ikinizde geçmişi silip yeni baslangic yapin
Ama birdaha ayni hatalari yaparsa bu sefer geri dönüşü olmicagini hissettir
sabah yumurtada olsa iyi olurmuş cnm
Dolma kac tanediyki 1 tb fazla geldi sanki
Yogurt salatada iyi olurdu
bugun cacik yememisin niran
Menü guzel cnm
Su icebildinmi
mercimek koftesi cok severim ozellikle kendim yaparsam porsiyon kontrolude yapamam
Ama kilo vermek icin 7 tane fazla :))
Gerisi guzel cnm
Yaklaşık 3ü kilo verdin yani öyle mi canım.maşallah mervecim .Yeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
Sağol canımevet canım kardes gıbısı varmı ben akşam eve donmek zorunda kaldım tabı gece hepbırlıkte sohbet muhabbet geç saaate çok guzel oluyor
gayet guzel bır makaleymiş adam haklı
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Ay yoğurt yedim yazmayı unutmuşum abla 15 taneyi dolma ama full kıymalıydone demisti ben unuttum
iyi dusunelim iyi olsun cnm
Ikinizde geçmişi silip yeni baslangic yapin
Ama birdaha ayni hatalari yaparsa bu sefer geri dönüşü olmicagini hissettir
sabah yumurtada olsa iyi olurmuş cnm
Dolma kac tanediyki 1 tb fazla geldi sanki
Yogurt salatada iyi olurdu
bugun cacik yememisin niran
Menü guzel cnm
Su icebildinmi
mercimek koftesi cok severim ozellikle kendim yaparsam porsiyon kontrolude yapamam
Ama kilo vermek icin 7 tane fazla :))
Gerisi guzel cnm
İyileşti canım şükürler olsun, bende iyiyimAfiyet olsun kuzum nasil oldun bebis iyimi
Proteinleri birlikte yememe kuralını uyguluyorum kaptanımbugun cacik yememisin niran
Menü guzel cnm
Su icebildinmi
İyiyi canım, atlattık şükürler olsunafiyet olsun bebişim daha iyicesin inşallah
2 niz takımda, abla il dışında.. diğer kızkardeş ne yapıyor nerede canım, yakın mısınız onunlaevet canım kardes gıbısı varmı ben akşam eve donmek zorunda kaldım tabı gece hepbırlıkte sohbet muhabbet geç saaate çok guzel oluyor
Önerimi beğenmene sevindim ama kaptan veto etmişayyy bu öneriyi çok beğendim.
hatta bayıldım
Hosbuldum canımhoşgeldin canım
memnun oldum haticecimafıyet olsun tatlım
hosbuldum canım sende hosgeldın ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var inş bu sefer hedefıne ulasırsın
sagol canım
Alip vermeleri sayarsan daha fazla canımda suan kaç kilodayim yarın belli olacak bakalimNe demişti bahar???
Yaaa
Ama ekmek çorba falan yok
Yanında patlıcan salatası be yoğurt.
Olmadı mı yani
Tüh sevinmiştim.
Yaklaşık 3ü kilo verdin yani öyle mi canım.maşallah mervecim .
Sağol canım
Rakamı yanlış mı yazdın canım?Ay yoğurt yedim yazmayı unutmuşum abla 15 taneyi dolma ama full kıymalıydo
Öncesi sonrası yapsan bizde daha motive olsak baharımyok yok 70 75 e razı olma inan 70 in altı çok fark ediyor aynı boydayiz bak ve benim vücudum hem sıkı hemde kas oranı yüksek 70le 66 arasında ciddi fark ediyor
hayatin hızlı akışını çocuklar büyüyünce fark ediyoruz zaten
gelinin kızı çeyrek altıncanım izin alsaydın keşke gerçi kalabalık bir semt değilse sıkıntı olmaz sanırım ama bizim burda hemen sabahtan gelin dedi müdür önce ki gittiğimde
aa kim ben mi
dilosum biliyorsun benim vazgeçmemek için en büyük sebebim lohusa iken arkadaşın bana dediği lafti hala aklıma gelir aynaya bakınca
Onun için duyduğun laflar kamçı oluyor baby geç gitti ama çok şükür gitti daha da gidecek aklımdaki hedef için bir 7 kg daha var strrssiz vermek istiyorum sadece
hadi hayırlı olsun canım
En buyuk benım canım benım kucugum ıl dısında hafızeyle yakınız zaten en kuçuk kız kardesım bekar annemlerlede yakınız zaten2 niz takımda, abla il dışında.. diğer kızkardeş ne yapıyor nerede canım, yakın mısınız onunla
Hoşgeldin mervis nasıl geçti tatil ,çocuklarla zor oldumuHosbuldum canım
memnun oldum haticecimAllah bagislasin evlatlarını inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize
Alip vermeleri sayarsan daha fazla canımda suan kaç kilodayim yarın belli olacak bakalim
ınş canımHosbuldum canım
memnun oldum haticecimAllah bagislasin evlatlarını inşallah hep birlikte ulasicaz hedeflerimize
Alip vermeleri sayarsan daha fazla canımda suan kaç kilodayim yarın belli olacak bakalim
İyiymiş ya...il dışında olan niye il dışında, farklı memleketten mı evli, yoksa iş için mi canımEn buyuk benım canım benım kucugum ıl dısında hafızeyle yakınız zaten en kuçuk kız kardesım bekar annemlerlede yakınız zaten
Mercumek faLa olmus afiyet olsun canimMenüm
Sabah 10.00 1 dlm ekmek 2 kaşık patatesli omlet 5 kaşık domates biber sote 1 kk peynir
Ara 1 sade kahve
Ara limonlu rezene
Akşam 17.30 patlıcan biber közlemesi salatası 7 tane mercinek köftesi yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Valla hicbisi olmuyor kac kere yaptim bide yoğun calisiyorum benbu kadarcık mı
oy ben onu yapamam ki küt diye giderim maazallah
Sagol kuzumgeçmiş olsun canım
haklısın abla olabilir hiç aklıma gelmemişti
Kızlar ben azcık koşuya açar görüşürüz
Tursu diyette tehlikeli canim odem yapar bilgin olsun afiyet olsunMerhaba kızlar
Sabah 10.00
4 elma dılım fırında baharatlı patates
1 kk peynır
5 zeytın
2 ymk kasıgı acılı
Domstes salatalık
Cay
15.00
Orta turk kahvesı
18 30
1 kase tarhana corbası
Buyuk kase salata
2 dılım karpuz
Salatalık tursusu
2 lıtre su
O kiraz gene niye girmis orayaaevet dostlar bir nöbet akşamından daha merhaba
menümü yazayımmm
8.30
1 haşl. yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
domates salatalık
yulaf kepeği
12.30
5 yk patlıcan musakka
salata
16.30
5 fırın köfte
cacık 2 adet kiraz
yulaf kepeği
su 3,5 lt olur
Tam tartiyi soracaktim soylemissin kuzum tekrar hosgeldin ins bu sefer mezun edicez seniYeni gelenler olmuş hosgelmisler
Kisaca kendimi tanitayim ben adım merve Yas 29 2 kizim var 103 kilo ile basladim 2013 ten bu yana mezun olmaya calisiyorum bu sefer ınsallh umitliyim
Sevindim nirancim aman iyi olun bebislere kıyamıyorum yaaİyileşti canım şükürler olsun, bende iyiyim
Sağol canım, gerçekten bebeklerin hasta olması daha bı üzüyor insanıSevindim nirancim aman iyi olun bebislere kıyamıyorum yaa
Eşi oralıydı canım ama zaten cok cook uzak degılız onunladaİyiymiş ya...il dışında olan niye il dışında, farklı memleketten mı evli, yoksa iş için mi canım
Aynen canim ya dertlerinide anlatamiyo yavrularSağol canım, gerçekten bebeklerin hasta olması daha bı üzüyor insanı
Evet canım haklısın sagolasınTursu diyette tehlikeli canim odem yapar bilgin olsun afiyet olsun
Tamam tatlimEvet canım haklısın sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?