Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
5 zeytin
Közlenmiş biber 5,6 tane
Bir dilim peynir
Domates
Dereotlu 1 yumurta

Ara 3.00
1 bardak süt
1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam 8.00
Kabak yoğurtlu
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu.

An itibariyle
Sütlü kahve 1 hurma 1 kuru kayısı 3 fındık

Bol su

kızlar bugün tüm gün dışardaydık iyi ki sabah burdaydım yoksa hiç giremezmişim kk ya. şimdi geldik eve menğm yazıp uyuyacağım.
sabah 11.00
1 domates
2-3 dilim salatalık
1 kk peynir
2 haş yumurta

ara sade kahve

öğle 15.30.
3 dolma
1 bardak ayran

akşam 18.30
1 ton balığı
1 kaşık konserve mısır

ara 1 avuç çekirdek

su 3 lt olmuştur

Ben hamile kaldigimda sen kadar zayif degildm cnm 66 civariydm simdiden 80lerdeym 2 haftam var bakalm 82-83 olcak sanirm hayirlisi olsun artik
Bebiş sağ salim gelsin de kilo bir şekilde halledilir :)

Biz de dışarıdaydık bugün menümü yazayım hemen :)

SABAH 12.00
2 tavada yumurta
8 civarı siyah zeytin
1 tane domates
Birkaç dilim karpuz
1 bardak çay
2 tb ekmeği

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 bardak kahve

AKŞAM 19.30
2 şiş mangalda pişmiş et
Çoban salata
Közlenmiş patlıcan (sarımsaklı yoğurt ile)
Mangalda pişmiş soğan

SU 2.5 litre

Evet diyetisyene başladım ama daha önce de yazmıştım ben o verdiklerini yesem kilo alırım diye. İsterseniz listemin fotosunu çekip paylaşabilirim sizinle bu hafta abla. Ciddi anlamda yemek yiyorum. Daha önce baya açmışım. mesela burda denk geldim menülerde diyorsunuz avuç içi kadar tavuk falan diye. O bana iki but ye diyor iki elinin büyüklüğünde. Ekmek konusunu özellikle sordum. Günde iki dilim yenecek diyor illaki. Sabah yemesen akşam iki dilim birden ye diyor. Faydası olacak mı bakıcam Salı günü tekrar randevum var. Haftada bir randevu veriyor

Yok canım bizim burda her markette Çerezcilerde satılır hafif tuzlu kavrulmuş tadı çok güzel tam diyetlik çünkü yağsız ay çekirdeği gibi değil

Geçmiş olsun Hilalcim annen konusuna da çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun tatlım

11.00 sucuklu yumurta
3 dilim peynir
7 zeytin
2 tk fıstık ezmesi
1 tk bal
2 dilim kepek ekmek

17.30 2 yk pilav
4 yk bezelye yemeği
1 kase yoğurt

Su: 1,5 lt
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım

Cumartesi spor puanım
1 saat tempolu yürüyüş 60×2=120
30 dk aletlerde çalışma 30×2=120 puan toplam 240
Pazar spor puanım 40 dk yürüyüş 40×2=80
20 dakika eliptik bisiklet 20×4=80 toplam 160 puan
canım spor çok iyi Pnrrr-12 etiketlemen gerekiyor canım bu seferlik ben etiketlemiş oldum senin yerine:)

canım benim diyetisyenim de öyleydi 2 dilim ekmek yenecek diyordu ama ben ekmeği sevmediğim için yemiyordum bana patates ye diyordu ben de kilo yapar dediğimde neden patates sebze değil mi demişti. onlar okulunu okuyor canım vardır bir bildikleri sen diyetine uy kuzum

canım spor çok iyi Pnrrr-12 etiketlemen gerekiyor canım bu seferlik ben etiketlemiş oldum senin yerine:)
Tesekkur ederim canim.yeniyim kadınlar klibinde bu sayfalarda.once başka konular icin bakardım.uzun zaman girmedim siteye.site görüntüsü değişmiş.daha alışamadım.onceki daha iyiydi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…