Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım hiç tebriği haketmiyorum.
Ramazandan önce 68 idim sonra koyverdim (güya dikkat ediyordum ekmeği az yiyordum falan )bayram sonu bi baktım 73 olmuşum aldıklarımı veriyorum yani.
Öyle düşünme ramazanda hepimiz almışızdır. Önemli olan senin bugün ne yaptığın. Ünşallah daha güzel verip istediğin kiloya ulaşıcaksın

Günaydın kızlar
şeekr orucuma gün itibariyle başladım ama sanki zorlayacak beni
inşallah sonuna kadar gidebilirim
Zorlandığın anda bi tarçınli süt iç iyi gelir sana. İnşallah dilediğin kilona koşa sürede ulaşırsın.

Zorlandığın anda bi tarçınli süt iç iyi gelir sana. İnşallah dilediğin kilona koşa sürede ulaşırsın.
şeker orucunda tüketebiliyor muyuz ki
inşallah canım aslında hedefime çok az kaldı ama benim derdim şeker ihtiyacımı bastırabilmek
o yüzden başladım bakalım ne olacak

Menüm
12.00
Sade Türk kahvesi

15.00
Bir yumurta
Üç dilim sa
sağol canım bakalım ne olacak sonucunda. Ama o tatlı krizlerim azaldı hatta hiç olmuyor desem yeridir sanırım kan şekerim artık düşmüyor. Dört ana dört ara öğün yazmış ağzım hiç boş durmuyor

Menümü yazarken şarjım bitti arkadaşlar
Dünkü menüm
12.00
Sade Türk kahvesi

15.00
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Üç dilim salam
1tk krem peynir
5 zeytin
Bir tabak salata

21.00
Avuç içim kadar balık
Biraz zeytin salatası
Üç yemek kaşığı bezirgani meze
İki yemek kaşığı salata

2 lt su
Dün dışardaydım o yüzden suyu fazla içemedim.

Afiyet olsun

şeker orucunda tüketebiliyor muyuz ki
inşallah canım aslında hedefime çok az kaldı ama benim derdim şeker ihtiyacımı bastırabilmek
o yüzden başladım bakalım ne olacak
Tarçınlı süt bastırır şeker isteğini. Şeker orucunda zararlı olurmu sanmıyorum yanlışta yönlendirmek istemem

Gunaydinnn kizlar

Gelin oglani birakti
Kizin yuvaya alisma randevusu vardi

Gecmisi okudum ama simde cevap veremicem

Çoğu kişi bildirim yapmamis daha

Yasemin tarcinli sut seker orucunu bozmaz cnm

Boşa cikinca gelirim
Sonrada oglani dr a goturecek kizi birakir heralde :))

Hamile olma ihtimalin varsa hiçbirsey yapma canım

İhtima yoksa olursun zaten eninde sonunda, mevsim değişiklikleri, ilaç kullanımları,stres adeti ileri atabilir.
Gebelik ihtimalim yok ama bi PKO geçmişim var canım ama şu da var daha önce kilo verdiğim dönemde aşırı aşırı gerileme yaşadım PKO da doktorum da bliyor düzenli kontrollerim vardı ama son kontrolüm üstünde 2 ay geçti gidememiştim çarşambaya randevu aldım gidicem bakalım bide şu var dönemde çok hastalıktır kazadır atlattım belki de onların stresidir bilmiyorum ki ama adet olamamak beni daha çok stres ediyor genetikte olmamasına rağmen acaba erken menopoz mu diye bile düşünüyorum hoş daha önce regl azlığı sebebi ile hormon tahlilerim iyi çıkmıştı yaptırmıştım hormon testlerimi 8 ay önce ama yinede emin olamıyorum regl olamadıkça da çok strese giriyorum doktorumu değiştim bakalım bu ay eski tahlillerimi de alıp gidicem hastaneye çarşamba günü

Benim kızımında gecen aydı alıştırma. Ağustos’ta bi sene gecikmeyle başlicak inşallah.
Bu anneler olmasa biz ne yapardık çok yaşayın

Stres yapmamaya çalış oda tetikler geciktirmeyi

tamamdır ablacım çok krize girersem tarçınlı süt içerim o zaman

Merhabalar kızlar

Pzt kontrol tartısı

Cuma 59.1
Güncel 59.2
+100
Direniyor dostlar gitmiyor niyeyse
Neyse hayırlısı
Cuma bakalım bir fark olacak mı
Çok yorgunum nöbetten çıktım.
1-2 saat dinlenip küçük kızımı okuldan almaya gideceğim.
Akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…