- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.161
Afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 12.00
1 dilim ekmek
5 zeytin
Közlenmiş biber 5,6 tane
Bir dilim peynir
Domates
Dereotlu 1 yumurta
Ara 3.00
1 bardak süt
1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 8.00
Kabak yoğurtlu
1 tabak sebzeli tavuk yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu.
An itibariyle
Sütlü kahve 1 hurma 1 kuru kayısı 3 fındık
Bol su
Afiyet olsunkızlar bugün tüm gün dışardaydık iyi ki sabah burdaydım yoksa hiç giremezmişim kk ya. şimdi geldik eve menğm yazıp uyuyacağım.
sabah 11.00
1 domates
2-3 dilim salatalık
1 kk peynir
2 haş yumurta
ara sade kahve
öğle 15.30.
3 dolma
1 bardak ayran
akşam 18.30
1 ton balığı
1 kaşık konserve mısır
ara 1 avuç çekirdek
su 3 lt olmuştur
Afiyet olsunBiz de dışarıdaydık bugün menümü yazayım hemen :)
SABAH 12.00
2 tavada yumurta
8 civarı siyah zeytin
1 tane domates
Birkaç dilim karpuz
1 bardak çay
2 tb ekmeği
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 bardak kahve
AKŞAM 19.30
2 şiş mangalda pişmiş et
Çoban salata
Közlenmiş patlıcan (sarımsaklı yoğurt ile)
Mangalda pişmiş soğan
SU 2.5 litre
Evet bu sorunu bende yasıyorum görüntü değişmiş hep Bahadır bende girmiyordumTesekkur ederim canim.yeniyim kadınlar klibinde bu sayfalarda.once başka konular icin bakardım.uzun zaman girmedim siteye.site görüntüsü değişmiş.daha alışamadım.onceki daha iyiydi sanki
Verirsin moralini bozmaKızlar sabitim 75.1
Ben bu yaylada kilo veremeyeceğim galiba
Hamile olma ihtimalin varsa hiçbirsey yapma canımKızlar günaydın deliricem çok az kaldı 8 gün oldu regl olamıyorum biri bana bir çözüm önersin
Çok tebrikler canim adet şisligidir o aman kaybetme cumaya kadar bu rakamiGünaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
Kesinlikle banada garip geliyor halaTesekkur ederim canim.yeniyim kadınlar klibinde bu sayfalarda.once başka konular icin bakardım.uzun zaman girmedim siteye.site görüntüsü değişmiş.daha alışamadım.onceki daha iyiydi sanki
Fazladan efor harcaman gerekiyor demekki arkadaşım detoksmu yapsanKızlar sabitim 75.1
Ben bu yaylada kilo veremeyeceğim galiba
hosbuldum ablam valla yarın belli olacak o getiri abla aldım ama biliyorum
birazcik aldım canim hosbuldum
birazcik var canim Hosbuldum canım senin doğuma bisey kalmamis masallah
abla başınız sağolsun
Hosbuldum hilalim cok şükür guzel geçti
geçmiş olsun canım
kuzum rabbim sifa versin
Hosbuldum canim
Yarin kontrolum var canim insallah hersey normal cikar ben hastanedeyken acilma var mi diye bakalim dedi bayan oldugu halde cok canim acitti sizim sizim sizladi sakin kendini kasma rahat ol insan geriliyor ama utanacak bisey yok hrgun kac kisiye bakiyolar allah bilir ama erkek doktorun takibinde olan bi abla vardi biraz konustum erkek doktor ozeniyo ilgisi alakasi daha cok. kadinlar umursamiyor dedi gercektende bizim fakulte hast oyle insallh senin doktorun hastanen iyidir gecen gun kontrole gittigimde riskli oldugum halde bayan doktor sadece nstye baglayip biseyin yok diye gonderdi kan idrar almadi bebegime bile bakmadi cok moralim bozulmustu yarinda ayni ilgisizlik olursa erkek doktora gidicem bu kadinida sikayet edicem ya halbuki oda bi kadin o da bi anne ne hissettigimizi duygu degisimlerini merakimizi anlamasi gerekirken cok umursamaz ve acimasizlar ya
Bebiş sağ salim gelsin de kilo bir şekilde halledilir :)
İnşallah ya ben bu motiveyle daha çok asılırımÇok tebrikler canim adet şisligidir o aman kaybetme cumaya kadar bu rakami
Benimde kadın dr um erkek yaşlı bi adam. Gercekten çok iyi ilgili detayca herşeyi anlatırdı zaman ayırırdı.Aynen cnm cok az bisi kaldi hayirlisiyla :)
Ay gercekten bazi kadin doktorlar oyleymis benimde komsum anlatmisdi, oda basta bi kadimlna gidiyormus ilgisiz alakasiz ters cvplar veriyormus falan sonra degisdirmis hepsi ayni olmaz tabi ama dedigin gbi kadin kadinin halinden daha anlar piskolojisi herzaman tutmuyor demekki bende oyle dusunerk ilk doktorum kadindi cokta tatli dilliydi aslinda ama sonra o istifa edince bi yaslica adama gittim oda kanser tedavisi goruyormus zaten vefat etti smdi bi orta yaslarda bir adama gidiyorm hem sakacı hem ilgili cok sukur bakalm insallah dogumumda olur diyorm. Sende oyle yap bence ilgilenmesse degisdir sikayet de et haklisin
Amin canim aynen ya insallah :)
Çok iyi tebriklerGeçenlerde 2 3 gün önce 72 .7 idim
Bugün 72.1
Günaydın güzellikler
Hastane randevusu öğleden sonraymis nasıl iyi oldu sabah erkenden yollara dokulmeyi hiç sevmiyorum
Kahvaltımı yaptım evleri topliyim 1 saate çıkarım
Benimde kadın dr um erkek yaşlı bi adam. Gercekten çok iyi ilgili detayca herşeyi anlatırdı zaman ayırırdı.
Yok canım hiç tebriği haketmiyorum.Çok iyi tebrikler
Evet maalesef. Allah her bakımdan iyi insanlarla karşılaştırsınNe icin gidiyorsn doktora dilekcim kotu bisi yoktur umarim
Doktor isi biraz da sans cnm bilemiyorsunki basta bide hamilelikte zaten hassas oluyoruz keske hepsi ilgili olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?