Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Tesekkur ederim canim.yeniyim kadınlar klibinde bu sayfalarda.once başka konular icin bakardım.uzun zaman girmedim siteye.site görüntüsü değişmiş.daha alışamadım.onceki daha iyiydi sanki
Evet bu sorunu bende yasıyorum görüntü değişmiş hep Bahadır bende girmiyordum

Kızlar günaydın deliricem çok az kaldı 8 gün oldu regl olamıyorum biri bana bir çözüm önersin
Hamile olma ihtimalin varsa hiçbirsey yapma canım

İhtima yoksa olursun zaten eninde sonunda, mevsim değişiklikleri, ilaç kullanımları,stres adeti ileri atabilir.

Günaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
Çok tebrikler canim adet şisligidir o aman kaybetme cumaya kadar bu rakami

Tesekkur ederim canim.yeniyim kadınlar klibinde bu sayfalarda.once başka konular icin bakardım.uzun zaman girmedim siteye.site görüntüsü değişmiş.daha alışamadım.onceki daha iyiydi sanki
Kesinlikle banada garip geliyor hala

Aynen cnm cok az bisi kaldi hayirlisiyla :)

Ay gercekten bazi kadin doktorlar oyleymis benimde komsum anlatmisdi, oda basta bi kadimlna gidiyormus ilgisiz alakasiz ters cvplar veriyormus falan sonra degisdirmis hepsi ayni olmaz tabi ama dedigin gbi kadin kadinin halinden daha anlar piskolojisi herzaman tutmuyor demekki bende oyle dusunerk ilk doktorum kadindi cokta tatli dilliydi aslinda ama sonra o istifa edince bi yaslica adama gittim oda kanser tedavisi goruyormus zaten vefat etti smdi bi orta yaslarda bir adama gidiyorm hem sakacı hem ilgili cok sukur bakalm insallah dogumumda olur diyorm. Sende oyle yap bence ilgilenmesse degisdir sikayet de et haklisin

Bebiş sağ salim gelsin de kilo bir şekilde halledilir :)

Amin canim aynen ya insallah :)

Benimde kadın dr um erkek yaşlı bi adam. Gercekten çok iyi ilgili detayca herşeyi anlatırdı zaman ayırırdı.

Günaydın güzellikler
Hastane randevusu öğleden sonraymis nasıl iyi oldu sabah erkenden yollara dokulmeyi hiç sevmiyorum
Kahvaltımı yaptım evleri topliyim 1 saate çıkarım

Ne icin gidiyorsn doktora dilekcim kotu bisi yoktur umarim

Benimde kadın dr um erkek yaşlı bi adam. Gercekten çok iyi ilgili detayca herşeyi anlatırdı zaman ayırırdı.

Doktor isi biraz da sans cnm bilemiyorsunki basta bide hamilelikte zaten hassas oluyoruz keske hepsi ilgili olsa

Çok iyi tebrikler
Yok canım hiç tebriği haketmiyorum.
Ramazandan önce 68 idim sonra koyverdim (güya dikkat ediyordum ekmeği az yiyordum falan )bayram sonu bi baktım 73 olmuşum aldıklarımı veriyorum yani.

Bugünkü planım
Sabah 10.00 klasik kahvaltı 1 dlm ekmek
Öğle 2 br ayran biraz 10 fıstık. Biraz patlıcan biber közlemesi salatam var dünden
Akşam taze fasulye cacık (4 tane mercimek köftesi ya da 1 dlm ekmek çok acıkmazsam yemem bunları)

Su 2.5 yapabilirsem

Uygun mudur
Siz neler planlıyorsunuz

Ne icin gidiyorsn doktora dilekcim kotu bisi yoktur umarim

Doktor isi biraz da sans cnm bilemiyorsunki basta bide hamilelikte zaten hassas oluyoruz keske hepsi ilgili olsa
Evet maalesef. Allah her bakımdan iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…