- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.201
Leblebi yiyebilirsin bu tarz şeyler istediğinde yine ses çıkaran şeyler tercih etmek bana iyi geliyordu cips yerine az biraz Mısır patlat yada kuru yemiş leblebi gibi yeCanım cips bisküvi vs istiyor
Gider canım gider en çok direnen benimkiydi burda benim bile o 70 lerin direnci kırıldı ise seninki de kriilir canım sabırMerhabalar kızlar
Pzt kontrol tartısı
Cuma 59.1
Güncel 59.2
+100
Direniyor dostlar gitmiyor niyeyse
Neyse hayırlısı
Cuma bakalım bir fark olacak mı
Çok yorgunum nöbetten çıktım.
1-2 saat dinlenip küçük kızımı okuldan almaya gideceğim.
Akşama görüşürüz
Bu kadar bence yoktur geç yemeylede alakalı olabilir. Cuma güzel sonuç alacağına eminimBen bugün ki yartiyi hiç demesem yeridir ama
Cum:66,9
Ptes:69,4
Fark: +2.5
Evet tahminleriniz de haklısınız çtesi pazar bol yemeli geç yemeli bir gündü birde sabah hemen tartilip çıktım okula ugradik dışarda kahvaltı ettik eve gelince tekrar tartilmam diye bence 2.5 yoktur yani dimi inşallah
Evet canım ben normalde 17 de kapatıyorum günü en kotu 18 olsun dün malesef 20.30 u geçmiştiBu kadar bence yoktur geç yemeylede alakalı olabilir. Cuma güzel sonuç alacağına eminim
Bi avuç çerez türüde çok yardımcı oluyor.Canım cips bisküvi vs istiyor
Afiyet olsunMerhabalar kızlar
Pzt kontrol tartısı
Cuma 59.1
Güncel 59.2
+100
Neyse hayırlısı
Akşama görüşürüz
Şakın moralini bozma. Bu şekilde fazla çıktı diye yeme işinizde bozma dikkat etmeye devam.Evet canım ben normalde 17 de kapatıyorum günü en kotu 18 olsun dün malesef 20.30 u geçmişti
Evet maalesef. Allah her bakımdan iyi insanlarla karşılaştırsın
Hadi bakalım hayırlısıyla haberini alırız inşKizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
cuma kac kıloydun canım hatırlay amadım ben ama adet sıskınlıgı cok fark edıyorGünaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
guzel canım benceGeçenlerde 2 3 gün önce 72 .7 idim
Bugün 72.1
dayanırsın ınş canımGünaydın kızlar
şeekr orucuma gün itibariyle başladım ama sanki zorlayacak beni
inşallah sonuna kadar gidebilirim
ben butun gun evde bı yattım bı kalktım bugun bı tuhaftım yanı menu guzel gorunuyor canımBugünkü planım
Sabah 10.00 klasik kahvaltı 1 dlm ekmek
Öğle 2 br ayran biraz 10 fıstık. Biraz patlıcan biber közlemesi salatam var dünden
Akşam taze fasulye cacık (4 tane mercimek köftesi ya da 1 dlm ekmek çok acıkmazsam yemem bunları)
Su 2.5 yapabilirsem
Uygun mudur
Siz neler planlıyorsunuz
afıyet olsun canım zeytın salatasını ılk defa duydum ben canım nasıl oluyorMenümü yazarken şarjım bitti arkadaşlar
Dünkü menüm
12.00
Sade Türk kahvesi
15.00
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Üç dilim salam
1tk krem peynir
5 zeytin
Bir tabak salata
21.00
Avuç içim kadar balık
Biraz zeytin salatası
Üç yemek kaşığı bezirgani meze
İki yemek kaşığı salata
2 lt su
Dün dışardaydım o yüzden suyu fazla içemedim.
eksı eksıdır canım guzel benceCuma 69.5
Bugün 69.4
Fark -0.1
o kadarcık artıdan ne olur canım vereceksın ıllakı ıyı dınlenmelerMerhabalar kızlar
Pzt kontrol tartısı
Cuma 59.1
Güncel 59.2
+100
Neyse hayırlısı
Akşama görüşürüz
bencede bu kadar almamıssındır bır anda canım gıder o fazlalıklarBen bugün ki yartiyi hiç demesem yeridir ama
Cum:66,9
Ptes:69,4
Fark: +2.5
Evet tahminleriniz de haklısınız çtesi pazar bol yemeli geç yemeli bir gündü birde sabah hemen tartilip çıktım okula ugradik dışarda kahvaltı ettik eve gelince tekrar tartilmam diye bence 2.5 yoktur yani dimi inşallah
ben bugun yatıp durdum canım sular da kesık hıç bır iş yapamadımneden kimseler yok nerde bu üyeler nerdeleerrrrrr
65,2 kg cuma o yüzden şok oldum ve sevindimcuma kac kıloydun canım hatırlay amadım ben ama adet sıskınlıgı cok fark edıyor
guzel canım bence
dayanırsın ınş canım
ben butun gun evde bı yattım bı kalktım bugun bı tuhaftım yanı menu guzel gorunuyor canım
afıyet olsun canım zeytın salatasını ılk defa duydum ben canım nasıl oluyor
eksı eksıdır canım guzel bence
o kadarcık artıdan ne olur canım vereceksın ıllakı ıyı dınlenmeler
bencede bu kadar almamıssındır bır anda canım gıder o fazlalıklar
ben bugun yatıp durdum canım sular da kesık hıç bır iş yapamadım
Ayy allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın canımKizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
Cok guzel canım maşallah65,2 kg cuma o yüzden şok oldum ve sevindim
neden kimseler yok nerde bu üyeler nerdeleerrrrrr
Kizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
Acaba umutlanmim mi pek fazla cumayaCok guzel canım maşallah
Maşallah çok güzelKızlar bende cuma gunu 78 dım
Bugun 77 yı gordum tartıda 77.5 tum gecen pazartesı hafta içi yanlış beslenme falan ama sukurkı gerı ınmısım {persembe gunu kuru fasulye yemıyorum bırdaha oda sısırmıs}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?