- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.421
dukan pogacasi ne ola ki.. bana da ver tarifini
ben de yarin esime yabanmersinli muffin yapicam az yagli ve tatlandiricili.. umarim tadi birseye benzer, bugun aldim malzemeleri. surekli kek kurabiye istemeye basladi eve cikolatalari yine doldurmadan kendim yapayim dedim bari az kaloriyle kurtaririzzaten 6 kucuk muffin yapicam 4 tane o yer kalanlari da ben lupletmeyi planliyorum sporda eritirim onlari zaten
günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor
kızlar ya bu spor salonu işe yarıcakmı bilmiyorum sadece egzersiz yaptırıyorlar. aletlerle ve beden egzersizi. koşu bandı olmaması çok canımı sıktı. aletleri spor saati dışında kullanmak yasak inanabiliyormusunuz. saçma değil mi? geçen sene aylık 75 liraya bir yere gidiyordum sınırsız spor ve step vardı. şaka gibi burası artk üye oldum 1 aylık gitmemezlik de yapamam =(( yine evde kendi step tahtamla ve plates setimle destek vericem ne yapiyim. dambılımla da kol kaslarımı çalıştırırım. moralim bozuldu ben kendi kendime daha çok terliyordum. keşke burda ki dieğr arkadaşları dinleseydim de oraya başlamasaydım. babam bile nutuk attı dün bize. parayla sporu anlamıyorum. spor insanın içinde olucak. spor dışarda yapılır. koşarsın yürüsün bisiklete binersin eğilir kalkarsın kollarını çevirirsin vb. bir ton söylendi. ve haklı çıktı =)
good morning kızlarr
kalktımkahvaltımı yPTIM dışarda işlerimvar çıkacagım
hem annemin dogum günü bugün pasta ve hediye alıp ona gitmeyi planlıyorum :)
benim canım en çok talı ister her yemek sonrası tatlı yemek istiyorum. cumartesi günü revani yemiştim annem yapmış sağolsun ama 84 kilo olmuşum=(
2 ay önce burdaki arkadaşların desteğiyle 79 u görmüştüm. düşün 5 kilo almışım ben 2 ayda.
2 gün hiçbişey yemek istemiyorum aç aç dolaşmak istiyorum az önce bir tabak makarnayı götürdüm ve kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorum sizden
Evet bugünkü menüm:
SABAH: YOK
ÖĞLEN: Altın Ekmek
AKŞAM: 1 orta boy balık
Birazdan da salata yiicem :)
Eve geldiğimde 69.7 kg çıktımAma muhtemelen akşama kadar pek bir şey yiyemediğimden dolayıdır. Gerçi reglmde bugün bitecek. Yarın görücez bakalım gerçekte kaç kiloyum:)
Ahhhh bu şişkinlik geçmedi sinirlerimide zıplattı ne şişkinlikmiş arkadaş spordan soğuttu
ya kızlar sizde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum ama ben bu sallama yeşil çayın pek etkili olduğunu düşünmüyorum işte mecburen ondan kullanıyorum ama ne bileyim sanki bir etki etmiyo gibi
sizin kullandığınız markalar varmı çaykurun kutusunu evde yapıyorum işte yapamam onun için demle demeyin ok sallama alıpta memnun olduğunuz marka
günaydınnnnn,
dünki menüm ;
sabah
1simit
1 fincan 7 otlu çay
ara
1 nescafe
öğle
yarım kase domates çorbası
4-5 kaşık tavuk tavuk sote + 1 kaşık yoğurt
2 dilim kadar ekmek
ara yarım paket maviyeşil biskübi
15:45 paketin kalanı
akşam 1 fincan kayısı çayı
kızlar iki akşamdır yememek işe yaradı galiba yaklaşık 3 gündür wcye çıkmamış olmama rağmen bu sabah 68,9 u tekrar gördüm bu sisteme devam edicem dün biraz yakındım 3 aydır sadece almıyorum verdiğimde yok diye eşimde tekrardan diyetisyenine başla dedi iyide biliyorum neler vereceğini dedim olsun belki değiştirir diyo şimdi bu akşam yememe işini bir süre deneyeyim sonra bakıcam bu akşam spor günüm eksileri görmek iyi hissettiriyo
Hemen söliiiim:)
7.5 kaşık yulaf kepeği
Alabildiğince light yoğurt
Lor peyniri
1 yumurta
karıştırıp 5 tane poğaça yapıyoruz ve her gün 1 tane yiyoruz :)
Yapışmasın diye yağlı kağıda koyarsanız daha iyi olur :)
ya kızlar sizde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum ama ben bu sallama yeşil çayın pek etkili olduğunu düşünmüyorum işte mecburen ondan kullanıyorum ama ne bileyim sanki bir etki etmiyo gibi
sizin kullandığınız markalar varmı çaykurun kutusunu evde yapıyorum işte yapamam onun için demle demeyin ok sallama alıpta memnun olduğunuz marka
tadı nasıl oliyiii
ve yulaf kepeğini nirden buluyozz
Cnm ben aktarlarda satılan ıslenmemıs yesıl cay kullanıyorum dıgerlerrının bence bı faydası yok.Kucuk termuslar var onların ıcıne demleyıp gun ıcınde ıcebılırsın...
cnm ben ınternetten sıparıs vermıstım ama kıpadada satılıyor gormustum ...Tadı kum gıbıo aynı yulafın dıs kabugunun ogutulmus halı hıc kcl yok ama tadı bence kotu
bencede mursh katılıyorum küçük termosun çinde 2 bardaklık koy işyerinde iç
benim aldığım yeşil çay kurtçuk gibi yumuk yumuk sıcak suyu dökünce açılıyor
kocaman yaprakları rengi daha koyu ve tadı daha güzel çaykuru içemiyorum şimdi duruyor öylece küçük bir kutu
ay kötüyse kalsın :120::120:
para verip diyet için aldığım şeyleri kullanamayınca daha çok sinir oluyorum neyse biz kalsik poğaçaya devamm
Hayvan gibi yedim bugün sürekli elimde bişeydi...
öğle: 1 kase çorba
2 karnıbahar
1kaşık yoğurt
ara:2 portakal
Akşam: 2 kaşık ıspanak
2 kaşık haşlanmış makarna
3 kaşık yoğurt
Ayyy tıka basa doyduuuuuum resmen yaaa bugün daha yicek halim kalmadı...
az once market alisverisinden geldim baya bi harcamisim esimin kartini kullandim sabah birakmisti, eve geldigimde esim evdeydi hemen tabi bir sirinlik bir tatlilik bende... gittim muck muck yapistim yanagina noldu kac para harcadin diyoranlayisli adamin hali baska oluyor iste ya neyse hicbirsey demedi uzun uzun fisleri okudu carsaf gibi tabi oku oku bitmedi seviyorum alisverisi - su an cok mutluyum
simdi de menumu yazayim zaten yok denecek kadar az
sabah(saat 12ydi gerci): samana benzeyen tam tahilli diyet kahvaltilik gevrek :120:+ 200 ml yagsiz soya sutu + 1 kucuk muz + yarim olcek proitein tozu
ogle: yok
aksam (daha yeni hazirliyorum ve kurt gibi acim): 4-5 dilim firinda patates + 1 kasik ekstra light mayonez + bol soganli ve yagsiz peynirli salata
valla biraz az oldu bugun daha spora gitcez gece oof of kesin acikmis olcam gelinceaksama biraz soya eti falan ekleyebilirim hem protein cok olsun daha iyi olur.
2 gün hiçbişey yemek istemiyorum aç aç dolaşmak istiyorum az önce bir tabak makarnayı götürdüm ve kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorum sizden
kızlar misafirim yatılı kalıcakmış 3 gün topige giremicem arada fırsat bulursam girerim
Evet bugünkü menüm:
ÖĞLEN: Altın Ekmek
AKŞAM: 1 orta boy balık
Birazdan da salata yiicem :)
Eve geldiğimde 69.7 kg çıktımAma muhtemelen akşama kadar pek bir şey yiyemediğimden dolayıdır. Gerçi reglmde bugün bitecek. Yarın görücez bakalım gerçekte kaç kiloyum:)
ÖĞLE: 1 tane altın ekmek
BURAYA KADAR NORMALDİ, BURDAN SONRASI VAHİM
AKŞAM: 1 orta boy balık , 1 tabak peynirli zeytinli hindi fümeli domatesli salata
yarım saat sonra 2 kiwi
yarım saat sonra 1 bardak cappucino, yanında 2 finger bisküvi
yarım saat sonra 1 kiwi daha
yarım saat sonra 3 kupa yeşil çay, yanında 2 finger bisküwi daha
1 saat sonra 3 tane dukan poğaçası(((
Yarın sabah umarım şişko çıkmam tartıda, reglmde bitmiş olacak tamamenKorkuyorum.. Yarın bozmadan yapmam lazım şu diyeti Hep akşamları bozuyorum yaa
ben cok arastırdım cnm b-fıt cok guzel ınceltıyor...Bence aksatmadan 1 ay haftada en az 4 gun gıt olcumlerını yapmıslardır zaten bıde ay sonu olculunce farkı gorursun...Leslıe yaptıysan aradakı hareketlerı ona benzıyo...
Günaydın kızlarrrr ...
Dun pek gelemedım youndu baya ...Şimdide raporlara başlamadan bi slm vereyim dedim...İşleri bitirip geliyim
Dünkü menüm ;
Sabah;
Kepekli ekmekten peynırlı tost
1 kupa yesıl cay
Öğle;
Tavuklu salata
2 bardak ıce tea seftalı
Ara;
2 kupa yesılcay
Aksam;
2 tabak tarhana corbası
1 dılım kepeklı ekmek
Ara;
1 portakal
günaydınnnnn,
dünki menüm ;
sabah
1simit
1 fincan 7 otlu çay
ara
1 nescafe
öğle
yarım kase domates çorbası
4-5 kaşık tavuk tavuk sote + 1 kaşık yoğurt
2 dilim kadar ekmek
ara yarım paket maviyeşil biskübi
15:45 paketin kalanı
akşam 1 fincan kayısı çayı
kızlar iki akşamdır yememek işe yaradı galiba yaklaşık 3 gündür wcye çıkmamış olmama rağmen bu sabah 68,9 u tekrar gördüm bu sisteme devam edicem dün biraz yakındım 3 aydır sadece almıyorum verdiğimde yok diye eşimde tekrardan diyetisyenine başla dedi iyide biliyorum neler vereceğini dedim olsun belki değiştirir diyo şimdi bu akşam yememe işini bir süre deneyeyim sonra bakıcam bu akşam spor günüm eksileri görmek iyi hissettiriyo
kızlar işe yarayan içinde sinameki olmayan bitki çayı tavsiyesi istiyorum özellikle akşamları açlık hissettiğimde içmek için
evde yeşil çay ve biberiye var ama ben şöyle tadı mayhoş olan varsa kullandığınız tavsiye ettiğiniz onlardan alayım
birde doğuşun kayısılı çayını ben bulamadım marketlerdee:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?