Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hemen söliiiim:)

7.5 kaşık yulaf kepeği
Alabildiğince light yoğurt
Lor peyniri
1 yumurta

karıştırıp 5 tane poğaça yapıyoruz ve her gün 1 tane yiyoruz :)

Yapışmasın diye yağlı kağıda koyarsanız daha iyi olur :)

Son düzenleme:
Mahvettim diyeti bugün ya

SABAH: YOK

ÖĞLE: 1 tane altın ekmek

BURAYA KADAR NORMALDİ, BURDAN SONRASI VAHİM

AKŞAM: 1 orta boy balık , 1 tabak peynirli zeytinli hindi fümeli domatesli salata

yarım saat sonra 2 kiwi

yarım saat sonra 1 bardak cappucino, yanında 2 finger bisküvi

yarım saat sonra 1 kiwi daha

yarım saat sonra 3 kupa yeşil çay, yanında 2 finger bisküwi daha

1 saat sonra 3 tane dukan poğaçası (((

Yarın sabah umarım şişko çıkmam tartıda, reglmde bitmiş olacak tamamen Korkuyorum.. Yarın bozmadan yapmam lazım şu diyeti Hep akşamları bozuyorum yaa

Son düzenleme:

Duraklama donemıne gırmıssındır sakın ol bence bozma sakın ıradenı ...

ben cok arastırdım cnm b-fıt cok guzel ınceltıyor...Bence aksatmadan 1 ay haftada en az 4 gun gıt olcumlerını yapmıslardır zaten bıde ay sonu olculunce farkı gorursun...Leslıe yaptıysan aradakı hareketlerı ona benzıyo...

good morning kızlarr
kalktımkahvaltımı yPTIM dışarda işlerimvar çıkacagım
hem annemin dogum günü bugün pasta ve hediye alıp ona gitmeyi planlıyorum :)

Ohhh aksama pasta var demekkı

Bende ole yaaa gerı gerı gıdıyorummm...verdıklerımı alıyorum cok mutsuzum acıl cozumem gerek bu durumu

2 gün hiçbişey yemek istemiyorum aç aç dolaşmak istiyorum az önce bir tabak makarnayı götürdüm ve kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorum sizden

Tmm olabılır bugun dengelersın hemen moralını bozma :)

Cnm cok az menun dıkkat et hasta olma.Bıde altın ekmek ne yaww

Ahhhh bu şişkinlik geçmedi sinirlerimide zıplattı ne şişkinlikmiş arkadaş spordan soğuttu

Cnmm yesılcay kıraz sapı demle ıc sıskınlıgını alır

Günaydın kızlarrrr ...

Dun pek gelemedım youndu baya ...Şimdide raporlara başlamadan bi slm vereyim dedim...İşleri bitirip geliyim

Dünkü menüm ;

Sabah;

Kepekli ekmekten peynırlı tost
1 kupa yesıl cay

Öğle;

Tavuklu salata
2 bardak ıce tea seftalı

Ara;

2 kupa yesılcay

Aksam;

2 tabak tarhana corbası
1 dılım kepeklı ekmek

Ara;

1 portakal

günaydınnnnn,
dünki menüm ;
sabah
1simit
1 fincan 7 otlu çay

ara
1 nescafe

öğle
yarım kase domates çorbası
4-5 kaşık tavuk tavuk sote + 1 kaşık yoğurt
2 dilim kadar ekmek

ara yarım paket maviyeşil biskübi
15:45 paketin kalanı

akşam 1 fincan kayısı çayı

kızlar iki akşamdır yememek işe yaradı galiba yaklaşık 3 gündür wcye çıkmamış olmama rağmen bu sabah 68,9 u tekrar gördüm bu sisteme devam edicem dün biraz yakındım 3 aydır sadece almıyorum verdiğimde yok diye eşimde tekrardan diyetisyenine başla dedi iyide biliyorum neler vereceğini dedim olsun belki değiştirir diyo şimdi bu akşam yememe işini bir süre deneyeyim sonra bakıcam bu akşam spor günüm eksileri görmek iyi hissettiriyo

ya kızlar sizde de aynı şey oluyo mu bilmiyorum ama ben bu sallama yeşil çayın pek etkili olduğunu düşünmüyorum işte mecburen ondan kullanıyorum ama ne bileyim sanki bir etki etmiyo gibi
sizin kullandığınız markalar varmı çaykurun kutusunu evde yapıyorum işte yapamam onun için demle demeyin ok sallama alıpta memnun olduğunuz marka

çaykurun sallama yeşil çayı demlemesinden farkı yok
yanlız ben yeni bir yeşil çay aldım çaykurun yeşil çayıyla alakası yok ve tadı daha güzel demleme ama
istersen markasını yazarım

kaçtan sonra yemek yemiyorsun canım sen

Cnm ben aktarlarda satılan ıslenmemıs yesıl cay kullanıyorum dıgerlerrının bence bı faydası yok.Kucuk termuslar var onların ıcıne demleyıp gun ıcınde ıcebılırsın...

Cnm ben aktarlarda satılan ıslenmemıs yesıl cay kullanıyorum dıgerlerrının bence bı faydası yok.Kucuk termuslar var onların ıcıne demleyıp gun ıcınde ıcebılırsın...

bencede mursh katılıyorum küçük termosun çinde 2 bardaklık koy işyerinde iç
benim aldığım yeşil çay kurtçuk gibi yumuk yumuk sıcak suyu dökünce açılıyor
kocaman yaprakları rengi daha koyu ve tadı daha güzel çaykuru içemiyorum şimdi duruyor öylece küçük bir kutu

cnm ben ınternetten sıparıs vermıstım ama kıpadada satılıyor gormustum ...Tadı kum gıbıo aynı yulafın dıs kabugunun ogutulmus halı hıc kcl yok ama tadı bence kotu

ay kötüyse kalsın :120::120:
para verip diyet için aldığım şeyleri kullanamayınca daha çok sinir oluyorum neyse biz kalsik poğaçaya devamm

kızlar işe yarayan içinde sinameki olmayan bitki çayı tavsiyesi istiyorum özellikle akşamları açlık hissettiğimde içmek için
evde yeşil çay ve biberiye var ama ben şöyle tadı mayhoş olan varsa kullandığınız tavsiye ettiğiniz onlardan alayım
birde doğuşun kayısılı çayını ben bulamadım marketlerdee:26::26:

bak mesela sunlar cok kullanıslı demı ? Ofıste sıcak su varsa cantandada yesıl cayını tas doldur bunun ıcıne oglen kaynar su caylarınıda ay ıcıne demle suzdur suzdur ıc nagihancım bunların bıde buyuklerı var

Evet beyaz bulutcum benımkıde ondan bendede caykurun yesıl cayı var toz gıbı begenmedım onu kullanmıyorum ama bunlar yaprak seklınde ve dogal ıslenmemıs oldugu ıcın daha faydalı fıye dusunuyorum...Tadıda benı rahatsız etmıyor...

ay kötüyse kalsın :120::120:
para verip diyet için aldığım şeyleri kullanamayınca daha çok sinir oluyorum neyse biz kalsik poğaçaya devamm

Aynen yaa bı suru para verıyorum sonra ya cope ya tavan arasına kalkıyor.Bende kullanamamıstım sonra annem onları kepeklı unla karıstırıp ekmek yaptı gayette guzel oldu.Yoksa onlar cop olacaktı :)

aslında çeşitli ama azar azar yemişsin çok da fazla yüklendiğini düşünmüyorum. normal yemişsin tatlım. yine de makarnada uzak duralım. dün akşam bizde de vardı makarna hemde en sevdiğimden renkli renkli =)))) ama çatalla ucundan tattım. hele bir de mantar soslu makarnayı öyle severim kii

bende alışevrişi çok seviyorum küçük de olsa bir şeyler almak beni mutlu ediyor. pozitifleşiyorum hemen. iyi mi kötü mü bilemiyorum artık. bu arada menün güzel tatlım.

2 gün hiçbişey yemek istemiyorum aç aç dolaşmak istiyorum az önce bir tabak makarnayı götürdüm ve kendimi çok kötü hissediyorum utanıyorum sizden

hepimizin kaçamakları oluyor, zamanla onlardan da kurtulucaz. yavaş yavaş dizginleriz ben öyle düşünüyorum. benim tek sorunum çikolata kızlar tatlı dan başka bir şey inanın canım çekmiyor =(((

kızlar misafirim yatılı kalıcakmış 3 gün topige giremicem arada fırsat bulursam girerim

valla fadime abla Allah yardımcın olsun evinden hiç misafir eksik olmuyor sana kolay gelsin. diyeti bozma da gerisi sorun değil bence. sonra üzülüyoruz insanlar laf edince :26:

sabahı aksatmayalım akşamı azaltalım mümkünse yok edelim =) illa bisküvi kahve tüketiceksen en azından sabah tüket metabolizman hızlıyken arada erir belki. şişlik konusun da benim de öyle oluyor reglim yaklaştı diye olabililr. normal zamanlarıma göre şu an daha az yiyorum özellikle akşamları kesmeye çalışıyorum yine de karnım şiş. , göbeğim 3 kat duruyor

inşallah dediğin gibi olur murshüm. pazartesi perşembe cumartesi gitmeyi düşünüyorum.

çok güzel doyurucu olmuş arkadaşım afiyet olsun.

zaten menün de çok güzel ölçülü olmuş nagicim =) ben de akşam yememek için elimden geleni yapıyorum inan. başarıyorum gibi. ama henüz eksileri göremedim. spora haftanın 3 günü gitmeyi düşünüyorum sence 4 e mi çıkarmalıyım?

Son düzenleme:

cnm ben yeşil çay biberiye mısır püskülü tarcın demleyıp ıcıyorum gun ıcınde aclıgımı bastırıyor acıkmıyorum uzun sure tavsıye ederım dene :) Tadıda fena degıl ıcılebılır yanı

günaydın kızlaaaaar bir çok yazıya cevap vermekten kendimi anlatamadım =)
dün gece 15 dk egzersiz yapıp uyudum. sabah çok sıkı bir kahvaltı yaptım hatta epey sıkı oldu

menüm;

sabah: kahvaltılık çok çeşitli yedim saymayayım.. 2 bardak şekersiz çay içtim.

öğlen: süzme mercimek çorbası. 2 dilim kepek ekmeği.

akşam: meyve yerim ya da kahveyle bisküvi.

artık zayıflamak ve kendimi ödüllendirmek istiyorum. birbirimize daha çokd estek olmalıyız bence. hepimiz iradeli olursak hevesle anlatırsak daha güzel olur diye düşünüyorum. biri kaçamak yapınca benim de aklımdan geçiyor valla aile gibi olduk burda

Metabolizmanızın işleyişini kolaylaştırmak ister misiniz?26.04.2011 13:04:06 Metabolizmanın mükemmel işleyebilmesinin yanında sağlıklı ve güzel bir hayat sürmenin temel koşulu bol bol su içmekten geçiyor.

İşte su içmek için 46 neden:

1- Hiç bir şey su olmadan yaşayamaz.

2- Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını önce bastırır, sonra öldürür.

3- Su temel enerji kaynağıdır.

4- Su vücudun her hücresinde eletriksel ve manyetik enerji üretir, bize yaşam gücü verir.

5- Hücre yapısındaki maddeleri birbirine bağlayan bir yapıştırıcıdır.

6- DNA hasarını önler ve onarım mekanizmalarının daha iyi çalışmasına yardımcı olur, böylece üretilen Anormal DNA sayısı azalır.

7- Bağışıklık sisteminin merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir.

8- Bütün besinlerin, vitaminlerin ve minerallerin temel çözücüsüdür. Vücutta besinleri küçük parçalara ayırır, sindirimlerinde ve son metabolik aşamalarında görev yapar.

9- Besinlere enerji verir ve parçalanan besinler sindirim sırasında bu enerjiyi vücuda aktarır. Susuz yenen yemeğin vücut için hiçbir enerji değeri yoktur.

10-Su, besinlerdeki gerekli öğelerin emilimini artırır.

11-Bütün öğelerin vücuda taşınmasına yardımcı olur.

12-Akciğerlerde Oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini artırır.

13-Hücreye ulaşan su, o hücreye oksijen verir ve atık gazları vücuttan atılmaları için akciğerlere taşır.

14-Vücudun çeşitli bölgelerinden zehirli atıkları toplar ve atılmaları için karaciğer ya da böbreklere taşır.

15-Eklem boşluklarındaki temel yağlayıcı maddedir, sırt ağrılarının oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur.

16-Omurgadaki diskleri "şok emici su yastıkları"na dönüştürür.

17-Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler.

18-Kalp krizi ve felce karşı koruyucudur.

19-Kalp ve beyin damarlarında pıhtılaşmayı önler.

20-Vücudun soğutma ve ısıtma sistemleri için vazgeçilmezdir.

21-Düşünme başta olmak üzere, bütün beyin fonksiyonları için bize güç ve eletriksel enerji verir.

22-Serotonin ve diğer noransmitterlerin (sinir ileticileri) üretimi için vazgeçilmezdir.

23-Melatonin de dahil olmak üzere, beyinde üretilen bütün hormonların yapımı için gereklidir.

24-Çocuklarda ve yetişkinlerde dikkat yetersizliği sorununa çözüm getirir.

25-Çalışma verimini artırır ve dikkat aralığını büyütür.

26-Su dünyadaki diğer bütün içeceklerden daha kolay bulunabilir ve hiçbir yan etkisi yoktur.

27-Stres, gerginlik ve depresyonun hafiflemesine yardımcı olur.

28-Uykuyu düzenler.

29-Yorgunluğun giderilmesine yardımcı olur .

30-Cildi yumuşatır ve yaşlılık belirtilerinin azalmasına yardımcı olur.

31-Gözlere canlılık ve parlaklık verir.

32-Glokomdan korunmamıza yardım eder.

33-Kemik iliğinde kan üretim sistemlerini düzenler, lösemi ve lenfoma oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.

34-Vücutta enfeksiyon ve kanser hücrelerinin geliştiği bölgelerde bağışıklık sistemini güçlendirmek için çok gereklidir.

35-Kanı sulandırır ve dolaşım sırasında pıhtılaşmasını önler.

36-kadınlarda, adet öncesi ağrıyı ve ateş basmasını hafifletir.

37-Kalp atışıyla birlikte kanı sulandırıp dalgalandırarak dolaşımdaki katı maddelerin dibe çökmesini engeller.

38-İnsan vücudunda dehidrasyon sırasında kullanılabilecek bir su deposu yoktur. Bu nedenle gün boyunca düzenli olarak su içmemiz gerekir.

39-Dehidrasyon cinsellik hormonunun üretimine engel olur, bu iktidarsızlık ve libido kaybının başlıca nedenlerinden biridir.

40-Su içtiğiniz zaman susuzluk ve açlık duygularını ayırt edebilirsiniz.

41-Kilo vermenin en iyi yolu su içmektir. Düzenli aralıklarla su için ve sıkı bir rejim yapmadan zayıflayın. Acıktığınız zaman aşırı yememeli ama susadığınızda suyunuzu içmelisiniz.

42-Dehidrasyon doku boşlukları, eklemler, böbrekler, karaciğer, beyin ve deride zehirli çökeltilerin birikmesine yol açar. Su bunları temizler.

43-Su, gebelikte sabah bulantılarını azaltır.

44-Zihin ve vücut fonksiyonlarını bütünleştirir. Karar verme ve hedefleri belirleme yeteneğini artırır.

45-Yaşlılıkta bellek kaybının önlenmesine yardımcı olur. Alzheimer, Multipl Skleroz, Parkinson ve Lou Gehring hastalıklarının riskini azaltır.

46-Kafein, Alkol ve bazı ilaçlara duyulan bağımlılığın giderilmesine yardımcı olur.

ALINTIDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…