Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun kızlar
Geçmiş olsun Hilalcim annen konusuna da çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun tatlım
Sagol canim
Valla üzülecek bisi yok kuzum dedigim gibipekte umrumda değil
Kızlar sabitim 75.1

Ben bu yaylada kilo veremeyeceğim galiba
Nirancim normalde sen arri çıkardın bence eksiyle gelirsin cuma
Günaydin arkadaslar,
Tam 64 kg tartida gördüm ve sasirdim.
Gecen Cuma adet siskinliginden mi fazla ciktim?
Yoksa bu gecici bisey mi? Ins gecici degildir ya
Regli bazi kisilerde odem yapabiliyor canim
Geçenlerde 2 3 gün önce 72 .7 idim
Bugün 72.1
Gayet guzel canim
Ben sabitim ama ödemim olduğunu düşünüyorum çünkü 8 günlük gecikmem var
Olabilir tatlim gecikmeden kaynakli
Zeyrin salatası fazla yagli oluyor fazlasi zarar bence afiyet olsun canim
Cuma 69.5
Bugün 69.4
Fark -0.1
Tebrikler canim
Kolay gelsin ablam bende baya stresli bi gün gecirdim ancak geldim
Toparlan kuzu sıkma canını stres yaptikca yapışır kalır kilolar
Vuuu baya farketmis baharim ya
neden kimseler yok nerde bu üyeler nerdeleerrrrrr
Ancak geldim kuzum ya sersem gibiyim bugün cok stresli gecti
Kizlarr bugun itibariyle tamamen hazirim odasida tamam cantalar hazir hastane icin. Yarinda agdaya gidicem insallah. Ay cok az kaldi cok heycanliyim ya
Ay hadi hayirlisiyla kucagina al bebisini pinarim
Tebrikler tatlim

Teşekkürler canım
Niye öyle oldu hasta mısın?

Amanın
O neyyy!!!!
Yoktur inşallah. :/

Sağol canım. Yeşil zeytinle oluyor Harika bir meze. Biz çok yaparız. Zeytinin çekirdeğini çıkar domatesi minik minik doğra az soğan sarımsak zeytinyağı nar ekşisi biraz maydanoz tercih tabi koymak istersen. Tavsiye ederim

Sağol canım benim. Zeytinden korkma tatlım diyete uygun bir gıda. Tavsiye ederim çok tok tutuyor

Hıö
Hım degısıkmış denemek lazım tesekkur ederım

Her ay gecırkırmı canım yoksa bu aymı boyle oldu
ya dediğim gibi canım bi PKO geçmişim var zaten ama son 2 yıldır pek gecikme yaşamamıştım özellikle işte bundan önceki kilo vermem de hatta dediğim gibi doktorum bile şaşırmıştı zaten ağır bi pko yok hafif bir sol yumurtalıkta başlangıç evresinde sadece ama son 2 yıldır pek gecikme yaşamadım desem yeridir canım gecikse bile 1-2 gün o kadardı 7-8 gün olmamıştı uzun zamandır

Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlae cumaya artar insAllah eksileriniz
Arti çıkanlarda insAllah cunaya toparlar
İyi akşamlar kızlar nasılsınız dun girmemişim ben siteye simdi farkettim yorgunluktan hep bunlar bu ara cok yoruldugumu hissediykrum nedense

Havalar sıcak ondan yorgun hissediyor olabilirsin canım. Senin tartıdan ne haber?

Benim de başım çatlıyor ilaçta aldım ama annemlerde sonra birde arkadaşlara geçeceğiz illa ısrar ettiler tatile gidiyorlarmış görüşelim gitmeden diye şimdi oraya geçeceğiz birde
Benim de 8 gün sonunda oldu bak mevsimsel de olabilir ama test yapsan emin olursun

Canım 59 lu kilolarda uzun yıllar kaldıysan direnç gösteriyordur şimdi vücudun...

İstersen beslenme düzeninde bir değişiklik yapıp vücudunu şaşırt, ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…