- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.381
Hoşgeldin canım, birkaç ay evvel hangi aylarda buradaydın...merhaba..bi kac ay once bende bu takima katilmistim.saglik sorunlari nedeniyle birakmistim..tekrar katilmak istiyorum @mefkurem
ah ah sen gel birde bana sor aşığım patatese haşlaması püresi salçalı yemeği kkızartması aklına gelen her ama her türünü yerim ama 3 haftadır ağzıma koymadımKilo verme sürecinde Glisemik İndex Değeri 55 in üstündeki besinler tüketilmezse daha güzel ve hızlı sonuç alınır canım. Çok severim patatesi ama kilo verene kadar tüketmeyi düşünmüyorum.
eşim bu fikri dile getirmeme bile tahammül edemiyorHala görümcenin bakması konusunda ısrarlıyım canım
Konuyu eşine açmadan görümcene açabilirsin, kabul ederse teklif görümcenden gelmiş gibi göster...eşim bu fikri dile getirmeme bile tahammül edemiyor
anneannesi dururken neden halası baksınmış
aslında benden dolayı anneme kırgın ve kızgın da sanırım o yüzden inatlaşıyor biraz da
Bebek ve çocuklarla ilgili konularda bildirim geliyor canım...Handandandan şu annler kulübü nedir tatlım bikaç üyede gördüm merak ettim sana sorayım dedim :)
görümcem ne der acaba?Konuyu eşine açmadan görümcene açabilirsin, kabul ederse teklif görümcenden gelmiş gibi göster...
Annen ile inatlaşıp kızkardeşine baktırmak istememesi çok düşüncesizce bir davranış....
Çocuğu kimseyle inatlaşmamalı bence..
peki isteyen katılabiliyor muBebek ve çocuklarla ilgili konularda bildirim geliyor canım...
Herkese bildirim göndermek yerine sadece Anneler kulübü üyelerine bildirim gönderiyorlar canım
Canım kızı nişanlanmadı mı? Bence extra paraya ihtiyacı vardır, hayır demez gibi geliyor banagörümcem ne der acaba?
sormak gerek
iyi fikir aslında
aynen cnm yok cnm emzirmiyorim ben bebeğim yokşey sanırım biraz fazla meyve kaçırdım sanırım falan diyordun meyvelerdeki şekerden dolayı canım belki de emziriyordun dimi sen emzirmesen aslında yap yakıcı bikaç çay var içebilirsin dicektim ama bildiğim kadarı ile anason ve rezene çayları ödem attırıyor ve süte etki etmiyor
Tok değilim cnm ama su çay kahve ictim cacık yedim sadece su ana kadarAz önce tok karnına 83.7 gördü isen ödemdir sabahki tartın, yada akşam geç vakitte su çay tüketmişsindir.
Katılabilirsin.. arama kısmına Anneler kulübü yaz, çıkan konuda açıklayıcı bilgiler varpeki isteyen katılabiliyor mu
ben de katılsam
Ekmek ha :)11 ve 8 yaşındalar canım, birde 1 yaşında bebeğim var en sevdiği şey ekmek.
sağol kuzumKatılabilirsin.. arama kısmına Anneler kulübü yaz, çıkan konuda açıklayıcı bilgiler var
sağol kuzumKatılabilirsin.. arama kısmına Anneler kulübü yaz, çıkan konuda açıklayıcı bilgiler var
eee süper o zaman ödem attıran çaylar deneyebilirsin dediğim gibi anason ve rezene çok işe yarıyor diye biliyorum bende mesela şan bir fincan civanperçemi içerken yazıyorum sana bunuaynen cnm yok cnm emzirmiyorim ben bebeğim yok
bakmayı kabul ederse asla para almaz zatenCanım kızı nişanlanmadı mı? Bence extra paraya ihtiyacı vardır, hayır demez gibi geliyor bana
Afiyet olsun canım rezene bitki cayinin icinde karışım olarak var ayri tuketmiyordm hic denerm cnm saolasineee süper o zaman ödem attıran çaylar deneyebilirsin dediğim gibi anason ve rezene çok işe yarıyor diye biliyorum bende mesela şan bir fincan civanperçemi içerken yazıyorum sana bunuama benim içtiğim çayın asıl amacı reglim için hem ağrı kesiyor hemde bir çok kadın hastalığına iyi geliyor
dene dene bozma moralini bulunur illa ki bir yol canım bak bende bizimkilere taze fasulye pilav yapıyorum babam bide ayran çorbası istedi ben muhtemelen sadece çorba yerim bide belki 1-2 kaşık fasulye ben napamAfiyet olsun canım rezene bitki cayinin icinde karışım olarak var ayri tuketmiyordm hic denerm cnm saolasin
Afıyet olsun canım vala emek olmadan olmuyor bugün sıkıyorum toparlarm insAllahdene dene bozma moralini bulunur illa ki bir yol canım bak bende bizimkilere taze fasulye pilav yapıyorum babam bide ayran çorbası istedi ben muhtemelen sadece çorba yerim bide belki 1-2 kaşık fasulye ben napam
hasbuldum :) tam hatirlamiyorumda 1.ayda galibaHoşgeldin canım, birkaç ay evvel hangi aylarda buradaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?