- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.401
toplarsın canım toplarsın merak etmeAfıyet olsun canım vala emek olmadan olmuyor bugün sıkıyorum toparlarm insAllah
Aynen
Yok kızartma değil. Güveç gibi tencerede pistiOlmussun simdi gördüm yazdığını canim :)
Tugcecim bildirimini zamaninda yaparsan iyi olur tebrikler guzel eksi
Zeytin evet uygun canim ama salatasinda ekstra yag olmuyormu sos hazirlarken. Ki bol yağlı diye biliyorum
Afiyet olsun canim
Sen bizi cok bosluyosun kuzuuu
Afiyet olsun nirancim
Ayni durumdayiz baharim dün gece gene uyuyamadım ve bütün gün berbat geçti
Afiyet olsun kuzu
Kuzu senin miden çöplük mu ? Evet yemekleri dokmeyelim hepimiz üzülüyoruz bu duruma ama bu durum bize yaramıyor
Tava derken kizartma oluyor sanırım ve o biskuviler menüne girdiginden beri kilo vermen azaldi dikkat et canim
Kilom çok canimValla bir haftada 2 kilo mükemmel üstü...tebrikler
Canım bende 85 ten düştüm ama 1 haftada 2 kilo hiç veremedim...Kilom çok canim
günaydın canımHerkese günaydın kızlar.
agzindan bal damlıyor 60 tekrar gorsem kafi banaOlur tabi neden olmasın canım
süper gitmis o zaman canim bu aralar benimde olmam lazımGünaydın canım benim saolasın dün gece oldum regl ama sabaha kadar uyuyamadım desem yeri ödemim de indi bu arada hemde öyle böyle değil düne göre 700 gram eksideyim
saol canım günaydın
bisey yoktur ınsallh kuzumSelam kızlar dün kontrolümüz vardı kalça cikikligi için değerler biraz düşük çıktı yani tedavi gerekebilir ama niyeyse bana güven vermedi doktor sonuçları başka hastanedeki doktora gonderdi esim bakalım o ne diyecek
İnşallah sıkıntı yoktur
Bugünde akşama misafirim var eşimin arkadaşlari gelicek bebek görmeye bugünde tempolu bir gün yani
evet odem olabiliyorInsallah. Adet zamani arti veya eksi cikabiliyormus bakalim Cuma günü
49 u görünce bana cok uzak bir rakamvalla ben regl sonra 49.3ün 700 gram altına düşerek 48.6 gördüm bu sabah inşallah cumaya kadar da bi 300 gram giderde net bi 1 kilo görürüm yani belki ben geçen cuma bile daha düşüktüm ama ödemden anlayamadı çünkü cuma günü de 4 günlük regl gecikmem vardı
kiz senle ben ne olucaz yanlis haturlamiyorsam uzun suredir bu rakamlardasin dimi84.4 gördüm cnm malesef 83.1 dim diyetisyene gittgm gün deminn tartıldım 83.7 gördüm
Aynen canım abur cubur cok almayız alsakta mutlaka yemek saatınden sonra yenır bızım evde artık buyudukce duzene gırmeye baslıyorlarEğer çocuklara marketten birşeyler alıp eline vermiyorsan zaten acıkır yemek yer canım, bizim gibi koca bir tabak yemezler ama kendi mideleri doyacak kadar yerler... çocuklar yemek yemiyorsa muhakkak başka birşey ile karnını doyuruyordur.
Ben sokkk fırında patates kızartmadan dahamı zararlı sımdıPatates çok faydalı bir sebze olmasın rağmen Glisemik İndex Değeri en yüksek olan sebze(vücut şeker olarak algılıyor yani)
Pişirme şekline göre Glisemik İndex Değeri değişkenlik gösteriyor.
Patatesin en masum tüketme türü haşlama olarak
Patates firında pişirdiğinde Glisemik İndex Değeri balı, pekmezi ve şekeri bile geçiyor...
Patates(fırında pişmiş) 111 Patates(haşlanmış) 82 Patates(püre) 87 Patates(kızartma) 98
Ben sokkk fırında patates kızartmadan dahamı zararlı sımdı
2 dlm ekmekten tost ya da sandiviç yapabilirsin canım.Kızlar size bir sorum var yarın sabahtan biliyorsunuz doktora gideceğim ve sonrasında halletmem gereken işlerim var bu nedenle dışarıda kahvaltı yapmak zorundayım sizce dışarıda ne yiyebilirim ?
Yanına 1 çay bardağı ceviz içi ve 1 elma al canım.Kızlar size bir sorum var yarın sabahtan biliyorsunuz doktora gideceğim ve sonrasında halletmem gereken işlerim var bu nedenle dışarıda kahvaltı yapmak zorundayım sizce dışarıda ne yiyebilirim ?
Aslında aklıma gelmedi desem yalan ama çok buz gibi olur da yemek istemez miyim dedim çünkü 9 gibi yapmam lazım 11 gibi en erken yiyebilcem2 dlm ekmekten tost ya da sandiviç yapabilirsin canım.
hmm bu daha güzel bir fikir sanki aslında smoothie içebilirim dedim ama şimdi nerede bulurum bilemedim çünkü daha önce hiç dışarda içmedim aklıma hani tüm ülkede yayılmış olan bir amerikan kahve zinciri markası var ya orası geldi o da gideceğim yerlere en yakını ile arasında 2 km varYanına 1 çay bardağı ceviz içi ve 1 elma al canım.
Menümm
Sabah (10.30)
1 dilim tam buğday ekmek
2 yumurtadan omlet
1 kk kadar peynir
5 zeytin
Domates-salatalık
Bol roka-dereotu
Ara(14.00)
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 malta eriği
Akşam (17.45)
1 büyük kase ayran aşı çorbası
Su: 2 litre şuana kadar
Spor: 30 dk Jillian =120
45 dk koşu= 180
45 dk tempolu yürüyüş=135
Toplam :435Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?