- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.441
canım yorumları okuyunca insanın yapası geliyor bende ankaraya gidip gelince başlıyım bıde ben su dıyetlerden deneyım yanı:))))2 ayda 10 kilo verin!İşte Dr Gürkan Kubilay'dan süper diyet...
1. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Beyaz peynir
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık
Yeşil zeytin
ARA ÖĞÜN:
2 mandalina
ÖĞLE:
Mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 avuç fındık
AKŞAM:
Taze fasulye yemeği
Cacık
Salata
Kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 armut
2. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Yulaf gevreği
Yumurta
Maydanoz
Marul
ARA ÖĞÜN:
1 elma
ÖĞLE:
KAÇAMAK
ARA ÖĞÜN:
3-4 kepekli bisküvi
AKŞAM:
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 elma
3. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Mısır gevreği
Yumurta
Domates
Salatalık
ARA ÖĞÜN:
2 galeta
ÖĞLE:
Pırasa yemeği
Yoğurt
Tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 kase çilekli yoğurt
AKŞAM:
Domates soslu biftek
Salata
Çavdar Ekmeği
ARA ÖĞÜN:
2 galeta
4. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Yumurta
Kepek ekmeği
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
ARA ÖĞÜN:
1 armut
ÖĞLE:
Sebzeli kepekli makarna
Salata
Ayran
ARA ÖĞÜN:
2 mandalina
AKŞAM:
Barbunya pilaki
Yoğurt
Kepek ekmeği
Salata
ARA ÖĞÜN
1 avuç fındık
5. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Peynirli omlet
Çavdar ekmeği
Maydanoz
Marul
Yeşil zeytin
ARA ÖĞÜN
1 elma
ÖĞLE:
KAÇAMAK
ARA ÖĞÜN:
1avuç fındık
AKŞAM:
Lüfer buğulama
Roka salatası
Kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN
1 kase çilekli yoğurt
6. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Örgü peyniri
Yumurta
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık
ARA ÖĞÜN:
1 kivi
ÖĞLE:
Sebze çorbası
Lor peynirli salata
Tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 elma
AKŞAM:
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Kuskus
Salata
ARA ÖĞÜN:
1 portakal
7. GÜN
SABAH:
Az yağlı süt
Hellim peyniri
Yeşil zeytini
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık
ARA ÖĞÜN:
1 armut
ÖĞLE:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Kepek ekmeği
Salata
ARA ÖĞÜN:
2 adet kepekli bisküvi
AKŞAM:
Brokoli yemeği
Yoğurt
Salata
Kepek ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 kase yaban mersinli yoğurt
YORUMLAR -----
gerçekten zayıfladım- 26.04.2011 1801
s.g
gürkan beyin diyet listesini 3ay önce gördüm ve uyguladım emziren bir anne olduğum için miktarını biraz artırdım ve mutlu son 70 kilodan 62,5 kiloya düştüm harika birşey bu özgüvenim geldi teşekkürler gürkan bey...
ben sonuç aldım- 02.04.2011 14:13:21
NİHAL
79 kilo ile bu diyete başladım. şimdi 70 kiloyum bu diyeti hemen hemen aynen uygulamaya çalıştım bazen kaçırdığım oldu ama çok iii sonuç veren bir diyet .ben bunun yanında platesde yapıyorum .onunda çok çok faydası var .düşünün bi kere ayda 3-4 kilo verin bide platesle3 -4 cm incelelin çok orantılı.ölçüler 1 veye 2 dilim ekmek 8 yemek kaşığı yemek ekmeği 1 dilim yaparsanız daha güzel sonuç veriyor.uygulayın bence.BAŞARILAR
7.gün- 21.02.2011 1055
melisa özlü
merhaba ben çok memnun kaldım bu diyete ben 70 kiloyla başladım şuan 7. gündeyim ve 58 kiloyum çok teşekkür ederim alah sizden razı olsun gürkan kubilay bey
diyetteyim- 07.01.2011 1429
şadiye bozkurt
merhaba 25 yaşındayım doğumdan sonra çok kilo aldım diyetisyene gittim. diyetlistem buna benziyo az çok inanın hiç aç kalmıyorsunuz ben 70 kilo ile başladım şuan 3haftadayım 66ya düştüm ayda enaz 4kilo hedefimiz. yumurta 1tane yemeklerde 6yemek kaşığı , ekmek 2 dilim dedi doktorum bana sizde uygulayın derim
ben 22 yaşında 1.60 boyundayım. diyete başladığımda 70 kiloydum. bugün diyetimin 6. günü ve 67.9 kilo çıktım:) uygulamaktan çekinmeyin:)))
diyetinizi uyguladim tam haftada 3 kilo verdim demekki isteyince oluyomus herkese tavsiye ediyorum ama en basta azim cok onemli ve kendinizi ac birakmiyosunuz
kaçtan sonra yemek yemiyorsun canım sen
Cnm ben aktarlarda satılan ıslenmemıs yesıl cay kullanıyorum dıgerlerrının bence bı faydası yok.Kucuk termuslar var onların ıcıne demleyıp gun ıcınde ıcebılırsın...
aslında çeşitli ama azar azar yemişsin çok da fazla yüklendiğini düşünmüyorum. normal yemişsin tatlım. yine de makarnada uzak duralım. dün akşam bizde de vardı makarna hemde en sevdiğimden renkli renkli =)))) ama çatalla ucundan tattım. hele bir de mantar soslu makarnayı öyle severim kii
bende alışevrişi çok seviyorum küçük de olsa bir şeyler almak beni mutlu ediyor. pozitifleşiyorum hemen. iyi mi kötü mü bilemiyorum artık. bu arada menün güzel tatlım.
hepimizin kaçamakları oluyor, zamanla onlardan da kurtulucaz. yavaş yavaş dizginleriz ben öyle düşünüyorum. benim tek sorunum çikolata kızlar tatlı dan başka bir şey inanın canım çekmiyor =(((
valla fadime abla Allah yardımcın olsun evinden hiç misafir eksik olmuyor sana kolay gelsin. diyeti bozma da gerisi sorun değil bence. sonra üzülüyoruz insanlar laf edince :26:
sabahı aksatmayalım akşamı azaltalım mümkünse yok edelim =) illa bisküvi kahve tüketiceksen en azından sabah tüket metabolizman hızlıyken arada erir belki. şişlik konusun da benim de öyle oluyor reglim yaklaştı diye olabililr. normal zamanlarıma göre şu an daha az yiyorum özellikle akşamları kesmeye çalışıyorum yine de karnım şiş. , göbeğim 3 kat duruyor
inşallah dediğin gibi olur murshüm. pazartesi perşembe cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
çok güzel doyurucu olmuş arkadaşım afiyet olsun.
zaten menün de çok güzel ölçülü olmuş nagicim =) ben de akşam yememek için elimden geleni yapıyorum inan. başarıyorum gibi. ama henüz eksileri göremedim. spora haftanın 3 günü gitmeyi düşünüyorum sence 4 e mi çıkarmalıyım?
kızlar öğlen yemeginde kebap ve çeyrek künefe yedim üzgünüm halen doymadım sanki 1 hafta var reglime içimde kurt var gibi....şimdi kahvemi yudumluyorum akşama hafif yiyim de kilo olmasın bari...
spora gitmeye cok useniyorum hava berbat yagmurlu ve otobus beklemek ve yurumek hic icimden gelmiyor
biri beni motive etsin
yok daha buralardayim :26: 3e ceyrek kala otobusu ile gidiyorum boylece bittiginde esim beni alabiliyor. donuste otobus cok zor oluyor o yorgunluklaburalarda gözükmediğine göre fulyayı spora gönderebilmişim :)
1 pk light çubuk ve light çikolatayı mideye indirerek günü kapatmış bulunuyorum saygılar herkese
neyse canim cok kalmamis en azindan erken gitmis. canini da sikma kilolari vericez sonra o laflari ona yedirirsinslm kızlar sonunda görümcem gitti kışın ortasında yatılı misafir hiç çekilmiyor, zaten kendimiz sobalı odaya zor sıgıyorduk oda 3 gece bizde yattı alt kata eltim var 5 dakika mesafede başka eltim var ama yok illa bana gelicekler zaten beni kilolarım için çok kırmıştı.
Duraklama donemıne gırmıssındır sakın ol bence bozma sakın ıradenı ...
ben cok arastırdım cnm b-fıt cok guzel ınceltıyor...Bence aksatmadan 1 ay haftada en az 4 gun gıt olcumlerını yapmıslardır zaten bıde ay sonu olculunce farkı gorursun...Leslıe yaptıysan aradakı hareketlerı ona benzıyo...
Ohhh aksama pasta var demekkı
Bende ole yaaa gerı gerı gıdıyorummm...verdıklerımı alıyorum cok mutsuzum acıl cozumem gerek bu durumu
Tmm olabılır bugun dengelersın hemen moralını bozma :)
Cnm cok az menun dıkkat et hasta olma.Bıde altın ekmek ne yaww
Cnmm yesılcay kıraz sapı demle ıc sıskınlıgını alır
slm kızlar sonunda görümcem gitti kışın ortasında yatılı misafir hiç çekilmiyor, zaten kendimiz sobalı odaya zor sıgıyorduk oda 3 gece bizde yattı alt kata eltim var 5 dakika mesafede başka eltim var ama yok illa bana gelicekler zaten beni kilolarım için çok kırmıştı.
yok daha buralardayim :26: 3e ceyrek kala otobusu ile gidiyorum boylece bittiginde esim beni alabiliyor. donuste otobus cok zor oluyor o yorgunlukla
hem basim agriyor hem de midem cok kotu bu sabah, rennie cignemem lazim ama yukari cikip ilac dolabindan cikarmaya useniyorum
gitmek istiyorum ara vermek istemiyorum ama valla felaketim bugun
sisko diye dalga gec pasta falan da alma hakettim
neyse canim cok kalmamis en azindan erken gitmis. canini da sikma kilolari vericez sonra o laflari ona yedirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?