Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 ayda 10 kilo verin!İşte Dr Gürkan Kubilay'dan süper diyet...

1. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Beyaz peynir
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık
Yeşil zeytin

ARA ÖĞÜN:
2 mandalina

ÖĞLE:
Mercimek çorbası
Ton balıklı salata
Kepek ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 avuç fındık

AKŞAM:
Taze fasulye yemeği
Cacık
Salata
Kepek ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 armut

2. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Yulaf gevreği
Yumurta
Maydanoz
Marul

ARA ÖĞÜN:
1 elma

ÖĞLE:
KAÇAMAK

ARA ÖĞÜN:
3-4 kepekli bisküvi

AKŞAM:
Kuru fasulye
Bulgur pilavı
Salata

ARA ÖĞÜN:
1 elma

3. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Mısır gevreği
Yumurta
Domates
Salatalık

ARA ÖĞÜN:
2 galeta

ÖĞLE:
Pırasa yemeği
Yoğurt
Tam buğday ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 kase çilekli yoğurt

AKŞAM:
Domates soslu biftek
Salata
Çavdar Ekmeği

ARA ÖĞÜN:
2 galeta

4. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Yumurta
Kepek ekmeği
Yeşil zeytin
Beyaz peynir

ARA ÖĞÜN:
1 armut
ÖĞLE:
Sebzeli kepekli makarna
Salata
Ayran

ARA ÖĞÜN:
2 mandalina

AKŞAM:
Barbunya pilaki
Yoğurt
Kepek ekmeği
Salata

ARA ÖĞÜN
1 avuç fındık

5. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Peynirli omlet
Çavdar ekmeği
Maydanoz
Marul
Yeşil zeytin

ARA ÖĞÜN
1 elma

ÖĞLE:
KAÇAMAK

ARA ÖĞÜN:
1avuç fındık

AKŞAM:
Lüfer buğulama
Roka salatası
Kepek ekmeği

ARA ÖĞÜN
1 kase çilekli yoğurt

6. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Örgü peyniri
Yumurta
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık

ARA ÖĞÜN:
1 kivi

ÖĞLE:
Sebze çorbası
Lor peynirli salata
Tam buğday ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 elma

AKŞAM:
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Kuskus
Salata

ARA ÖĞÜN:
1 portakal

7. GÜN

SABAH:
Az yağlı süt
Hellim peyniri
Yeşil zeytini
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık

ARA ÖĞÜN:
1 armut

ÖĞLE:
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Kepek ekmeği
Salata

ARA ÖĞÜN:
2 adet kepekli bisküvi

AKŞAM:
Brokoli yemeği
Yoğurt
Salata
Kepek ekmeği

ARA ÖĞÜN:
1 kase yaban mersinli yoğurt

YORUMLAR -----

gerçekten zayıfladım- 26.04.2011 1801
s.g
gürkan beyin diyet listesini 3ay önce gördüm ve uyguladım emziren bir anne olduğum için miktarını biraz artırdım ve mutlu son 70 kilodan 62,5 kiloya düştüm harika birşey bu özgüvenim geldi teşekkürler gürkan bey...

ben sonuç aldım- 02.04.2011 14:13:21
NİHAL
79 kilo ile bu diyete başladım. şimdi 70 kiloyum bu diyeti hemen hemen aynen uygulamaya çalıştım bazen kaçırdığım oldu ama çok iii sonuç veren bir diyet .ben bunun yanında platesde yapıyorum .onunda çok çok faydası var .düşünün bi kere ayda 3-4 kilo verin bide platesle3 -4 cm incelelin çok orantılı.ölçüler 1 veye 2 dilim ekmek 8 yemek kaşığı yemek ekmeği 1 dilim yaparsanız daha güzel sonuç veriyor.uygulayın bence.BAŞARILAR

7.gün- 21.02.2011 1055
melisa özlü
merhaba ben çok memnun kaldım bu diyete ben 70 kiloyla başladım şuan 7. gündeyim ve 58 kiloyum çok teşekkür ederim alah sizden razı olsun gürkan kubilay bey

diyetteyim- 07.01.2011 1429
şadiye bozkurt
merhaba 25 yaşındayım doğumdan sonra çok kilo aldım diyetisyene gittim. diyetlistem buna benziyo az çok inanın hiç aç kalmıyorsunuz ben 70 kilo ile başladım şuan 3haftadayım 66ya düştüm ayda enaz 4kilo hedefimiz. yumurta 1tane yemeklerde 6yemek kaşığı , ekmek 2 dilim dedi doktorum bana sizde uygulayın derim

ben 22 yaşında 1.60 boyundayım. diyete başladığımda 70 kiloydum. bugün diyetimin 6. günü ve 67.9 kilo çıktım:) uygulamaktan çekinmeyin:)))

diyetinizi uyguladim tam haftada 3 kilo verdim demekki isteyince oluyomus herkese tavsiye ediyorum ama en basta azim cok onemli ve kendinizi ac birakmiyosunuz

gunaydin kizlar Mursh bu listeler guzel gorunuyor ya ama iste fix menu olunca beni bozuyor yapamiyorum o kadar yemegi annemle olsam ahh verirdim eline listeyi hergun hazirlardi tami tamina su olayi evet ya su icmem lazim dun hic su icmedim desem yeridir :26: bugun 2 lt icmeye caliscam...
906090 canim bu dukan pogacasi olayi aklima yatti yulaf kepegini bulayim hemen deniyorum sana da haber veriyorum.
esim sabah sabah benim minik top seklindeki diyet ekmeklerimi yemis gitmis bana ekmek kalmadi beyaz olani bana birakmis akillim ya oof yumurta yiyorum ben de bos bos ne yapayim.. spora erken gitcem bugun ki gelince guzel bi ziyafet cekeyim hem saat de hala erken olur eritirim.

canım yorumları okuyunca insanın yapası geliyor bende ankaraya gidip gelince başlıyım bıde ben su dıyetlerden deneyım yanı:))))

Kızlar merhaba ve görüşmek üzere Kursum var gidiyorum hepinizi öptüm akşam buralarda olucam

kaçtan sonra yemek yemiyorsun canım sen

cnm 16dan sonra yemiyorum bitki çayı içiyorum oda nadir gerçi daha 2 gün oldu

Cnm ben aktarlarda satılan ıslenmemıs yesıl cay kullanıyorum dıgerlerrının bence bı faydası yok.Kucuk termuslar var onların ıcıne demleyıp gun ıcınde ıcebılırsın...

iyide cnm yeşil çay biraz bekleyince acı olmuyo mu ben mi yanılıyorum benimde aktardan aldığım yeşilçayım beyazbulutun ki gibiydi kurtçuk gibiydi demlenince açılıp bildiğin kocaman yapraklı falan bişey oluyodu onun tadı güzeldi
en iyisi kendime ya süzgeç yada termos edinmek

eğer vaktin varsa 4e çık cnm ben bu ara spor için çok azimliyim salona gitmek mantıklı yoksa evde yapılmıyo şeytan dürtüyo b-fitde haftada 5-6gün gidenler çok memnun diyet eşliğinde yapılınca çok faydalıymış pes etme değerlendir yaza kadar araba sürme işini halledersem bende b-fite gidicem şuanda evde oğlum olduğu için hiç vaktim yok sanki onun vaktinden çalıyomuşum gibi oluyo direksiyon kursuna bile onun için gidemedim
eve eliptik bisiklet aldım 30 yada 40 dk bisiklet 10ar tane yan 10 tane düz mekik esneme hareketleri yarımlık dambıllarla 20 kol çalıştırma hareketleri vs derken 45-50 dk yapıyorum bu hafta inş 3e tamamlarım bugün spor günü
öyle bir dert var ki yaklaşık 3 gündür wc ye gidemedim

bu arada kaptanım murccum yayınladığın listeyi hemencecik kopyalayıp çıktı aldım şu akşam yememe işini bir süre devam ettirince bu listeyi uygulayabilirim gayet makul
bende ne var biliyomusunuz yarı aç yarı tok sofradan kalkmak işime gelmiyo şöyle ohh doydum dicem onun için bu haldeyim ya

kızlar öğlen yemeginde kebap ve çeyrek künefe yedim üzgünüm halen doymadım sanki 1 hafta var reglime içimde kurt var gibi....şimdi kahvemi yudumluyorum akşama hafif yiyim de kilo olmasın bari...

kızlar öğlen yemeginde kebap ve çeyrek künefe yedim üzgünüm halen doymadım sanki 1 hafta var reglime içimde kurt var gibi....şimdi kahvemi yudumluyorum akşama hafif yiyim de kilo olmasın bari...

hiyyyy hiçmi için sızlamadı o kebabı yerken hiç mi bu arkadaşını düşünmedin baabababa bide üstüne künefe yemiş
benim bugün ki menüm
sabah
1 simit
ara yok (görevdeydim yiyemedim )
öğle
yarım kase mercimek çorba
hindi tandır
2 kaşık pilav
salata

ara 1 kahve + 1 pk light çubuk veeee kapanış
akşam belki bitki çayı içerim
şimdiden 2 lt suyum bitti

spora gitmeye cok useniyorum hava berbat yagmurlu ve otobus beklemek ve yurumek hic icimden gelmiyor
biri beni motive etsin

topiğin bekçisi olar bu görev bana düşüyo sanırım
hemmen kalkıyosun üstünü giyinip çıkıyosun yoksaaa martta geldiğinde dalga geçerim şişkooooo diye pastada kahvede ısmarlamam hemen kalk hemen
bende gidip zehirleneyim

buralarda gözükmediğine göre fulyayı spora gönderebilmişim :)
1 pk light çubuk ve light çikolatayı mideye indirerek günü kapatmış bulunuyorum saygılar herkese

slm kızlar sonunda görümcem gitti kışın ortasında yatılı misafir hiç çekilmiyor, zaten kendimiz sobalı odaya zor sıgıyorduk oda 3 gece bizde yattı alt kata eltim var 5 dakika mesafede başka eltim var ama yok illa bana gelicekler zaten beni kilolarım için çok kırmıştı.

buralarda gözükmediğine göre fulyayı spora gönderebilmişim :)
1 pk light çubuk ve light çikolatayı mideye indirerek günü kapatmış bulunuyorum saygılar herkese
yok daha buralardayim :26: 3e ceyrek kala otobusu ile gidiyorum boylece bittiginde esim beni alabiliyor. donuste otobus cok zor oluyor o yorgunlukla
hem basim agriyor hem de midem cok kotu bu sabah, rennie cignemem lazim ama yukari cikip ilac dolabindan cikarmaya useniyorum
gitmek istiyorum ara vermek istemiyorum ama valla felaketim bugun
sisko diye dalga gec pasta falan da alma hakettim

neyse canim cok kalmamis en azindan erken gitmis. canini da sikma kilolari vericez sonra o laflari ona yedirirsin

Cnm altın ekmek, halk ekmekte satılan içinde bol tahıl ve lif bulunan minicik bi ekmek

ayy insanları anlamakta zor hem laf sok hemde yüzlü yüzlü o eve gel

fulyacım çok hastaysan gitme birgüncük ama devamı gelmesin yani üst kattan ilaç bile almaya üşendiğine göre cidden hastasın sen geçmiş olsun
ya kızlar sabahları hazır simit yerine bende şu yulaf kepeği ve unu karıştırıp peynirli poğaça yapsam sabahları çantama ondan atsam daha iyi olmazmı ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…