- 22 Haziran 2019
- 431
- 1.987
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.461
Ay evet bende zorlaniyorum gecen günkü tahilli bar yiyip diyeti bozmadan başka hiç şekerli şeyler yemedim ne zamandır.bizimkiler önümde neler yiyor. Bende içimden sen bunları zamanında yeterince yedin ozlem kendine gel diye telkin ediyorum.istedigini yersen istediğini giyemezsin de diyip hızla ortamdan uzaklasiyorumSağol tatlım
Yaa evet hele ki benim gibi meyveyi bu kadar seven birine işkence
Bugünki yemekte karpuz vardı bi de güzeldi dayanamadım valla
Sonucta seker yokmu icinde. Hazirsa var diye biliyorumFıstık ezmesi diyetlerde 1 tk yeniliyor. ka
Arada hepimize olur kuzum sıkma canınıSağol balım
Haklısın ama işte bebeğimi büyütürken birilerine muhtaç kaldığım an delleniyorum
Yoksa kıyamam be ben ona küçük sıpam veremem kreşe
Karpuza bende hıç dayanamıyorum canım surda ne kadar zamanı kaldıkı zaten karpuzun az az da olsa yıyorum valla meyve candır tabı porsıyon kontrolu yapabılırsenSağol tatlım
Yaa evet hele ki benim gibi meyveyi bu kadar seven birine işkence
Bugünki yemekte karpuz vardı bi de güzeldi dayanamadım valla
Ay bende o ıradeye en kısa zamanda kavısmak istıyorum canım maşallah sanaAy evet bende zorlaniyorum gecen günkü tahilli bar yiyip diyeti bozmadan başka hiç şekerli şeyler yemedim ne zamandır.bizimkiler önümde neler yiyor. Bende içimden sen bunları zamanında yeterince yedin ozlem kendine gel diye telkin ediyorum.istedigini yersen istediğini giyemezsin de diyip hızla ortamdan uzaklasiyorum
Gecmış olsun Allah şifa versın canımdustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
Listeye girmismiydin peki canim bide tekrar kendini tanitirmisin formu doldurupdustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
Afiyet olsun canimBugün kü menüm
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
11.00 ara öğün yedim mi unuttum şimdi.evde temizlik vardi.yardimci bayana yardim ettim .
13.00 öğlen yemeği
1 ton balığı
Salata
1 dilim ekmek vardi menumde(ekmek yemeyi unuttum)
16.00 ara öğün ayran
18.30
2 but tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Yeşil ve kırmızı biber
21.00 2 kuru kayısı
2 ceviz
Su 2 lt (az kabul ediyorum )
45 dk eliptik bisikletimi surdum(direncsiz)
4*45=180 puan
Allah razı olsun canım inşallah yokturgeçmiş olsun kuzum inşallah birşey yoktur....
Ben çok idaresiz bi insanım aslında.ama artık canıma tak etti en güzel yaşlarım şişman olarak geçti geciyor.evlenene kadar herkesin çok beğendiği biriydim .ayiptir soylemesi bende kendimi cok hos bulurdum.sonra yaşadığım kayıplara dayanamadım. Kendimi yemeye verdim.ilk doğumda 113 kg ya kadar çıktım canim.Ay bende o ıradeye en kısa zamanda kavısmak istıyorum canım maşallah sana
afiyet olsunİyi akşamlar hanımlar
Menüm
8.00
2 dilim peynir
13.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalık
19.00
Peynir zeytin çeşitleri
Domates salatalık dereotu
Yulaf kepeği
3 lt su
Afiyet olsunIyı aklamlar kızlar
Sabah8. 00
1 tb ekmek
4 kasık menemen
1 kk peynır
3 zeytın
Cay domates salatalık
Ogle 14. 00
1 kase yogurt
5 kıraz
1 kayısı
2 dılım karpuz
16.00 turk kahvesı
17.00yesıl cay
19.00
Domates
Salatalık
2 yumurtadan marul salatası
1 kk peynır
Cay
1 lıtre anca oldu
Rezene içcegım bırazdan
Afiyet olsunMenümü yazmadığımı farkettim ve hemen yazıyorum
11:00=== 1 adet yağda yumurta
25 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık
1/4 simit
16:30=== 4 yk bamya
2 kase cacık
2 adet kuru soğan
Su 2 lt
gecmis olsun insallahdustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
Afiyet olsunBugün kü menüm
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
11.00 ara öğün yedim mi unuttum şimdi.evde temizlik vardi.yardimci bayana yardim ettim .
13.00 öğlen yemeği
1 ton balığı
Salata
16.00 ara öğün ayran
18.30
2 but tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Yeşil ve kırmızı biber
21.00 2 kuru kayısı
2 ceviz
4*45=180 puan
Sağol canimAfiyet olsun canim
Metabolizmayi calistiriyor diyorlar o yüzden yiyorum Ama ne kadar dogru bilmiyorumafiyet olsun canım activia yoğurt yemenin özel bi nedeni var mi cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bugünü böyle atlatayim dedim cnm hafif olsun dedim yarin kahvaltimi yaparım insAllah cnm
Afiyet olsun canım
Ocak ve Şubat ayına baktım listelere girmemiş canım, tabi eğer nick değişikliği yok ise.Listeye girmismiydin peki canim bide tekrar kendini tanitirmisin formu doldurup
Yediklerini hergün liste yapabilirsin cani. Yeeikce listeye ekleBu unutkanlikla ne yapacam ben ya.sabah peynir yemiştim birde
Ben bakmadim daha canimOcak ve Şubat ayına baktım listelere girmemiş canım, tabi eğer nick değişikliği yok ise.
Evet baktım hatta yapanların yorumlarını okudum çok inceltiyormuş 3-4 kerede belli oluyırmuş vücutta80' lerin pilatesi
saol cnmafıyet olsun tatlım
geçmiş olsun canım hg yenidendustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
afiyet olsun canımBugün kü menüm
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
13.00 öğlen yemeği
1 ton balığı
Salata
16.00 ara öğün ayran
18.30
2 but tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Yeşil ve kırmızı biber
21.00 2 kuru kayısı
2 ceviz
4*45=180 puan
Himm anldm bana nedense pek marifeti var gibi gelmiyor o tür hazır gıdalar katkı maddesi çoktur gibime geliyorMetabolizmayi calistiriyor diyorlar o yüzden yiyorum Ama ne kadar dogru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?