Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol tatlım
Yaa evet hele ki benim gibi meyveyi bu kadar seven birine işkence
Bugünki yemekte karpuz vardı bi de güzeldi dayanamadım valla
Ay evet bende zorlaniyorum gecen günkü tahilli bar yiyip diyeti bozmadan başka hiç şekerli şeyler yemedim ne zamandır.bizimkiler önümde neler yiyor. Bende içimden sen bunları zamanında yeterince yedin ozlem kendine gel diye telkin ediyorum.istedigini yersen istediğini giyemezsin de diyip hızla ortamdan uzaklasiyorum

Sağol tatlım
Yaa evet hele ki benim gibi meyveyi bu kadar seven birine işkence
Bugünki yemekte karpuz vardı bi de güzeldi dayanamadım valla
Karpuza bende hıç dayanamıyorum canım surda ne kadar zamanı kaldıkı zaten karpuzun az az da olsa yıyorum valla meyve candır tabı porsıyon kontrolu yapabılırsen

Ay bende o ıradeye en kısa zamanda kavısmak istıyorum canım maşallah sana

Bugün kü menüm
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
Domates salatalık

11.00 ara öğün yedim mi unuttum şimdi.evde temizlik vardi.yardimci bayana yardim ettim .

13.00 öğlen yemeği
1 ton balığı
Salata
1 dilim ekmek vardi menumde(ekmek yemeyi unuttum)
16.00 ara öğün ayran

18.30
2 but tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Yeşil ve kırmızı biber

21.00 2 kuru kayısı
2 ceviz

Su 2 lt (az kabul ediyorum )
45 dk eliptik bisikletimi surdum(direncsiz)
4*45=180 puan

Afiyet olsun canim

Ay bende o ıradeye en kısa zamanda kavısmak istıyorum canım maşallah sana
Ben çok idaresiz bi insanım aslında.ama artık canıma tak etti en güzel yaşlarım şişman olarak geçti geciyor.evlenene kadar herkesin çok beğendiği biriydim .ayiptir soylemesi bende kendimi cok hos bulurdum.sonra yaşadığım kayıplara dayanamadım. Kendimi yemeye verdim.ilk doğumda 113 kg ya kadar çıktım canim.

İyi akşamlar hanımlar

Menüm
8.00
2 dilim peynir

13.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalık

19.00
Peynir zeytin çeşitleri
Domates salatalık dereotu
Yulaf kepeği

3 lt su
afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
dustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
gecmis olsun insallah
Afiyet olsun

afiyet olsun canım activia yoğurt yemenin özel bi nedeni var mi cnm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
bugünü böyle atlatayim dedim cnm hafif olsun dedim yarin kahvaltimi yaparım insAllah cnm

Afiyet olsun canım
Metabolizmayi calistiriyor diyorlar o yüzden yiyorum Ama ne kadar dogru bilmiyorum

afıyet olsun tatlım
saol cnm
dustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
geçmiş olsun canım hg yeniden
afiyet olsun canım
Metabolizmayi calistiriyor diyorlar o yüzden yiyorum Ama ne kadar dogru bilmiyorum
Himm anldm bana nedense pek marifeti var gibi gelmiyor o tür hazır gıdalar katkı maddesi çoktur gibime geliyor

Menümmm
Sabah 08.00
1 kutu ton balığı

Öğle 12.30
2 tb galeta
1 yk tulum peyniri
1 bardak ayran

Ara
5-6 kiraz
2 kayısı

Akşam 20.00
1 küçük boy karnıyarık
(Patlıcanları fırınlayarak yaptım kızartma değil dikkatinizi çekerim)
3 yk pilav
1 bardak ayran

Ara
1 sade kahve

Su 2-2,5 olmuştur

Farkettiyseniz sigarasız günlerimi saymıyorum artık çünkü tamamen bıraktım inşallah başlamam tekrar. Canım istemiyor ve yokluğunu hiiiç aramıyorum. Sigarasızlıktan kaynaklı sürekli atıştırma durumu da bitti. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…