- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.481
bakıcam canım yarın yani en kötü bi kahve ile zaman geçirmeye çalışıcam napalımO tabaklarda haşlanmış yumurta oluyor genelde zaten kuzum bence yeterli olur
Evet dogru olma ihtimali yükseksaol cnm
geçmiş olsun canım hg yeniden
afiyet olsun canım
Himm anldm bana nedense pek marifeti var gibi gelmiyor o tür hazır gıdalar katkı maddesi çoktur gibime geliyor
Amin insallah. Darisi Keske esime olsaMenümmm
Sabah 08.00
1 kutu ton balığı
Öğle 12.30
2 tb galeta
1 yk tulum peyniri
1 bardak ayran
Ara
5-6 kiraz
2 kayısı
Akşam 20.00
1 küçük boy karnıyarık
(Patlıcanları fırınlayarak yaptım kızartma değil dikkatinizi çekerim)
3 yk pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade kahve
Su 2-2,5 olmuştur
Farkettiyseniz sigarasız günlerimi saymıyorum artık çünkü tamamen bıraktım inşallah başlamam tekrar. Canım istemiyor ve yokluğunu hiiiç aramıyorum. Sigarasızlıktan kaynaklı sürekli atıştırma durumu da bitti. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Benim eşim içmiyor onun da büyük faydası var.Amin insallah. Darisi Keske esime olsa
Icmeyenle icen ayni evde olunca cok kötü bisey. Hic sevmiyorum icen icin o koku hic rahatsiz edici gelmiyor. Balkonda icilmesine ragmen o kokuyu hemen aliyorum. Ne mutlu sigaradan kurtulanlaraAmin canım inşallah. Benim eşim içmiyor onun da büyük faydası var.
Afiyet olsun kubram darısı bana insMenümmm
Sabah 08.00
1 kutu ton balığı
Öğle 12.30
2 tb galeta
1 yk tulum peyniri
1 bardak ayran
Ara
5-6 kiraz
2 kayısı
Akşam 20.00
1 küçük boy karnıyarık
3 yk pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade kahve
Su 2-2,5 olmuştur
Farkettiyseniz sigarasız günlerimi saymıyorum artık çünkü tamamen bıraktım inşallah başlamam tekrar. Canım istemiyor ve yokluğunu hiiiç aramıyorum. Sigarasızlıktan kaynaklı sürekli atıştırma durumu da bitti. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tamam canim ama ac birakmamaya calis kendinibakıcam canım yarın yani en kötü bi kahve ile zaman geçirmeye çalışıcam napalım
Kizzz o aclik degil sana oyle geliyor bu saatte ne açlığı öyleaçım kızlar açımmm
Valla deme bende. Bu aralar birde kek yiyesim var ama yemiyorumaçım kızlar açımmm
yok girmemistim.tmm dolduruyumListeye girmismiydin peki canim bide tekrar kendini tanitirmisin formu doldurup
sagol :)saol cnm
geçmiş olsun canım hg yeniden
afiyet olsun canım
Himm anldm bana nedense pek marifeti var gibi gelmiyor o tür hazır gıdalar katkı maddesi çoktur gibime geliyor
Cok aciktiysan yogurt sut yada ayran tercih edebilirsin canimBu saatte (22.07) bi avuc yer fistigi yesem olurmu?
Afiyet olsun kubram darısı bana ins
Tamam canim ama ac birakmamaya calis kendini
Kizzz o aclik degil sana oyle geliyor bu saatte ne açlığı öyle
Valla deme bende. Bu aralar birde kek yiyesim var ama yemiyorum
Bunlar sana bol bol eksi olarak geri donecekBen akşam sadece çorba içtim de bende ki onun açlığı içinDream yeme yavrum yeme boşver kek yeme 2 tane hurma ye
En iyisi süt icimCok aciktiysan yogurt sut yada ayran tercih edebilirsin canim
Bende bugün iyi beslenemedim. Kek zaten istesemde yiyemem yok cünkü. Süt icimde midem şişsinBen akşam sadece çorba içtim de bende ki onun açlığı içinDream yeme yavrum yeme boşver kek yeme 2 tane hurma ye
yurt disinda yasiyorum.senelerdir 70 li kilolarda geziyorum.verip geri aliyorum her dafasinda..Yaşı:26
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 kizim var .5 yasinda
Emziriyormusun:
Meslek:ev hanimi
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:1.66
Kilo:su an bilmiyorum tam.sabah ac karnima tartilip yazicam:)
Hedef:65 daha sonra 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : dogum kilolari
Bize kısaca kendini anlatırmısın:[/COLOR]
[/I]
Afiyet olsun canım ayrıca tebrik ederm bu arada masAllah Rabbim daim etsin sigarasız hayatınıMenümmm
Sabah 08.00
1 kutu ton balığı
Öğle 12.30
2 tb galeta
1 yk tulum peyniri
1 bardak ayran
Ara
5-6 kiraz
2 kayısı
Akşam 20.00
1 küçük boy karnıyarık
3 yk pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade kahve
Su 2-2,5 olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?