Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Memnun oldum canim. Hilal bende 27 yasindayim 6 yasinda oglum var mezun oldum buralarda takiliyorum :)

Evet dogru olma ihtimali yüksek
yani fazla tüketmemeye çalış yine de cnm
yurt disinda yasiyorum.senelerdir 70 li kilolarda geziyorum.verip geri aliyorum her dafasinda..
[/QUOTE]
Hg cnm bende Hafize 25 yaşındayım bnm kizimda yakında 5 yaşını dolduracak insAllah beraber ideal kiloma ulasicaz insAllah

Güzel menü güzel spor tebrikler canım
Kızlar size bir sorum var yarın sabahtan biliyorsunuz doktora gideceğim ve sonrasında halletmem gereken işlerim var bu nedenle dışarıda kahvaltı yapmak zorundayım sizce dışarıda ne yiyebilirim ?
Canım ben tb tost yapıp çantama koyuyorum ya da badem hurma koyup çayla tüketiyorum. Ayrıca diyetisyenim yarım simit yiyebilirsin demişti bilgin olsun.
Güzel menü canımm
Sabah 10 1 dilim te krem peynir domates salatalık

Öğle 1 dilim ekmek fıstık ezmesi

Akşam 7 6 kşk makarna
1 kepçe çorba
Salata
Turşu
Yediklerin hep cıslı şeyler ama az az yemişsin bilemedim. Yine de çok gelmedi gözüme yaafiyet olsun
Canım karpuz değil ama ceviz çok bence 2-3 tane yeterli olabilirdi. Afiyet olsun canım şifa olsun
3 dilim derken yarım ay şeklinde mi 3 dilim yoksa o yarım ayı dilimleriz ya öyle mi 3 dilim?? Eğer yarım ay şeklinde 3 tane ise baya fazla olmuş ama kesilmiş 3 dilim ise normal canım üzülme
Karpuzdan ağlayan 3. Kişisin kız bir iki dilim ye nolacak sanki bana veriyordu diyetisyenim hem de ara öğünde 1 yarım ay
İyi akşamlar hanımlar

Menüm
8.00
2 dilim peynir

13.00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
8 zeytin
Domates salatalık

19.00
Peynir zeytin çeşitleri
Domates salatalık dereotu
Yulaf kepeği

3 lt su
Güzel canım. Kaç çeşit peynir zeytin vardı ayol
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun.
Güzel menü güzel spor canım haşlanmış tavuk çekti yarın yapiym afiyet olsun canım[/QUOTE]

[/QUOTE]
Dilimledigimiz sekilde cnm tabiki iyi bari o zmn yarın sabah tartiya bakicaz bi de bugünun faydasi olmus mu

Afiyet olsunn

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Darısı benim eşime. O da çok içiyor sigara

yurt disinda yasiyorum.senelerdir 70 li kilolarda geziyorum.verip geri aliyorum her dafasinda..
[/QUOTE]

Hosgeldn tekrardan cnm hatirladim seni sanki :) hadi bu sefer mezun olmadam gitmek yok insallah bu arada bende kendmi tanitaym pinar senle ayni yastaym dogurmama 2 haftacik kaldi :)

Hosgeldn tekrardan cnm hatirladim seni sanki :) hadi bu sefer mezun olmadam gitmek yok insallah bu arada bende kendmi tanitaym pinar senle ayni yastaym dogurmama 2 haftacik kaldi :)
Pinarrrr cumartesi musaitmisin
SABAH 13 ya da 14.45ti
500 gr yoğurt

ÖĞLEN YOK

ARA 16.15
1 bardak kahve

AKŞAM 19.00
1 haşlanmış but
2 tb ekmeği
Salata
Afiyet olsun canim

Allah razı olsun canım

Afiyet olsun canım. Tebrik ediyorumbravo. Eşim de içiyor maalesef rahatsız oluyorum inşallah o da bırakır bir gün

Iyi aksamlarrrrrr :)))

Neden begeni yapip yazamadigima gelirsek
Cooookkkk yorgundum
Gecmisi ara ara zor okudum

İş icin bi yere basvurmustum dun aradilar
Aksam gelirmisin diye

Dün Cocuklar gittikten sonra biseyler almaya gittim
Eve gelince arabayi temizledim
Sonra aksam işe gittim sabah geldim
Cok yorulmusum kendime gelemedim
Alerjimde kötü oldu burun silmekten helak oldum

Normalde bu hafta gececi olarak gidecektim, degisti
Yarin sabah gidecem

Bende haberler boyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…