- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.541
sağol canımafiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
gecmis olsun insallah
Afiyet olsun
kaptanımeceboce attigin listeyi yaparsan iyi olur cnm
tatlıya çok düşkünlüğüm kalmadı şükür ama meyveden ve kuru meyveden vazgeçemiyorum işteAy evet bende zorlaniyorum gecen günkü tahilli bar yiyip diyeti bozmadan başka hiç şekerli şeyler yemedim ne zamandır.bizimkiler önümde neler yiyor. Bende içimden sen bunları zamanında yeterince yedin ozlem kendine gel diye telkin ediyorum.istedigini yersen istediğini giyemezsin de diyip hızla ortamdan uzaklasiyorum
aynen öyle canımKarpuza bende hıç dayanamıyorum canım surda ne kadar zamanı kaldıkı zaten karpuzun az az da olsa yıyorum valla meyve candır tabı porsıyon kontrolu yapabılırsen
Ceviz kilo vermede bademden daha etkili...kaptanım
liste tam olarak şu şekilde
2 Günlük Ananaslı Cacık Detoksu
Sabah:
Öğle ve Akşam:
- 2 yumurta
- 2 dilim peynir
- Söğüş salata
Ara:
- Ananaslı cacık (3-4 yemek kaşığı süzme yoğurdu su ile seyreltip içine 4 parmak kalınlığında ananası rendeleyin)
- 1 su bardağı süt + 10 badem
diyorum ki badem yerine ihtiyaç hissedersem 2-3 ceviz yesem olur mu ? bir de süt içmesem
süzme yoğurt yerine de normal yoğur yiyeceğim evde mayalanmış
CurukElma
North River
Handandandan
ne dersiniz kızlar ?
bugün nöbetçiyim şeker ve tansiyon düşmesi tehlikesine karşı yanımda peynir zeytin ve yulaf kepeği getirdim. inşallah bir şey olmazsa tüketmeyeceğim....
geçmiş olsun canımdustum ve dizimdeki capraz baglar zedelendi.bi kac ay cok agrilarim oldu.yeni duzeldi sayilir.
afiyet olsun canımBugün kü menüm
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
11.00 ara öğün yedim mi unuttum şimdi.evde temizlik vardi.yardimci bayana yardim ettim .
13.00 öğlen yemeği
1 ton balığı
Salata
1 dilim ekmek vardi menumde(ekmek yemeyi unuttum)
16.00 ara öğün ayran
18.30
2 but tavuk haşlama
1 dilim ekmek
Yeşil ve kırmızı biber
21.00 2 kuru kayısı
2 ceviz
Su 2 lt (az kabul ediyorum )
45 dk eliptik bisikletimi surdum(direncsiz)
4*45=180 puan
hala en güzel yaşındasın ve fıstık gibi olacaksınBen çok idaresiz bi insanım aslında.ama artık canıma tak etti en güzel yaşlarım şişman olarak geçti geciyor.evlenene kadar herkesin çok beğendiği biriydim .ayiptir soylemesi bende kendimi cok hos bulurdum.sonra yaşadığım kayıplara dayanamadım. Kendimi yemeye verdim.ilk doğumda 113 kg ya kadar çıktım canim.
neymiş 80'lerin pilatesiEvet baktım hatta yapanların yorumlarını okudum çok inceltiyormuş 3-4 kerede belli oluyırmuş vücutta
afiyet olsun kuzumMenümmm
Sabah 08.00
1 kutu ton balığı
Öğle 12.30
2 tb galeta
1 yk tulum peyniri
1 bardak ayran
Ara
5-6 kiraz
2 kayısı
Akşam 20.00
1 küçük boy karnıyarık
(Patlıcanları fırınlayarak yaptım kızartma değil dikkatinizi çekerim)
3 yk pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade kahve
Su 2-2,5 olmuştur
Farkettiyseniz sigarasız günlerimi saymıyorum artık çünkü tamamen bıraktım inşallah başlamam tekrar. Canım istemiyor ve yokluğunu hiiiç aramıyorum. Sigarasızlıktan kaynaklı sürekli atıştırma durumu da bitti. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
afiyet olsun canımSABAH 13 ya da 14.45ti
500 gr yoğurt
ÖĞLEN YOK
ARA 16.15
1 bardak kahve
AKŞAM 19.00
1 haşlanmış but
2 tb ekmeği
Salata
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsınGünaydınlaaaar
Nasılsınız hanımlar
[/QUOTE]Güzel menü güzel spor tebrikler canım
Canım ben tb tost yapıp çantama koyuyorum ya da badem hurma koyup çayla tüketiyorum. Ayrıca diyetisyenim yarım simit yiyebilirsin demişti bilgin olsun.
Güzel menü canımm
Yediklerin hep cıslı şeyler ama az az yemişsin bilemedim. Yine de çok gelmedi gözüme yaafiyet olsun
Canım karpuz değil ama ceviz çok bence 2-3 tane yeterli olabilirdi. Afiyet olsun canım şifa olsun
3 dilim derken yarım ay şeklinde mi 3 dilim yoksa o yarım ayı dilimleriz ya öyle mi 3 dilim?? Eğer yarım ay şeklinde 3 tane ise baya fazla olmuş ama kesilmiş 3 dilim ise normal canım üzülme
Karpuzdan ağlayan 3. Kişisinkız bir iki dilim ye nolacak sanki bana veriyordu diyetisyenim hem de ara öğünde 1 yarım ay
Güzel canım. Kaç çeşit peynir zeytin vardı ayol
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun.
Güzel menü güzel spor canım haşlanmış tavuk çekti yarın yapiymafiyet olsun canım
afiyet olsun tatlımMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
Yarım parmak kadar cevizli sucuk
14.00
Bir kase müsli
Bir bardak kiraz saplı çay
15.00
Sade Türk kahvesi
17.00
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Biber ezmesi
Üç kaşık sade makarna(yağsız)
19.00
Bir avuç kaju fıstığı
Bir çilek
2.5 lt su. Herkese afiyet olsun kızlar
hem helva, hem börek, hem sarma hem kumpir kaçamağın gözüne gözüne vurmuşsunBir misafir rüzgarını daha atlattıktan sonra menumu yazayim
Kahvaltı
1kase menemen
Biraz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1parca helva
Ara ayran
Biraz kuruyemiş
Akşam
1 dilim kıymalı börek
4 sarma
Küçük dilim kumpir(tepside yaptım)
Canım çok yavaş yapılan hareketler, fizik tedavi hastalarına uygulanan seanslar gibi... yorumlar iyi olabilir ama çok yavaş hareket edilen sporlar bana göre değil...
teşekkür ederim canım. güzel bilgilerin için....Ceviz kilo vermede bademden daha etkili...
Yine yoğurt ta sütten daha etkili, süte hassasiyet olabilir ama yoğurda olmaz.
Bence dediğin gibi uygula..
Birde şeker ve tansiyon düşüklüğünü aklından çıkar canım, düşündükçe yaşayacaksın... hiç öyle bı sıkıntın yok ve aklına getirme...
Pazar akşam 7 'den, Perşembe sabah 7'ye kadar hiçbir şey yiyip içmedim su bile(açlık orucu)...ne şekerim ne tansiyonum beni bayıltma derecesine getirdi... sende çok iyi biliyorsun ki vücudun tedbir mekanizması var ve mükemmel işliyor, kandaki şeker düşünce karaciğerden depolanan şeker kana geçiyor ve böylece şeker düşmüyor.
Bence ara öğünlerden vazgeç, şekerim ve tansiyonum düşüyor dediğinde su içmeyi ve biraz dinlenmeyi dene...
Eğer elinde yok ise Canan Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta' nın kitaplarını al...Bize üniversitesi de öğretilen tıbbi bilgiler yalandan ibaret, kendi vücudunda yaşadıkça anlayacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?