Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eceboce attigin listeyi yaparsan iyi olur cnm
kaptanım
liste tam olarak şu şekilde

2 Günlük Ananaslı Cacık Detoksu
Sabah:
  • 2 yumurta
  • 2 dilim peynir
  • Söğüş salata
Öğle ve Akşam:
  • Ananaslı cacık (3-4 yemek kaşığı süzme yoğurdu su ile seyreltip içine 4 parmak kalınlığında ananası rendeleyin)
Ara:
  • 1 su bardağı süt + 10 badem

diyorum ki badem yerine ihtiyaç hissedersem 2-3 ceviz yesem olur mu ? bir de süt içmesem
süzme yoğurt yerine de normal yoğur yiyeceğim evde mayalanmış

CurukElma
North River
Handandandan

ne dersiniz kızlar ?

bugün nöbetçiyim şeker ve tansiyon düşmesi tehlikesine karşı yanımda peynir zeytin ve yulaf kepeği getirdim. inşallah bir şey olmazsa tüketmeyeceğim....

tatlıya çok düşkünlüğüm kalmadı şükür ama meyveden ve kuru meyveden vazgeçemiyorum işte
şeker orucunda bunlar da yasak

Karpuza bende hıç dayanamıyorum canım surda ne kadar zamanı kaldıkı zaten karpuzun az az da olsa yıyorum valla meyve candır tabı porsıyon kontrolu yapabılırsen
aynen öyle canım
bi de bu kadar kasarsam kendimi 21 gün sonunda daha feci saldırabilirim diye düşündüm
daha 1. günden bu kadar zorladıysa gerisini düşünemedim

Ceviz kilo vermede bademden daha etkili...

Yine yoğurt ta sütten daha etkili, süte hassasiyet olabilir ama yoğurda olmaz.

Bence dediğin gibi uygula..

Birde şeker ve tansiyon düşüklüğünü aklından çıkar canım, düşündükçe yaşayacaksın... hiç öyle bı sıkıntın yok ve aklına getirme...

Pazar akşam 7 'den, Perşembe sabah 7'ye kadar hiçbir şey yiyip içmedim su bile(açlık orucu)...ne şekerim ne tansiyonum beni bayıltma derecesine getirdi... sende çok iyi biliyorsun ki vücudun tedbir mekanizması var ve mükemmel işliyor, kandaki şeker düşünce karaciğerden depolanan şeker kana geçiyor ve böylece şeker düşmüyor.

Bence ara öğünlerden vazgeç, şekerim ve tansiyonum düşüyor dediğinde su içmeyi ve biraz dinlenmeyi dene...

Eğer elinde yok ise Canan Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta' nın kitaplarını al...Bize üniversitesi de öğretilen tıbbi bilgiler yalandan ibaret, kendi vücudunda yaşadıkça anlayacaksın..

afiyet olsun canım

hala en güzel yaşındasın ve fıstık gibi olacaksın

afiyet olsun kuzum
yaaa bravo sana darısı eşimin ve kankamın başına çok üzülüyorum yaa çok içiyorlar

[/QUOTE]
ya cevizin de fazlası zarar mı
ne biliyim ekmek yemiyorum diye yedim canım ama az yiyeyim

afiyet olsun tatlım

hem helva, hem börek, hem sarma hem kumpir kaçamağın gözüne gözüne vurmuşsun
afiyet olsun tatlımm

neymiş 80'lerin pilatesi
Handandandan
Canım çok yavaş yapılan hareketler, fizik tedavi hastalarına uygulanan seanslar gibi... yorumlar iyi olabilir ama çok yavaş hareket edilen sporlar bana göre değil...

Aşağıda link paylaşacağım( 4 aşama)

teşekkür ederim canım. güzel bilgilerin için....
ara öğün yapmak gibi bir huyum yok aslında benim.
bu detoks böyle yazdığı için yapmayınca olmaz mı acaba diye düşündüm onun için sorayım dedim.
çok teşekkür ederim balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…