- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.561
Pinarrrr cumartesi musaitmisin
Afiyet olsun canim
Iyi aksamlarrrrrr :)))
Neden begeni yapip yazamadigima gelirsek
Cooookkkk yorgundum
Gecmisi ara ara zor okudum
İş icin bi yere basvurmustum dun aradilar
Aksam gelirmisin diye
Dün Cocuklar gittikten sonra biseyler almaya gittim
Eve gelince arabayi temizledim
Sonra aksam işe gittim sabah geldim
Cok yorulmusum kendime gelemedim
Alerjimde kötü oldu burun silmekten helak oldum
Normalde bu hafta gececi olarak gidecektim, degisti
Yarin sabah gidecem
Bende haberler boyle :))
Hosgeldn tekrardan cnm hatirladim seni sanki :) hadi bu sefer mezun olmadam gitmek yok insallah bu arada bende kendmi tanitaym pinar senle ayni yastaym dogurmama 2 haftacik kaldi :)
evet canim.bende hatirladim 5 aylik felan hamileydin en son..cok az kalmis.allah yardimcin olsun.allah saglikli kucagina almayi nasip eder
Olur canım bencekaptanım
liste tam olarak şu şekilde
2 Günlük Ananaslı Cacık Detoksu
Sabah:
Öğle ve Akşam:
- 2 yumurta
- 2 dilim peynir
- Söğüş salata
Ara:
- Ananaslı cacık (3-4 yemek kaşığı süzme yoğurdu su ile seyreltip içine 4 parmak kalınlığında ananası rendeleyin)
- 1 su bardağı süt + 10 badem
diyorum ki badem yerine ihtiyaç hissedersem 2-3 ceviz yesem olur mu ? bir de süt içmesem
süzme yoğurt yerine de normal yoğur yiyeceğim evde mayalanmış
CurukElma
@nanekekik
Handandandan
ne dersiniz kızlar ?
bugün nöbetçiyim şeker ve tansiyon düşmesi tehlikesine karşı yanımda peynir zeytin ve yulaf kepeği getirdim. inşallah bir şey olmazsa tüketmeyeceğim....
Bende aclik orucunu 5 gün yapmıştım hicbi sıkıntı yaşamadım o zamanCeviz kilo vermede bademden daha etkili...
Yine yoğurt ta sütten daha etkili, süte hassasiyet olabilir ama yoğurda olmaz.
Bence dediğin gibi uygula..
Birde şeker ve tansiyon düşüklüğünü aklından çıkar canım, düşündükçe yaşayacaksın... hiç öyle bı sıkıntın yok ve aklına getirme...
Pazar akşam 7 'den, Perşembe sabah 7'ye kadar hiçbir şey yiyip içmedim su bile(açlık orucu)...ne şekerim ne tansiyonum beni bayıltma derecesine getirdi... sende çok iyi biliyorsun ki vücudun tedbir mekanizması var ve mükemmel işliyor, kandaki şeker düşünce karaciğerden depolanan şeker kana geçiyor ve böylece şeker düşmüyor.
Bence ara öğünlerden vazgeç, şekerim ve tansiyonum düşüyor dediğinde su içmeyi ve biraz dinlenmeyi dene...
Eğer elinde yok ise Canan Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta' nın kitaplarını al...Bize üniversitesi de öğretilen tıbbi bilgiler yalandan ibaret, kendi vücudunda yaşadıkça anlayacaksın..
Ohh gayet iyi gitmis kalıcı değilmiş dikkat etde listeye kisa surede don bari kuzuGünaydın kızlar sabah tartldm aç karna 83.5 gördüm dün 84.4 çıkmıştım şükür düşmüşüm diyetisyene kadar 79-80 oluruk insAllah
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlarrgünaydın kızlar
Haftaici çalışıyorum kuzum salıları izinliyim yaz doneminde ama yavas yavas okul alisverisine baslicam artık cocuk filan hep öyle geciyor zamanimKizz doktor randevum cumartesi bide esim izinli haftasonu bi plan olabillir konusmadik daha tuh ya senin haftaici genelde yogun oluyodur dmi
Abla hadi hayirlisi olsun yeni isin ozaman kolay gelsin yorma fazla kendinii
Amin canim insallah bakalim heycanla bekliyorum :)
Hosgeldin ablamm
Tekrar isemi basladin hadi hayırlı olsun :)
Cevizli sucuk olmamis tartiya yakin makarnada olmaz afiyet olsun canim
Dilekkk bu ne kiz aksam patlatmissin gene
Gunaydin kuzum iyim sen nasılsın
Hadi ins tatlimm
gel canım 4 gözle bekliyoruz
afiyet olsun canım
Günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın
insAllah cnm bende oyle planlıyorumOlur canım bence
Bende aclik orucunu 5 gün yapmıştım hicbi sıkıntı yaşamadım o zaman
Ohh gayet iyi gitmis kalıcı değilmiş dikkat etde listeye kisa surede don bari kuzu
Gunaydin kizlarr
Günaydınlar
Kızzzz kurumadan basmayın sakın!!!!
O kadar açlığı nasıl yaptın niranCeviz kilo vermede bademden daha etkili...
Yine yoğurt ta sütten daha etkili, süte hassasiyet olabilir ama yoğurda olmaz.
Bence dediğin gibi uygula..
Birde şeker ve tansiyon düşüklüğünü aklından çıkar canım, düşündükçe yaşayacaksın... hiç öyle bı sıkıntın yok ve aklına getirme...
Pazar akşam 7 'den, Perşembe sabah 7'ye kadar hiçbir şey yiyip içmedim su bile(açlık orucu)...ne şekerim ne tansiyonum beni bayıltma derecesine getirdi... sende çok iyi biliyorsun ki vücudun tedbir mekanizması var ve mükemmel işliyor, kandaki şeker düşünce karaciğerden depolanan şeker kana geçiyor ve böylece şeker düşmüyor.
Bence ara öğünlerden vazgeç, şekerim ve tansiyonum düşüyor dediğinde su içmeyi ve biraz dinlenmeyi dene...
Eğer elinde yok ise Canan Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta' nın kitaplarını al...Bize üniversitesi de öğretilen tıbbi bilgiler yalandan ibaret, kendi vücudunda yaşadıkça anlayacaksın..
Aslında hiç zor değil canım, eğer köstek olan yakınınız yoksa...O kadar açlığı nasıl yaptın niran
Şifa olsun maşallah
3 GÜN 5 GÜN açlık oruçları maşallah çok iyisiniz yaOlur canım bence
Bende aclik orucunu 5 gün yapmıştım hicbi sıkıntı yaşamadım o zaman
Ohh gayet iyi gitmis kalıcı değilmiş dikkat etde listeye kisa surede don bari kuzu
Gunaydin kizlarr
bende bilmiyorumki.bakalim seanslar bitince gecmezse tekrar gidicem doktoraBaya zaman oldu aslinda niye duzelmediki
Tavsiye ettikleri hareketleri yapmayi ihmal etme cnm
sagol canim:)geçmiş olsun canım
nasil oluyo aclik orucu?su bili icilmiyormu?anlamadim3 GÜN 5 GÜN açlık oruçları maşallah çok iyisiniz ya
Sağol tatlımHosgeldin ablamm
Tekrar isemi basladin hadi hayırlı olsun :)
Cevizli sucuk olmamis tartiya yakin makarnada olmaz afiyet olsun canim
Dilekkk bu ne kiz aksam patlatmissin gene
Gunaydin kuzum iyim sen nasılsın
Hadi ins tatlimm
Sağol canımafiyet olsun tatlım
sadece su içiliyor veya iftarda sadece 1 bardak meyve suyu diye bilyorum.nasil oluyo aclik orucu?su bili icilmiyormu?anlamadim
aminn canım isteyen herkesin başına. benim eşim sigara içmiyor şanslıyım o yüzden fakat nargile içiyorafiyet olsun kuzum
yaaa bravo sanadarısı eşimin ve kankamın başına çok üzülüyorum yaa çok içiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?