- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.601
teşekkürler inşallah canım etkili olurGüzel bence canım etkilide oluyor
maşallah maşallah süperHayır canım, ben Aidin Salihin önerdiği şekilde yaptım, asla hiçbirsey yok, su bile...
Gunaydin canimmGünaydınlar
Kızzzz kurumadan basmayın sakın!!!!
Cok sukur atlattiniz kuzum tekrar gecmis olsuniyiyim ben de çok şükür.
hastalarımızı iyileştirip, normal hayatlarımıza dönüyoruz yavaş yavaş
geldim sayılırı ya :)
iyiyim ben de çok şükür
Hadi bakaliminsAllah cnm bende oyle planlıyorum
ip seke seke geliyorum
Gunaydin tatlimgunaydin hanimlar
Aslinda tekrar düşünüyorum canim nefsimi dizginlemek icin en azindan 3 gün3 GÜN 5 GÜN açlık oruçları maşallah çok iyisiniz ya
Yok sadece su canim oda cok susarsan minik yudum oyle bi bardak degilsadece su içiliyor veya iftarda sadece 1 bardak meyve suyu diye bilyorum.
onun dışında bir şey yok.
Birisi alintilari karistirmis birbirimize alinti yaptikca dağılıyorkızlar ben cevaplaya basıyorum enteresan şekilde anormal çıkıyor neden anlamadım
Aslinda diyet yaparken bende oyle oluyorum beynim sartlaniyor sanki cabuk doymayakızlar kardeşimin eşi maşallah dal gibi incecik (benim genç kızlığımdaki gibi)2 kaşık yemek alıyor minnak minnak ucundan alıyor doydum diyor kalkıyor. benim adanadaki arkadaşlarımda çok zayıflar onlarla yemek yerken öyle ki ben de zayıfken öyle yapardım onu hatırladım. eğer bir öğün çok yediysem sığınamazdım biyerlere bidaha bişey yemezdim o gün. aaaah aaaaah dedim eski yıllar artık öyle yapıcam ben de ya yavaş yavaş doyarım elbet
Bende oglene kadar yatmak istiyorum bananreeeGünaydın kızlar hala yataktayiz gerçi biz
nasil yorulmuşsa prensesim emip emip uyuyor
bugun evdeyim gelende yok eşim çocukları müzeye götürecek kendisi arkeolok olduğu için en sevdiği aktivite cocuklarlaben gitmiycem asya en çok evinde ve sakinlikte keyfi yerinde oluyor bizde evde keyif yapicaz ..
Kalkıp bir tartilsammiki
Kiz borek corekte yeme amaYemwyimde oleyimmi hilalimkız ben misafir gelicegi zaman koşturmaktan bişey yiyemiyorum anca kahve içtim onlarla beraber böbrekten felanda yemeseydim düşer bayilirdir herhalde:)
Tamam kuzumAnliyorum cnm tabi bakalm haberlesirz ozaman :)
Vay be borekle kilo veriyor hatunAn itibariyle tartildim @mefkurem mefkusum dünkü böreğe rağmen eksi 500 dusmusumçunku pompomdan ter akti yetistirecem diye
1,5 eksiyim şuan cumaya 2 garanti oldu bile
Yarisma olmadığında ben spor bildirimi yapmiyorum canim__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
BiprensesAnnesi -- + 162 + 120 + -- + 201 + -- + --
Bayankokosh 150 + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Curukelma -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + 120 + -- + 120 + -- + -- + --
Güneşinkızı35 -- + 300 + 400 + 360 + 435 + -- + --
Pumpkin00 -- + 120 + 60 + -- + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 60 + 30 + -- + -- + -- + -- + --
Umkay16 -- + 240 + 160 + -- + 180 + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Insallah canim.hepimiz ınsallah öyle olacagizhala en güzel yaşındasın ve fıstık gibi olacaksın
Şeker orucu tam olarak nedirtatlıya çok düşkünlüğüm kalmadı şükür ama meyveden ve kuru meyveden vazgeçemiyorum işte
şeker orucunda bunlar da yasak
Sefaniz olsun olsjn cnm keyif yapin ne guzel tqrtinda guzelmis masAllah 2 yi gqrantiledin gibu insAllahGünaydın kızlar hala yataktayiz gerçi biz
bugun evdeyim gelende yok eşim çocukları müzeye götürecek kendisi arkeolok olduğu için en sevdiği aktivite cocuklarlaben gitmiycem asya en çok evinde ve sakinlikte keyfi yerinde oluyor bizde evde keyif yapicaz ..
Kalkıp bir tartilsammiki
inşallah tatlımInsallah canim.hepimiz ınsallah öyle olacagiz
21 gün boyunca şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarıyorsun hayatındanŞeker orucu tam olarak nedir
Hep yasakları yazınca herşey yasak gibi geliyor21 gün boyunca şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarıyorsun hayatından
şeker zaten yok bunun yanında meyve, soslar, bezelye, havuç, patates, pirinç, ekmek, makarna yok
21 gün şekersiz beslenmede neler yiyebiliriz ?Hep yasakları yazınca herşey yasak gibi geliyor
Neler serbest bi de onu yazın
Ceviz kilo vermede bademden daha etkili...
Yine yoğurt ta sütten daha etkili, süte hassasiyet olabilir ama yoğurda olmaz.
Bence dediğin gibi uygula..
Birde şeker ve tansiyon düşüklüğünü aklından çıkar canım, düşündükçe yaşayacaksın... hiç öyle bı sıkıntın yok ve aklına getirme...
Pazar akşam 7 'den, Perşembe sabah 7'ye kadar hiçbir şey yiyip içmedim su bile(açlık orucu)...ne şekerim ne tansiyonum beni bayıltma derecesine getirdi... sende çok iyi biliyorsun ki vücudun tedbir mekanizması var ve mükemmel işliyor, kandaki şeker düşünce karaciğerden depolanan şeker kana geçiyor ve böylece şeker düşmüyor.
Bence ara öğünlerden vazgeç, şekerim ve tansiyonum düşüyor dediğinde su içmeyi ve biraz dinlenmeyi dene...
Eğer elinde yok ise Canan Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta' nın kitaplarını al...Bize üniversitesi de öğretilen tıbbi bilgiler yalandan ibaret, kendi vücudunda yaşadıkça anlayacaksın..
Günaydın kızlar sabah tartldm aç karna 83.5 gördüm dün 84.4 çıkmıştım şükür düşmüşüm diyetisyene kadar 79-80 oluruk insAllah
Aslında hiç zor değil canım, eğer köstek olan yakınınız yoksa...
Şifa oldu şükürler olsun.
Günaydın kızlar hala yataktayiz gerçi biz
Kalkıp bir tartilsammiki
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
BiprensesAnnesi -- + 162 + 120 + -- + 201 + -- + --
Bayankokosh 150 + 150 + -- + -- + -- + -- + --
Curukelma -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + 120 + -- + 120 + -- + -- + --
Güneşinkızı35 -- + 300 + 400 + 360 + 435 + -- + --
Pumpkin00 -- + 120 + 60 + -- + -- + -- + --
Ücmelekannesi 60 + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 60 + 30 + -- + -- + -- + -- + --
Umkay16 -- + 240 + 160 + -- + 180 + -- + --
Gunaydin canimm
Aman dukkanda var bitane burdada cekememgalossuz gezene gozleriyle ışın atiyor resmen
Cok sukur atlattiniz kuzum tekrar gecmis olsun
Hadi bakalim
Gunaydin tatlim
Aslinda tekrar düşünüyorum canim nefsimi dizginlemek icin en azindan 3 gün
Yok sadece su canim oda cok susarsan minik yudum oyle bi bardak degil
Birisi alintilari karistirmis birbirimize alinti yaptikca dağılıyor
Aslinda diyet yaparken bende oyle oluyorum beynim sartlaniyor sanki cabuk doymaya
Bende oglene kadar yatmak istiyorum bananreee
Kiz borek corekte yeme ama
Tamam kuzum
Vay be borekle kilo veriyor hatun
Yarisma olmadığında ben spor bildirimi yapmiyorum canim
Hep yasakları yazınca herşey yasak gibi geliyor
Neler serbest bi de onu yazın
mmmhh günün en sevdiğim öğünü kahvaltıKızlar ölücem açlıktan daha yeni dönüyorum eve ağzıma sudan başka bişey koymadım döner dönmez güzel bi kahvaltı yapicam
Karatay diyetine benziyor canim.ben bir ara karatay diyeti yapmıştım.guzel kilo verdirdi.ama zor bir diyet bence.21 günü tamamlarsan baya incelmiş olursun21 gün boyunca şekeri ve şeker içeren herşeyi çıkarıyorsun hayatından
şeker zaten yok bunun yanında meyve, soslar, bezelye, havuç, patates, pirinç, ekmek, makarna yok
Teşekkür ederim canım benimSefaniz olsun olsjn cnm keyif yapin ne guzel tqrtinda guzelmis masAllah 2 yi gqrantiledin gibu insAllah
Insallah canim hepimiz öyle oluruz insallahhala en güzel yaşındasın ve fıstık gibi olacaksın
Kesinlikle çay peynir domates varmı bunlardan güzel besinmmmhh günün en sevdiğim öğünü kahvaltı
afiyet olsun
benim kan şekerim düşününce bile düşüyor
denemeyi isterdim ama sürekli baş dönmesi yaşayan biri için sence yapılabilirliği var mı açlık orucunun
olacak Allahın izniyle
köstekten çok ne var yakınımızda :)
benim yerime de yatak keyfi yapar mısın prensesle
GunesinKizi35 süpersin maşallah
Sağol kuzum
ya ben meyve var diye biliyorum ama şimdi tereddüte düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?