Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mısır püskülü alayım ozaman birde kiraz sapı almak istiyorum
Lahana zayıflatır mı? / Kanal D Fan / Kanal / Oynat.Tv

O İÇİLEN SİRKELER LIMONLU SULAR VE KEKIK SULARI HEPSI HIKAYEYMIS YAWWW

ama ben daha önce elma sirkesiyle zayıflamıştım tabi diyette yaptım

hep böyle yapar ama hepde bana gelir yapılcak birşey yok eşimin hatırına sesimi çıkarmadım ALLAHTAN ÇOK KALMADI BAZEN GELİR 7 GÜN KALIR

fulyacım çok hastaysan gitme birgüncük ama devamı gelmesin yani üst kattan ilaç bile almaya üşendiğine göre cidden hastasın sen geçmiş olsun
ya kızlar sabahları hazır simit yerine bende şu yulaf kepeği ve unu karıştırıp peynirli poğaça yapsam sabahları çantama ondan atsam daha iyi olmazmı ki :44:[/QUOTE]

hemde çok güzell olur simit yeme zaten

zaten öyle yapmayı düşünüyorum .kendisi dünyayı yese kilo almaz ama boyu çok kısa kilolu olsa top gibi olur

yok canim bugun gidemicem. hatta simdi odama cikiyorum yaticam biraz.. midem feci bulaniyor kv'lere gittigimizde esimin kardesi de hastaydi ondan mi kaptim acaba bilmiyorum ama hic iyi degilim karin agrisi mide bulantisi sabah baslamisti simdi siddetlendi.. birkac saat dinleneyim iyi hissedersem geri gelirim pc basina kizlar gorusuruz

ahh ahh şu eşlerimizin hatırına nelere katlanıyoruz ya Boşver canım ya allah bilsin yaptıklarını

geçen kış eşimin hatırına kaynanam kayınbabam gelmişti mecbur muTfakta soba kurdum orda baca vardı bütün kış mutfakta yattık .bu sene yine gelceklerdi ben elektirikli soba kullanıcam dedim gelmkten vazgeçtiler

Son düzenleme:
bugünde akşam olduu zaman ne çabuk akıp gidiyor
kızlar bitki çayı tavsiyesi bekliyorum hala poşet çayda olabilir kullanıp tadını beğendiğiniz çaylar varmıı:44::44:

git dinlen inş hemencecik geçer çok geçmiş olsun mide bulantısıda çok kötüdür ya

ee başka gidecek yerleri yok mu zaten çocuklar falan kalabalıksınız görmüyolar mı ama bu iş başka herkes yumuşak yüzlü olana yüklenir sizde de durum budur muhtemelen annemden bilirim yengemin hiç yüzü gülmez hep laf sokar yinede o iyidir,annem zavallım her zor günde temizlikte vs yapar yine yaranamaz yine yaranamaz kötülük yap iyilik bul devri galiba

16 dan sonra yememen çok iyi ben de öyle yapmaya çalışıyorum. spor günelrini arttırmayı düşünüyorum şu havalar daha düzgün osla iyi olucak yağmurda soğukta gidip gelmek işime gelmiyor. b-fit sakin bir yer güzel ama 30dk en fazla 45 dk egzersiz yaptırıyor. çok terleyemiyorsun bile. öğretmende henüz besyoda okuyan öğrenci genç bir kız. o da tam bilmiorki ne yapması gerektiğini eheh =)) tabi hiç yoktan iyidir. ben de dün gece evde step tahtamla 15 dk spor yaptım. 4 kg lık dambılım var onla da 15 er kez yapıyorum. elimden geldiğince işte. bu gün de dışardaydı işlerim yürüdüm biraz iyi oldu.

kızlar öğlen yemeginde kebap ve çeyrek künefe yedim üzgünüm halen doymadım sanki 1 hafta var reglime içimde kurt var gibi....şimdi kahvemi yudumluyorum akşama hafif yiyim de kilo olmasın bari...

okyanussuda hayırdır canım benim, afiyet olsun da biz bir şey mi kaçırdık, aahaha. o hakkı biz yıllar önce doldurmuştuk

kurstayım çok sıkıcı elma çizcem sizin için

siyamum kolay gelsin bence gıda türü çizimelere girmeye hiç gerek yok

spora gitmeye cok useniyorum hava berbat yagmurlu ve otobus beklemek ve yurumek hic icimden gelmiyor
biri beni motive etsin

tatlım git dicem ama hasta olmuşsun sanırım. çok geçmiş olsun dinlen o halde. meyve ile bol su tüketmeye çalış bence. bu arada sarı kantaron çayı bulabilirseniz için kızlar her türlü şeye iyi geliyor. stres için özellikle sakinleştirici içeriyormuş.

ay hatırlıyorum ben fadime abla sinir olmuştuk. kilo verde artık kimseye fırsat verme laf sölemesi için

bugünde akşam olduu zaman ne çabuk akıp gidiyor
kızlar bitki çayı tavsiyesi bekliyorum hala poşet çayda olabilir kullanıp tadını beğendiğiniz çaylar varmıı:44::44:

beyazbulut ben hiç birini sevmiyorum . içerken kötü oluyorum

Son düzenleme:
Şimdi şirketin arkasındaki çarşamba pazarına gittim ...

Diyetlik sebzeler felan aldım brokolı karnıbahar lahana kabak marul felan aldım aksama guzzelce bı hazırlıycam onları hergun ıs yerıne getırıcem cunku bugun cok abarttım bu yeme ısını....dısardan soylemekle bas olmuyor valla tavuk gogusuyle mantarda aldım bıde sote yapıcam

Pzarda bunu buldumm piramit diye satıyorlar brokolının kardesıymıs

Haslanıp yenıyormus brokolı karnıbahar gıbı Deneyen varmı aranızda tadını tuzunu bılen ?

bugünüm;

sabah : bol bol kahvaltı oldu =) 2 bardak şekersiz çay.

ara : 1 paket form bisküvi. şekersiz kahve.

öğlen : 2 dilim kepek ekmeği, 1 kase süzme mercimek çorbası.

akşam : inşallah yemek yok =)

1 litre su içtim ve 30 dk yürüdüm.

bu arada tuvalete çıkamayan arkadaşlar bende de aynı sorun var fakat düzeliyor gibi. bol su içiyorum hepten katı şeyler tüketmemem gerektiğini anladım özellikle şekerli şeyelr yediğimde daha kötü oluyor. yoğurt çok tüketen biriyimdir . özel bir hastanede doktor broşür vermişti. şöyle yazıyor. kabızlık çekenlerin şu gıdaları tüketmemeleri gereklidir;

*süt ürünleri
*narenciye türleri
*tatlı ve çok şekerli besinler
*yapay tatlandırıcılı diyet ürünleri
*hazır gıdalar
*beyaz ekmek
*unltu mamüller hamur işleri
*kahve, çay, asitli içecekler
* kırmızı et
*pastırma
*mısır nişastası,
*yumurta
*pirinç,
* baharatlı yiyecekler,
*krakerler.

biliyorum liste kabarık ama bağırsak şakaya gelmiyor kızlar.

Evet resmen dukan diyetine başladığımın göstergesi

Kalktım üşenmeden dukan diyeti için yemek yaptım

1) Acı biberli hindi ( sıfır yağ, sadece hindi, hindi baharatı ve acı toz biber)

2) Dukan usulü yayla çorbası (pirinç yerine yulaf kepeği kullanıyoruz, hiç yağ koymuyoruz, sadece nane, yoğurt, yumurta, su ve yulaf kepeği)

çorbayı denedinmi güzel olurmuki bende akşama yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…