- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.461
tadı nasıl oliyiii
ve yulaf kepeğini nirden buluyozz
mısır püskülü alayım ozaman birde kiraz sapı almak istiyorumcnm ben yeşil çay biberiye mısır püskülü tarcın demleyıp ıcıyorum gun ıcınde aclıgımı bastırıyor acıkmıyorum uzun sure tavsıye ederım dene :) Tadıda fena degıl ıcılebılır yanı
Lahana zayıflatır mı? / Kanal D Fan / Kanal / Oynat.Tv
O İÇİLEN SİRKELER LIMONLU SULAR VE KEKIK SULARI HEPSI HIKAYEYMIS YAWWW
ayy insanları anlamakta zor hem laf sok hemde yüzlü yüzlü o eve gel
fulyacım çok hastaysan gitme birgüncük ama devamı gelmesin yaniüst kattan ilaç bile almaya üşendiğine göre cidden hastasın sen geçmiş olsun
ya kızlar sabahları hazır simit yerine bende şu yulaf kepeği ve unu karıştırıp peynirli poğaça yapsam sabahları çantama ondan atsam daha iyi olmazmı ki :44:
hep böyle yapar ama hepde bana gelir yapılcak birşey yok eşimin hatırına sesimi çıkarmadım ALLAHTAN ÇOK KALMADI BAZEN GELİR 7 GÜN KALIR
yok daha buralardayim :26: 3e ceyrek kala otobusu ile gidiyorum boylece bittiginde esim beni alabiliyor. Donuste otobus cok zor oluyor o yorgunlukla
Hem basim agriyor hem de midem cok kotu bu sabah, rennie cignemem lazim ama yukari cikip ilac dolabindan cikarmaya useniyorum
Gitmek istiyorum ara vermek istemiyorum ama valla felaketim bugun
Sisko diye dalga gec pasta falan da alma hakettim
Neyse canim cok kalmamis en azindan erken gitmis. Canini da sikma kilolari vericez sonra o laflari ona yedirirsin
fulyacım çok hastaysan gitme birgüncük ama devamı gelmesin yaniüst kattan ilaç bile almaya üşendiğine göre cidden hastasın sen geçmiş olsun
ya kızlar sabahları hazır simit yerine bende şu yulaf kepeği ve unu karıştırıp peynirli poğaça yapsam sabahları çantama ondan atsam daha iyi olmazmı ki :44:
ahh ahh şu eşlerimizin hatırına nelere katlanıyoruz yaBoşver canım ya allah bilsin yaptıklarını
geçen kış eşimin hatırına kaynanam kayınbabam gelmişti mecbur muTfakta soba kurdum orda baca vardı bütün kış mutfakta yattık .bu sene yine gelceklerdi ben elektirikli soba kullanıcam dedim gelmkten vazgeçtiler
yok canim bugun gidemicem. hatta simdi odama cikiyorum yaticam biraz.. midem feci bulaniyorkv'lere gittigimizde esimin kardesi de hastaydi ondan mi kaptim acaba bilmiyorum ama hic iyi degilim karin agrisi mide bulantisi sabah baslamisti simdi siddetlendi.. birkac saat dinleneyim iyi hissedersem geri gelirim pc basina kizlar gorusuruz
geçen kış eşimin hatırına kaynanam kayınbabam gelmişti mecbur muTfakta soba kurdum orda baca vardı bütün kış mutfakta yattık .bu sene yine gelceklerdi ben elektirikli soba kullanıcam dedim gelmkten vazgeçtiler
bugünde akşam olduu zaman ne çabuk akıp gidiyor
kızlar bitki çayı tavsiyesi bekliyorum hala poşet çayda olabilir kullanıp tadını beğendiğiniz çaylar varmıı:44::44:
cnm 16dan sonra yemiyorum bitki çayı içiyorum oda nadir gerçi daha 2 gün oldu
eğer vaktin varsa 4e çık cnm ben bu ara spor için çok azimliyim salona gitmek mantıklı yoksa evde yapılmıyo şeytan dürtüyob-fitde haftada 5-6gün gidenler çok memnun diyet eşliğinde yapılınca çok faydalıymış pes etme değerlendir yaza kadar araba sürme işini halledersem bende b-fite gidicem şuanda evde oğlum olduğu için hiç vaktim yok sanki onun vaktinden çalıyomuşum gibi oluyo direksiyon kursuna bile onun için gidemedim
eve eliptik bisiklet aldım 30 yada 40 dk bisiklet 10ar tane yan 10 tane düz mekik esneme hareketleri yarımlık dambıllarla 20 kol çalıştırma hareketleri vs derken 45-50 dk yapıyorum bu hafta inş 3e tamamlarım bugün spor günü
öyle bir dert var ki yaklaşık 3 gündür wc ye gidemedim
kızlar öğlen yemeginde kebap ve çeyrek künefe yedim üzgünüm halen doymadım sanki 1 hafta var reglime içimde kurt var gibi....şimdi kahvemi yudumluyorum akşama hafif yiyim de kilo olmasın bari...
kurstayım çok sıkıcı elma çizcem sizin için
spora gitmeye cok useniyorum hava berbat yagmurlu ve otobus beklemek ve yurumek hic icimden gelmiyor
biri beni motive etsin
slm kızlar sonunda görümcem gitti kışın ortasında yatılı misafir hiç çekilmiyor, zaten kendimiz sobalı odaya zor sıgıyorduk oda 3 gece bizde yattı alt kata eltim var 5 dakika mesafede başka eltim var ama yok illa bana gelicekler zaten beni kilolarım için çok kırmıştı.
bugünde akşam olduu zaman ne çabuk akıp gidiyor
kızlar bitki çayı tavsiyesi bekliyorum hala poşet çayda olabilir kullanıp tadını beğendiğiniz çaylar varmıı:44::44:
Nedense bugun dukan diyeti yapasım geldiEvet yapıcam
Evet resmen dukan diyetine başladığımın göstergesi
Kalktım üşenmeden dukan diyeti için yemek yaptım
1) Acı biberli hindi ( sıfır yağ, sadece hindi, hindi baharatı ve acı toz biber)
2) Dukan usulü yayla çorbası (pirinç yerine yulaf kepeği kullanıyoruz, hiç yağ koymuyoruz, sadece nane, yoğurt, yumurta, su ve yulaf kepeği)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?