- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.641
Karpuz diyeti diye bişe varafiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
K.b cnim ya yanlış hatrlamisim benim hafiza kötüyok canım ben evli bile değilim valla gitmek lazım aslında bunların tamamı kadın hastalıkları bizim için çok çok önemli ama aksatıyoruz bazen utanıyoruz bazen işimiz oluyor sallıyoruz ama yapmamamız lazım çünkü doğamız gereği anne olmak bize verilen çokbüyük bir lütuf ve bizler böyle böyle kendimizden vazgeçmişiz gibi kendimizi es geçiyoruz bende de başlangıç evresinde ama işte sorun ben mesela sordum dedim ben bebek sahibi olmak istesem bana eksisi ne bunun her ay yumurtlamadığın için gebe kalmak zorlaşır dedi yumurtlamalarımı kontrol etmek için ayın 23üne tekrar çağırdı bir test daha yapacak bana bide işte pazartesi gidicem tahlillerime bakıcaz işte çok detaylı herşeyimi anlatan bir kadın oldu senin rahatsızlığında 1-2 kilonun bile önemi var o yüzden Karatay diyetini al hayatına dedi yanlış anlama killolu değilsin ama Karatay diyetini yaşam biçimin haline getirirsen hastalığını %5sinni çözmüş olursun dedi
saol canım teşekkür ederimGecmis olsun insallah düzene girer.
Afiyet olsun
aslında gitmek lazım ama iyi doktorada gelmek lazım çoğu baştan sağma yapıyor işini çünküK.b cnim ya yanlış hatrlamisim benim hafiza kötü
Aynen oylr cnm düzenli yumurtlayip iliski olsa bilr his bi sorun olmadan hamile kalma sansi cok yüksek degil diolar polikistikte duzenli her ay aynj zmn yumurtlama olmadığı icin daha düşüyor olasılık ben kiloya daha odakli oldugum icin snrm gidesim gelmiyor strese giriyorum bi kizim vqr bnm ikinciyi istiyoruz bi senedir ama olmuyor malesef kaçıyorum şimdilik doktordan
Aynen oyle cnm hayrlisi olsun bklm Rabbim dermansz dert vermeisnsaol canım teşekkür ederim
aslında gitmek lazım ama iyi doktorada gelmek lazım çoğu baştan sağma yapıyor işini çünkü
doktor randevum vardı canım bugün tahliller için yiyemedim doktorumunda sabah doğumu varmış muayne geç başlad geç aldı beni ee geç bitti dışarda da bir kaç işim vardı onları hallettim bi niyetlendim ama gevrek poğaça yememek için yapmayayım dışarda dedim ondan bende eve gelince yaptım 1 saat önce kahvaltımı canım
Afiyet olsun09:00=== 1 yk lor peyniri
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
2 lokma pide ile tahinli pekmez
1 parmak helva
15:00=== 8 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 adet kuru soğan
Su 1 lt
Afiyet olsun canım09:00=== 1 yk lor peyniri
1 adet yağda yumurta
Domates, salatalık
2 lokma pide ile tahinli pekmez
1 parmak helva
15:00=== 8 yk yeşil fasulye
2 kase cacık
2 adet kuru soğan
Su 1 lt
afiyet olsun canımSabah9. 1 tane yumurta
1kş krem peynir
1tk fıstık ezmesi
3zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2. 2dilim tambuğday ekmeğine füme kaşar domates sandviç
Akşam 6. 4yk pilav
Körili tavuk (yağsız)
Salata
Ayran
afiyet olsun cınım poğaçaları gömmüşsünMenüm
Sabah10.30 1 dlm ekmek 4 kalık yumurtasız menemen 1 haşlanmış yumurta
Ara 1 sade kahve
Öğlen 1 ince dilin karpuz
Ara 15.00 2 ev poğaçası (çok üzgünüm yaaa öğlen yerine sayamaz mıyız) 1 kupa rezene
Akşam 19.30 2 tabak patlıcan yemeği 1 dln ekmek
Su 1 lt.yatana kadar 2 olur
Çok yemişim .yazınca farkettim.
Dilekim bu metoyla sen nasl 100lere çıktn canm yaaAn itibariyle tartildim @mefkurem mefkusum dünkü böreğe rağmen eksi 500 dusmusumçunku pompomdan ter akti yetistirecem diye
1,5 eksiyim şuan cumaya 2 garanti oldu bile
Dü miafiyet olsun cınım poğaçaları gömmüşsün
o vakit spor mpor koş moş yak onları benceee kaptan duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?