Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bacım dilektay diyeti yapıyorum ben kesinlikle böörek yiyeceksin zayıflamak istiyorsanız

İnsAllah cnm

ben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
[/QUOTE]
SABAH 13 ya da 14.45ti
500 gr yoğurt

ÖĞLEN YOK

ARA 16.15
1 bardak kahve

AKŞAM 19.00
1 haşlanmış but
2 tb ekmeği
Salata
afiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
Günaydın kızlar sabah tartldm aç karna 83.5 gördüm dün 84.4 çıkmıştım şükür düşmüşüm diyetisyene kadar 79-80 oluruk insAllah
oo tebrikler çok iyi
Günaydınlar
Kızzzz kurumadan basmayın sakın!!!!
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
An itibariyle tartildim @mefkurem mefkusum dünkü böreğe rağmen eksi 500 dusmusum çunku pompomdan ter akti yetistirecem diye
1,5 eksiyim şuan cumaya 2 garanti oldu bile
tebrikler Cok iyi

biraz zor sanki
Saol cnm

saol canım düşüp bayılmadan sonunda yiyebildim bişeyler doktor bi ton tahlil istedi bakalım baya memnun kaldım doktorumdan inşallah böyle gider
Ne için gitmistin cnm doktkra kacrdm ben orasını oh afiyet olsun cnm kahvalti gecikince bende kötü oluyom

Ne için gitmistin cnm doktkra kacrdm ben orasını oh afiyet olsun cnm kahvalti gecikince bende kötü oluyom
Ya regl geç oldum ya canım bu ay bende polikistik over var tanısı seneler önce kondu ama kısa bi tedavi ardından ben brakmıştım peşini bu ay reglim bu kadar gecikince dedim ki benim bi düzenli doktora gitme zamanım gelmiş nitekim polikistik over sadece sol yumurtalıkta başlangıçtayken şuan sağ yumurtalıktada başlamış. Tüm detaylı kan tetkiklerimi istedi doktor ayın 23ünde bide yumurtlama kontrolü yapılacak. Ayrıca yeni şeker taramaları da istedi. Bugün yaptıramadım ama onu açlık şekerin çok yğksek çıkar dedim en son dün akşam 6da çorba içmiştim sonra bişey yemedim onun için onu sağlık ocağında yaptır dedi. Hipoglisemi olduğunu söyledim ama bi yeniletelim ben tekrar bi bakayım dedim sana özel tedavi planı yapabilmem için herşeyini detaylı görmem ve bilmem lazım dedi

benim kan şekerim düşününce bile düşüyor
denemeyi isterdim ama sürekli baş dönmesi yaşayan biri için sence yapılabilirliği var mı açlık orucunun
Zihinsel olarak hazır değilsen asla yapma...acaba gibi sorunların varsa sıkıntı yaşarsın...Aidin Salih ye zihin olarak hazır olmayan yapmasın diyor.

Anladım cnm senjn küçük bebegin vardi dimi emziriyordn yanlış mi hatırlıyorum polikistik bende de yumurtaliklardq görünüm var demişti ileri derece degilmis kilo vermemi söylemişti ama cok cok detaylı görüşmedim benimde bi gidesjm var bi vazgeçiyorum açıkçası son zmnlqrdq bnmde duzenim bozuldu

Kizz yarisma hep var zaten yap sende bildirim ortalik kizissin

Kızlar ölücem açlıktan daha yeni dönüyorum eve ağzıma sudan başka bişey koymadım döner dönmez güzel bi kahvaltı yapicam

Kiz niye eziyet ettin kendine oyle

yok canım ben evli bile değilim valla gitmek lazım aslında bunların tamamı kadın hastalıkları bizim için çok çok önemli ama aksatıyoruz bazen utanıyoruz bazen işimiz oluyor sallıyoruz ama yapmamamız lazım çünkü doğamız gereği anne olmak bize verilen çokbüyük bir lütuf ve bizler böyle böyle kendimizden vazgeçmişiz gibi kendimizi es geçiyoruz bende de başlangıç evresinde ama işte sorun ben mesela sordum dedim ben bebek sahibi olmak istesem bana eksisi ne bunun her ay yumurtlamadığın için gebe kalmak zorlaşır dedi yumurtlamalarımı kontrol etmek için ayın 23üne tekrar çağırdı bir test daha yapacak bana bide işte pazartesi gidicem tahlillerime bakıcaz işte çok detaylı herşeyimi anlatan bir kadın oldu senin rahatsızlığında 1-2 kilonun bile önemi var o yüzden Karatay diyetini al hayatına dedi yanlış anlama killolu değilsin ama Karatay diyetini yaşam biçimin haline getirirsen hastalığını %5sinni çözmüş olursun dedi

Kiz niye eziyet ettin kendine oyle
doktor randevum vardı canım bugün tahliller için yiyemedim doktorumunda sabah doğumu varmış muayne geç başlad geç aldı beni ee geç bitti dışarda da bir kaç işim vardı onları hallettim bi niyetlendim ama gevrek poğaça yememek için yapmayayım dışarda dedim ondan bende eve gelince yaptım 1 saat önce kahvaltımı canım

ben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
afiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
[/QUOTE]
Karpuz diyeti diye bişe var

Gecmis olsun insallah düzene girer.
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…