- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.621
ayyy ben de en çok kahvaltıyı severim o yüzden de her koşulda kahvaltı yaparımmmmhh günün en sevdiğim öğünü kahvaltı
afiyet olsun
yok kuzum tamamlayamadım zaten 1. günden bozdumKaratay diyetine benziyor canim.ben bir ara karatay diyeti yapmıştım.guzel kilo verdirdi.ama zor bir diyet bence.21 günü tamamlarsan baya incelmiş olursun
Bacım dilektay diyeti yapıyorum ben kesinlikle böörek yiyeceksin zayıflamak istiyorsanızGunaydin canimm
Aman dukkanda var bitane burdada cekememgalossuz gezene gozleriyle ışın atiyor resmen
Cok sukur atlattiniz kuzum tekrar gecmis olsun
Hadi bakalim
Gunaydin tatlim
Aslinda tekrar düşünüyorum canim nefsimi dizginlemek icin en azindan 3 gün
Yok sadece su canim oda cok susarsan minik yudum oyle bi bardak degil
Birisi alintilari karistirmis birbirimize alinti yaptikca dağılıyor
Aslinda diyet yaparken bende oyle oluyorum beynim sartlaniyor sanki cabuk doymaya
Bende oglene kadar yatmak istiyorum bananreee
Kiz borek corekte yeme ama
Tamam kuzum
Vay be borekle kilo veriyor hatun
Yarisma olmadığında ben spor bildirimi yapmiyorum canim
saol canım teşekkürler
daha yeni hazırlıyorum ece yapıcam inşallah bi 5 dkya kahvaltımmmhh günün en sevdiğim öğünü kahvaltı
afiyet olsun
İnsAllah cnmbenim kan şekerim düşününce bile düşüyor
denemeyi isterdim ama sürekli baş dönmesi yaşayan biri için sence yapılabilirliği var mı açlık orucunun
olacak Allahın izniyle
köstekten çok ne var yakınımızda :)
benim yerime de yatak keyfi yapar mısın prensesle
GunesinKizi35 süpersin maşallah
Sağol kuzum
ya ben meyve var diye biliyorum ama şimdi tereddüte düştüm
36 saatlik, 3 günlük ve 10 günlük olarak yapılıyor..nasil oluyo aclik orucu?su bili icilmiyormu?anlamadim
ben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo VerilirmiGüzel menü güzel spor tebrikler canım
Canım ben tb tost yapıp çantama koyuyorum ya da badem hurma koyup çayla tüketiyorum. Ayrıca diyetisyenim yarım simit yiyebilirsin demişti bilgin olsun.
Güzel menü canımm
Yediklerin hep cıslı şeyler ama az az yemişsin bilemedim. Yine de çok gelmedi gözüme yaafiyet olsun
Canım karpuz değil ama ceviz çok bence 2-3 tane yeterli olabilirdi. Afiyet olsun canım şifa olsun
3 dilim derken yarım ay şeklinde mi 3 dilim yoksa o yarım ayı dilimleriz ya öyle mi 3 dilim?? Eğer yarım ay şeklinde 3 tane ise baya fazla olmuş ama kesilmiş 3 dilim ise normal canım üzülme
Karpuzdan ağlayan 3. Kişisinkız bir iki dilim ye nolacak sanki bana veriyordu diyetisyenim hem de ara öğünde 1 yarım ay
Güzel canım. Kaç çeşit peynir zeytin vardı ayol
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun.
Güzel menü güzel spor canım haşlanmış tavuk çekti yarın yapiymafiyet olsun canım
afiyet olsunSABAH 13 ya da 14.45ti
500 gr yoğurt
ÖĞLEN YOK
ARA 16.15
1 bardak kahve
AKŞAM 19.00
1 haşlanmış but
2 tb ekmeği
Salata
yeni işin hayırlı olsun inşallahIyi aksamlarrrrrr :)))
Neden begeni yapip yazamadigima gelirsek
Cooookkkk yorgundum
Gecmisi ara ara zor okudum
İş icin bi yere basvurmustum dun aradilar
Aksam gelirmisin diye
Dün Cocuklar gittikten sonra biseyler almaya gittim
Eve gelince arabayi temizledim
Sonra aksam işe gittim sabah geldim
Cok yorulmusum kendime gelemedim
Alerjimde kötü oldu burun silmekten helak oldum
Normalde bu hafta gececi olarak gidecektim, degisti
Yarin sabah gidecem
Bende haberler boyle :))
afiyet olsunMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
Yarım parmak kadar cevizli sucuk
14.00
Bir kase müsli
Bir bardak kiraz saplı çay
15.00
Sade Türk kahvesi
17.00
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Biber ezmesi
Üç kaşık sade makarna(yağsız)
19.00
Bir avuç kaju fıstığı
Bir çilek
2.5 lt su. Herkese afiyet olsun kızlar
afiyet olsunBir misafir rüzgarını daha atlattıktan sonra menumu yazayim
Kahvaltı
1kase menemen
Biraz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
1parca helva
Ara ayran
Biraz kuruyemiş
Akşam
1 dilim kıymalı börek
4 sarma
Küçük dilim kumpir(tepside yaptım)
oo tebrikler çok iyiGünaydın kızlar sabah tartldm aç karna 83.5 gördüm dün 84.4 çıkmıştım şükür düşmüşüm diyetisyene kadar 79-80 oluruk insAllah
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerkenGünaydınlar
Kızzzz kurumadan basmayın sakın!!!!
tebrikler Cok iyiAn itibariyle tartildim @mefkurem mefkusum dünkü böreğe rağmen eksi 500 dusmusumçunku pompomdan ter akti yetistirecem diye
1,5 eksiyim şuan cumaya 2 garanti oldu bile
saol canım düşüp bayılmadan sonunda yiyebildim bişeylerAfiyet olsun canımGunesinKizi35
biraz zor sankiben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
afiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
Ne için gitmistin cnm doktkra kacrdm ben orasınısaol canım düşüp bayılmadan sonunda yiyebildim bişeylerdoktor bi ton tahlil istedi bakalım baya memnun kaldım doktorumdan inşallah böyle gider
Ya regl geç oldum ya canım bu ay bende polikistik over var tanısı seneler önce kondu ama kısa bi tedavi ardından ben brakmıştım peşini bu ay reglim bu kadar gecikince dedim ki benim bi düzenli doktora gitme zamanım gelmiş nitekim polikistik over sadece sol yumurtalıkta başlangıçtayken şuan sağ yumurtalıktada başlamış. Tüm detaylı kan tetkiklerimi istedi doktor ayın 23ünde bide yumurtlama kontrolü yapılacak. Ayrıca yeni şeker taramaları da istedi. Bugün yaptıramadım ama onu açlık şekerin çok yğksek çıkar dedim en son dün akşam 6da çorba içmiştim sonra bişey yemedim onun için onu sağlık ocağında yaptır dedi. Hipoglisemi olduğunu söyledim ama bi yeniletelim ben tekrar bi bakayım dedim sana özel tedavi planı yapabilmem için herşeyini detaylı görmem ve bilmem lazım dediNe için gitmistin cnm doktkra kacrdm ben orasınıoh afiyet olsun cnm kahvalti gecikince bende kötü oluyom
Zihinsel olarak hazır değilsen asla yapma...acaba gibi sorunların varsa sıkıntı yaşarsın...Aidin Salih ye zihin olarak hazır olmayan yapmasın diyor.benim kan şekerim düşününce bile düşüyor
denemeyi isterdim ama sürekli baş dönmesi yaşayan biri için sence yapılabilirliği var mı açlık orucunun
Anladım cnm senjn küçük bebegin vardi dimi emziriyordn yanlış mi hatırlıyorum polikistik bende de yumurtaliklardq görünüm var demişti ileri derece degilmis kilo vermemi söylemişti ama cok cok detaylı görüşmedim benimde bi gidesjm var bi vazgeçiyorum açıkçası son zmnlqrdq bnmde duzenim bozulduYa regl geç oldum ya canım bu ay bende polikistik over var tanısı seneler önce kondu ama kısa bi tedavi ardından ben brakmıştım peşini bu ay reglim bu kadar gecikince dedim ki benim bi düzenli doktora gitme zamanım gelmiş nitekim polikistik over sadece sol yumurtalıkta başlangıçtayken şuan sağ yumurtalıktada başlamış. Tüm detaylı kan tetkiklerimi istedi doktor ayın 23ünde bide yumurtlama kontrolü yapılacak. Ayrıca yeni şeker taramaları da istedi. Bugün yaptıramadım ama onu açlık şekerin çok yğksek çıkar dedim en son dün akşam 6da çorba içmiştim sonra bişey yemedim onun için onu sağlık ocağında yaptır dedi. Hipoglisemi olduğunu söyledim ama bi yeniletelim ben tekrar bi bakayım dedim sana özel tedavi planı yapabilmem için herşeyini detaylı görmem ve bilmem lazım dedi
Gunaydin canimm
Aman dukkanda var bitane burdada cekememgalossuz gezene gozleriyle ışın atiyor resmen
Cok sukur atlattiniz kuzum tekrar gecmis olsun
Hadi bakalim
Gunaydin tatlim
Aslinda tekrar düşünüyorum canim nefsimi dizginlemek icin en azindan 3 gün
Yok sadece su canim oda cok susarsan minik yudum oyle bi bardak degil
Birisi alintilari karistirmis birbirimize alinti yaptikca dağılıyor
Aslinda diyet yaparken bende oyle oluyorum beynim sartlaniyor sanki cabuk doymaya
Bende oglene kadar yatmak istiyorum bananreee
Kiz borek corekte yeme ama
Tamam kuzum
Vay be borekle kilo veriyor hatun
Yarisma olmadığında ben spor bildirimi yapmiyorum canim
Kızlar ölücem açlıktan daha yeni dönüyorum eve ağzıma sudan başka bişey koymadım döner dönmez güzel bi kahvaltı yapicam
yok canım ben evli bile değilim valla gitmek lazım aslında bunların tamamı kadın hastalıkları bizim için çok çok önemli ama aksatıyoruz bazen utanıyoruz bazen işimiz oluyor sallıyoruz ama yapmamamız lazım çünkü doğamız gereği anne olmak bize verilen çokbüyük bir lütuf ve bizler böyle böyle kendimizden vazgeçmişiz gibi kendimizi es geçiyoruz bende de başlangıç evresinde ama işte sorun ben mesela sordum dedim ben bebek sahibi olmak istesem bana eksisi ne bunun her ay yumurtlamadığın için gebe kalmak zorlaşır dedi yumurtlamalarımı kontrol etmek için ayın 23üne tekrar çağırdı bir test daha yapacak bana bide işte pazartesi gidicem tahlillerime bakıcaz işte çok detaylı herşeyimi anlatan bir kadın oldu senin rahatsızlığında 1-2 kilonun bile önemi var o yüzden Karatay diyetini al hayatına dedi yanlış anlama killolu değilsin ama Karatay diyetini yaşam biçimin haline getirirsen hastalığını %5sinni çözmüş olursun dediAnladım cnm senjn küçük bebegin vardi dimi emziriyordn yanlış mi hatırlıyorum polikistik bende de yumurtaliklardq görünüm var demişti ileri derece degilmis kilo vermemi söylemişti ama cok cok detaylı görüşmedim benimde bi gidesjm var bi vazgeçiyorum açıkçası son zmnlqrdq bnmde duzenim bozuldu
doktor randevum vardı canım bugün tahliller için yiyemedim doktorumunda sabah doğumu varmış muayne geç başlad geç aldı beni ee geç bitti dışarda da bir kaç işim vardı onları hallettim bi niyetlendim ama gevrek poğaça yememek için yapmayayım dışarda dedim ondan bende eve gelince yaptım 1 saat önce kahvaltımı canımKiz niye eziyet ettin kendine oyle
afiyet olsunben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
Gecmis olsun insallah düzene girer.doktor randevum vardı canım bugün tahliller için yiyemedim doktorumunda sabah doğumu varmış muayne geç başlad geç aldı beni ee geç bitti dışarda da bir kaç işim vardı onları hallettim bi niyetlendim ama gevrek poğaça yememek için yapmayayım dışarda dedim ondan bende eve gelince yaptım 1 saat önce kahvaltımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?