- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.701
Bosver keki falan tartidaki eksileri düşün cnmof deme bi dilim alabilirdim sankikac gündür canim kek cekiyor ama yapmiyorum. kilo vermek itiyorsak yememiz gerekiyor bidahakine yeme olurmu
Normal tempoda 1 puan dan hesapluyabilirsin cnm1 hafta once indirimler basladi burda..3 saat felan gezdim 8 bin adim yaptim.spordan sayiliyormu
Tatlim sen kilo vermeye onceden de basladigin icin bence spor yapmalsin artikSABAH 12.30
2 tavada yumurta
2 tb ekmeği
Domates
ÖĞLEN YOK
ARA 16.15
1 bardak türk kahvesi
AKŞAM 19.30
2 kk peynir
2 bardak çay
1 çk tahin pekmez
1 dilim ekmek
Kusura bakma ya.yazmasam iyiymiş.of deme bi dilim alabilirdim sankikac gündür canim kek cekiyor ama yapmiyorum. kilo vermek itiyorsak yememiz gerekiyor bidahakine yeme olurmu
Handandandan Handandandan niran ne oldu cnm sana 2 gundur tahin vs var bide ustune helva gelmis bugun bide 1 parmak zaten fazla
İyileştim, eşimin koşu bandının getirtmesini bekliyordum.Nasil iyilestinmi iyice, bidaz spor yapsan
afiyet olsunben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
Seni biliyorum canım.. 2 dilim ananasla gün geçirdiğini gördü bu gözlerGunaydin canimm
Aman dukkanda var bitane burdada cekememgalossuz gezene gozleriyle ışın atiyor resmen
Cok sukur atlattiniz kuzum tekrar gecmis olsun
Hadi bakalim
Gunaydin tatlim
Aslinda tekrar düşünüyorum canim nefsimi dizginlemek icin en azindan 3 gün
Yok sadece su canim oda cok susarsan minik yudum oyle bi bardak degil
Birisi alintilari karistirmis birbirimize alinti yaptikca dağılıyor
Aslinda diyet yaparken bende oyle oluyorum beynim sartlaniyor sanki cabuk doymaya
Bende oglene kadar yatmak istiyorum bananreee
Kiz borek corekte yeme ama
Tamam kuzum
Vay be borekle kilo veriyor hatun
Yarisma olmadığında ben spor bildirimi yapmiyorum canim
Getirene kadar leslie vs. Biseyler yapsan cnmİyileştim, eşimin koşu bandının getirtmesini bekliyordum.
Kubra sen niye kalktin erjendenSeni biliyorum canım.. 2 dilim ananasla gün geçirdiğini gördü bu gözler
Eşim şarj aleti nerde diye uyandırdı. Bi kere uyandım mı da uyuyamam tekrar. Sen napıyon abla gece işe gidecem demişsin geldin mi gidecen mi daha??Kubra sen niye kalktin erjenden
Kaju dışında güzel menü. Kaju çok yağlı olduğundan bir avuç çok geldi. Sizi takipteyim seren hanım Cuma tartı günü. Neler hissediyorsunuzMenüm
10.00
Sade Türk kahvesi
Yarım parmak kadar cevizli sucuk
14.00
Bir kase müsli
Bir bardak kiraz saplı çay
15.00
Sade Türk kahvesi
17.00
Bir yumurta
Bir dilim tb ekmeği
Biber ezmesi
Üç kaşık sade makarna(yağsız)
19.00
Bir avuç kaju fıstığı
Bir çilek
2.5 lt su. Herkese afiyet olsun kızlar
pilavin sana bi yarari yokki cnm hemde 2 ogun onun yerine bol salata yapsaydinKızlarrr ben dün unuttumnasıl unuttum bilmiyorum. Kusura bakmayın hemen dünkü menümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 fincan Türk kahvesi
10 badem
1 hurma
2 ceviz
Öğle 12.30
1 karnıyarık (dünden artan kızartılmamış patlıcanla)
3 yk pilav
Akşam 17.30
1 karnıyarık (bitti çok şükür)
3 yk pilav
Ara 18.30
1 kutu light sütle muzlu süt
Su 2,5-3 olmuştur
bende oyle uyandimmi zor uyuyorum tekrarEşim şarj aleti nerde diye uyandırdı. Bi kere uyandım mı da uyuyamam tekrar. Sen napıyon abla gece işe gidecem demişsin geldin mi gidecen mi daha??
yok kuzum eczacıyım devlet hastanesinde çalışıyorumece sen doktor musun canım soracağım soracağım unutuyorum
ouuuuu geçmiş olsun kaptanımGunaydinnnnn
Gece saati kurmayi unutmuşum gec kaldim
Is yeri uzakta servis götürüyordu
Kacirdim
Gitmedim
Zaten cok yorgundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?