- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.741
yok kuzum çok şükür sağlığı yerinde ama küçük sıpa her gece bir iki kere uyanıyor bir uyanmasında 1-2 saate yakın uyanık kalıyor keyfi yanihimm tüh kötü olmus cnm rahatsz miydi minik niye uyandi uyumadi
tmm cnm
anladım canım bana eczacı demeyok kuzum eczacıyım devlet hastanesinde çalışıyorum
abla özlettin valla kendini ya göremiyoruz seniGunaydinnnnn
Gece saati kurmayi unutmuşum gec kaldim
Is yeri uzakta servis götürüyordu
Kacirdim
Gitmedim
Zaten cok yorgundum
afiyet olsunben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
Bebeğim bu hafta çok hırs yapmıştım ama fos çıktı iki kilo gider diyordum ama sanmıyorum. Tartılıp yazarım eşimin gitmesini bekliyorumKaju dışında güzel menü. Kaju çok yağlı olduğundan bir avuç çok geldi. Sizi takipteyim seren hanım Cuma tartı günü. Neler hissediyorsunuz
Sağol tatlımafıyet olsun canım
afıyet olsun canım maşalah sıgarasız gunlerın daımı olsun ınş
hosgeldın canım ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var ıns bırlıkte gule gule kılolara
afıyet olsun tatlım
yenı işin hayırlı olsun abla allah kokaylık versın canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hadı maşallah canım
ben zor dayanırım canım maçallah aslında saglık ıçın cok faydalıymıs ama
masallah canım super
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım çok tahıllı ekmek nasıl oluyor canım marketlerde hıç goemedım yada dıkkatımımı cekmedı bılmıyorum
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Afiyet olsun canım tatlı olunca çok kötü oluyorum gözüm dönüyor resmen neyse iyi atlatmışsın iki çatallaGunaydınlarrrrr
Dun mısafırlıkten geldım gece 12 falandı geçmişi okuyup alıntı yaparken elımde telefon uyumusum dunku menum
Sabah11. 00
1 yumurta
1 kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmek
Cay
Ogle16. 00
1 tane avuç içi kuçuk pogaca
2 yemek kasıgı kısır
1 buyuk kase salata
Aksam 20.30 geç saatte yedım ama ev sahıbının esı geç gelınce yemege bekledık
Avuç içi kadar kozlenmış patlıcanlı karnıyarık
2 yemek kasıgı bulgur pılavı
1 kepce mercımek corbası
Salata
Tatlı trılıçe vardı2 catal aldım kendımı cok zor tuttum hala gozumde trılıce var
Su 2lıtre
Günaydın tatlımGumaydinlarr
günaydın tatlımGumaydinlarr
geldim geldim de siz bana sorun kızlar senin dediğin gibi bende çok sinirli olurum Pınar yolda sağıma soluma bakmadım ekstradan telefona bile bakmadım arayanların bişey derler bi cevap veririm de kalpleri kırılır diyeneyse ki atlattım yarın sabahtan da sağlık ocağına gidip açlık şekeri ve insülin direncime baktırcam tekrar uzun zaman olmuştu şekerime baktırmayalım iyi olacak pazartesi akşam da sonuç göstermeye gidicem
1 hafta once indirimler basladi burda..3 saat felan gezdim 8 bin adim yaptim.spordan sayiliyormu
Günaydın tatlım
günaydın tatlım
normal adim saymiyoz kizzz :))aha bunu çok sevdim ehehuhehuehuhe ben hemen her gün böyle hariçten adım atıyorum kiii
bisey bitsin diye yenmicek artikk:))açıkcası. Pilav var diye de günü erken kapattım. Bugün çorba istiyor canım zaten
trileceden yirtmisinda pogacaya yakalanmişin haticeGunaydınlarrrrr
Dun mısafırlıkten geldım gece 12 falandı geçmişi okuyup alıntı yaparken elımde telefon uyumusum dunku menum
Sabah11. 00
1 yumurta
1 kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmek
Cay
Ogle16. 00
1 tane avuç içi kuçuk pogaca
2 yemek kasıgı kısır
1 buyuk kase salata
Aksam 20.30 geç saatte yedım ama ev sahıbının esı geç gelınce yemege bekledık
Avuç içi kadar kozlenmış patlıcanlı karnıyarık
2 yemek kasıgı bulgur pılavı
1 kepce mercımek corbası
Salata
Tatlı trılıçe vardı2 catal aldım kendımı cok zor tuttum hala gozumde trılıce var
Su 2lıtre
bende kendimi özlüyorumabla özlettin valla kendini ya göremiyoruz seni
pinarim bütün isleri bitirmişinGumaydinlarr
Gordum cnmMefkurem abla Karatay diyetine başladım bugün itibari ile ben dün doktora gittim geçmişte görmüşsündür doktorum muhakkak bunu yaşam biçimin haline getir rahatsızlığın sebebi ile alacağın 2-3 kilo bile senin için sıkıntılı dedi çünkü
Selam ablacımGordum cnm
Birazda hayret ettim
Genelde dr lar karatayi pek sevmez
Yapabilirsen tabiki güzel olur
Pko icin sogan kürünü denedinmi
Saracoglunun
bende kendimi özlüyorum
Valla cok vicdan yapiyorum gelemedigim icin ama isteyken zaten tel yasak cnm
Eve gelince de o kadar yorgun oluyorumki teli elimde tutmaya halim bile kalmiyor
Gordum cnm
Birazda hayret ettim
Genelde dr lar karatayi pek sevmez
Yapabilirsen tabiki güzel olur
Pko icin sogan kürünü denedinmi
Saracoglunun
Kız bugün perşembeymişEşim şarj aleti nerde diye uyandırdı. Bi kere uyandım mı da uyuyamam tekrar. Sen napıyon abla gece işe gidecem demişsin geldin mi gidecen mi daha??
Keske hepimiz bu bilincde olsakda uygulayabilsek cnmSelam ablacım
evet çoğu doktor Karatay'a çok karşı ama bizim ufaklığın doktoru otizmin sebepleri arasında tükettiğimiz gıdalar olduğunu düşünerek bir araştırma yapıyor ve ben Karatay beslenmesinden nahsettim doktor dedi ki evet işte dedi benim insanlara önerdiğim beslenme biçimi de aşağı yukarı böyle dedi
kızar diye düşünmüştüm aksine bu şekilde beslenmeye devam etmek çok önemli dedi sağlık açısından
Yapabilsen cok iyi olurdu cnmHaklısın abla insan çok yorgun oluyor
yok abla benim doktorum seviyorsoğan kürü denemeye çalıştım ama ağzımdan o tadı uzaklaştıramadığım için bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?