Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

himm tüh kötü olmus cnm rahatsz miydi minik niye uyandi uyumadi
tmm cnm
yok kuzum çok şükür sağlığı yerinde ama küçük sıpa her gece bir iki kere uyanıyor bir uyanmasında 1-2 saate yakın uyanık kalıyor keyfi yani
dün de çok kötü bi saatte uyanıp uyumadığı için böyle oldum

yok kuzum eczacıyım devlet hastanesinde çalışıyorum
anladım canım bana eczacı deme dünden beri doktorun yazdığı iki ilacımsı takviyete 330 lira para verdim çok moralim bozuk biri NutraMedica Krill Complex diğeride GynOsitol biri 200 lira biri 131 lira bu ndir ya

ben karpuzu çok seviyorum acaba sırf karpuz yiyerek kilo Verilirmi
afiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
[/QUOTE]
Sağol tatlım

Kaju dışında güzel menü. Kaju çok yağlı olduğundan bir avuç çok geldi. Sizi takipteyim seren hanım Cuma tartı günü. Neler hissediyorsunuz
Bebeğim bu hafta çok hırs yapmıştım ama fos çıktı iki kilo gider diyordum ama sanmıyorum. Tartılıp yazarım eşimin gitmesini bekliyorum

Sağol tatlım

Afiyet olsun canım tatlı olunca çok kötü oluyorum gözüm dönüyor resmen neyse iyi atlatmışsın iki çatalla

Hadi insallah olumlu sonuclar cikar cnm herseyini kontrol ettiriyorsn ne guzel icin raha olur artik

1 hafta once indirimler basladi burda..3 saat felan gezdim 8 bin adim yaptim.spordan sayiliyormu

Ne indirimi cnm. Aslinda duraksayarak yuruduysen spordan saymiyoruz yani spor olmasi icin hic durmadan yurumen gerekiyor

Günaydın tatlım

günaydın tatlım

aha bunu çok sevdim ehehuhehuehuhe ben hemen her gün böyle hariçten adım atıyorum kiii
normal adim saymiyoz kizzz :))
Bi yerden bi yere giderken hizli yurrumemissek onu dedim
açıkcası. Pilav var diye de günü erken kapattım. Bugün çorba istiyor canım zaten
bisey bitsin diye yenmicek artikk:))

Tuzsuz sebze corbasi yapabilin
trileceden yirtmisinda pogacaya yakalanmişin hatice
Heleki tartiya yakin kacamak olmicak cnm
abla özlettin valla kendini ya göremiyoruz seni
bende kendimi özlüyorum
Valla cok vicdan yapiyorum gelemedigim icin ama isteyken zaten tel yasak cnm
Eve gelince de o kadar yorgun oluyorumki teli elimde tutmaya halim bile kalmiyor
pinarim bütün isleri bitirmişin
Sadece bebisin gelmesi kalmis

Gordum cnm
Birazda hayret ettim
Genelde dr lar karatayi pek sevmez
Yapabilirsen tabiki güzel olur

Pko icin sogan kürünü denedinmi
Saracoglunun

Gordum cnm
Birazda hayret ettim

Saracoglunun
Selam ablacım
evet çoğu doktor Karatay'a çok karşı ama bizim ufaklığın doktoru otizmin sebepleri arasında tükettiğimiz gıdalar olduğunu düşünerek bir araştırma yapıyor ve ben Karatay beslenmesinden nahsettim doktor dedi ki evet işte dedi benim insanlara önerdiğim beslenme biçimi de aşağı yukarı böyle dedi
kızar diye düşünmüştüm aksine bu şekilde beslenmeye devam etmek çok önemli dedi sağlık açısından

bende kendimi özlüyorum
Valla cok vicdan yapiyorum gelemedigim icin ama isteyken zaten tel yasak cnm
Eve gelince de o kadar yorgun oluyorumki teli elimde tutmaya halim bile kalmiyor

Haklısın abla insan çok yorgun oluyor

Gordum cnm
Birazda hayret ettim

Saracoglunun

yok abla benim doktorum seviyor soğan kürü denemeye çalıştım ama ağzımdan o tadı uzaklaştıramadığım için bıraktım

Eşim şarj aleti nerde diye uyandırdı. Bi kere uyandım mı da uyuyamam tekrar. Sen napıyon abla gece işe gidecem demişsin geldin mi gidecen mi daha??
Kız bugün perşembeymiş bende Cuma sanıyorum. Neyse yarın görürüz bakalım ama ümitli değilim

Keske hepimiz bu bilincde olsakda uygulayabilsek cnm
Artik dunyada yapilan arastirmalar bile hep karatayin dediklerini dogruluyor
Ama bizim egitim sistemimiz geri kaldigi icin diyetisyenlerin çoğu yetersiz kaliyor, hep ezberletilmis fi zamanindan kalan bilgiler
Sik beslenme yaslilaga daha bi cok hastaliga sebep oluyor

Zaten paketli gidalarda o kadar cok katki maddesi varki, zararlari ilerde daha cok ortaya cikacak, butun hastaliklara zemin hazirliyor

Yedigimiz meyveler bile gercek degil
Eskiden 1 elmayi yiyip aldigimiz vitamini
Simdi 2 kilo elma yersek anca alabilirmisiz

Insanoglu kendi eliyle dunyayi mahvediyor

Haklısın abla insan çok yorgun oluyor

yok abla benim doktorum seviyor soğan kürü denemeye çalıştım ama ağzımdan o tadı uzaklaştıramadığım için bıraktım
Yapabilsen cok iyi olurdu cnm
Saracoglu diyor kizlara dayiyolar zararli hormon ilaclarini halbuki sogan kuruyle tam bi temzlenme oluyor bisey kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…