Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladim bol sifasini Gör Insallah

valla çok sevinirim tarifleri atarsan
diyorum ya kendimi bu beslenme şekline alıştırmaya çalışıyorum ufaktan
çünkü ben de şöyle birşeye denk geldim tiroid hastalarının ekmekten kesinlikle uzak durması gerektiği yazıyordu
eee kızımın doktorunuun dedikleri de aklıma geldikçe kendime niye kötülük edeyim dedim bi de karatay beslenmesini ben sevdim aslında
hamile kalmadan önce tamamen uygulamıştım hem hiç kalmamıştım hem de zevkle yedim yediğim herşeyi
sana bi tavsiye cevizi bi gece önceden suda beklet ertesi gün öyle ye çünkü yumuşayınca yemesi daha kolay daha lezzetl, oluyor
o zaman yarından sonra tam anlamıyla uyduralım karataya kendimizi ne dersin

insallah yarini Iple cekiyorum insallah pazartesideki eksi kilom adetten dolayi degildir
yok canim ne kusuru böyle nefsimiz köreliyor

O kadar değil bence
valla malesef Bende öyle. Temizlik yaparken ayak altinda kimse olmicak.
afiyet olsun
günaydin
tsk ederim
günaydin
tsk ederim
günaydin.
Ins günün güzel Gecer Afiyet olsun
afiyet olsun

Günaydin
[/QUOTE]
sağol canım inşallah

Canım hangi soğan türü ile yapıyorsun...

Etkiledi
Yok ben diyet yapmıyorum
Kendi kendimi kandırıyprum galiba
Sabah motalim bozuldu pzt ye göre + 200

@bi prenses annesi ciddi sağlık sorunlarım vardı, o nedenle yaptım açlık oruçlarını

geçmiş olsun canım benim, şifa olsun inşallah

Gordum cnm
Birazda hayret ettim
Genelde dr lar karatayi pek sevmez
Yapabilirsen tabiki güzel olur

Pko icin sogan kürünü denedinmi
Saracoglunun

şu Karatayı sevmeyen bir ben miyim acaba? Bazı söylediklerini hiç mantıklı bulmuyorum, dünya kadına karşı, ben dünyaya karşı

Önerileri doğru olsa da şu an bizim bahsettiği şekilde organik ürün bulma imkanımız yok. hangimiz köy hayatı yaşayabiliriz, herşeyi kendimiz üretebiliriz ki tohumlar da katkılıyken
Aynen abla cok sükur hersey hazir bekliyorm artık paşamızın keyfini

sağlıkla gelsin paşamız

o kısır döngüye girdiğinin farkında mı acaba
Allahım akıl fikir ver bu zihniyetlere
Kan şekerini tamamen bozduğu yetmiyormuş gibi midesini de deliyor deli kadın

Tabiki atarım tarifleri pazartesi günü gelecek olarak görünüyor kitaplar elime geçer geçmez sana da atarım canım tarifleri işte bende uymaya çalışıyorum dün öğleden beri beni de en çok meyve zorluyor fazlası ile meyve severim çünkü ama 2 elin yumruğunu geçmeyecek kadar yemem lazımmış karatay piramidinde diyor ki mevsim meyvesinden günde 1 adet mesela diyelim ki şeftali şeftalinin yanında erik yememen lazım yada üzüm glisemiği çok yüksek tüketme illa yiyeceksen 5 km koşacaksın. Bakalım bende ufak ufak araştırıyorum okuyorum dinliyorum nasıl bi sonuç elde edeceğiz yeni bir şey öğrendikçe sana da yazarım canım

ya evet haklısın tabi ki full organik bulamayız ama batıdan uyarlanan listeler yerine yada sadece kilo vermek için salata ile beslenmek yerine onun önerilerini dinleyebilirim tatlım

tugcetugcem yada mesela diyor ki insanlar tam yağlı peynir yemeli ordaki sağlıklı olan yağları almalı yağı azaltılmış peynir yada diğer diyet ürünlerde bu vitaminleri alamıyor yada şekerin zararını anlatıyor evet %100 organik bulamayız buna katılıyorum tatlım ama haklı olduğu çok yer var

Burası soğuk vücut direncim düşmesin diye yiyorum tahinli pekmezli, helav bir daha yemem kaptanım

İyileştim, eşimin koşu bandının getirtmesini bekliyordum.
nerde yasiyosun merak ettim.soguk dedinya..biz yaniyoruzzz
hosbuldum cznim..masallah allah bagislasin.insllh gidecek bu kilolar:)
Hadi insallah olumlu sonuclar cikar cnm herseyini kontrol ettiriyorsn ne guzel icin raha olur artik

Ne indirimi cnm. Aslinda duraksayarak yuruduysen spordan saymiyoruz yani spor olmasi icin hic durmadan yurumen gerekiyor

1 ay boyunca indirim var tum magzalarda yuzde 70 e kadar indirim var.
bende karatay yapmaya calisiyorum..daha cok saatlerine dikkat ediyorum en az 4 saat ara veriyorum.1 kere denedim 2 haftada 4 e yakin kilo vermistim..hatta yemek olarak tam uymamistim sadece saat araligina dikkat ederek verdim..
bende pazara gittim bugun:)

ben de uymaya çalışıyorum henüz tam başlamadım
ama yarından sonra tam anlamıyla yapmaya çalışacağım bakalım

ayyy evet meyve beni de zorlayacak belki onda ufak kaçamağım olur
aslında bende mi alsam kitabı

kitabın adı ne canım

GunesinKizi35
Jasminium84
Kızlar fatma ile zayıflıyoruz diye bir f a c e grubu var .oradan da faydalanabilirsiniz tarif konusunda menü paylaşıyorlar düzenli olmasa da

Karatayı ben de genwl olarak seviyorum ama meyve pekmez bal olmaması şeker ekmek sıfır olacak falan.yapamam herhalde.çok zor.

bakayım tatlım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…