- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.781
Anladim bol sifasini Gör Insallahhimm yeniden bi baktr canım o zmn kötü oluyor o halsizlik
Evet canım haşlanıyor ılıkla sıcak arası içilio kokuyor tabi ama şifa için içeyim diyorum ama ağızda tat kalmıyor bisey yiyip içince üstüne çiğ soğan yediğimde iki gün ağzım acı acı olur benim
valla çok sevinirim tarifleri atarsanGel beraber girelim canım Karatay'a ben az önce kitaplarını aldım internette D&R da indirimi vardı karatay mutağı kitabı da dahil istersen kitaplar gelince sana fotoğraflarını çekip özel mesaj olarak atarım tarifleri ben sadece günde 1 dilim o da kahvaltıda ekmek yiyorum çünkü ben hergün en az 1 yumurta yediğim için yumurtayı asla ekmeksiz yiyemiyorum dün jinekoloğumla da konuştum 1-2 dilim tam buğday ekmeğinin zararı olmaz yiyebilirsin dedi çünkü o bana Karatay önermişti bakalım ne olcak bende bugün ceviz yemeye çalıştım normalde mümkün değil pek ceviz sevmemyani bişeylerin içinde okey ama tek başına tüketmem pek
valla malesef Bende öyle. Temizlik yaparken ayak altinda kimse olmicak.insallah yarini Iple cekiyorum insallah pazartesideki eksi kilom adetten dolayi degildir
yok canim ne kusuruböyle nefsimiz köreliyor
O kadar değil bence
Canım hangi soğan türü ile yapıyorsun...Kızlar bugün soğan kürune başladım bende bklm 15 gün dayanabilirim umarim hem pco icin hem de zayiflamaya da etkisi varmış bklm bi taşla iki kuş hedefim
Ara öğünü kaçırdm pazara gidince Öğle yemeği yerim artık birazdan c sizler napioosnz
Canım hangi soğan türü ile yapıyorsun...
Etkilediİnşallah canım
Ben de aidin salihinkini denemek istiyorum da 64-65 kg olunca yapıcam. Hem de vücut ağrılarım için yapmak istiyorum.
Helva olmasa daha iyi olurdu kuzum. Yine de akşamı erken yemişsin çok gelmedi bana. Afiyet olsun
Güzel canım. Fıstık ezmesinin yağı azaltılmış olanları var çok seviyor ve vazgeçemiyorsan onu dene istersenafiyet olsun
Afiyet olsun canım. 1 ananası bitirdin yaniaslında arkadaşım sadece ananas yiyerek 3-4 kilo verdi geri de almadı. Hem de gümde 2 tane falan yiyordu.
Canım poğaça ve 2 tabak yemek çok olmuş. İnşallah tartıya yakın kötü etkilemez.
Güzel menü olmuş afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzeeeel. Afiyet olsun canım
Güzel canım. Tahin pekmez çok olmamış bence afiyet olsun
Kahvaltıda activia olmasa da olurmuş. Afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Abla bitsin diye yedim açıkcası. Pilav var diye de günü erken kapattım. Bugün çorba istiyor canım zaten
@bi prenses annesi ciddi sağlık sorunlarım vardı, o nedenle yaptım açlık oruçlarını
@mefkurem abla Karatay diyetine başladım bugün itibari ile ben dün doktora gittim geçmişte görmüşsündür doktorum muhakkak bunu yaşam biçimin haline getir rahatsızlığın sebebi ile alacağın 2-3 kilo bile senin için sıkıntılı dedi çünkü
Gordum cnm
Birazda hayret ettim
Genelde dr lar karatayi pek sevmez
Yapabilirsen tabiki güzel olur
Pko icin sogan kürünü denedinmi
Saracoglunun
Keske hepimiz bu bilincde olsakda uygulayabilsek cnm
Artik dunyada yapilan arastirmalar bile hep karatayin dediklerini dogruluyor
Ama bizim egitim sistemimiz geri kaldigi icin diyetisyenlerin çoğu yetersiz kaliyor, hep ezberletilmis fi zamanindan kalan bilgiler
Sik beslenme yaslilaga daha bi cok hastaliga sebep oluyor
Zaten paketli gidalarda o kadar cok katki maddesi varki, zararlari ilerde daha cok ortaya cikacak, butun hastaliklara zemin hazirliyor
Yedigimiz meyveler bile gercek degil
Eskiden 1 elmayi yiyip aldigimiz vitamini
Simdi 2 kilo elma yersek anca alabilirmisiz
Insanoglu kendi eliyle dunyayi mahvediyor
Aynen abla cok sükur hersey hazir bekliyorm artık paşamızın keyfini
Kizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
Şekeri dusup bayiliyomusta da onun icin iciyormus :))
Dedim onu icince o an yukselse bile yine hizli duser
O zaman yine iciyomus
Icimden dedim belki bu kadar cola ictigin icin bu hastaligin vardir :)))
Bide diyoki gunde 3 lt sivi tuketmek lazim
Evet su dedim ama cola degil
Arada su da iciyom diyor :))
valla çok sevinirim tarifleri atarsan
diyorum ya kendimi bu beslenme şekline alıştırmaya çalışıyorum ufaktan
çünkü ben de şöyle birşeye denk geldim tiroid hastalarının ekmekten kesinlikle uzak durması gerektiği yazıyordu
eee kızımın doktorunuun dedikleri de aklıma geldikçe kendime niye kötülük edeyim dedim bi de karatay beslenmesini ben sevdim aslında
hamile kalmadan önce tamamen uygulamıştım hem hiç kalmamıştım hem de zevkle yedim yediğim herşeyi
sana bi tavsiye cevizi bi gece önceden suda beklet ertesi gün öyle ye çünkü yumuşayınca yemesi daha kolay daha lezzetl, oluyor
o zaman yarından sonra tam anlamıyla uyduralım karataya kendimizi ne dersin
ya evet haklısın tabi ki full organik bulamayız ama batıdan uyarlanan listeler yerine yada sadece kilo vermek için salata ile beslenmek yerine onun önerilerini dinleyebilirim tatlımşu Karatayı sevmeyen bir ben miyim acaba? Bazı söylediklerini hiç mantıklı bulmuyorum, dünya kadına karşı, ben dünyaya karşı
Önerileri doğru olsa da şu an bizim bahsettiği şekilde organik ürün bulma imkanımız yok. hangimiz köy hayatı yaşayabiliriz, herşeyi kendimiz üretebiliriz ki tohumlar da katkılıyken
Düzensiz yedim abla geç saat yedim artı wc çıkamadım o hemen etkiliyor. Yeğenimin düğünü var Pazar günü kısmetse o yüzden sürekli dışardayımNeden degilsin cnm kacamakmi yaptin
Menulerini hatirliyamadim
nerde yasiyosun merak ettim.soguk dedinya..biz yaniyoruzzzBurası soğuk vücut direncim düşmesin diye yiyorum tahinli pekmezli, helav bir daha yemem kaptanım
İyileştim, eşimin koşu bandının getirtmesini bekliyordum.
hosbuldum cznim..masallah allah bagislasin.insllh gidecek bu kilolar:)afıyet olsun canım
afıyet olsun canım maşalah sıgarasız gunlerın daımı olsun ınş
hosgeldın canım ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var ıns bırlıkte gule gule kılolara
afıyet olsun tatlım
yenı işin hayırlı olsun abla allah kokaylık versın canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hadı maşallah canım
ben zor dayanırım canım maçallah aslında saglık ıçın cok faydalıymıs ama
masallah canım super
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım çok tahıllı ekmek nasıl oluyor canım marketlerde hıç goemedım yada dıkkatımımı cekmedı bılmıyorum
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
1 ay boyunca indirim var tum magzalarda yuzde 70 e kadar indirim var.Hadi insallah olumlu sonuclar cikar cnm herseyini kontrol ettiriyorsn ne guzel icin raha olur artik
Ne indirimi cnm. Aslinda duraksayarak yuruduysen spordan saymiyoruz yani spor olmasi icin hic durmadan yurumen gerekiyor
bende karatay yapmaya calisiyorum..daha cok saatlerine dikkat ediyorum en az 4 saat ara veriyorum.1 kere denedim 2 haftada 4 e yakin kilo vermistim..hatta yemek olarak tam uymamistim sadece saat araligina dikkat ederek verdim..Selam ablacım
evet çoğu doktor Karatay'a çok karşı ama bizim ufaklığın doktoru otizmin sebepleri arasında tükettiğimiz gıdalar olduğunu düşünerek bir araştırma yapıyor ve ben Karatay beslenmesinden nahsettim doktor dedi ki evet işte dedi benim insanlara önerdiğim beslenme biçimi de aşağı yukarı böyle dedi
kızar diye düşünmüştüm aksine bu şekilde beslenmeye devam etmek çok önemli dedi sağlık açısından
bende pazara gittim bugun:)aman sağlıklı olsunlarda senin için biraz zor oluyor düzelir insAllah
kiz o neee öyleise yarar ilaçlar zaten hep devlet karşılamio
anaaoowww o neymis abla giben hayatımda n çıkardım asitli içecekleri kolay kolay içmiyorum yokluğunu da hiç aramıyorum kızımı nasıl tutucam bilmiyorm ama eve almıyoruz hiç içirmiorz ama gittiğimz yerde çocuk görünce deli gibi saldırıyor sanki şurekli içen bi çocuk gibi bizi yalancı çıkarıyor
Pazara gittik geldik abla ne yatması bu cuma giremesemde haftaya takıma girmem lazım
ben de uymaya çalışıyorum henüz tam başlamadımnerde yasiyosun merak ettim.soguk dedinya..biz yaniyoruzzz
hosbuldum cznim..masallah allah bagislasin.insllh gidecek bu kilolar:)
1 ay boyunca indirim var tum magzalarda yuzde 70 e kadar indirim var.
bende karatay yapmaya calisiyorum..daha cok saatlerine dikkat ediyorum en az 4 saat ara veriyorum.1 kere denedim 2 haftada 4 e yakin kilo vermistim..hatta yemek olarak tam uymamistim sadece saat araligina dikkat ederek verdim..
bende pazara gittim bugun:)
ayyy evet meyve beni de zorlayacak belki onda ufak kaçamağım olurTabiki atarım tarifleri pazartesi günü gelecek olarak görünüyor kitaplar elime geçer geçmez sana da atarım canım tarifleri işte bende uymaya çalışıyorum dün öğleden beri beni de en çok meyve zorluyor fazlası ile meyve severim çünkü ama 2 elin yumruğunu geçmeyecek kadar yemem lazımmış karatay piramidinde diyor ki mevsim meyvesinden günde 1 adet mesela diyelim ki şeftali şeftalinin yanında erik yememen lazım yada üzüm glisemiği çok yüksek tüketme illa yiyeceksen 5 km koşacaksın. Bakalım bende ufak ufak araştırıyorum okuyorum dinliyorum nasıl bi sonuç elde edeceğiz yeni bir şey öğrendikçe sana da yazarım canım
kitabın adı ne canımTabiki atarım tarifleri pazartesi günü gelecek olarak görünüyor kitaplar elime geçer geçmez sana da atarım canım tarifleri işte bende uymaya çalışıyorum dün öğleden beri beni de en çok meyve zorluyor fazlası ile meyve severim çünkü ama 2 elin yumruğunu geçmeyecek kadar yemem lazımmış karatay piramidinde diyor ki mevsim meyvesinden günde 1 adet mesela diyelim ki şeftali şeftalinin yanında erik yememen lazım yada üzüm glisemiği çok yüksek tüketme illa yiyeceksen 5 km koşacaksın. Bakalım bende ufak ufak araştırıyorum okuyorum dinliyorum nasıl bi sonuç elde edeceğiz yeni bir şey öğrendikçe sana da yazarım canım
valla sen bilirsin canım D&r da uygunndu fiyatlar bi bak istersenayyy evet meyve beni de zorlayacak belki onda ufak kaçamağım olur
aslında bende mi alsam kitabı
Moralini bozma Birde sürekli tartilma olmaz.Etkiledi
Yok ben diyet yapmıyorum
Kendi kendimi kandırıyprum galiba
Sabah motalim bozuldu pzt ye göre + 200
tamamdır kuzumvalla sen bilirsin canım D&r da uygunndu fiyatlar bi bak istersen
bakayım tatlım sağolGunesinKizi35
Jasminium84
Kızlar fatma ile zayıflıyoruz diye bir f a c e grubu var .oradan da faydalanabilirsiniz tarif konusunda menü paylaşıyorlar düzenli olmasa da
Karatayı ben de genwl olarak seviyorum ama meyve pekmez bal olmaması şeker ekmek sıfır olacak falan.yapamam herhalde.çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?