Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yapabilsen cok iyi olurdu cnm
Saracoglu diyor kizlara dayiyolar zararli hormon ilaclarini halbuki sogan kuruyle tam bi temzlenme oluyor bisey kalmiyor
Yok abla benim hormon ilacı değil biri krill yağı içeren bi complex vitamin biride folik asit içeren başka bir vitamin keşke ilaç olaydı 330 lira bayılmazdım çok içime oturdu o para

Yok abla benim hormon ilacı değil biri krill yağı içeren bi complex vitamin biride folik asit içeren başka bir vitamin keşke ilaç olaydı 330 lira bayılmazdım çok içime oturdu o para
Ins. Faydasi olsun da verdigin para boşa gitmesin :))

Sana da hayret ettim
Normalde kilolu olanlarda pko olur derler
Senin kilonda bile olabiliniyor demekki

Aynen abla cok sükur hersey hazir bekliyorm artık paşamızın keyfini

Kizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
Şekeri dusup bayiliyomusta da onun icin iciyormus :))
Dedim onu icince o an yukselse bile yine hizli duser
O zaman yine iciyomus
Icimden dedim belki bu kadar cola ictigin icin bu hastaligin vardir :)))

Bide diyoki gunde 3 lt sivi tuketmek lazim
Evet su dedim ama cola degil
Arada su da iciyom diyor :))

Ins. Faydasi olsun da verdigin para boşa gitmesin :))

Sana da hayret ettim
Normalde kilolu olanlarda pko olur derler
Senin kilonda bile olabiliniyor demekki

Yok be abla Pko nun kilo ile ilgisi yok yani var da zayıf olan insanda Pko olmaz diye bişey yok mesela aslında Pkonun şekerle de ilgisi var ondan mesela bu sabah tekrar açlık şekeri ve insülin ölçümü yaptırdım evet kilo çok etkiliyor doktorum da bunu dedi senin 2-3 kilo alman bile hastalığında etkili ama bu hastalık teşhisi ilk konduğunda bana yani 5 yıl önce ben yinr 47-50 arası bi kilodaydım yani senin anlıcağın sadece kilo ile ilintili değil. Bir de abla Canan Karatay'ı dinliyorum mesela şu ara aslında kilonun üstünde vücuda su alımı vücudun ihtiyacı olan tuzu da kaybettirdiği için su zehirlenmesine yol açıyormuş mesela diyor ki acile gidiyoruz ilk takılan serumdur çünkü içeriğinde sodyum var diyor neden sodyum var çünkü vücudun tuza ihtiyacı var sen vücuda alman gerekenden fazla su alır tuzu kaybedersen tansiyonun düşer halsizleşir bayılırsın ve acil servisteki ilk müdahale sodyum içeriği olan serum olur diyor

aman sağlıklı olsunlarda senin için biraz zor oluyor düzelir insAllah
anladım canım bana eczacı deme dünden beri doktorun yazdığı iki ilacımsı takviyete 330 lira para verdim çok moralim bozuk biri NutraMedica Krill Complex diğeride GynOsitol biri 200 lira biri 131 lira bu ndir ya
kiz o neee öyle ise yarar ilaçlar zaten hep devlet karşılamio
anaaoowww o neymis abla gi ben hayatımda n çıkardım asitli içecekleri kolay kolay içmiyorum yokluğunu da hiç aramıyorum kızımı nasıl tutucam bilmiyorm ama eve almıyoruz hiç içirmiorz ama gittiğimz yerde çocuk görünce deli gibi saldırıyor sanki şurekli içen bi çocuk gibi bizi yalancı çıkarıyor
Huuu takimin geri kalani nerdeeee

Yatiyonuzmu daha
Pazara gittik geldik abla ne yatması bu cuma giremesemde haftaya takıma girmem lazım

öyle ablacım ne yazık ki
bahsettiğim doktor yediğiniz hiçbirşey doğal değil artık dedi
meyve sebze bile
otizmin artış sebebi de bence bu diyor
ben 2 gündür ekmeği tamamen kestim abla yarım yamalak da olsa karatay yapmaya çalışıyorum
bi süre sonra vücudum alıştıkça tamamen karaty beslenmesine geçmek gibi bi planım var

aminn kuzum

Tatlim sen kilo vermeye onceden de basladigin icin bence spor yapmalsin artik

Bide pek sesin cikmiyor :))
Ne yapabilirim evde mesela. Şimdiye kadar da hiç spor yapmadım ben bu aralar çok halsizlik var yataktan kalkamıyorum niyeyse. Gözüm sürekli uykuda. Hâlâ yataktayım. Doğumda çok kan kaybetmiştim. Kan verilme sınırındasın ama genç olduğun ve demir hapını düzenli kullanmışsın hamileyken o yüzden kan verdirmiyorum demişti. 1 hafta sonra sartli taburcu olmustum. Saglik ocagina gittigimde en son yükselmişti biraz ama hala düşüktü. 2 ay oldu gideli. Hap da bitti ve düzenli içmedim. O yüzden olabilir belki.

Olabilir canim siyah üzüm keçi boynuzu falan kan yapıor diye biliyorum ben onlardan bi tuketsen ilac vermiyorlarsa

Bende de yazın dışarıda çok kalınca oluyor. Hatta çok kez bayilmisligim var sokakta. Soğuk su 1 tane çikolata yiyince duzeliyorum. Bu da abartmış ama

Olabilir canim siyah üzüm keçi boynuzu falan kan yapıor diye biliyorum ben onlardan bi tuketsen ilac vermiyorlarsa
Demie hapı vermişlerdi sabah akşam iç diye. Bitmişti hala gidip kan vermedim tekrar. Sabah kalkamıyorum cunku

Bosver keki falan tartidaki eksileri düşün cnm
insallah yarini Iple cekiyorum insallah pazartesideki eksi kilom adetten dolayi degildir
Kusura bakma ya.yazmasam iyiymiş.
yok canim ne kusuru böyle nefsimiz köreliyor
afiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
O kadar değil bence
[/QUOTE]valla malesef Bende öyle. Temizlik yaparken ayak altinda kimse olmicak.
afiyet olsun
günaydınlar kızlar
günaydin
tsk ederim
Günaydın kızlar
günaydin
tsk ederim
Günaydın kızlar
Bugün kahvaltımı tamamlayamadım bi tane yumurta yiyebildik sadece
Öğlene kadar inşallah çok acıkmam
Hiç sevmiyorum kahvaltısız gün geçirmeyi
günaydin.
Ins günün güzel Gecer Afiyet olsun
afiyet olsun
Günaydin

Hic sevmiyorum Su sogani, yerim Ama cig Kokusuna dayanamiyorum. Kür nasil oluyor haslaniyormu? Koku yapiyormu?

Demie hapı vermişlerdi sabah akşam iç diye. Bitmişti hala gidip kan vermedim tekrar. Sabah kalkamıyorum cunku
himm yeniden bi baktr canım o zmn kötü oluyor o halsizlik
Hic sevmiyorum Su sogani, yerim Ama cig Kokusuna dayanamiyorum. Kür nasil oluyor haslaniyormu? Koku yapiyormu?
Evet canım haşlanıyor ılıkla sıcak arası içilio kokuyor tabi ama şifa için içeyim diyorum ama ağızda tat kalmıyor bisey yiyip içince üstüne çiğ soğan yediğimde iki gün ağzım acı acı olur benim

Gel beraber girelim canım Karatay'a ben az önce kitaplarını aldım internette D&R da indirimi vardı karatay mutağı kitabı da dahil istersen kitaplar gelince sana fotoğraflarını çekip özel mesaj olarak atarım tarifleri ben sadece günde 1 dilim o da kahvaltıda ekmek yiyorum çünkü ben hergün en az 1 yumurta yediğim için yumurtayı asla ekmeksiz yiyemiyorum dün jinekoloğumla da konuştum 1-2 dilim tam buğday ekmeğinin zararı olmaz yiyebilirsin dedi çünkü o bana Karatay önermişti bakalım ne olcak bende bugün ceviz yemeye çalıştım normalde mümkün değil pek ceviz sevmem yani bişeylerin içinde okey ama tek başına tüketmem pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…