- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.761
Neden degilsin cnm kacamakmi yaptinKız bugün perşembeymişbende Cuma sanıyorum. Neyse yarın görürüz bakalım ama ümitli değilim
Yok abla benim hormon ilacı değil biri krill yağı içeren bi complex vitamin biride folik asit içeren başka bir vitamin keşke ilaç olaydı 330 lira bayılmazdım çok içime oturdu o paraYapabilsen cok iyi olurdu cnm
Saracoglu diyor kizlara dayiyolar zararli hormon ilaclarini halbuki sogan kuruyle tam bi temzlenme oluyor bisey kalmiyor
Ins. Faydasi olsun da verdigin para boşa gitmesin :))Yok abla benim hormon ilacı değil biri krill yağı içeren bi complex vitamin biride folik asit içeren başka bir vitamin keşke ilaç olaydı 330 lira bayılmazdım çok içime oturdu o para
normal adim saymiyoz kizzz :))
Bi yerden bi yere giderken hizli yurrumemissek onu dedim
bisey bitsin diye yenmicek artikk:))
Tuzsuz sebze corbasi yapabilin
trileceden yirtmisinda pogacaya yakalanmişin hatice
Heleki tartiya yakin kacamak olmicak cnm
bende kendimi özlüyorum
Valla cok vicdan yapiyorum gelemedigim icin ama isteyken zaten tel yasak cnm
Eve gelince de o kadar yorgun oluyorumki teli elimde tutmaya halim bile kalmiyor
pinarim bütün isleri bitirmişin
Sadece bebisin gelmesi kalmis
Vakti gelince saglikla gelecek ins. PasamizAynen abla cok sükur hersey hazir bekliyorm artık paşamızın keyfini
Ins. Faydasi olsun da verdigin para boşa gitmesin :))
Sana da hayret ettim
Normalde kilolu olanlarda pko olur derler
Senin kilonda bile olabiliniyor demekki
Kizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
Şekeri dusup bayiliyomusta da onun icin iciyormus :))
Dedim onu icince o an yukselse bile yine hizli duser
O zaman yine iciyomus
Icimden dedim belki bu kadar cola ictigin icin bu hastaligin vardir :)))
Bide diyoki gunde 3 lt sivi tuketmek lazim
Evet su dedim ama cola degil
Arada su da iciyom diyor :))
aman sağlıklı olsunlarda senin için biraz zor oluyor düzelir insAllahyok kuzum çok şükür sağlığı yerinde ama küçük sıpa her gece bir iki kere uyanıyor bir uyanmasında 1-2 saate yakın uyanık kalıyor keyfi yani
dün de çok kötü bi saatte uyanıp uyumadığı için böyle oldum
kiz o neee öyleanladım canım bana eczacı demedünden beri doktorun yazdığı iki ilacımsı takviyete 330 lira para verdim çok moralim bozuk biri NutraMedica Krill Complex diğeride GynOsitol biri 200 lira biri 131 lira bu ndir ya
anaaoowww o neymis abla giKizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
O zaman yine iciyomus
Pazara gittik geldik abla ne yatması bu cuma giremesemde haftaya takıma girmem lazımHuuu takimin geri kalani nerdeeee
Yatiyonuzmu daha
öyle ablacım ne yazık kiKeske hepimiz bu bilincde olsakda uygulayabilsek cnm
Artik dunyada yapilan arastirmalar bile hep karatayin dediklerini dogruluyor
Ama bizim egitim sistemimiz geri kaldigi icin diyetisyenlerin çoğu yetersiz kaliyor, hep ezberletilmis fi zamanindan kalan bilgiler
Sik beslenme yaslilaga daha bi cok hastaliga sebep oluyor
Zaten paketli gidalarda o kadar cok katki maddesi varki, zararlari ilerde daha cok ortaya cikacak, butun hastaliklara zemin hazirliyor
Yedigimiz meyveler bile gercek degil
Eskiden 1 elmayi yiyip aldigimiz vitamini
Simdi 2 kilo elma yersek anca alabilirmisiz
Insanoglu kendi eliyle dunyayi mahvediyor
aminn kuzumaman sağlıklı olsunlarda senin için biraz zor oluyor düzelir insAllah
kiz o neee öyleise yarar ilaçlar zaten hep devlet karşılamio
anaaoowww o neymis abla giben hayatımda n çıkardım asitli içecekleri kolay kolay içmiyorum yokluğunu da hiç aramıyorum kızımı nasıl tutucam bilmiyorm ama eve almıyoruz hiç içirmiorz ama gittiğimz yerde çocuk görünce deli gibi saldırıyor sanki şurekli içen bi çocuk gibi bizi yalancı çıkarıyor
Pazara gittik geldik abla ne yatması bu cuma giremesemde haftaya takıma girmem lazım
Ne yapabilirim evde mesela. Şimdiye kadar da hiç spor yapmadım benTatlim sen kilo vermeye onceden de basladigin icin bence spor yapmalsin artik
Bide pek sesin cikmiyor :))
Olabilir canim siyah üzüm keçi boynuzu falan kan yapıor diye biliyorum ben onlardan bi tuketsen ilac vermiyorlarsaNe yapabilirim evde mesela. Şimdiye kadar da hiç spor yapmadım benbu aralar çok halsizlik var yataktan kalkamıyorum niyeyse. Gözüm sürekli uykuda. Hâlâ yataktayım. Doğumda çok kan kaybetmiştim. Kan verilme sınırındasın ama genç olduğun ve demir hapını düzenli kullanmışsın hamileyken o yüzden kan verdirmiyorum demişti. 1 hafta sonra sartli taburcu olmustum. Saglik ocagina gittigimde en son yükselmişti biraz ama hala düşüktü. 2 ay oldu gideli. Hap da bitti ve düzenli içmedim. O yüzden olabilir belki.
Bende de yazın dışarıda çok kalınca oluyor. Hatta çok kez bayilmisligim var sokakta. Soğuk su 1 tane çikolata yiyince duzeliyorum. Bu da abartmış amaKizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
O zaman yine iciyomus
Demie hapı vermişlerdi sabah akşam iç diye. Bitmişti hala gidip kan vermedim tekrar. Sabah kalkamıyorum cunkuOlabilir canim siyah üzüm keçi boynuzu falan kan yapıor diye biliyorum ben onlardan bi tuketsen ilac vermiyorlarsa
insallah yarini Iple cekiyorum insallah pazartesideki eksi kilom adetten dolayi degildirBosver keki falan tartidaki eksileri düşün cnm
yok canim ne kusuruKusura bakma ya.yazmasam iyiymiş.
O kadar değil benceafiyet olsun
yeni işin hayırlı olsun inşallah
afiyet olsun
afiyet olsun
oo tebrikler çok iyi
en uyuz olduğum şey evde terör estiriyorum yerleri silerken
tebrikler Cok iyi
afiyet olsunKızlarrr ben dün unuttumnasıl unuttum bilmiyorum. Kusura bakmayın hemen dünkü menümü yazıyorum
Sabah 09.00
1 fincan Türk kahvesi
10 badem
1 hurma
2 ceviz
Öğle 12.30
1 karnıyarık (dünden artan kızartılmamış patlıcanla)
3 yk pilav
Akşam 17.30
1 karnıyarık (bitti çok şükür)
3 yk pilav
Ara 18.30
1 kutu light sütle muzlu süt
Su 2,5-3 olmuştur
günaydingünaydınlar kızlar
tsk ederimİnşallah canım
Ben de aidin salihinkini denemek istiyorum da 64-65 kg olunca yapıcam. Hem de vücut ağrılarım için yapmak istiyorum.
Helva olmasa daha iyi olurdu kuzum. Yine de akşamı erken yemişsin çok gelmedi bana. Afiyet olsun
Güzel canım. Fıstık ezmesinin yağı azaltılmış olanları var çok seviyor ve vazgeçemiyorsan onu dene istersenafiyet olsun
Afiyet olsun canım. 1 ananası bitirdin yaniaslında arkadaşım sadece ananas yiyerek 3-4 kilo verdi geri de almadı. Hem de gümde 2 tane falan yiyordu.
Canım poğaça ve 2 tabak yemek çok olmuş. İnşallah tartıya yakın kötü etkilemez.
Güzel menü olmuş afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzeeeel. Afiyet olsun canım
Güzel canım. Tahin pekmez çok olmamış bence afiyet olsun
Kahvaltıda activia olmasa da olurmuş. Afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Abla bitsin diye yedim açıkcası. Pilav var diye de günü erken kapattım. Bugün çorba istiyor canım zaten
günaydinGünaydın kızlar
tsk ederimafıyet olsun canım
afıyet olsun canım maşalah sıgarasız gunlerın daımı olsun ınş
hosgeldın canım ben hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var ıns bırlıkte gule gule kılolara
afıyet olsun tatlım
yenı işin hayırlı olsun abla allah kokaylık versın canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hadı maşallah canım
ben zor dayanırım canım maçallah aslında saglık ıçın cok faydalıymıs ama
masallah canım super
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım çok tahıllı ekmek nasıl oluyor canım marketlerde hıç goemedım yada dıkkatımımı cekmedı bılmıyorum
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
günaydin.Günaydın kızlar
Bugün kahvaltımı tamamlayamadım bi tane yumurta yiyebildik sadece
Öğlene kadar inşallah çok acıkmam
Hiç sevmiyorum kahvaltısız gün geçirmeyi
afiyet olsunGunaydınlarrrrr
Dun mısafırlıkten geldım gece 12 falandı geçmişi okuyup alıntı yaparken elımde telefon uyumusum dunku menum
Sabah11. 00
1 yumurta
1 kk peynır
5 zeytın
1 tb ekmek
Cay
Ogle16. 00
1 tane avuç içi kuçuk pogaca
2 yemek kasıgı kısır
1 buyuk kase salata
Aksam 20.30 geç saatte yedım ama ev sahıbının esı geç gelınce yemege bekledık
Avuç içi kadar kozlenmış patlıcanlı karnıyarık
2 yemek kasıgı bulgur pılavı
1 kepce mercımek corbası
Salata
Tatlı trılıçe vardı2 catal aldım kendımı cok zor tuttum hala gozumde trılıce var
Su 2lıtre
GünaydinGumaydinlarr
Hic sevmiyorum Su sogani, yerim Ama cig Kokusuna dayanamiyorum. Kür nasil oluyor haslaniyormu? Koku yapiyormu?Kızlar bugün soğan kürune başladım bende bklm 15 gün dayanabilirim umarim hem pco icin hem de zayiflamaya da etkisi varmış bklm bi taşla iki kuş hedefim
Ara öğünü kaçırdm pazara gidince Öğle yemeği yerim artık birazdan c sizler napioosnz
himm yeniden bi baktr canım o zmn kötü oluyor o halsizlikDemie hapı vermişlerdi sabah akşam iç diye. Bitmişti hala gidip kan vermedim tekrar. Sabah kalkamıyorum cunku
Evet canım haşlanıyor ılıkla sıcak arası içilio kokuyor tabi ama şifa için içeyim diyorum ama ağızda tat kalmıyor bisey yiyip içince üstüne çiğ soğan yediğimde iki gün ağzım acı acı olur benimHic sevmiyorum Su sogani, yerim Ama cig Kokusuna dayanamiyorum. Kür nasil oluyor haslaniyormu? Koku yapiyormu?
Gel beraber girelim canım Karatay'a ben az önce kitaplarını aldım internette D&R da indirimi vardı karatay mutağı kitabı da dahil istersen kitaplar gelince sana fotoğraflarını çekip özel mesaj olarak atarım tarifleri ben sadece günde 1 dilim o da kahvaltıda ekmek yiyorum çünkü ben hergün en az 1 yumurta yediğim için yumurtayı asla ekmeksiz yiyemiyorum dün jinekoloğumla da konuştum 1-2 dilim tam buğday ekmeğinin zararı olmaz yiyebilirsin dedi çünkü o bana Karatay önermişti bakalım ne olcak bende bugün ceviz yemeye çalıştım normalde mümkün değil pek ceviz sevmemöyle ablacım ne yazık ki
bahsettiğim doktor yediğiniz hiçbirşey doğal değil artık dedi
meyve sebze bile
otizmin artış sebebi de bence bu diyor
ben 2 gündür ekmeği tamamen kestim abla yarım yamalak da olsa karatay yapmaya çalışıyorum
bi süre sonra vücudum alıştıkça tamamen karaty beslenmesine geçmek gibi bi planım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?