Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maalesef ben facebook kullanmıyorum tatlım

Selam kızlar dün kızımla güya keyif yapicaktik ama sağolsun annem keyif meyif bırakmadi
Ben Asya'nın kalçadaki problemini kimseye soylemedim çünkü zaten canım burnumdayken bilmislige ve saçma sapan yorumlara gelemiyorum ..
Galiba bandaj kullanmamız gerekecek ultrason sonuçlarını gösterdiğimiz doktorda ihtiyaç var dedi ama ben tekrardan başka hastaneye gösterip ultrason cektiricem çünkü sınırda olan bir değer hareket etti kızım çekilirken yanlış çekildiğine inanmak istiyorum..hamd olsun tedavi olan bir rahatsızlık ama bebeğimi gerek yokken bandajlara bağlanıp rahatsız olmasinida istemiyorum...
Dün anneme söylemek zorunda kaldım daha lafım bitmeden e yavrum çocukların eline verirsen böyle olur işte diyince canım burnumda zaten demedigimi bırakmadım çünkü alakası yok anca sıkı kundak doğum sonrasında sebeb olabilir öyle de bir durum yok zaten amma benim annem çok bilmiştir herşeyi bildiğini sanır doktor bilmez o bilir oderece
En son dedim kubranin yanında da böyle dersin yuzune bakmam senin ..cocuklarin haberi yok zaten çok uzulecekler böyle biride bişey derse kendilerinden bilicekler yavrularim daha çok üzülecekler ..
Rabbim korktugumuza ugratmasin inşallah

Eger öyle bisey varsa Cok gecmis olsun insallah. Neyden kaynaklandigini bilmiyorum konuyla alakali bi bilgim yok, Ama Hic sanmiyorumki cocuklarla alakali diye Cok Sacma bi düsünce bana göre. Sen icini ferah tut anneciginlede aranizda tatsizlik olmasin belkide anlamadan öyle demistir.

Çok geçmiş olsun inşallah çekerken sıkıntı olmuştur yanlış çıkmıştır sonuç. Öyle bile olsa düzeliyor sıkma canını bebeğine yansır

Anladim bol sifasini Gör Insallah
insAllah cnm saolasin
Canım hangi soğan türü ile yapıyorsun...
yasemin atmış cnm kahverengi kabuklu soganla yapılıyor ibrahim saracoglunun tarifine bakabilirsin tarifi yazıyor
Olacağı vqrsa her türlü olur cnm ya bosver takma bazen her kafadan ses çıkıyor insAllah yoktur biseyi olursa da Rabbim şifa verir insAllah üzülme bnm komşunun cocuga da taktılar bi sure simdi masAllah duzeldi yürüyor

Bebeğim bu hafta çok hırs yapmıştım ama fos çıktı iki kilo gider diyordum ama sanmıyorum. Tartılıp yazarım eşimin gitmesini bekliyorum
Ben sana arkamdan bakan çok olur demiştim. Gerçi şimdilik benden zayıfsın ama (başlarken de zayıftın ) farkettiysen hızla sana yaklaşıyorum arkamdan ağlatırım demiştim böyle devam edersen iki hafta sonra seni geçerim bak ona göre
Kız bugün perşembeymiş bende Cuma sanıyorum. Neyse yarın görürüz bakalım ama ümitli değilim
Diyeceğimi dedim Bknz
Etkiledi
Yok ben diyet yapmıyorum
Kendi kendimi kandırıyprum galiba
Sabah motalim bozuldu pzt ye göre + 200
Kuzum sana diyetisyenimin örnek listelerini atayım istersen?? Mesela 1-2 tabak sebze yemeği bana da birkaç ay önce normal geliyordu nasılsa sebze ve az yağlı diyordum ama öyle değilmiş 6-7 kaşık. Ayranı bardak bardak içerdim dytisyen 1-2 bardağı geçmeyeceksin dedi. Bunun ve benzeri gibi birçok şey....

inşallah dediğin gibi bi hata vardır da yavrucuğunun hiçbirşeyi yoktur
ama varsa da tedavisi olan bişe anladığım kadarıyla o yüzden buna da şükür diyelim Allahım şifasını versin
anneni de takma anneanneler dedeler hep aynı, benim kızım grip olsa annem ne yaptınız da hasta oldu derdi
buza yatırdık anne derdim ben de
hatta kızımın işitme engelli olduğunu öğrendiğimizde babamın tepkisi "kimbilir ne yaptınız da böyle oldu"ydu
o yüzden he de geç ama dediğin gibi çocuğun yanında dile getirmesin sakın sakın

Aminn canım. Rabbim evlatlarımızın sağlığı ile sınamasın bizleri

amın canım korkma bısey yoktur inş varsada tedavısı olan bırsey dedıgın gıbı senın bebek kaç aylık canım kalça cıkıklıgına 1 aylıkken goturmustum bende hem bısey yok dedıler hemde 6 aylıkken bıdaha getır bakalım dedıler bende anlamdım başkalarını cagırmamışlar hastanedeyken sormustum hep dıger annelere ben o 5 ayı nasıl gecırdım ama bıseymı varmıkı sorun nekı dıye sonra goturdum bısey yok gayet ıyı sızı bız nıye cagırmısız dıyorlar bıde saka gıbı ınş sızınde bızsey yoktur canım

Çok geçmiş olsun canım umarım yeni götüreceğin doktora böyle bir bandajlama işlemine gerek duymaz

iyi yapmışsın canım mesela çünkü günde 3-3.5 litre diye biliyoruz çoğumuz ama neye ve kime göre 3.5 litre burada neredeyse hepimiz 100 kilonun altındayız ve 3 litre su içmesi gereken kimse yok he şu da var gün içindeki bulunduğun aktiviteye göre elbette kaybettiğin suyu yerine koyman lazım ama normal bi yaşam sürüyorsak bu su düzenine uymak en iyisi

Bu kadar havaya artık en aşağı -2 kilo bekliyorum senden hayatımbu hafta seni geçme şansım yok benim o kesin ama beklentiyi çok yükselttin haberin olsun

Gecmis olsun canim.kalca gelişim geriliği mi.bizdede vardi gecti

Sevinirim tatlım zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…