- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.481
ben geldim kizlar mide ilacini iyi ki almisim bulantim gecti halsizim ama uyuyamadim ben de geri geldim.. biraz birseyler atistirip agri kesici alicam. topik de canlanmis
Kursta çizdiği elmayı canı çeken tek öğrenciyim
Ayy hocaya kıl oldum sabah 10da kahvaltı yaptım yanıma acıkırsam diye bisküvi aldım attım çantama ders arasında acıktım 2 tane yiyim dedim hoca izin vermedi izin vermeyince açlığım arttı arttı gözümde büyüdü elmaya göz diktim çizdiğim
Eve geldim yemeğe öyle bi tıkadım ki mideme annem diyo yavaş ye boğulcaksın seni hiç bukadar aç görmemiştim kiloluyken bile bukadar yemiyodun
Neyse menüme geçmeden mursh o ne güzel duruyor öyle piramit mi ne ise ayyyy yenir o ne güzelmiş
Sabah:2 kızarmış ekmek
light labne
1 domates
1fincan yeşilçay
ara yok
öğle yok
öğleden sonra: 1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği
ara : Elma
Akşam: 3 kaşık mantar
1 kaşık yoğurt...(varmış menümde)
fulya geçmiş olsun sen hamile olmayasın test yaptınmı
sana gıda çizimlerine gerek olmadığını söylemiştim D:bak canın çekti. menün de ölçülü güzel bence.
ay yok degilim bu sefer imkani yok
ama yakinda calismalara basliyoruz
bencede yap ama kabızlık çekersin başlarda o yüzden yulaf kepegini almayı unutma
çorbayı denedinmi güzel olurmuki bende akşama yapmayı düşünüyorum
Kursta çizdiği elmayı canı çeken tek öğrenciyim
Ayy hocaya kıl oldum sabah 10da kahvaltı yaptım yanıma acıkırsam diye bisküvi aldım attım çantama ders arasında acıktım 2 tane yiyim dedim hoca izin vermedi izin vermeyince açlığım arttı arttı gözümde büyüdü elmaya göz diktim çizdiğim
Eve geldim yemeğe öyle bi tıkadım ki mideme annem diyo yavaş ye boğulcaksın seni hiç bukadar aç görmemiştim kiloluyken bile bukadar yemiyodun
Neyse menüme geçmeden mursh o ne güzel duruyor öyle piramit mi ne ise ayyyy yenir o ne güzelmiş
Sabah:2 kızarmış ekmek
light labne
1 domates
1fincan yeşilçay
ara yok
öğle yok
öğleden sonra: 1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği
ara : Elma
Akşam: 3 kaşık mantar
1 kaşık yoğurt...(varmış menümde)
Yulaf kepeğim var cnm, günde 1 kutu coca cola zero ile kabızlık olayını halletmiştim ben eskiden dukan yaparken, yine öyle yapıcam:)
16 dan sonra yememen çok iyi ben de öyle yapmaya çalışıyorum. spor günelrini arttırmayı düşünüyorum şu havalar daha düzgün osla iyi olucak yağmurda soğukta gidip gelmek işime gelmiyor. b-fit sakin bir yer güzel ama 30dk en fazla 45 dk egzersiz yaptırıyor. çok terleyemiyorsun bile. öğretmende henüz besyoda okuyan öğrenci genç bir kız. o da tam bilmiorki ne yapması gerektiğini eheh =)) tabi hiç yoktan iyidir. ben de dün gece evde step tahtamla 15 dk spor yaptım. 4 kg lık dambılım var onla da 15 er kez yapıyorum. elimden geldiğince işte. bu gün de dışardaydı işlerim yürüdüm biraz iyi oldu.
okyanussuda hayırdır canım benim, afiyet olsun da biz bir şey mi kaçırdık, aahaha. o hakkı biz yıllar önce doldurmuştuk
siyamum kolay gelsin bence gıda türü çizimelere girmeye hiç gerek yok
tatlım git dicem ama hasta olmuşsun sanırım. çok geçmiş olsun dinlen o halde. meyve ile bol su tüketmeye çalış bence. bu arada sarı kantaron çayı bulabilirseniz için kızlar her türlü şeye iyi geliyor. stres için özellikle sakinleştirici içeriyormuş.
ay hatırlıyorum ben fadime abla sinir olmuştuk. kilo verde artık kimseye fırsat verme laf sölemesi için
beyazbulut ben hiç birini sevmiyorum . içerken kötü oluyorum
Menün süper olmuş :) Bununla rahat rahat kilo verirsin canım
eskiden kaç kilo verdiniz dukan diyetiyle
Teşekkür ederim tatlım basen kısmımdan 38 beden en dar pantlonum bollaşmış esneme yapmadığı belli çünkü beldede öyle yavaş yavaş 36 bedene düşüyorum sanırım
bende aksine çok severim bitki çaylarınııı birde şu 4 den sonra yememe olayını yapsam süper olucakta çok acıkıyorum yaa
yatmam saat 12-1 buluyor açııım diye dolanıyorum ortalıkta
ben de gece 12-1 hatta bazen 2 gibi yatıyorum. ve sabah 7-8 gibi uyanıp işe gidiyorum. buna rağmen akşam erken uykum gelmiyor. gece de acıkıyorum ve mutsuz bir sonla yatağa gidiyorum. nedense yemek yiyemeyince moralim bozuluyor
Elma yerine keşke kalp falan çizseydim tam sevig dolu günümdeydim ama hep o hoca yokmuuuu o hocaaaaBirazdaha kadına sinir olursam zayıflayın dicem etrafımda kilolu görünce uyuz olyorum ne bu hassasiyet :44::44::44:
ahaha evet kalp daha iyi olurmuş=))
Şimdi şirketin arkasındaki çarşamba pazarına gittim ...
Diyetlik sebzeler felan aldım brokolı karnıbahar lahana kabak marul felan aldım aksama guzzelce bı hazırlıycam onları hergun ıs yerıne getırıcem cunku bugun cok abarttım bu yeme ısını....dısardan soylemekle bas olmuyor valla tavuk gogusuyle mantarda aldım bıde sote yapıcam
Pzarda bunu buldumm piramit diye satıyorlar brokolının kardesıymıs
Eki Görüntüle 342638
Haslanıp yenıyormus brokolı karnıbahar gıbıDeneyen varmı aranızda tadını tuzunu bılen ?
ilk defa gördüm mürşüm brokoliyi annem zaman zaman haşlayıp yoğurtlar ya da kızartır ama bunu yememiştim. değişik gözüküyor.
bende aksine çok severim bitki çaylarınııı birde şu 4 den sonra yememe olayını yapsam süper olucakta çok acıkıyorum yaa
yatmam saat 12-1 buluyor açııım diye dolanıyorum ortalıkta
ben de gece 12-1 hatta bazen 2 gibi yatıyorum. ve sabah 7-8 gibi uyanıp işe gidiyorum. buna rağmen akşam erken uykum gelmiyor. gece de acıkıyorum ve mutsuz bir sonla yatağa gidiyorum. nedense yemek yiyemeyince moralim bozuluyor
ahaha evet kalp daha iyi olurmuş=))
ilk defa gördüm mürşüm brokoliyi annem zaman zaman haşlayıp yoğurtlar ya da kızartır ama bunu yememiştim. değişik gözüküyor.
aynen ya mutsuz gergin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?