Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kursta çizdiği elmayı canı çeken tek öğrenciyim

Ayy hocaya kıl oldum sabah 10da kahvaltı yaptım yanıma acıkırsam diye bisküvi aldım attım çantama ders arasında acıktım 2 tane yiyim dedim hoca izin vermedi izin vermeyince açlığım arttı arttı gözümde büyüdü elmaya göz diktim çizdiğim

Eve geldim yemeğe öyle bi tıkadım ki mideme annem diyo yavaş ye boğulcaksın seni hiç bukadar aç görmemiştim kiloluyken bile bukadar yemiyodun

Neyse menüme geçmeden mursh
o ne güzel duruyor öyle piramit mi ne ise ayyyy yenir o ne güzelmiş

Sabah:2 kızarmış ekmek
light labne
1 domates
1fincan yeşilçay

ara yok
öğle yok
öğleden sonra: 1 kase çorba
1 kase ıspanak yemeği

ara : Elma

Akşam: 3 kaşık mantar
1 kaşık yoğurt...(varmış menümde)

sana gıda çizimlerine gerek olmadığını söylemiştim D: bak canın çekti. menün de ölçülü güzel bence.

sana gıda çizimlerine gerek olmadığını söylemiştim D: bak canın çekti. menün de ölçülü güzel bence.

Elma yerine keşke kalp falan çizseydim tam sevig dolu günümdeydim ama hep o hoca yokmuuuu o hocaaaa Birazdaha kadına sinir olursam zayıflayın dicem etrafımda kilolu görünce uyuz olyorum ne bu hassasiyet :44::44::44:

ay yok degilim bu sefer imkani yok
ama yakinda calismalara basliyoruz

başla temel atmaya yaş ilerledikçe çocuk bakmak zor oluyor .görümcemin 1 yaşında kızı vardı eşim diyorki böyle bir bebek olsa evde kedi sevmeyiz bebek severiz.bende ben kedi sevmeye razıyım 4 tane var onları sev .adam kafayı çocukla bozmuş zaten ilaçlarla biraz sakinim yoksa çok sinirleniyorum herşeye

Menün süper olmuş :) Bununla rahat rahat kilo verirsin canım

tam aklımdan geçen çayı yazmışsın sarı kantoron

bende aksine çok severim bitki çaylarınııı birde şu 4 den sonra yememe olayını yapsam süper olucakta çok acıkıyorum yaa
yatmam saat 12-1 buluyor açııım diye dolanıyorum ortalıkta

Bugünkü menüm:

SABAH: YOK

ÖĞLE: 2 tane dukan poğaçası (küçük)

ARA: 4 küçük parça acı biberli hindi

AKŞAMÜSTÜ: 4 küçük parça acı biberli hindi

2 saat sonra: 2 dukan poğaçası + 1 parça peynir

Akşam ise cappucino ile tıkamayı planlıyorum kendimi İnşallah bir şey yemem

Ama gece üç buçukta ilaç içeceğim için en azından 1 tane dukan poğaçası falan yemem lazım. Neyse artık bugun ilacın son günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…