Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah kuzum yarın sabahtan gidicez bakalım

Biz 3 ayligiz şuan gataya gidiyorum gebelik bölümünden çok memnun kalmıştım gerçekten işin uzmanlariydi doguncada oraya devam ettim lakin çocuk bölümü öyle değil doktor bulmak zor zaten hep asistanlara denk geldim doğru düzgün boyunu bile olcemediler ama ultrasondaki uzmandu ay bilmiyorum kafamda deli sorular

Çok ilginç gerçekten bişey diyince kalpleri kırılmaya hazır hemen,soylemeleri gereken tek şey yapabileceğimiz bişey varmı yani destek olmak moral vermek ama nerde hemen suçlu arama pesinde oluveriyorlar

Senin kuzunada çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifalar nasip etsin

Allah razı olsun canım..
Annemi biraz önce aradım çünkü onada kıyamıyorum yaş ilerledikçe daha alıngan hassas oldukları için uzulmesinide istemiyorum

Çok sevinirim canım .

Geçmiş olsun.
Tam olarak ne oldu
Ben de annemw en son söylerim. Anlıyorum
Annelere söylenen dertler küçülmez büyür demişler.

Evlat başka bişey canım cok hak verıyorum sana Rabbım şifa versıb kuzucua

Canım bebeğin altını değiştirirken ayaklarını havaya kaldırdığında bacaklardaki boğum çizgileri simetrik mı? Değil mi? kontrol eder misin?

Evet. Bunu tv dede söyleniyor Ama cogu kisi dikkat etmiyor buna.
Allah razı olsun canım..
Annemi biraz önce aradım çünkü onada kıyamıyorum yaş ilerledikçe daha alıngan hassas oldukları için uzulmesinide istemiyorum
cok iyi yaptin bence. Allah kimseyi annesiz birakmasin bisey yapmayanin bile varligi yeter.

Kahvalti 10.00

1 haslanmis yumurta
4 cherry Domates
5 zeytin
4 kücük parca beyaz peynir
1 yesil cay

Ara 12.00
Sütlü kahve
Karpuz

Aksam 17.00

Taze patlican dolmasi ( malesef yemek zorunda kaldim kendime göre bisey yapamadim bugun)
Yogurt

Su 2 litreyi gecmistir

Belki daha Sonra kahve icebilirim

Cocuklari uyutuncada yürüyüse ins cikicam

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım. Benim de kv öyle. Doktor bilmez kendi bilir. Tutturmustu kundak da kundak diye baglatmadım. Eltim de inadına gelirdi sarardı çocuğu bir de yazma ile bağlardı ayaklarını. Neymiş rahat uyurmus hareket etmezse. Geri çözerdim. Sonra yok mama ver sütün yetmez deyip duruyor. Sinirlerim hopluyor var sütüm diyorum. Tamam vardır ama yetmez. Çocuk zaten onlara gidince ağlıyor durmuyor. Bana aç bu ondan diyor. Çocuk konusunda maalesef çok karışan oluyor

Vakti gelince saglikla gelecek ins. Pasamiz

Insallah abla
Cok zorlaniyorum ama su son 2 haftadir ayaklarim davul gibi oldu ellerim yuzum kendimi taniyamiyorum artik bide tartida durmadan arti gormek cok moralmi bozuyor acaba tartilmasammi diyorm bazen

ayy ne acayip ya

Amin insallah cnm
Sen nasil oldun daha iyimisin tugce

Oh ne guzel ya bende doguriyimmde alisveris yapmak istiyorm artik

afiyet olsun canım kac dolma yedin
Afiyet olsun canım

Bir gün uyanırsam giderim :)) çokk zor geliyor uyku tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…