- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #304.821
İnşallah kuzum yarın sabahtan gidicez bakalımÇok geçmiş olsun canım umarım yeni götüreceğin doktora böyle bir bandajlama işlemine gerek duymaz
iyi yapmışsın canım mesela çünkü günde 3-3.5 litre diye biliyoruz çoğumuz ama neye ve kime göre 3.5 litre burada neredeyse hepimiz 100 kilonun altındayız ve 3 litre su içmesi gereken kimse yok he şu da var gün içindeki bulunduğun aktiviteye göre elbette kaybettiğin suyu yerine koyman lazım ama normal bi yaşam sürüyorsak bu su düzenine uymak en iyisi
Biz 3 ayligiz şuan gataya gidiyorum gebelik bölümünden çok memnun kalmıştım gerçekten işin uzmanlariydi doguncada oraya devam ettim lakin çocuk bölümü öyle değil doktor bulmak zor zaten hep asistanlara denk geldim doğru düzgün boyunu bile olcemediler ama ultrasondaki uzmandu ay bilmiyorum kafamda deli sorularamın canım korkma bısey yoktur inş varsada tedavısı olan bırsey dedıgın gıbı senın bebek kaç aylık canım kalça cıkıklıgına 1 aylıkken goturmustum bende hem bısey yok dedıler hemde 6 aylıkken bıdaha getır bakalım dedıler bende anlamdım başkalarını cagırmamışlar hastanedeyken sormustum hep dıger annelere ben o 5 ayı nasıl gecırdım ama bıseymı varmıkı sorun nekı dıye sonra goturdum bısey yok gayet ıyı sızı bız nıye cagırmısız dıyorlar bıde saka gıbı ınş sızınde bızsey yoktur canım
Çok ilginç gerçekten bişey diyince kalpleri kırılmaya hazır hemen,soylemeleri gereken tek şey yapabileceğimiz bişey varmı yani destek olmak moral vermek ama nerde hemen suçlu arama pesinde oluveriyorlarinşallah dediğin gibi bi hata vardır da yavrucuğunun hiçbirşeyi yoktur
ama varsa da tedavisi olan bişe anladığım kadarıyla o yüzden buna da şükür diyelim Allahım şifasını versin
anneni de takma anneanneler dedeler hep aynı, benim kızım grip olsa annem ne yaptınız da hasta oldu derdi
buza yatırdık anne derdim ben de
hatta kızımın işitme engelli olduğunu öğrendiğimizde babamın tepkisi "kimbilir ne yaptınız da böyle oldu"ydu
o yüzden he de geç ama dediğin gibi çocuğun yanında dile getirmesin sakın sakın
Allah razı olsun canım..Eger öyle bisey varsa Cok gecmis olsun insallah. Neyden kaynaklandigini bilmiyorum konuyla alakali bi bilgim yok, Ama Hic sanmiyorumki cocuklarla alakali diye Cok Sacma bi düsünce bana göre. Sen icini ferah tut anneciginlede aranizda tatsizlik olmasin belkide anlamadan öyle demistir.
Allah razı olsun canım benimÇok geçmiş olsun inşallah çekerken sıkıntı olmuştur yanlış çıkmıştır sonuç. Öyle bile olsa düzeliyor sıkma canını bebeğine yansır
ah insan gibi yesem bu metom bana hiç kilo aldirmiycakta beşbin 6bin kalori alırsan günlük ona gücü nasıl yetsin harbininDilekim bu metoyla sen nasl 100lere çıktn canm yaa
Çok sevinirim canım .Ben sana arkamdan bakan çok olur demiştim. Gerçi şimdilik benden zayıfsın ama (başlarken de zayıftın ) farkettiysen hızla sana yaklaşıyorumarkamdan ağlatırım demiştim böyle devam edersen iki hafta sonra seni geçerim bak ona göre
Diyeceğimi dedimBknz
Kuzum sana diyetisyenimin örnek listelerini atayım istersen?? Mesela 1-2 tabak sebze yemeği bana da birkaç ay önce normal geliyordu nasılsa sebze ve az yağlı diyordum ama öyle değilmiş 6-7 kaşık. Ayranı bardak bardak içerdim dytisyen 1-2 bardağı geçmeyeceksin dedi. Bunun ve benzeri gibi birçok şey....
Geçmiş olsun.Selam kızlar dün kızımla güya keyif yapicaktik ama sağolsun annem keyif meyif bırakmadi
Ben Asya'nın kalçadaki problemini kimseye soylemedim çünkü zaten canım burnumdayken bilmislige ve saçma sapan yorumlara gelemiyorum ..
Galiba bandaj kullanmamız gerekecek ultrason sonuçlarını gösterdiğimiz doktorda ihtiyaç var dedi ama ben tekrardan başka hastaneye gösterip ultrason cektiricem çünkü sınırda olan bir değer hareket etti kızım çekilirken yanlış çekildiğine inanmak istiyorum..hamd olsun tedavi olan bir rahatsızlık ama bebeğimi gerek yokken bandajlara bağlanıp rahatsız olmasinida istemiyorum...
Dün anneme söylemek zorunda kaldım daha lafım bitmeden e yavrum çocukların eline verirsen böyle olur işte diyince canım burnumda zaten demedigimi bırakmadım çünkü alakası yok anca sıkı kundak doğum sonrasında sebeb olabilir öyle de bir durum yok zaten amma benim annem çok bilmiştir herşeyi bildiğini sanır doktor bilmez o bilir oderece
En son dedim kubranin yanında da böyle dersin yuzune bakmam senin ..cocuklarin haberi yok zaten çok uzulecekler böyle biride bişey derse kendilerinden bilicekler yavrularim daha çok üzülecekler ..
Rabbim korktugumuza ugratmasin inşallah
Evlat başka bişey canım cok hak verıyorum sana Rabbım şifa versıb kuzucuaBiz 3 ayligiz şuan gataya gidiyorum gebelik bölümünden çok memnun kalmıştım gerçekten işin uzmanlariydi doguncada oraya devam ettim lakin çocuk bölümü öyle değil doktor bulmak zor zaten hep asistanlara denk geldim doğru düzgün boyunu bile olcemediler ama ultrasondaki uzmandu ay bilmiyorum kafamda deli sorular
Cümlemizden canım inşallahAllah razı olsun canım benim
Canım bebeğin altını değiştirirken ayaklarını havaya kaldırdığında bacaklardaki boğum çizgileri simetrik mı? Değil mi? kontrol eder misin?Selam kızlar dün kızımla güya keyif yapicaktik ama sağolsun annem keyif meyif bırakmadi
Ben Asya'nın kalçadaki problemini kimseye soylemedim çünkü zaten canım burnumdayken bilmislige ve saçma sapan yorumlara gelemiyorum ..
Galiba bandaj kullanmamız gerekecek ultrason sonuçlarını gösterdiğimiz doktorda ihtiyaç var dedi ama ben tekrardan başka hastaneye gösterip ultrason cektiricem çünkü sınırda olan bir değer hareket etti kızım çekilirken yanlış çekildiğine inanmak istiyorum..hamd olsun tedavi olan bir rahatsızlık ama bebeğimi gerek yokken bandajlara bağlanıp rahatsız olmasinida istemiyorum...
Dün anneme söylemek zorunda kaldım daha lafım bitmeden e yavrum çocukların eline verirsen böyle olur işte diyince canım burnumda zaten demedigimi bırakmadım çünkü alakası yok anca sıkı kundak doğum sonrasında sebeb olabilir öyle de bir durum yok zaten amma benim annem çok bilmiştir herşeyi bildiğini sanır doktor bilmez o bilir oderece
En son dedim kubranin yanında da böyle dersin yuzune bakmam senin ..cocuklarin haberi yok zaten çok uzulecekler böyle biride bişey derse kendilerinden bilicekler yavrularim daha çok üzülecekler ..
Evet. Bunu tv dede söyleniyor Ama cogu kisi dikkat etmiyor buna.Çok geçmiş olsun canım umarım yeni götüreceğin doktora böyle bir bandajlama işlemine gerek duymaz
iyi yapmışsın canım mesela çünkü günde 3-3.5 litre diye biliyoruz çoğumuz ama neye ve kime göre 3.5 litre burada neredeyse hepimiz 100 kilonun altındayız ve 3 litre su içmesi gereken kimse yok he şu da var gün içindeki bulunduğun aktiviteye göre elbette kaybettiğin suyu yerine koyman lazım ama normal bi yaşam sürüyorsak bu su düzenine uymak en iyisi
cok iyi yaptin bence. Allah kimseyi annesiz birakmasin bisey yapmayanin bile varligi yeter.Allah razı olsun canım..
Annemi biraz önce aradım çünkü onada kıyamıyorum yaş ilerledikçe daha alıngan hassas oldukları için uzulmesinide istemiyorum
Afiyet olsun canımKahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
4 cherry Domates
5 zeytin
4 kücük parca beyaz peynir
1 yesil cay
Ara 12.00
Sütlü kahve
Karpuz
Aksam 17.00
Taze patlican dolmasi ( malesef yemek zorunda kaldim kendime göre bisey yapamadim bugun)
Yogurt
Su 2 litreyi gecmistir
Belki daha Sonra kahve icebilirim
Cocuklari uyutuncada yürüyüse ins cikicam
Geçmiş olsun canım. Benim de kv öyle. Doktor bilmez kendi bilir. Tutturmustu kundak da kundak diye baglatmadım. Eltim de inadına gelirdi sarardı çocuğu bir de yazma ile bağlardı ayaklarını. Neymiş rahat uyurmus hareket etmezse. Geri çözerdim. Sonra yok mama ver sütün yetmez deyip duruyor. Sinirlerim hopluyor var sütüm diyorum. Tamam vardır ama yetmez. Çocuk zaten onlara gidince ağlıyor durmuyor. Bana aç bu ondan diyor. Çocuk konusunda maalesef çok karışan oluyorSelam kızlar dün kızımla güya keyif yapicaktik ama sağolsun annem keyif meyif bırakmadi
Vakti gelince saglikla gelecek ins. Pasamiz
Kizlar iş yerinde bi kadin var
Gunde 1.5 lt cola iciyor
Şekeri dusup bayiliyomusta da onun icin iciyormus :))
Dedim onu icince o an yukselse bile yine hizli duser
O zaman yine iciyomus
Icimden dedim belki bu kadar cola ictigin icin bu hastaligin vardir :)))
Bide diyoki gunde 3 lt sivi tuketmek lazim
Evet su dedim ama cola degil
Arada su da iciyom diyor :))
geçmiş olsun canım benim, şifa olsun inşallah
şu Karatayı sevmeyen bir ben miyim acaba? Bazı söylediklerini hiç mantıklı bulmuyorum, dünya kadına karşı, ben dünyaya karşı
Önerileri doğru olsa da şu an bizim bahsettiği şekilde organik ürün bulma imkanımız yok. hangimiz köy hayatı yaşayabiliriz, herşeyi kendimiz üretebiliriz ki tohumlar da katkılıyken
sağlıkla gelsin paşamız
o kısır döngüye girdiğinin farkında mı acaba
Allahım akıl fikir ver bu zihniyetlere
Kan şekerini tamamen bozduğu yetmiyormuş gibi midesini de deliyor deli kadın
nerde yasiyosun merak ettim.soguk dedinya..biz yaniyoruzzz
hosbuldum cznim..masallah allah bagislasin.insllh gidecek bu kilolar:)
1 ay boyunca indirim var tum magzalarda yuzde 70 e kadar indirim var.
bende karatay yapmaya calisiyorum..daha cok saatlerine dikkat ediyorum en az 4 saat ara veriyorum.1 kere denedim 2 haftada 4 e yakin kilo vermistim..hatta yemek olarak tam uymamistim sadece saat araligina dikkat ederek verdim..
bende pazara gittim bugun:)
afiyet olsun canım kac dolma yedinKahvalti 10.00
1 haslanmis yumurta
4 cherry Domates
5 zeytin
4 kücük parca beyaz peynir
1 yesil cay
Ara 12.00
Sütlü kahve
Karpuz
Aksam 17.00
Taze patlican dolmasi ( malesef yemek zorunda kaldim kendime göre bisey yapamadim bugun)
Yogurt
Su 2 litreyi gecmistir
Belki daha Sonra kahve icebilirim
Cocuklari uyutuncada yürüyüse ins cikicam
Afiyet olsun canım09:00=== 2 kk peynir
1 yağda yumurta
2 köz kırmızı biber
1 yk kekik salatası
Domates, salatalık, kuru soğan
1 lokma pide ile tahinli pekmez
16:00=== 3 yk kabak yemeği
1 kase cacık
1 kase çökelek salatası
Su 1 lt
Bir gün uyanırsam giderim :)) çokk zor geliyor uyku tatlıhimm yeniden bi baktr canım o zmn kötü oluyor o halsizlik
Evet canım haşlanıyor ılıkla sıcak arası içilio kokuyor tabi ama şifa için içeyim diyorum ama ağızda tat kalmıyor bisey yiyip içince üstüne çiğ soğan yediğimde iki gün ağzım acı acı olur benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?