Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kimsecikler yooook...

Menüm güzeldi ama akşam için değişiklik yapmak zorunluluğum oldu
annem pilav yemiyosan ekmek ye dedi ekmek de istemedim mantarın yanına anne hatrı 2 kaşık pilav koydum gündüz zaten ekmek sadece kahvaltıda yemiştim dengeledim

3 kestane+1 portakal da ekledim yinede abartmadım ya okdr yediklerimi

Kızlar biraz önce kalori sayımı yöntemiyle kilo verenlerin topicine girdim, bayağı mantıklı geldi. Bir arkadaşımız 20 kg vermiş vs. Bu diyet listeleriyle nasıl veriyorsam onunla da aynısını vericem, o yüzden fazla uğraşmadan yarın kalori sayma yöntemine başlıyorum. İlginç oldu yalnız Önce isveç, sonra 1 günlük dukan, şimdide kalori sayım yöntemi

ben uyumusum 7den beri kizlar aksam yemegi de yememistim kalktim deli gibi tikindim ya oofff gece gece...
yarin da spora gidemicem gibi gorunuyor cok halsiz ve berbat hissediyorum neden oldu simdi bu

ben de kalori sayma yontemi ile verdim canim benim de en cok isime gelen yontem o cunku hicbirsey yasak olmuyor o zaman

kalori sepeti diye bi site var, ordan kendime menü oluşturdum gün içinde yiyeceklerime dair:

[1] Tahsildaroğlu Ezine Keçi Peyniri 60 GRAM (2 kibrit kutusu büyüklüğü) 192
[2] Cappuccino(yağsız süt) 1 fincan 55
[3] pınar hindi füme 1 100 gr 69
[4] göbek salata 1 orta boy 30
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kivi (76gr) 1 adet 46
[7] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[8] Elma 2 ADET 120
Toplam : 542 kal.

Toplamda 542 kalori ile çok güzel zayıflanır :)

542 kalori bence cok az canim ama sen bilirsin

Son düzenleme:
Evet az, haklısın. Ben daha önce bundan daha da az yiyip vermiştim 10 kg :/ o yüzden yine öyle yapmam lazım, benim bünyem biraz garip, az yesemde veremiyorum, çok az yemem lazım :/

anladim canim, ben o kadar az yesem duser bayilirim. gunde 1600 ile veriyorum ben kilolari. gunde 2000 kalori yiyip kilo veren de var. bunye meselesi heralde. bir de tabi gunluk aktivite olayi var.

anladim canim, ben o kadar az yesem duser bayilirim. gunde 1600 ile veriyorum ben kilolari. gunde 2000 kalori yiyip kilo veren de var. bunye meselesi heralde. bir de tabi gunluk aktivite olayi var.

Evet çok haklısın, günlük aktivite önemli. Ben evde yatıyorum günlerdir, kolumu bile kaldırmıyorum hastalıktan. Spora sürekli giderim mesela, hasta olunca salverdim gidemedim hiç Hastalığım geçsede tekrar başlasam, en azından rahat bi 350-400 kalori yakıyordum 30 dk bisikletle off :/

Bu arada benim tatlı krizlerim yine tuttu, bi tarif buldum, kalorisi de gayet iyi

ELMA TOPLARI

ELMA RENDELENİR.DİYET BİSKÜVİLER UFALANIR TOZ HALİNE GETİRİLİR.ÜZÜM,ELMA RENDESİ VE BİSKÜVİLER KARIŞTIRILIR.TARÇIN EKLENİR.KARIŞIMDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPILIR.TATLI KRİZİ TUTTUĞUNDA AFİYETLE YENİR.
yemek tarifi malzemeleriniz ve kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Diet bisküvi 2 ADET 40
[3] Kuru Üzüm (çekirdeksiz) 50 gr 16.5
[4] Tarçın 10 GRAM 26
Toplam : 142.5 kal.

iste bu elma toplari tam benlik
ama once su dukan pogacasini yapicam aklim orada, begenirsem evimden eksik etmem artik gun asiri yaparim

Bu ıyımıssss :128:

Cnm fulyanın dedıgı gıbı aldıgın kcl cook az zaten hastasın ıyıce kotu olacaksın en az 1000 1100 kcl alman lazım bence genede sen bılırsın

Ben bı ara bunu cok sık yapardım ama tabı dıyet olmayanı ustunede cıkolata sosu dokup afıyetle yerdım ooohhh

Günaydın CAN'lar

Dün çok kötü bi gün geçirdim.Resmen karbonhidrata boğuldum kriz geldi sanki moralim çok bozuldu aslında yerken bile yamem gerektiğini bildiğim halde kendimi durduramadım

Neyse olan oldu artık hemen önlemimi aldım ve pazara çıktım biliyosunuz...Bugunde bı kac tupper kap sipariş ettim haşladığım sebzeleri ve yaptığım yemekleri saklamak için.Dün pazardan aldıgım karnıbahar brokolı pramıtı ve havucu hasladım...Tavuk ve mantardan yagsız sote yaptım...Yagsız lahana yemegı yaptım...Marul ve lahanadan koca bı salata yaptım...

Piramiti haşladım tadı aynı karnıbahar gibi.Sanırım genetiği ile oynanmıs bı sebze bilemedim ama lezzetli

Neyse bugun yanımda yaptıgım tavuk soteden ve hasladıgım sebzelerden getırdım Öğlen fotolarını eklerim

Raporlarımı yapıp geliyorum ...Bugün 09.02.2012 yazın bu tarihi bi yere

Son düzenleme:
güzele benziyor denemek lazımm

işte bende aynı senin gibi oluyorum yerken yapmamam gerektiğini bildiğim halde tıkınıyorum nasıl bir pskikolojidir anlamadım :44:

Sabah kahvaltım

domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay

Ayy kendımı çok iyi hissediyorum

günaydın kızlarrrr
dün akşam yulaf kepeği tam buğday unu vs karışımından peynirli poğaça yaptım hamuru sadece un+süt+maya ile yoğurdum içine peynir koyup üstüne yumurta sürdüm dayanamadım akşam 1tane yedim
sabah kahvaltısında da 2 tane yedim bildiğiniz ekmek gibi bişey oldu
akşamda 50 dk spor yaptım tartıda bu sabah için fark yoktu ama halen wcye gidemedim umarım yarın tartıda fark görürüm yoksa pazartesi eşim diyetisyene götürecek

amanda aman canınmı çekti boşver güzel degildi tadı kötü acı onlar acı :))canım ben kaçırdım dün bügün hafif bir kahvaltıyla başladım yarım litre suyumuda içtirm.
öglen arkadaşla cilt bakımına gidicez öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…