- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.501
Kızlar biraz önce kalori sayımı yöntemiyle kilo verenlerin topicine girdim, bayağı mantıklı geldi. Bir arkadaşımız 20 kg vermiş vs. Bu diyet listeleriyle nasıl veriyorsam onunla da aynısını vericem, o yüzden fazla uğraşmadan yarın kalori sayma yöntemine başlıyorum. İlginç oldu yalnızÖnce isveç, sonra 1 günlük dukan, şimdide kalori sayım yöntemi
kalori sepeti diye bi site var, ordan kendime menü oluşturdum gün içinde yiyeceklerime dair:
[1] Tahsildaroğlu Ezine Keçi Peyniri 60 GRAM (2 kibrit kutusu büyüklüğü) 192
[2] Cappuccino(yağsız süt) 1 fincan 55
[3] pınar hindi füme 1 100 gr 69
[4] göbek salata 1 orta boy 30
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kivi (76gr) 1 adet 46
[7] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[8] Elma 2 ADET 120
Toplam : 542 kal.
Toplamda 542 kalori ile çok güzel zayıflanır :)
542 kalori bence cok az canim ama sen bilirsin
Evet az, haklısın. Ben daha önce bundan daha da az yiyip vermiştim 10 kg :/ o yüzden yine öyle yapmam lazım, benim bünyem biraz garip, az yesemde veremiyorum, çok az yemem lazım :/
anladim canim, ben o kadar az yesem duser bayilirim. gunde 1600 ile veriyorum ben kilolari. gunde 2000 kalori yiyip kilo veren de var. bunye meselesi heralde. bir de tabi gunluk aktivite olayi var.
Evet çok haklısın, günlük aktivite önemli. Ben evde yatıyorum günlerdir, kolumu bile kaldırmıyorum hastalıktan. Spora sürekli giderim mesela, hasta olunca salverdim gidemedim hiçHastalığım geçsede tekrar başlasam, en azından rahat bi 350-400 kalori yakıyordum 30 dk bisikletle off :/
Bu arada benim tatlı krizlerim yine tuttu, bi tarif buldum, kalorisi de gayet iyi
ELMA TOPLARI
ELMA RENDELENİR.DİYET BİSKÜVİLER UFALANIR TOZ HALİNE GETİRİLİR.ÜZÜM,ELMA RENDESİ VE BİSKÜVİLER KARIŞTIRILIR.TARÇIN EKLENİR.KARIŞIMDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPILIR.TATLI KRİZİ TUTTUĞUNDA AFİYETLE YENİR.
yemek tarifi malzemeleriniz ve kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Diet bisküvi 2 ADET 40
[3] Kuru Üzüm (çekirdeksiz) 50 gr 16.5
[4] Tarçın 10 GRAM 26
Toplam : 142.5 kal.
Kızlar biraz önce kalori sayımı yöntemiyle kilo verenlerin topicine girdim, bayağı mantıklı geldi. Bir arkadaşımız 20 kg vermiş vs. Bu diyet listeleriyle nasıl veriyorsam onunla da aynısını vericem, o yüzden fazla uğraşmadan yarın kalori sayma yöntemine başlıyorum. İlginç oldu yalnızÖnce isveç, sonra 1 günlük dukan, şimdide kalori sayım yöntemi
Evet çok haklısın, günlük aktivite önemli. Ben evde yatıyorum günlerdir, kolumu bile kaldırmıyorum hastalıktan. Spora sürekli giderim mesela, hasta olunca salverdim gidemedim hiçHastalığım geçsede tekrar başlasam, en azından rahat bi 350-400 kalori yakıyordum 30 dk bisikletle off :/
Bu arada benim tatlı krizlerim yine tuttu, bi tarif buldum, kalorisi de gayet iyi
ELMA TOPLARI
ELMA RENDELENİR.DİYET BİSKÜVİLER UFALANIR TOZ HALİNE GETİRİLİR.ÜZÜM,ELMA RENDESİ VE BİSKÜVİLER KARIŞTIRILIR.TARÇIN EKLENİR.KARIŞIMDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPLAR YAPILIR.TATLI KRİZİ TUTTUĞUNDA AFİYETLE YENİR.
[1] Elma 1 ADET 60
[4] Tarçın 10 GRAM 26
güzele benziyor denemek lazımmEvet çok haklısın, günlük aktivite önemli. Ben evde yatıyorum günlerdir, kolumu bile kaldırmıyorum hastalıktan. Spora sürekli giderim mesela, hasta olunca salverdim gidemedim hiçHastalığım geçsede tekrar başlasam, en azından rahat bi 350-400 kalori yakıyordum 30 dk bisikletle off :/
ELMA TOPLARI
[1] Elma 1 ADET 60
[4] Tarçın 10 GRAM 26
işte bende aynı senin gibi oluyorum yerken yapmamam gerektiğini bildiğim halde tıkınıyorum nasıl bir pskikolojidir anlamadım :44:Günaydın CAN'lar
Dün çok kötü bi gün geçirdim.Resmen karbonhidrata boğuldumkriz geldi sanki moralim çok bozuldu aslında yerken bile yamem gerektiğini bildiğim halde kendimi durduramadım
Neyse olan oldu artık hemen önlemimi aldım ve pazara çıktım biliyosunuz...Bugunde bı kac tupper kap sipariş ettim haşladığım sebzeleri ve yaptığım yemekleri saklamak için.Dün pazardan aldıgım karnıbahar brokolı pramıtı ve havucu hasladım...Tavuk ve mantardan yagsız sote yaptım...Yagsız lahana yemegı yaptım...Marul ve lahanadan koca bı salata yaptım...
Piramiti haşladım tadı aynı karnıbahar gibi.Sanırım genetiği ile oynanmıs bı sebze bilemedim ama lezzetli
Neyse bugun yanımda yaptıgım tavuk soteden ve hasladıgım sebzelerden getırdımÖğlen fotolarını eklerim
Raporlarımı yapıp geliyorum ...Bugün 09.02.2012 yazın bu tarihi bi yere
hiyyyy hiçmi için sızlamadı o kebabı yerken hiç mi bu arkadaşını düşünmedin baabababa bide üstüne künefe yemiş
benim bugün ki menüm
sabah
1 simit
ara yok (görevdeydim yiyemedim )
öğle
yarım kase mercimek çorba
hindi tandır
2 kaşık pilav
salata
ara 1 kahve + 1 pk light çubuk veeee kapanış
akşam belki bitki çayı içerim
şimdiden 2 lt suyum bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?