Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada bende dün 45 dk spor yaptım dışarda yürüdüm yarın eger 69 çıkarsam haftaya sıkıyorum artık olmaz ki böyle ye ye nereye kadar dimi yazda geliyor...

günaydıııın =) kızlar bu gün lazerim var. kar muhalifetinden gidebilirmiyim bilemiyorum ama tüylü bamya oldum artık. babam dün akşam dalga geçti bıyık sana yakışıyor kızım diye herkese güzel bir gün diliyorum. sabrederek günleri geçiricez inşallah kiloları vericez

ahah çok iyi bu resim

ben uyumusum 7den beri kizlar aksam yemegi de yememistim kalktim deli gibi tikindim ya oofff gece gece...
yarin da spora gidemicem gibi gorunuyor cok halsiz ve berbat hissediyorum neden oldu simdi bu

tatlım geçmiş olsun bu gün dengelersin dün akşam kaçırdıysan.

kalori sepeti diye bi site var, ordan kendime menü oluşturdum gün içinde yiyeceklerime dair:
Toplamda 542 kalori ile çok güzel zayıflanır :)

canım bizim bri aile dostumuz bu sistemle 100 kg dan 70 e indi onun günlük hedefi 1000 kalori olmuş. diyetisyeni öyle tavsiye etmiş. o da hesaplayarak kilo vermiş bol bol sebze yemeği yapıp yemişler. akşamları meyve yemişler. kahvaltısını da çok güzel yapmış. ama kesinlikle aralarda tatlı vb. abur cubur yememiş.

Eki Görüntüle 343051

Sabah kahvaltım
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay
Ayy kendımı çok iyi hissediyorum

vuu süper gözüküyor afiyet olsun tatlım. kardeşimle biz de sabah kahvaltısını bu şekilde yaptık aynen =)

canım bol su içiyorsun değil mi? tuvalete katı şeyler yemezsen çıkabilirsin. yumuşak ve biraz zeytinyağlı sıvılar tüket. ben seni çok iyi anlıyorum ya. insana çok sıkıntı kasvet verir bu tuvalet meselesi. ben bir stres yapardım ağlardım resmen. 1 hafta çıkamadığım olmuştu geçen senelerde ağrıdan kıvranmıştım.

bu arada bende dün 45 dk spor yaptım dışarda yürüdüm yarın eger 69 çıkarsam haftaya sıkıyorum artık olmaz ki böyle ye ye nereye kadar dimi yazda geliyor...

süpersüpersüper bravo ne kadar saglıklı besleniyosun böyle devam..

Cnmm valla bende senın dedıgın gıbı dedım ye ye nereye kadar ve acıl onlem aldım ve sağlıklı beslenmeye başladım yoksa sonum feci olacak

Sabahları cnm hiç bişey istemiyor
Zorla annemin yedirdiği yicekleri sayıyorum:
1 yumurta beyazı(yarısının tadıa bi ısırık baktım)
2 dilim tam tahıllı ekmek
bir parça peynir
2dilim domates
yarım ince dilim sucuk
1 fincan yeşilçayın yarısı...

Çikolata sosuyla düşünemiyorum bile :S

Peyniri biraz daha arttırırsam 800 kaloriye kadar çıkar o

Ooooh 300 gram daha gitmiş dünden bu yana Dünde 200 gram gitmişti. Şimdilik mutluyum Dün yaptığım 1 günlük dukan diyeti işe yaradı :)))

Bugün kalori sayımına başlıyorum bakalım 1 haftada eski halime dönmem için son kalan 1 kg'ı da verebilecek miyim.

Sonrasında hedefim 65 :)

10 günde 1.8 kg vermiş oldum, bence gayet normal gidiyor =) Şu şekilde,

31 ocak 71.8
1 şubat 70.7
2 şubat 70.7
3 şubat 70.8
4 şubat 70.6
5 şubat 70.5
6 şubat 70.5
7 şubat 70.5
8 şubat 70.3
9 şubat 70

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 343051

Sabah kahvaltım

domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay

Ayy kendımı çok iyi hissediyorum

Oooh görünce canım çekti murshcuum, afiyet olsun:)
Ben de birazdan kahvaltımı yapıcam. Daha doğrusu öğle kahvaltısı Malesef benimkinde ezine peyniri yemeden rahatlayamıyorum. Bir de yağsız peynire düşürsem onu, daha rahat kilo vericem. Neyse cnm evdeki son 2 kalıpta bitsin, gidip en yağsız ne varsa onu alıcam

walla diyette olmasak kesınlıkle dusunmelısın cok lezzetlı oluyo derdım ama dusunme sakın bu tarıfı denıycem ılk fırsatta ....Bencede arttır bıtkın dusersın ıyıce ıylesemezsın...

Tamam kızlar özel istek üzerine 800 kaloriye arttırıyorum, ortayı bulalım dimi

Bu çikolata soslu elma topunu da, 65 kg a indiğimde denicem :) İnene kadar çikolatasızını yirim :)

Son 2 kalıpmı alemsın valla cnmmm zaten az kcl beslenıyorsun bence ezıne yemende sorun yok...Sende hazırla kendıne bol proteınlı bı kahvaltı

Bide kızlar dip not : Yediğimiz yağlar (Zeytin yağı ayçiçek yağı tere yagı katı yağlar) ve şeker direk bel çevresinde yağ olarak depolanıyormuş.Bilginize

Mursh'u kıskandım bende çektim kahvaltımı, buyrunuz

Dukan poğaçası
Zencefilli Tarçınlı Çay (Şekersiz)
1 siyah zeytin
Ezine peyniri
2 tane minik dukan poğaçası
2 dilim hindi füme ( çok düşük kalorisi)

Son düzenleme:
Motive oldun tabi Hadi bakalım, Aslında benimkide 10.2 kg ama neyse

Oldum valla hemde ne motıve aynı tempoda devam Bu yaz bızım yazımız olacak 16: Senın sevgılınle durumlar nasıl barıstınızmı ?

Ohh masallah Afiyet Olsun su hındı fumelerden bende alıcam cesıtlılık olsun dıe Bide varya zeytınıne koptum barı 2 tane koysaydın yanlız kalmıs yazık :) Bu arada kupana bayıldımmm

Son düzenleme:

Barıştık gibi canım, ilginç şekilde fikirlerini biraz yerinden oynattım O da bişeydir, yavaş yavaş daha da değiştiririm:)

Teşekkürleri bir de bunun beyaz üzerine kırmızı kalplisi var, migrostan almıştım. İkisini kalpli bi tepsinin üstüne koyuyosun çok şirinler Zeytin 1 tane olsun çünkü akşam yapacağım salataya 3 tane koyucam Hindi füme tavsiye ederim :)

Bu yaz cidden bizim yazımız olucak, taş gibi çıkıcaz plajlara

Doksancım şu dukan poğaçasının tarifini verirmisin çok yağlı gözükmüyorlar deneyeyim bende

Ohhh sevındım valla cnm arada kendını gerı cekmek herzaman ıse yarar Zamana ıhtıyacınız var zamanla cozulur umarım...

Kupalaradan bende bakayım mıgrostan bulurum belkı

Doksancım şu dukan poğaçasının tarifini verirmisin çok yağlı gözükmüyorlar deneyeyim bende

Tabiiki, aslında ben birazcık yaktım malesef :/ Yoksa daha güzel oluyorlar. Hiç yağ yok içinde Aman sakın koyma . Ekmekten falan çok daha doyurucu yalnız, o konuda çok iyi =) Hem de kalorisiz

15 yemek kaşığı yulaf kepeği

Kulak memesi kıvamına gelmesi için ne kadar gerekirse o kadar yağsız yoğurt

1 yumurta ve 1 yumurtanın beyazı

Geri kalan yumurta sarısını poğaçanın üstüne sürüyoruz

Ben tuz atmıyorum çünkü içine ezine peyniri koydum zaten tuzlu, ama isteğe göre çok az tuz atabilirsin

Ben üzerine çörek otu da koydum ama sakın susam koymayın

Tepsiye yapışıyor yağlamazsak, yağlarsakta yağ çekebilme ihtimali var, o yüzden ben hazır yağlı kağıtta pişiriyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…