- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.521
Eki Görüntüle 343051
Sabah kahvaltım
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay
Ayy kendımı çok iyi hissediyorum
Eki Görüntüle 342894
Fast food out Sebze IN!
ben uyumusum 7den beri kizlar aksam yemegi de yememistim kalktim deli gibi tikindim ya oofffgece gece...
yarin da spora gidemicem gibi gorunuyor cok halsiz ve berbat hissediyorum neden oldu simdi bu
kalori sepeti diye bi site var, ordan kendime menü oluşturdum gün içinde yiyeceklerime dair:
Toplamda 542 kalori ile çok güzel zayıflanır :)
Eki Görüntüle 343051
Sabah kahvaltım
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay
günaydın kızlarrrr
dün akşam yulaf kepeği tam buğday unu vs karışımından peynirli poğaça yaptım hamuru sadece un+süt+maya ile yoğurdum içine peynir koyup üstüne yumurta sürdüm dayanamadım akşam 1tane yedim
sabah kahvaltısında da 2 tane yedim bildiğiniz ekmek gibi bişey oldu
akşamda 50 dk spor yaptım tartıda bu sabah için fark yoktu ama halen wcye gidemedim umarım yarın tartıda fark görürüm yoksa pazartesi eşim diyetisyene götürecek
bu arada bende dün 45 dk spor yaptım dışarda yürüdüm yarın eger 69 çıkarsam haftaya sıkıyorum artık olmaz ki böyle ye ye nereye kadar dimi yazda geliyor...
süpersüpersüper bravo ne kadar saglıklı besleniyosun böyle devam..
Bu ıyımıssss :128:
Cnm fulyanın dedıgı gıbı aldıgın kcl cook az zaten hastasın ıyıce kotu olacaksın en az 1000 1100 kcl alman lazım bence genede sen bılırsın
Ben bı ara bunu cok sık yapardım ama tabı dıyet olmayanı ustunede cıkolata sosu dokup afıyetle yerdım ooohhh
Çikolata sosuyla düşünemiyorum bile :S
Peyniri biraz daha arttırırsam 800 kaloriye kadar çıkar o
Eki Görüntüle 343051
Sabah kahvaltım
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegi
1 kupa yesıl cay
walla diyette olmasak kesınlıkle dusunmelısın cok lezzetlı oluyo derdım ama dusunme sakın bu tarıfı denıycem ılk fırsatta ....Bencede arttır bıtkın dusersın ıyıce ıylesemezsın...
walla diyette olmasak kesınlıkle dusunmelısın cok lezzetlı oluyo derdım ama dusunme sakın bu tarıfı denıycem ılk fırsatta ....Bencede arttır bıtkın dusersın ıyıce ıylesemezsın...
Oooh görünce canım çekti murshcuum, afiyet olsun:)
Ben de birazdan kahvaltımı yapıcam. Daha doğrusu öğle kahvaltısıMalesef benimkinde ezine peyniri yemeden rahatlayamıyorum. Bir de yağsız peynire düşürsem onu, daha rahat kilo vericem. Neyse cnm evdeki son 2 kalıpta bitsin, gidip en yağsız ne varsa onu alıcam
Bu arada tebriklerrrrrrrrrrr, tam 5 kg vermişsin :) 79a az kaldı hadi bakalım!!!
aslında O 9,8 kıloydu cnm ama devamlı gerı aldım yanı tebrık etme benı dov dov dovŞimdi gene aynı tempoda basladım devamı gelır ıns Kendimi çok iyi hissediyorum
Motive oldun tabiHadi bakalım, Aslında benimkide 10.2 kg ama neyse
Oldum valla hemde ne motıve aynı tempoda devam Bu yaz bızım yazımız olacak16: Senın sevgılınle durumlar nasıl barıstınızmı ?
Ohh masallah Afiyet Olsun su hındı fumelerden bende alıcam cesıtlılık olsun dıe Bide varya zeytınıne koptum barı 2 tane koysaydın yanlız kalmıs yazık :) Bu arada kupana bayıldımmm
Barıştık gibi canım, ilginç şekilde fikirlerini biraz yerinden oynattımO da bişeydir, yavaş yavaş daha da değiştiririm:)
Teşekkürleri bir de bunun beyaz üzerine kırmızı kalplisi var, migrostan almıştım. İkisini kalpli bi tepsinin üstüne koyuyosun çok şirinlerZeytin 1 tane olsun çünkü akşam yapacağım salataya 3 tane koyucam Hindi füme tavsiye ederim :)
Bu yaz cidden bizim yazımız olucak, taş gibi çıkıcaz plajlara
Doksancım şu dukan poğaçasının tarifini verirmisin çok yağlı gözükmüyorlar deneyeyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?