Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Darısı hepimize olsun inşallahhhhhne mutlu sana canım

Kızlar kontrolden cıktım hersey iyi gorunuyor suyu falanda, bebişimiz 3336 gr olmus başını kanala sokmuş bekliyoruz bakalım. Ama erken dogum olcagini sanmam dedi doktor gununu bekler muhtemelen dedi keske erken gelse normal dogum icin cok buyumeden falan dedi
Bu arada catı muaynesi yapmadi bende sormadim gerek gormedi mi bilmiyorm artik benimse işime geldi gerci :)
Pufuduks

Sagol canim
Ayy benim annemdede var o istifcilik biraz. En gereksiz seyleri sakliyor lazim olur diye kolay gelsin valla canim
Daha dur gidemezsin zaten ececim isimiz bitmedi hala
Kız gelişmelerden haberdar et haa
Gunaydinnnnn guzel takimimmm

Benim takimima uyari yapmaya gerek yok
Eminim kacamaksiz bi haftasonu gecirecekler
CurukElma bizde baya heyecanlıyız bizi habersz bırakma
Evet haber getirdim size veee gitmedim
Kendimi pek iyi hissetmiyorum kızlar hava cok fena başıma gunes gecti sanırım. Konuştuk gelemicem dedim. Ben sanırım bi iliski icin hazir değilim ya
Kahvaltı
16.00
Miktar olcmedim ama biraz iyi yedim sanki 3 dilim ekmek eşliğinde

Ara 18.00
1 ince dilim karpuz

Akşam 20
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
Beyaz peynir

Su olcmedim ama 2 lt vardir
Afiyet olsun dilegim
ayyyy şu an sinir oldum kendime ya kayısı reçeli yapacaktm ocağa koymuştum unuttum kokusundan farkettim kömür gibi olmus ya poff şekere kayısıya mi üzüleyim fırının tencerenin mahfolmasina mi
Ayy bosa gitmis hepsi gecmis olsun kuzu
Yaaa hadi ins hayırlısıyla doguracaksin pinarim kocaman olmuss yaa

Canıım günaydın
Ne güzel ne sıcak bi günaydın.
:)))

Hadi inşallah hayırlısıyla canım .

Bunun ne demek olduunu çok iyi biliyorum canım.
Bizde de durım böyleydi.şimdi ara ara kadın geliyor çok şükür.
Babamın da uykusu uçtu gitti habire tamizlik yapıyor.deli gibi merdiven silip duruyor.hayır yani bizimki bahçeli ev.üsttekiler desen hayvancılıkla uğraşıyor.yazık bakıyorlar yeni silinmiş yalınayak çıktıkşarı oluyorbabamla uğraşmayalım diye.temizlik hastalığı falan mı başlıyor bilemedim değişik takıntıları oluştu bu arada .mesela şekerlikler çaylar hep dolu olacak.kullanmaya korkuyom 3 kaşık eksilse benden baika yapan yok diye söylene söylene dolduruyor.
:///

Cok sevindim canim masallah minik erkegee insallah rabbim solukta kurtulmayi nasip etsin canimm
Bana 2 hafta once doktorum kontrollerden sonra hersey cok guzel artik gelsede sorun yok tarzinda bisi dediki doktor gelisimi iyi dedi 36 haftadaydim dusun sende 1-2 hafta erken gelmesinden korkma bence cnm
Aynen ya illa 39 40.haftalarda dogacak diye bi sart yok bebege ve anne vucuduna gore 35 den sonra dogum heran olabilir diyolar gelisim iyiyse gerisi de allahin izniyle hayirlica olur insallah normal yada sezeryan hangisi hayirliysa hakkimizda oyle olsun yeterki canimiz sagligimiz yerinde olsun

Annemlerdeyim kızlar.
Geçen yaz gördüğüm kardeşim ve ailesi var.
Bol bol oyuncak kavgası ...fazla giremiyorum kusura bakmayın.
Sende vereceksin canım bi kere yaptin gene yapacaksın

Darısı hepimize olsun inşallahhhhhne mutlu sana canım
Amin kuzum vazgeçmediğin sürece kaybedeceğin tek şey kiloların olacak
Kaçamak da yapsak kilo da alsak bu bizi durdurmamalı.
Evet moralimiz bozuluyor zaman zaman ama pes etmezsek kazanan biz olacağız

Insallah canimm, evet ya baya buyumus masallah :)

Hadi inşallah hayırlısıyla canım .

Amin canim insallah

Sagol canim amin insallah ikimizde bi avazda kurtuluruz saglikli bi sekilde hayirlisiyla..
Aynen cnm gelisimi iyi olduktan sonra son 1 ay icinde gelmesinden korkmamak lazimmis

Bakalim benimkinden once gelmesin bide senin bıdıgın

Ah ahhh yaşlılık
Bakalım biz nasıl olacağız
Hakikaten insan yaşlandıkça boş da kalıyor demekki değişik takıntıları oluyor.
Türlü türlü adet çıkarıyorlar bir de çocuk gibi alıngan oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…