- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.541
Ohhh sevındım valla cnm arada kendını gerı cekmek herzaman ıse yararZamana ıhtıyacınız var zamanla cozulur umarım...
Kupalaradan bende bakayım mıgrostan bulurum belkı
Tabiiki, aslında ben birazcık yaktım malesef :/ Yoksa daha güzel oluyorlar. Hiç yağ yok içindeAman sakın koyma . Ekmekten falan çok daha doyurucu yalnız, o konuda çok iyi =) Hem de kalorisiz
15 yemek kaşığı yulaf kepeği
Kulak memesi kıvamına gelmesi için ne kadar gerekirse o kadar yağsız yoğurt
1 yumurta ve 1 yumurtanın beyazı
Geri kalan yumurta sarısını poğaçanın üstüne sürüyoruz
Ben tuz atmıyorum çünkü içine ezine peyniri koydum zaten tuzlu, ama isteğe göre çok az tuz atabilirsin
Ben üzerine çörek otu da koydum ama sakın susam koymayın
Tepsiye yapışıyor yağlamazsak, yağlarsakta yağ çekebilme ihtimali var, o yüzden ben hazır yağlı kağıtta pişiriyorum
doksanaltmışdoksancım kcl hangı sıteden hesaplatıyorsun yazarmısın bana bişey bakmam lazım :128:
Teşekkür ederimYarın ki kahvaltımda bu olmalı yada cumartesi kesin yapıcam
Günaydın CAN'lar
Dün çok kötü bi gün geçirdim.Resmen karbonhidrata boğuldumkriz geldi sanki moralim çok bozuldu aslında yerken bile yamem gerektiğini bildiğim halde kendimi durduramadım
Neyse olan oldu artık hemen önlemimi aldım ve pazara çıktım biliyosunuz...Bugunde bı kac tupper kap sipariş ettim haşladığım sebzeleri ve yaptığım yemekleri saklamak için.Dün pazardan aldıgım karnıbahar brokolı pramıtı ve havucu hasladım...Tavuk ve mantardan yagsız sote yaptım...Yagsız lahana yemegı yaptım...Marul ve lahanadan koca bı salata yaptım...
Piramiti haşladım tadı aynı karnıbahar gibi.Sanırım genetiği ile oynanmıs bı sebze bilemedim ama lezzetli
Neyse bugun yanımda yaptıgım tavuk soteden ve hasladıgım sebzelerden getırdımÖğlen fotolarını eklerim
Raporlarımı yapıp geliyorum ...Bugün 09.02.2012 yazın bu tarihi bi yere
günaydı topik istanbula yine kar yagdı
Dukan poğaçası
Zencefilli Tarçınlı Çay (Şekersiz)
1 siyah zeytin
Ezine peyniri
2 tane minik dukan poğaçası
2 dilim hindi füme ( çok düşük kalorisi)
şu an itibariyle 3 lıtre suyu içmiş bulunmaktayımbundan sonra içtiklerim artık bonusu oluyo
şu an itibariyle 3 lıtre suyu içmiş bulunmaktayımbundan sonra içtiklerim artık bonusu oluyo
ama kilo veremiyorum acaba niye hiç bozmadan devam ettigim halde
afiyet olsun bende su içeyim bir yandan da size bakayım derken ağzımı bulduramadım su foş döküldü
bilmiyorum ki cnm ya belki birden gider :44:
bende sabah beri okuyorum haftaya annem gelince inş kilo almam ama onları yolcu eder etmez elma diyeti yapıcam vucüda 1 haftalık şok versem yeter
Hopişş eddaaa nerdesinizzz bacılarrr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?