Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim Yarın ki kahvaltımda bu olmalı yada cumartesi kesin yapıcam

slmmmm ben geldimmm
öğle yemeğinde incecik hamurdan yapılmış akdeniz usulü bizza yedim hava çok soğuk dışarı çıkmadım ama öğleden sonra göreve çıkıcam eritirim acayip doydum akşama ağzıma lokma sürmem
haftaya annem geliyo hem spora vaktim kalacak ,hemde sağlıklı yemekler yiyeceğim gerçi anacım bol yağlı bol salçalı yemek yapar

Sabah kahvaltım bayağı kaloriliymiş yahu :S

[1] pınar hindi füme 1 100 gr 35
[2] Ru_Sheim Yulaf Kepeği 50 GRAM 36.65
[3] siyah zeytin 1 adet (3gr) 8
[4] Ezine peyniri 90 GRAM 252
Toplam : 331.65 kal.

Son düzenleme:
Ara: 2 küçük kepekli galeta
1 fincan yeşilçay

Öğle: 1buçk y.k makarna yağlı :18::18:
1 kaşık yoğurt

Ara: 1 portakal yeme planım var

Akşam: 3 istavrit balık
yağsız salata göbek...

Şaka maka şubatın yarısına gidiyoruz 50 olmam lazım bağğğğğyanlaaarrr

Gunaydin kizlar evet sifayi kapmisim bugun hicbir yere cikmiyorum evde dinleniyorum :2: usutme gibi de degil sanirim esimin kardesinden kaptim onun da midesi kotuydu gecen gittigimizde hasta yatiyordu..

bence supersin Mursh onemli olan kacirdiktan sonra tamamen salip ipin ucunu da kacirmamak sen resmen kullerinden dogmussun helal sana beni de motive ettin ciddi soyluyorum...

günaydı topik istanbula yine kar yagdı

ahh bir buraya yagmiyor su kar ne bicim yerde yasiyorum yazi yaz degil kisi kis degil. sanki her mevsim sonbahar

Dukan poğaçası
Zencefilli Tarçınlı Çay (Şekersiz)
1 siyah zeytin
Ezine peyniri
2 tane minik dukan poğaçası
2 dilim hindi füme ( çok düşük kalorisi)

oiy zavalli minik zeytin ortada yalniz basina kalmis cok sirin gorunuyor

Eki Görüntüle 343147

Öğle yemeğimmm

Mantarlı tavuk sote
haşlanmış sebze (Sarımsaklı yourtlu)

ohh ofistekileri kokudan soyle bir bayilt da patron eve yollasin erken gel mursh

bende dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu .senin verdigin çorba tarifi çok güzeldi kızım birazdan gelir çok sever çorbaları

şu an itibariyle 3 lıtre suyu içmiş bulunmaktayım bundan sonra içtiklerim artık bonusu oluyo

afiyet olsun bende su içeyim bir yandan da size bakayım derken ağzımı bulduramadım su foş döküldü

ama kilo veremiyorum acaba niye hiç bozmadan devam ettigim halde

bilmiyorum ki cnm ya belki birden gider :44:
bende sabah beri okuyorum haftaya annem gelince inş kilo almam ama onları yolcu eder etmez elma diyeti yapıcam vucüda 1 haftalık şok versem yeter

annenin yanında yavaş yavaş yemeklerden tırtıkla maksat seni çok yiyormuş gibi görsün ......nasıl plan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…