Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afıyet ols6n canım

Bilmiyorum canım, önemli de değil zaten...kendim için vermiyor muyum zaten...
aynen canım kendımızı ıyı hıssetmek ıcın verıyoruz kıloları zaten bosver coguda kıskanclıgından hıc yorum yapmıyor benım gorumcem de hıc bellı degıl kılomu verdın dıyor gecen bana herkes zayıflamıssın derken bosverrr
Afiyet olsun tatlım
sagol canım
afıyet olsun canım
burdayız ve dınlerız canım
Annemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
allah sabır versın canım gececek ıns sen guclu duracaksınkı bebegıne yansımasın

Hiç sorma. O abur cubur yüzünden böyle oldum. Hamileyken çok çikolata yedim. Sürekli canım çekiyordu. Hep açlık vardı bir de doymuyordum. Sonuç bu

Benimkinin kilo problemi yok. Ama ben zayıfladıkça da hoşuna gidiyor

Öyle olmuyor demek ki tek yiyemiyorlar :))

Bizde evde bir şeyler yapmak abur cuburdu bir zamanlar

Bizde evde bir şeyler yapmak abur cuburdu bir zamanlar
Bizde de öyle be kuzum.
Film izlerken illa birşeyler atıştırmak şart gibi...
Ben onlara bir şeyler koyuyorum kendim de işte yaş hurma kayısı kurusu beyaz leblebi veya ceviz gibi şeylerden 1-2 tane atıştırıyorum.
Mısır patlatabilirsin yağsız ondan bir su bardağı kadar yiyebilirsin sen de....

Annemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
Yok kuzum ya o kadar üzülme Rabbim dermansız dert vermesin. Düzelecek inşallah

Her meto farklı kuzum ama gerçek şu ki en etkili kilo verdiren spor her gün düzenli yapılan yürüyüşler....
Bir de vücut alışıyor bir yerden sonra harekete geçirmek için ekstra bir şeyler yapmak gerekiyor ...

Aynen benı kandırmaya calısıyo canım ya onceden kanıp cok dıyet bozdum şimdi yıne aynı destek olmasını gectım kostek olmasa yetecek bana ama
“Sağlık için “de kuzum...
“Sağlıklı olmak için kilo vermem gerekiyor lütfen destek ol “de..
Ne sanıyorlar acaba manken olmak için falan sanıyorlar herhalde....
Güzel ve çıtır olunca terk edilmekten mi korkuyorlar acep

Iyı aksanlar kızlar bugunku menum
Sabah10. 00
1 tb ekmek
5 zeytın
1 yumurta
2 kucuk yuvarlak dılım sucuk
Cay domates salatalık

14. 30
2 ucgen dılım karpuz
1 kayısı
2 kıraz
Ceyrek seftalı

17.30
Uç yk kuru patlıcan yemegı
1 kepce mercımek corbası
1 kase salata

2 Lıtre su

Ece benim kilomu bilyorsun canım benim %32 çıktı o sitede yağ oranım ölecem daha neremi verem %32 yap nedir bence yalan

Valla bılemedım canım ben yemeyınce yanımda rahatca cıpslerı cıkolataları yıyemıyormuş tamamen kendını dusunuyor bende sende yeme cocuklarda yemesın bahaneyle hayatımızdan cıkartalım dıyorum bakalım bu sefer kararlıyım ıns

Neye gore hesapladı canım o kadar yagın oLmamazı lazım bence

Afıyet olsun tatlım

Ece benim kilomu bilyorsun canım benim %32 çıktı o sitede yağ oranım ölecem daha neremi verem %32 yap nedir bence yalan
Hadi ya oh içim rahatladı ....
Yani benim yağ oranımın normal sınırlarda çıkması için en fazla 40 kg olmam lazım.
Zafiyet halinde ya da anoreksi halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…