- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.561
Afiyet olsun ponimmSlm herkese
Pertingen oldum ya temizlik yaptm yarın bebek görmeye gelecekler halalarım yengelerim kuzenlerim. Anneme babama baya söylendim Allah affetsin
Emz. Menüm
11.00
1 d ekmek
2 d peynir
3 zeytin
Domates salatalık
14.00
1 ince d karpuz
17.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
Su 2.5
Rabbim dermansız dert vermesin canm sonuçta çaresi varAnnemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
Nasıl bi izlenim uyandırdı elemanKızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki
Kızzzzzzzzzzzzzz ben o ayrıntıyı atladım kimdir kimlerdendirYok kuzu benimle görüşmek isteyen birisi vardi ya oisim vermedim direk beyefendi diyirum kendisine
Ben kendimden emin değilim Kizlar yaoda sinirlerimi bozdu biraz madem vazgecicem niye tamam diyorum dengesizmiyimki ben
Gunaydin kuzum
Benimde bugun aklima geldi pinar devretmesi gerek artik diye :)
Öyle ablam evet ama bu kararsızlık kafamı karıştırıyor
Sinavlarda bilmiyorum fena gecmedi abla kafa kazan gibi
cnm olculerinde degisiklik olmadi mı kendin nasil hissediyorsn bazen insanlar ozellikle farkettigini belli etmez haniBakalım biz nasıl olacağız
10 kg verdim ama farkeden bir Allah'ın kulu yok, eşim bile yorumsuz
Tam yetişiyordum yine mesafe arttı sanırım
hayır olsun cnm neymis konu paylas dinlerizHerkese iyi pazarlarrrr
Sizinle dertleşmem lazım ama konuşmaya nerden başlayacağımı, nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
Biraz fazla özel bir durum ve daha önce hiç kimseyle konuşmadığım, hiç düşünmediğim bir durum.
Benimkinin kilo problemi yok. Ama ben zayıfladıkça da hoşuna gidiyor
sitelere bakma kız hangi siteydi de bakim bana ne cikcak diyetisyenin vucut analizindekie gore nasil cikacakAy kızlar bir sitede vücut yağ oranı hesaplama vardı..
Hesapladım ki sormayın evlerden ırak
%34 cıktı ayol ben o kadar kiloyu kastan mı verdim acep ...
E incecik oldum ama ....
Abbbooovvv vay başıma gelenlerrrr
Hele yetişin dostlarrr
Yüreğime inecek
afiyet olsun canımIyı aksanlar kızlar bugunku menum
Sabah10. 00
1 tb ekmek
5 zeytın
1 yumurta
2 kucuk yuvarlak dılım sucuk
Cay domates salatalık
14. 30
2 ucgen dılım karpuz
1 kayısı
2 kıraz
Ceyrek seftalı
17.30
Uç yk kuru patlıcan yemegı
1 kepce mercımek corbası
1 kase salata
2 Lıtre su
afiyet olsun canımEvet güzel hanımlar
Menüm
10.00
2 haşlanmış yumurta
5-6 kızarmış patates
2 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara 5 adet kayısı
17.00
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 zeytinyağlı enginar
Yoğurt
19.30
5 üçgen dilim karpuz
3 kuru erik
Su 3 lt
ismini bile bilmedigim seyler çıkıyor kiz sende Türkçesini de yazsana afiyet olsunKahvalti 11.00
5 zeytin
3 dilim Domates
5 dilim salatalik
3 kücük dilim beyaz peynir
3 ince grissini
1 yesil cay
Ara 14.30
Sütlü kahve
2 avuc Frenk üzümü
Aksam 17.00
1 kase corba
2 Fischstäbchen
1 kase salata
19.23
Sütlü kahve
Su 2 litre yi gecer
60 dk normal Tempo yürüyüs
60 puan @Pnrrr-20
ooo hqdi hayırlısı bklmKızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki
afiyet olsun canımSelam kızlar
Dünkü menümü de unutmuşum yazmayı
Yazıp kaçacağım geçmiş yarın yaparım kafam biraz dolu bugün, biraz da yorgunum
Dün menüm
11.00 sucuklu yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
5 badem 5 Antep fıstığı
19.30 5-6 parça ızgara tavuk küçük küçük parçalardı
1 büyük kase yoğurt
Su: 1 lt
Bugün menüm
10.30 patatesli yumurta
7 zeytin
1 dilim peynir
8 badem 10 Antep
16.30 7 yk sebze oturtma
2 yk pilav
1 kase yoğurt
19.00 1 elma
Su: 1 lt
afiyet olsun canımMenümü yazayım
Kahvaltı (10.30)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
Domates-salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 çatal çilek reçelinin çileği
Ara(13.00)
1 şekersiz kahve
Akşam (17.30)
2 haşlanmış patates
Yoğurt (midem çok kötü midemi bozmuşum o yüzden pattis var menümde)
Su:2 litre
Spor Yok
Afiyet olsun canım kolay gelisnSlm herkese
Pertingen oldum ya temizlik yaptm yarın bebek görmeye gelecekler halalarım yengelerim kuzenlerim. Anneme babama baya söylendim Allah affetsin
Emz. Menüm
11.00
1 d ekmek
2 d peynir
3 zeytin
Domates salatalık
14.00
1 ince d karpuz
17.00
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 d ekmek
Su 2.5
Cok iyi bisey bu iradeye sahip çıkmakBen bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
Zaten tanıyorum kuzum arada denk geldikce sohbet ederdik ama bu tarz bisi olmamıştı hic. Yani sohbeti filan güzel hoşuma gittiNasıl bi izlenim uyandırdı eleman
Aferin kizzzzBen bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
Asagiya alıntı yaptim canim ekstradan baya hayatiyla alakalı seylerde ogrendim bugünKızzzzzzzzzzzzzz ben o ayrıntıyı atladım kimdir kimlerdendirişi mesleği ne kızımıza iyi bakabilcek mi bunları de bana
Kızlar hayatıma birazcık aksiyon kattım sanırım. Bir beyefendi vardı bizim iki site yanda oturuyor. Uzun zamandir sabahlari bazende akşamları karşılaşıyorduk. Daha sonradan babamlarin muhabbet ettigi ekipten oldugunu öğrendim öyle tanıştık filan karşılaşınca sohbet ederdik biraz. Sonra bu beni instagramdan eklemisti. Bende kabul ettim filan. Arada ordan konuşmaya başladık. Bugünde benden baya hoşlandığını bi ara müsait olursam bi kahve filan icmek istediğini soyledi. Bende kabul ettim olur dedim. Iyimi yaptim kötümü bilemedim ama cok hoş biri yahu
Amin kuzumm insscnm olculerinde degisiklik olmadi mı kendin nasil hissediyorsn bazen insanlar ozellikle farkettigini belli etmez haniacaba yagdan gitmedi mi ki verdgn kilolar
yetis yetis
hayır olsun cnm neymis konu paylas dinleriz
yani hoşlarına gidiyor fıstık gibi hatun
sitelere bakma kız hangi siteydi de bakim bana ne cikcak diyetisyenin vucut analizindekie gore nasil cikacak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ismini bile bilmedigim seyler çıkıyor kiz sende Türkçesini de yazsana afiyet olsun
ooo hqdi hayırlısı bklm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kolay gelisn
İyi geceler cnmKizlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
Aleyküm Selam abla yok ben oturuyorum daha sen napiosnSlmmmm
Herkes kactimi
Afıyet olsun canım kolay gelsin benimde makinada camasir vardi bitti serilecekmenümü yazayımm acayip uykum var yarın temizlik var şimdi makinada çamaşır var oyy anam oyyy
sabah 11.00
2 çatal yumurta
2 dilim kaşar
domates salatalık
6-7 zeytin
öğle yok
akşam 16.30
1 acılı adana
3 çiğ köfte
ara. 1 sade kahve
su 2-3 olmuştur
Bizde gorumceme gitmistik cnm biraz once geldikAleyküm Selam abla yok ben oturuyorum daha sen napiosn
Bütün makineler calisiyor heraldeAfıyet olsun canım kolay gelsin benimde makinada camasir vardi bitti serilecek
Afiyet olsun canimAfıyet olsun canım kolay gelsin benimde makinada camasir vardi bitti serilecek
afiyet olsun ablacımBizde gorumceme gitmistik cnm biraz once geldik
Eşim işe gitti bende kahve iciyorum :)
qynen galibaBütün makineler calisiyor heraldebende koydum yikaniyor
afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah kahvaltı 11.30(geç kalktik)
Az yağda yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 zeytin
Domates salatalık biber
2 kuru kayısı
Ara öğün 15.00 bir bardak kefir
Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
Menemen
1 dilim tbe
Kizim dia çıkardı. Pasta kestik ve ben regl oldum oluyorum ayağına 2 dilim yedim.maalesef bütün gün dikkat etmiştim ve diyeti bozdum.neyse önümüzdeki maçlara bakacağız
Su az
Spor yok
Saol cnmAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?