Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ponimm

Annemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
Rabbim dermansız dert vermesin canm sonuçta çaresi var

Bakalım biz nasıl olacağız

10 kg verdim ama farkeden bir Allah'ın kulu yok, eşim bile yorumsuz
cnm olculerinde degisiklik olmadi mı kendin nasil hissediyorsn bazen insanlar ozellikle farkettigini belli etmez hani acaba yagdan gitmedi mi ki verdgn kilolar
Tam yetişiyordum yine mesafe arttı sanırım
yetis yetis
hayır olsun cnm neymis konu paylas dinleriz
Benimkinin kilo problemi yok. Ama ben zayıfladıkça da hoşuna gidiyor
yani hoşlarına gidiyor fıstık gibi hatun
sitelere bakma kız hangi siteydi de bakim bana ne cikcak diyetisyenin vucut analizindekie gore nasil cikacak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
ismini bile bilmedigim seyler çıkıyor kiz sende Türkçesini de yazsana afiyet olsun
Kızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki
ooo hqdi hayırlısı bklm
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım kolay gelisn

Ben bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
Cok iyi bisey bu iradeye sahip çıkmak ben de hic sevmem bitter ya çikolatayla da cok aram yok ben aslında abhr cuburdan cok yemekten falan kilo alıyorum herhlde ya

Nasıl bi izlenim uyandırdı eleman
Zaten tanıyorum kuzum arada denk geldikce sohbet ederdik ama bu tarz bisi olmamıştı hic. Yani sohbeti filan güzel hoşuma gitti
Ben bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
Aferin kizzzz
Kızzzzzzzzzzzzzz ben o ayrıntıyı atladım kimdir kimlerdendir işi mesleği ne kızımıza iyi bakabilcek mi bunları de bana
Asagiya alıntı yaptim canim ekstradan baya hayatiyla alakalı seylerde ogrendim bugün

Amin kuzumm inss

menümü yazayımm acayip uykum var yarın temizlik var şimdi makinada çamaşır var oyy anam oyyy
sabah 11.00
2 çatal yumurta
2 dilim kaşar
domates salatalık
6-7 zeytin

öğle yok

akşam 16.30
1 acılı adana
3 çiğ köfte

ara. 1 sade kahve

su 2-3 olmuştur

Afıyet olsun canım kolay gelsin benimde makinada camasir vardi bitti serilecek

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 11.30(geç kalktik)
Az yağda yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 zeytin
Domates salatalık biber
2 kuru kayısı

Ara öğün 15.00 bir bardak kefir

Akşam yemeği 19.00
1 kase tarhana çorbası
Menemen
1 dilim tbe

Kizim dia çıkardı. Pasta kestik ve ben regl oldum oluyorum ayağına 2 dilim yedim.maalesef bütün gün dikkat etmiştim ve diyeti bozdum.neyse önümüzdeki maçlara bakacağız
Su az
Spor yok

Bizde gorumceme gitmistik cnm biraz once geldik
Eşim işe gitti bende kahve iciyorum :)
afiyet olsun ablacım
Bütün makineler calisiyor heralde bende koydum yikaniyor
qynen galiba
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…