Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tsk ederim balik kroket

Arkadaslar WC sorunu yasayanlar icin paylasicam dedigim kur

3 kuru incir
3 kuru kayisi
3 kuru erik
Bunlari ince ince dograyip 1 bardak suda kisik ateste marmelat kivamina gelecek sekilde pisiriyoruz.

Baska bir kapta
2 kucuk yer elmasini kucuk kucuk dograyip 1 su bardagi suda kisik ateste pisiriyoruz pure kivamina getirene kadar gerekirse su ekleyip kaynatiyoruz.

Sonra bu iki karisimi birlestirip icine 1 yk zeytinyagi ve 1 yk chia koyup karidtiriyoruz.
Sabah ac karna 1 silme yemek kasigi yiyip uzerine 2 bardak mumkunse ilik su iciyoruz, degilse normalsu.
Sonra istediginiz zaman kahvaltimizi yapiyoruz.
Dream00

Tşk ederim bunun tadı nasıldır acaba
Normalde bende kahve çok işe yarar ama yaramadı bu aralar bişeyler yanlış gidiyor

Normalde bende kahve çok işe yarar ama yaramadı bu aralar bişeyler yanlış gidiyor
Vala ben yapamadım hic cnm denk gelip gewezebidik in tatifiyfi favorilere kaydetmistim fatdasi olur insAllah ben genelde bukgur pilavi salata su vs tuketince düzeliyor cok tuhaf ama şükür bu ara problemim yok

nirancim şu anda bant şansın olmadigina göre videyolardan biseyler yapmak zorundasin cnm
Kendine gore bisey bul ve yap lutfen
guzelim bende sana onu diyorum
Az yiyosun erken kapatiyosun ve verdigin 400 gr
Bu yorar seni
Tabiki herzaman kilo kilo gitmez ama bi hafta düşükse bi hafta yuksek olmasi lazim en azindan

Dogrusunu istersen ben surekli senin kadar erken kapatmaya karsiyim
Vucut alisiyor bence rutin hale geliyor
Mesela haftanin 4-5 günü 18.00-18.30 gibi kapatsan 1-2gun 15.00 de kapatsan vucut sasirir daha iyi tepki verir bana gore

Bide herkesin metosu farkli cnm
Bak bazilari onu yedim bunu yedim der 200 gr alir
Ben yerim 2-3kilo arti görürüm
Elimizdeki malzemeyi degistiremiyoz ne yazikki :))

Ayrica spor tek kilo vermek icin degil saglik icin elzem cnm
Biz toplum olarak pek onemsemesekde :))

Senin bir eksiginde cok negatif düşünüyorsun

Olabilir abla spor bile yapmadım valla bugün yapasım da yok abla
bugunde off olsun cnm
Haftanin 1-2gunu kaslari dinlendirmek lazim zaten
Annemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
dilegim Allah beterinden korusun cnm
Bu küçük bisey ve yakin zamanda gececek insallah
Bizde evde bir şeyler yapmak abur cuburdu bir zamanlar
dedigin gibi bi zamanlarda kalsin iste :))) öyle olmasaydi burda işimiz neydi dimi :))
ohaaa o neymiş kizz
Sen kac beden giyonki
guzel olmus cnm
Ama meyvenin yaninda az yogurt süt olursa kan sekerin hemen yukselmez cabuk acikmazsin
Ece benim kilomu bilyorsun canım benim %32 çıktı o sitede yağ oranım ölecem daha neremi verem %32 yap nedir bence yalan
anacim ne yalanci bi siteymis bu
Ben baksam heralde direk mezara git dicek
yine meyvenin dibine vurmuşsun ece :)))
Guzelim geçende konusu olmustu yazamamistim
Fischtstabchen firinda da olsa saglikli bisey degil
Dış katmani katki maddeli galetali bisey
Yani pek balik yemiş olmuyorsun :))
Onun yerine ton balikli salata yapsan daha iyi
Frenk üzümü de 1 avuc yeter :))
Kızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki
Oooo hadi bakalim hayirlisi
hayırdır yasim biseymi oldu cnm

Sular cok az olmus
Bide şu pilavlari yemesen artik cnm yerine bol salata ye
gecmis olsun cnm
Sabahta patates olsaydi detoks gibi olurdu
cok guzel cnm

Evdeyken misafir bitmedi bide oraya gidincedemi var
Ben bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
vayyyy superrrrr cnm
Bak bugun cok sevdigin seyi yememekle büyük bi adim attin
Devami gelsin
kubra şu 3 gündür gorunup kaciyon hep
Yazdiklarima geri dönüş bile yapmadin

bozmasaydin menun guzelmis cnm yanilmiyorsam gecen günde kek yemistin

Cok canin istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan yiyebilirsin ama diger gunler
Tsk ederim balik kroket
tam bilmiyorum ama heralde parmak balik deniyor

Tatlim sabah ac karnina 1 tk keten tohumu yagi icip üstüne ilik su icersen iyi gelir

Yada 1 bar kaynar suya 1 limonu sık cay gibi ic ac karna

Aksamdan bikac tane kurumeyveyi( incir hurma kayisi erik) istedigini sicak suya islatip sabah kalkinca meyvesini yiyip suyunu icecen
Yada 1 armut ye

Hangisini yaparsan kahvaltini min. Yarim saat sonra yap

Kızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki
hadı hayırlısı canım konustukca tanıyacaksın tabıkı
afıyet olsun canım
afıyet olsum gecmıs olsun canım
afıyet olsun canım kolay gelsın bebekle mısafıre hazırlanmak cok zor tecrubeyle sabıt canım allah kolaylık versın
Ben bitterli şeylere hayır diyemem eşimde bitterli gofret almış iki kere teklif etti yiyyim diye yemedim şoklarda adam
tebrıkler
sagol canım
Kizlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
ıyı geceler
Slmmmm

Herkes kactimi
ben hala burdayım alıntılara gomuldumkızı uyutup uyuyacagım inş
afıyet olsun canım Off bende su camasıra yetısemıyorum bıde yaz gunu sımdı yıka ser dur kaldır utule bı kısır dongu ıcındeyız
Bizde gorumceme gitmistik cnm biraz once geldik
Eşim işe gitti bende kahve iciyorum :)
afıyet olsun abla
Bütün makineler calisiyor heralde bende koydum yikaniyor
bende bulasık makınesını calıstırdım sımdı
afıyet olsun canım hayırlı olsun mınıgın dışı
ıcerıgı kuruyemıslerle guzel ama yer elmasıyla bılemıycem allahtan tuvalet sorunum yok

meyvele yogurt yemeyı hep unutuyorum eskı alıskanlıklar daha dıkkat edeyım bundan sonra abla

Annemlerin bahçesine geldik biraz keyfimiz yerine gelsin diye, asyanin bandajini çıkardik çok ağladı rahatsız oldu yarın tekrar gidicez doktora, oturup sabaha kadar agliyabilirim şu günler geceydi bi
allah sabir versin canim.hem size hem kucuk yavruna.
afiyet olsun
kizarmis patates olmasaymis iyiymis:)afiyet olsun
grissini ne olaki:)
hadi hayirlisi hakkinda canim.
afiyet olsun
emzirmene ragmen cok iyi menun.afiyet olsun.bol bol sut olsun:)
tebrik ederim guclu oraden icin:))
Slmmmm

Herkes kactimi
aleykum selam abla..
afiyet olsun
saglik olsun telafi edersin
3 gündür WC çıkamadım ne yapsam
kayisi cayi ic canim.bana iyi geliyo ..yada misir puskulu cayi

Pnrrr-12 taktikler belli canım akşam yada sabah serinde yürüyüş , seks, hurma, hergun duş

ilişki serbest diye doktorda belirtti yuruyusude artirtcam insallah

O işte bi terslik var belliki

Slmmmm

Herkes kactimi

Selamm abla ben burdaym ama uyuycam artik ay hafif bel agrisi basladi suanda acayip hissettim :)

bende bilemiorum tadını benim ara ara oluyor su ara yok şükür bklm

Selamm abla ben burdaym ama uyuycam artik ay hafif bel agrisi basladi suanda acayip hissettim :)
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insAllah cnm bi an once
Afiyet olsun canım

Vala ben yapamadım hic cnm denk gelip gewezebidik in tatifiyfi favorilere kaydetmistim fatdasi olur insAllah ben genelde bukgur pilavi salata su vs tuketince düzeliyor cok tuhaf ama şükür bu ara problemim yok
çok şükür olmasında
tüketmemeye çalışılan inş. Ton balıklı salata bayadır yemedim. Yarın yiyim frenk üzümüne bayılıyorum yedikçe yiyesi geliyor insanın ama bi avucla idare ederim
bozmasaydin menun guzelmis cnm yanilmiyorsam gecen günde kek yemistin

Cok canin istedigi biseyi cuma tartidan sonra abartmadan yiyebilirsin ama diger gunler
tam bilmiyorum ama heralde parmak balik deniyor
olabilir Evet Bende Tam bilmiyorum
tskler denicem
grissini Cok lezzetli bisey italyanlardan uzun cubuk gibi ince. Türkiyede onlara Galeta cubugumu deniyor bilmiyorum ama türkiyede gördüklerim kalindi. Burdakiler baya ince ve soganlisina bayiliyorum

hurma Gercekten mucize bisey, hem dogumu kolaylastiriyor hem sütü cogaltiyor. Birde iliski gercekten ise yariyor.
Birde dogum aninda dogumu kolaylastiran en güzel sey dua.
Afiyet olsun

Sagol canım

Gunaydin kızlar
Bugun sabah namazından sonra uyku tutmadi sonrada karnim basladi gurul gurul kalktm kahvaltı yaptm oturuyorm smdi az sonra esim isten gelcek disarda islerimiz vardi onlari halletcez sonra belki onla biraz daha uyurum uyuyabillirsem.
Bu arada annem ucak biletini almis haftaya pazar geliyor 2 haftaligina insallah bebis de zamaninda gelir de azcik gorup gitmek zorunda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…