Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar öğleden sonra otururken beyefendi tekrar yazdı nasılsın napyosun filan diye bende bi cesaret sahilde oturuyorum dedim cıktı geldi yanıma. Oturduk baya sohbet ettik fena gecmedi sanki

Ay hadi hayirlisi olsun hakkinda hilalcim :)

bende bilemiorum tadını benim ara ara oluyor su ara yok şükür bklm
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin insAllah cnm bi an once

Afiyet olsun canım

Amin canim insallah :)

Sagolasin cnm tavsiyelerin icin, hurma bol bol yiyorum bu ara insallah iyi gelir :)

Günaydın canım heyecanlar başlamış iyice insAllah hersey yolunda gider canım

Afiyet olsun

Slmmmm

Herkes kactimi
Ben gitmisim sen gelmissin abla yaa
Afiyet olsun kubram
2 dilim pastanin regliyle filan ilgisi yok bahane yapıp yemissin afiyet olsun
senin için hayırlısı olsun canım benim inşallah
Sagolun kizlarr
Afiyet olsun canim
Gunaydin kuzumm hayırlısı icin dua et balim ins vaktinde gelir bebisinn
Ay hadi hayirlisi olsun hakkinda hilalcim :)

Amin canim insallah :)

Sagolasin cnm tavsiyelerin icin, hurma bol bol yiyorum bu ara insallah iyi gelir :)
Sagol canimm
Günaydın kızlar
Gunaydin kuzu
Kilo bildirimi sabit
Ins cumaya eksiye dusersin tuğçe
Cuma: 83.4
Pazartesi: 83.2
Fark: -200 gr
Bu hafta listeye giricen herhalde canim

İnsAllah cnm ya diyetisyen kontrolüne kadar 80 i gorsem bari cok dikkat etmem lazim

Afiyet olsun kuzu

teşekkürler kızlar

haklısın abla bu ara pilava dadandım ekmek yemiyorum güyaa bu hafta daha dikkatli olayım
işyerinde bi sıkıntı var epey de büyük aslında onu nasıl çözeceğimi düşünüyorum da o yordu beni haftasonu boyunca ablacım o yüzden

sağol canım

Ay evet ceviz vs daha güzel olur bana. Mısır sevmiyorum :)

Aynen hoşuna gidiyor ama. Bir yandan da ye diyor. Keşke yedikçe kilo verilse

Günaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
günaydın cnm ben bugun yün yıkama çırpma isleriylr ugrasicak gibiyim cnm gecmis olsun beline nolmustu
Aynen hoşuna gidiyor ama. Bir yandan da ye diyor. Keşke yedikçe kilo verilse
Qynen kiz

Yoğunluktan dün menü yazamadım. Bir şey yemedim zaten. Sabah bir bardak çay içtim. Öğleden sonra 1 kahve. Akşam da 1 tabak taze fasulye yedim. Su da 2 litre
Canim cok yetersiz olmuş bu kadar zorlamayın bunyeyi inan eksi yerine artı olursun meta Çalışmaz ki böyle herseydrn yemelisin ölçülü olmak kaydıyla eziyet etme kendine

allah kavustursun canim.nrrde oturuyo annen.
Günaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
gunaydin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…