Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

annenin yanında yavaş yavaş yemeklerden tırtıkla maksat seni çok yiyormuş gibi görsün ......nasıl plan

annem ye demez ki babamda hele birgün sofradayız babam yeter kızım çok kilo alıyosun dedi anammmm annemle kardeşimde destekledi mi hiç o kadar utanmamıştım boğazımda düğümlendi resmen o zaman bekardım benim evimdeydik bide
annem (herkesin annesi gibi) mükemmel yemek yapar onun yaptığı salatada bile eşimle parmaklarımızı yiyoruz dayanmak zor yani

şu an itibariyle 3 lıtre suyu içmiş bulunmaktayım bundan sonra içtiklerim artık bonusu oluyo
süpersin ben daha 1.5 litre anca içtim
pazarımız var akşama balık salata zero kola .artık ekmegi hiç aramıyorum

ay ne güzel bende aramasam kesşke
benim bugünkü menüm yine berbat
diyet modundan çıktım nedense
sabah ve öğle vasat
ama akşamı hafif yapıcam inşallah
beni moda sokun kızlar :18::18::18::18:

mursh kaçamak yapana ceza verrr

Yaaa benımde aklıma gelıyor cnm ama sanal bı ortamdayız onun ıcın yapıcak olan ve buna ınanmayan verdıgım cezayıda yapmaz...En azından benım fıkrım bu sekılde...Ama eger farklı fikirleri olan varsa paylaşalım uygulaya koyarız...

Ama ben diyorum ki yapan kendıne yapar ... :13::13::13:

Son düzenleme:

Cnm yazın kendını süper bı şort ve beyaz badyle hayal et (Geerçi giyim tarzını bılmıyorum ama ) Yada eski çıtır günlerde olduğun gibi özgürce hareket etme olanağın olacak...Kilo insanı çok yaşlı gösteriyor kiöm istemez genç çıtır bi anne olmak :13::13::13: Daha sayamayacağım milyonlarca artısı var bu ısın kesınlıkle kılo vermelıyız yoksa buraya hiç girmemiş olurduk demı ama ?

Offff annem börek yapmış 1 tepsi:S

3 DİLİM YEDİM ( Çok pişmanım

Allahtan çok az zeytinyağıyla yapmıştı ama yinede olsun offff (

Akşama kalorisiz bir şey yemem lazım, oturup marul yerim artık

vaaayyy..bu ne motivasyon..aman nazar etmeyelim

günaydı topik istanbula yine kar yagdı
fadimeeeeeee..nerdesin sen yaa

sağol canım desteğin için haklısın buaraya ne için geldim ne yapıyorum

evet utanç verici menümü sunuyorum sizlere
sabah bir kuru incir bir tatlı kaşığı dut pekmezi yarım litre su 7 de yedim bunları
saat 10 gibi kahvaltı 2 tane tost yedim biri kızımındı yemedi sıpa yani toplamda 4 dilim ekmek yedim
salamlı yumurta bir büyük bardak taaze sıkılmış portakal suyu
öğle saati canım tatlı istedi bisküvilere dadandım kça tane yedim hatırlamıyorum tutku bisküvü yedim paket bitmedi sadece ama bu küçük paketlerden değil
büyük paketlerden yaniiiiiyanında bir bardak süt
akşam yemeğimide şimdi yedim 4 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt bukadar su 1.5 litre tamamlarım yatana kadar
bir bardak yeşil çay spor henüz yok ama yapıcam bu akşam
evett dayağı hakediyorum değilmii

Ben 3 buçuk dilim börek yedim ona ne demeli Bizi dövsünler en iyisi

esim de hasta olmus kizlar off onun tribi de hic cekilmiyor gecen hasta oldugunda tartismistik 3-4 gun baya bozuktu aramiz simdi yine yolda yani hissedebiliyorum firtina oncesi sessizlik. soru sorarsam cevap veriyor kisa kisa ama diger turlu konusmak yok. simdi bir laf soylicem ama bana patlayacak o yuzden susuyorum ama sinir oldum felaket... her hasta oldugunda boyle deli ediyor beni, hala alisamadim onun hasta tribine ya... neyse.
ben de o yuzden hasta hasta spora gidiyorum sinirimi atmaya. cidden ise yariyor. evde esimi pc karsisinda somurturken gorup sinirlerimin tepeme cikmasindansa gider hirsimi aletlerden alirim.
hem evde kalirsam bide didisirsek yeme ihtimalim var.
giyindim hazirlandim cikiyorum simdi kizlar... gece gorusuruz bir aksilik olmazsa.

Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))

Program değilde hediye olayım yalan oldu bulamadım bişey

Buarada Tarhana çorbası en iyi diyet yiceklerinden biriymiş... Kurutulmuş sebzeden olması ve metabolizmayı hızlandırması ile dikkat çekiyormuş...Ayrıca tok tuttuğu için akşamları rahat ettiriyormuş mideyi...Ben öyle duydum valla :26:

kızlar iki gündür yokum
salı günü sabah annem aradı kız kardeşimi karın agrısıyla kıvranıyodı ambulans çağırdık hareket edemiyo dedi.
nasıl korktum nasıl giyinip nasıl çıktım bilmiyoum evden gittim hastaneye doktor acil apansit ameliyata alıyodu
aniden ameliyat oldu hastanede yanında ben kalmak istedim 2 gündür onun yanındayım ..
bugünde cıktı hastaneden annemdeydim gün boyu ellerimle yedirip içiyorum ben çok nazlıyorum onu diye benim ilgilenmemi istiyo bebek gibi
çok korktuk ama Allaha şükür şimdi evde iyi
oyüzden gelemedim kızlarrr
sizler iyisiniz inşallahh

Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))

sevgililer gününden 1 gün önce eşimin dogum günü ama çok büyük bi plan yaptım
hiç hatırlamayacagım kutlamayacagım
çünkü gecen dogum gününde küsmüştük onla bi kaç gün önceden hediyemi vermişti ama o gün ben dışarda arkadaşlarımla kutladım
onunla eve gelince rutin basittttt (((
oyüzden planım çok haince yaptım normal bir gün gibi olcak berbat hissettirmek amacım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…