- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.561
annenin yanında yavaş yavaş yemeklerden tırtıkla maksat seni çok yiyormuş gibi görsün ......nasıl plan
süpersin ben daha 1.5 litre anca içtimşu an itibariyle 3 lıtre suyu içmiş bulunmaktayımbundan sonra içtiklerim artık bonusu oluyo
pazarımız var akşama balık salata zero kola .artık ekmegi hiç aramıyorum
mursh kaçamak yapana ceza verrr
süpersin ben daha 1.5 litre anca içtim
ay ne güzel bende aramasam kesşke
benim bugünkü menüm yine berbat
diyet modundan çıktım nedense
sabah ve öğle vasat
ama akşamı hafif yapıcam inşallah
beni moda sokun kızlar :18::18::18::18:
bende dukan pogaçası yaptım çok güzel oldu .senin verdigin çorba tarifi çok güzeldi kızım birazdan gelir çok sever çorbaları
Hopişş eddaaa nerdesinizzz bacılarrr ...
vaaayyy..bu ne motivasyon..aman nazar etmeyelimGünaydın CAN'lar
Dün çok kötü bi gün geçirdim.Resmen karbonhidrata boğuldumkriz geldi sanki moralim çok bozuldu aslında yerken bile yamem gerektiğini bildiğim halde kendimi durduramadım
Neyse olan oldu artık hemen önlemimi aldım ve pazara çıktım biliyosunuz...Bugunde bı kac tupper kap sipariş ettim haşladığım sebzeleri ve yaptığım yemekleri saklamak için.Dün pazardan aldıgım karnıbahar brokolı pramıtı ve havucu hasladım...Tavuk ve mantardan yagsız sote yaptım...Yagsız lahana yemegı yaptım...Marul ve lahanadan koca bı salata yaptım...
Piramiti haşladım tadı aynı karnıbahar gibi.Sanırım genetiği ile oynanmıs bı sebze bilemedim ama lezzetli
Neyse bugun yanımda yaptıgım tavuk soteden ve hasladıgım sebzelerden getırdımÖğlen fotolarını eklerim
Raporlarımı yapıp geliyorum ...Bugün 09.02.2012 yazın bu tarihi bi yere
fadimeeeeeee..nerdesin sen yaagünaydı topik istanbula yine kar yagdı
hello bebeeemmmm..geldim ama sen yoksun..
vaaayyy..bu ne motivasyon..aman nazar etmeyelim
fadimeeeeeee..nerdesin sen yaa
Cnm yazın kendını süper bı şort ve beyaz badyle hayal et (Geerçi giyim tarzını bılmıyorum ama ) Yada eski çıtır günlerde olduğun gibi özgürce hareket etme olanağın olacak...Kilo insanı çok yaşlı gösteriyor kiöm istemez genç çıtır bi anne olmak :13::13::13: Daha sayamayacağım milyonlarca artısı var bu ısın kesınlıkle kılo vermelıyız yoksa buraya hiç girmemiş olurduk demı ama ?
evet utanç verici menümü sunuyorum sizlere
sabah bir kuru incir bir tatlı kaşığı dut pekmezi yarım litre su 7 de yedim bunları
saat 10 gibi kahvaltı 2 tane tost yedim biri kızımındı yemedi sıpa yani toplamda 4 dilim ekmek yedim
salamlı yumurta bir büyük bardak taaze sıkılmış portakal suyu
öğle saati canım tatlı istedi bisküvilere dadandım kça tane yedim hatırlamıyorum tutku bisküvü yedim paket bitmedi sadece ama bu küçük paketlerden değil
büyük paketlerden yaniiiiiyanında bir bardak süt
akşam yemeğimide şimdi yedim 4 kaşık pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt bukadar su 1.5 litre tamamlarım yatana kadar
bir bardak yeşil çay spor henüz yok ama yapıcam bu akşam
evett dayağı hakediyorum değilmii
Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))
Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?