- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.621
gunaydin hanimlar.sporumu yaptim.kahvaltimi yapcam simdi.
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
Tebrikler kizlar cok gzuel eksilerBen anlamadim bisey wc cikamadim ama eksi geldim.
Gecen Cuma 64.2 kg
Bugün 63.8 kg geldim
Fark -400
Sanirim yürüyüslerimin faydasi bir cumartesi yürüyemedim. Bugünde 30 günlük progama baslicam ins.
Gunaydın canımGünaydın kızlar
hadi gözün aydın. Anne özlemi ayrı bide geleceği günü beklemek heycanlanmakGunaydin kızlar
Bugun sabah namazından sonra uyku tutmadi sonrada karnim basladi gurul gurul kalktm kahvaltı yaptm oturuyorm smdi az sonra esim isten gelcek disarda islerimiz vardi onlari halletcez sonra belki onla biraz daha uyurum uyuyabillirsem.
Bu arada annem ucak biletini almis haftaya pazar geliyor 2 haftaligina insallah bebis de zamaninda gelir de azcik gorup gitmek zorunda kalmaz
inşallahAy hadi hayirlisi olsun hakkinda hilalcim :)
Amin canim insallah :)
Sagolasin cnm tavsiyelerin icin, hurma bol bol yiyorum bu ara insallah iyi gelir :)
günaydinGünaydın kızlar
tebriklerCuma: 83.4
Pazartesi: 83.2
Fark: -200 gr
günaydin, ikinizede gecmis olsun. Ben ayni cocuklarla evde hava berbat bu aralarGünaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
afiyet olsunYoğunluktan dün menü yazamadım. Bir şey yemedim zaten. Sabah bir bardak çay içtim. Öğleden sonra 1 kahve. Akşam da 1 tabak taze fasulye yedim. Su da 2 litre
Günaydin Wow masallah. Cok iyimisgunaydin hanimlar.sporumu yaptim.kahvaltimi yapcam simdi.
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
Tskler cnmhadi gözün aydın. Anne özlemi ayrı bide geleceği günü beklemek heycanlanmakgiriş cıkış yapıyormuydun?
inşallah
günaydin
tebrikler
günaydin, ikinizede gecmis olsun. Ben ayni cocuklarla evde hava berbat bu aralar
afiyet olsun
Günaydin Wow masallah. Cok iyimis
TşklerTebrikler kizlar cok gzuel eksiler
Ogrenirsn zmnla hic karışmaz cnmİyi bari bugün karışmadı alıntılardün hepsi birbirine karıştı sinirlendim bıraktım
İnş çok olunca herşey birbirine giriyor tek tek yazmak daha iyi ama sayfalar gidiyorOgrenirsn zmnla hic karışmaz cnm
afıyet olsun canımbende menumu.yazayim
sabah 09:30
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
11 badem
kk peynir
13:30
1 avuc beyaz leblebi
1 salatalik
5.6 kasik yogurt corbasi
aksam 19:30
1 tavik sis izgara
3 kasik kozlenmis patlican salatasi
1 catal kavun
su 3 olmustur
spor 20 dk normal yuruyus
20 puan @Pnrrr-20
artı olmaktan ıyıdır benceKilo bildirimi sabit
tebrıkler canımCuma: 83.4
Pazartesi: 83.2
Fark: -200 gr
ıkınızede gecmış olsun bende buyuklerı kursa goturdum ufaklıgı saglık ocagına goturecegın ası ve ızlemi var evdekı işleri hıç saymıyorum zatenGünaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
oyle bır bunyeye sahıp olmak ne guzel ye ye kılo verAynen hoşuna gidiyor ama. Bir yandan da ye diyor. Keşke yedikçe kilo verilse
kolay gelsın canım benım yunlerde yıkanacak bakalım ne zaman onlara sıra gelecekgünaydın cnm ben bugun yün yıkama çırpma isleriylr ugrasicak gibiyim cnm gecmis olsun beline nolmustu
Qynen kiz
masallah ıkı gunde guzel eksı canımgunaydin hanimlar.sporumu yaptim.kahvaltimi yapcam simdi.
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
tebrıkler canımBen anlamadim bisey wc cikamadim ama eksi geldim.
Gecen Cuma 64.2 kg
Bugün 63.8 kg geldim
Fark -400
Sanirim yürüyüslerimin faydasi bir cumartesi yürüyemedim. Bugünde 30 günlük progama baslicam ins.
tek tej zor oluyor hakikatenİnş çok olunca herşey birbirine giriyor tek tek yazmak daha iyi ama sayfalar gidiyorartık yaşlandım kafa gidik
Tskler cnmafıyet olsun canım
artı olmaktan ıyıdır bence
tebrıkler canım
ıkınızede gecmış olsun bende buyuklerı kursa goturdum ufaklıgı saglık ocagına goturecegın ası ve ızlemi var evdekı işleri hıç saymıyorum zaten
oyle bır bunyeye sahıp olmak ne guzel ye ye kılo ver
kolay gelsın canım benım yunlerde yıkanacak bakalım ne zaman onlara sıra gelecek
masallah ıkı gunde guzel eksı canım
tebrıkler canım
Sanırım öyle oldu canim.Ben gitmisim sen gelmissin abla yaa
Afiyet olsun kubram
2 dilim pastanin regliyle filan ilgisi yok bahane yapıp yemissin afiyet olsun
Sagolun kizlarr
Afiyet olsun canim
Gunaydin kuzumm hayırlısı icin dua et balim ins vaktinde gelir bebisinn
Sagol canimm
Gunaydin kuzu
Ins cumaya eksiye dusersin tuğçe
Bu hafta listeye giricen herhalde canim
İnsAllah cnm ya diyetisyen kontrolüne kadar 80 i gorsem bari cok dikkat etmem lazim
Aynen yarın yapıyım bende ınştek tej zor oluyor hakikaten
Tskler cnm
Bi gazla başlanıyor cnm sende öyle yap kızlardan fırsat bulunca
görücez insAllah cnmInsallah canim bende 95 ı gorsem
tskler cnm
Tebrikler canımKılo bıldırımım
Cuma 76. 5
Pazartesı 76. 3
-200
tşklerafıyet olsun canım
artı olmaktan ıyıdır bence
tebrıkler canım
ıkınızede gecmış olsun bende buyuklerı kursa goturdum ufaklıgı saglık ocagına goturecegın ası ve ızlemi var evdekı işleri hıç saymıyorum zaten
oyle bır bunyeye sahıp olmak ne guzel ye ye kılo ver
kolay gelsın canım benım yunlerde yıkanacak bakalım ne zaman onlara sıra gelecek
masallah ıkı gunde guzel eksı canım
tebrıkler canım
TebriklerKılo bıldırımım
Cuma 76. 5
Pazartesı 76. 3
-200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?