Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin hanimlar.sporumu yaptim.kahvaltimi yapcam simdi.
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
Ben anlamadim bisey wc cikamadim ama eksi geldim.
Gecen Cuma 64.2 kg
Bugün 63.8 kg geldim
Fark -400

Sanirim yürüyüslerimin faydasi bir cumartesi yürüyemedim. Bugünde 30 günlük progama baslicam ins.
Tebrikler kizlar cok gzuel eksiler

hadi gözün aydın. Anne özlemi ayrı bide geleceği günü beklemek heycanlanmak giriş cıkış yapıyormuydun?
Ay hadi hayirlisi olsun hakkinda hilalcim :)

Amin canim insallah :)

Sagolasin cnm tavsiyelerin icin, hurma bol bol yiyorum bu ara insallah iyi gelir :)
inşallah
Günaydın kızlar
günaydin
Cuma: 83.4
Pazartesi: 83.2
Fark: -200 gr
tebrikler
Günaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
günaydin, ikinizede gecmis olsun. Ben ayni cocuklarla evde hava berbat bu aralar
Yoğunluktan dün menü yazamadım. Bir şey yemedim zaten. Sabah bir bardak çay içtim. Öğleden sonra 1 kahve. Akşam da 1 tabak taze fasulye yedim. Su da 2 litre
afiyet olsun
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
Günaydin Wow masallah. Cok iyimis

Tskler cnm

afıyet olsun canım
Kilo bildirimi sabit
artı olmaktan ıyıdır bence
Cuma: 83.4
Pazartesi: 83.2
Fark: -200 gr
tebrıkler canım
Günaydın herkesee
Ben çok yoğunum bugün öğlen hastaneye gidicez kızımın kalça kontrolü var bende belim için gidicem. Akşama da misafrler var işte öyle sizler napoyosunuz bugün?????
ıkınızede gecmış olsun bende buyuklerı kursa goturdum ufaklıgı saglık ocagına goturecegın ası ve ızlemi var evdekı işleri hıç saymıyorum zaten
Aynen hoşuna gidiyor ama. Bir yandan da ye diyor. Keşke yedikçe kilo verilse
oyle bır bunyeye sahıp olmak ne guzel ye ye kılo ver
günaydın cnm ben bugun yün yıkama çırpma isleriylr ugrasicak gibiyim cnm gecmis olsun beline nolmustu

Qynen kiz
kolay gelsın canım benım yunlerde yıkanacak bakalım ne zaman onlara sıra gelecek
kilo bildirimi
cuma 71.1
pazartesi 70
fark 1.100
masallah ıkı gunde guzel eksı canım
Ben anlamadim bisey wc cikamadim ama eksi geldim.
Gecen Cuma 64.2 kg
Bugün 63.8 kg geldim
Fark -400

Sanirim yürüyüslerimin faydasi bir cumartesi yürüyemedim. Bugünde 30 günlük progama baslicam ins.
tebrıkler canım

İnş çok olunca herşey birbirine giriyor tek tek yazmak daha iyi ama sayfalar gidiyor artık yaşlandım kafa gidik
tek tej zor oluyor hakikaten
Tskler cnm
Bi gazla başlanıyor cnm sende öyle yap kızlardan fırsat bulunca

Sanırım öyle oldu canim.

tşkler
Kılo bıldırımım
Cuma 76. 5
Pazartesı 76. 3
-200
Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…