Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cok gecmis olsun canim tabi bebek gibi ilgilenilmek ister kardesin simdi, ben olsam ben de oyle olurdum ama benim etrafimda bana oyle bakacak biri yok yine kendi kendime bakmak zorunda kalirdim

Çok geçmiş olsun canım ya..

Ben de almicam, muhtemelen o da bana almayacak, öyle tahmin ediyorum. Ama akşam dışarı çıkıcaz

Ohhhh iyi yaparsın

en iyisini yapıyorsun böyle durumlarda uzak durmak en iyisi yoksa tartışma büyüyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor
huyu öyle demekki uzak dur sen sporunu yap negatif enerjini at :))
geçmiş olsun canım
bir an önce iyileşir inşallah

sevgililer günü için bir planımız yok zaten biz sevgilide değiliz
bana çok ticari geliyor ogün ne yalan söyliyim sevmiyorum
ama 7 mart evlilik yıldönümümüz bütün gün eşimle dolaşmak kaf adinlemek istiyorum ogün yapabilirsek tabiii

sporumu yaptim yemek yedim dus aldim hala sinirliyim regl olmama daha var ama niyeyse heyheylerim ustumde hep esim yuzunden
spor salonuna beni birakti cikista mesaj at gelip alayim dedi, neyse sporumu yaptim (ilk kez zorla ve istemeden yaptim, hic keyif alamadim zorladim kendimi resmen hareketleri yapicam diye dogru durust terlemedim bile o yuzden)
sonra mesaj attim, 2. mesaji attim, cevap yok. ariyorum acmiyor. meger uyumus. kayinvalidemi aradim esimi uyandirmaya gonderdim. 45 dk bekledim salonda
hani olur ya birsey kotu gider sonra hayatindaki hersey bir anda kotu gitmeye baslar aynen oyleyim yani bugun gulsem mi aglasam mi bilemiyorum sinirlerim bozuldu :95::96::111:
dus bile rahatlatmadi cok komigim ayni annem gibi oldum sinir kupu ay yok ya annem benden daha kotu ben en azindan susuyorum annem dirdirdir hic susmaz
neyse esim ilac alip uyuyunca biraz duzelir gibi olmus su an tahammul edilebilir bir hal almis.
biraz bilgisayarda oyun oynayip kafayi dagitcam sonra da erkenden yaticam.
bu arada cikolata yedim az once pisman degilim. sporda yaktiklarim bosa gitti ama olsun. gerci o bile moralimi duzeltemedi dusunun durum ne kadar vahim
bu arada biz sevgililer gunu vs kutlamayiz oyle dertlerim yok cok sukur. dini inanclar geregi zaten esimin ailesi hicbirsey kutlamiyor ben de tabi ki ayni sekilde. bir tek yildonumumuzu kutlayacagiz esime hicbirsey alasim yok acikcasi ama iyilesir de gonlumu alirsa bir ara bir hediye secmeyi dusunebilirim bursaya gitmeden...
esim bana birsey almazsa yalniz hediyeyi ortaya cikarmadigim gibi iade edip parami geri isticem.
esim odun ama o kadar odun mu bilmiyorum ilk yildonumumuz olacagi icin ne yapacagini kestiremiyorum her ihtimali goz onunde bulundurarak onlemimi alicam

ben de ayni sekilde dusunuyorum canim benim babam da oyledir hatta, bizde bir tek annem deli olurdu hediye alincak diye. babam hele bir anneme cicek & hediye almasin annem babami mahveder heralde sevgililer gunu, kadinlar gunu, anneler gunu, ogretmenler gunu, yildonumu, dogumgunu vs vs vs hepsinde birsey alinacak anneme almazsan kotu olursun, alinca da ne zahmet ettin dusunmen yeter der neyse ki ben babama cekmisim

Karşılıklı olarak hediye alma fikrinden vazgeçtik dahada iyi bi fikir buldum onu uygulamaya koymayı planlıyoruz... Hem daha romantik hem daha eğlenceli...

Birlikteyken çekildiğimiz fotolardan bi ajanda yapıcaz albüm değil her sayfada 1 sayfa fotonun karşısında bırakıp sayfayı ikiye bölüp düşüncelerimizi yazıcaz kızsak bile(!) Böylelikle güzel bi hikaye ortaya koycaz hem birlikte yaptığımız için bununda bir anısı kalcak...

Nasıl fikir oylama istiyorum

Son düzenleme:

bence cok romantik ben sevdim fikrinizi

Bugün diyeti bozdummu desem kaçırdımmı desem :18::18::18:

3çatal ince ince tabi kek
5tane medine hurması kurutulmuş
2 bardak yeşilçay

veeeee
Çankırıdan pide getirmiş babam içine kavrulmuş kıyma koyup yedim Ama yinede btün bi pide değildi ama saat akşam 10du Çeyrek ekmek kadardı pide hatta en fazla minik kepek ekmek kadardı ama yerken düşündüm mideme oturdu resmen pskolojik şişkinlik elde ettim yemicem bidaha mantıya elimi sürmedim valla pidede gitti

kaçamakların bile minik minik neyi dert ediyorsun canım tamam geç saatte yemişsin ama herzaman yapmıyorsun en azından

yazık babana
aslında ne önemi var değilmi hediyenin bir çift tatlı söz birlikte başbaşa geçirilen bir saat bile olsa yeter insana

bencede güzel fikir :116::132:

kaçamakların bile minik minik neyi dert ediyorsun canım tamam geç saatte yemişsin ama herzaman yapmıyorsun en azından

bencede güzel fikir :116::132:

Ya ne bileyim pişmanlık çöktü üzerime yarında tartı günü malum gerçi bugüne kadar 1 gün olsun ara vermedim diyetime haftasonu bile yaptım aralıksız belkide oyüzden ürküyorum kilo almaktan :44:
Fikrimi beğendiğin içinde teşekkür ederim

Hayır canım kaşar peyniri değil ezine peyniri kullanıyorum. Sen sarıları soruyorsan onlar sarı elma

Hadi ya malzemeler neler Salatalarla aram oldukça iyidir süslerim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…