- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.581
kızlar iki gündür yokum
salı günü sabah annem aradı kız kardeşimi karın agrısıyla kıvranıyodı ambulans çağırdık hareket edemiyo dedi.
nasıl korktum nasıl giyinip nasıl çıktım bilmiyoum evden gittim hastaneye doktor acil apansit ameliyata alıyodu
aniden ameliyat oldu hastanede yanında ben kalmak istedim 2 gündür onun yanındayım ..
bugünde cıktı hastaneden annemdeydim gün boyu ellerimle yedirip içiyorum ben çok nazlıyorum onu diye benim ilgilenmemi istiyo bebek gibi
çok korktuk ama Allaha şükür şimdi evde iyi
oyüzden gelemedim kızlarrr
sizler iyisiniz inşallahh
kızlar iki gündür yokum
salı günü sabah annem aradı kız kardeşimi karın agrısıyla kıvranıyodı ambulans çağırdık hareket edemiyo dedi.
nasıl korktum nasıl giyinip nasıl çıktım bilmiyoum evden gittim hastaneye doktor acil apansit ameliyata alıyodu
aniden ameliyat oldu hastanede yanında ben kalmak istedim 2 gündür onun yanındayım ..
bugünde cıktı hastaneden annemdeydim gün boyu ellerimle yedirip içiyorum ben çok nazlıyorum onu diye benim ilgilenmemi istiyo bebek gibi
Program değilde hediye olayım yalan oldu bulamadım bişey
Buarada Tarhana çorbası en iyi diyet yiceklerinden biriymiş... Kurutulmuş sebzeden olması ve metabolizmayı hızlandırması ile dikkat çekiyormuş...Ayrıca tok tuttuğu için akşamları rahat ettiriyormuş mideyi...Ben öyle duydum valla:26:
sevgililer gününden 1 gün önce eşimin dogum günü ama çok büyük bi plan yaptım
hiç hatırlamayacagım kutlamayacagım
çünkü gecen dogum gününde küsmüştük onla bi kaç gün önceden hediyemi vermişti ama o gün ben dışarda arkadaşlarımla kutladım
onunla eve gelince rutin basittttt(((
oyüzden planım çok haince yaptım normal bir gün gibi olcak berbat hissettirmek amacım =))
en iyisini yapıyorsun böyle durumlarda uzak durmak en iyisi yoksa tartışma büyüyor içinden çıkılmaz bir hal alıyoresim de hasta olmus kizlar off onun tribi de hic cekilmiyor gecen hasta oldugunda tartismistik 3-4 gun baya bozuktu aramiz simdi yine yolda yani hissedebiliyorum firtina oncesi sessizlik. soru sorarsam cevap veriyor kisa kisa ama diger turlu konusmak yok. simdi bir laf soylicem ama bana patlayacak o yuzden susuyorum ama sinir oldum felaket... her hasta oldugunda boyle deli ediyor beni, hala alisamadim onun hasta tribine ya... neyse.
ben de o yuzden hasta hasta spora gidiyorum sinirimi atmaya. cidden ise yariyor. evde esimi pc karsisinda somurturken gorup sinirlerimin tepeme cikmasindansa gider hirsimi aletlerden alirim.
hem evde kalirsam bide didisirsek yeme ihtimalim var.
giyindim hazirlandim cikiyorum simdi kizlar... gece gorusuruz bir aksilik olmazsa.
geçmiş olsun canımkızlar iki gündür yokum
sevgililer günü için bir planımız yok zaten biz sevgilide değiliz
bana çok ticari geliyor ogün ne yalan söyliyim sevmiyorum
ama 7 mart evlilik yıldönümümüz bütün gün eşimle dolaşmak kaf adinlemek istiyorum ogün yapabilirsek tabiii
Karşılıklı olarak hediye alma fikrinden vazgeçtik dahada iyi bi fikir buldum onu uygulamaya koymayı planlıyoruz... Hem daha romantik hem daha eğlenceli...
Birlikteyken çekildiğimiz fotolardan bi ajanda yapıcaz albüm değil her sayfada 1 sayfa fotonun karşısında bırakıp sayfayı ikiye bölüp düşüncelerimizi yazıcaz kızsak bile(!) Böylelikle güzel bi hikaye ortaya koycaz hem birlikte yaptığımız için bununda bir anısı kalcak...
Nasıl fikir oylama istiyorum
Bugün diyeti bozdummu desem kaçırdımmı desem :18::18::18:
3çatal ince ince tabi kek
5tane medine hurması kurutulmuş
2 bardak yeşilçay
veeeee
Çankırıdan pide getirmiş babam içine kavrulmuş kıyma koyup yedim Ama yinede btün bi pide değildi ama saat akşam 10du Çeyrek ekmek kadardı pide hatta en fazla minik kepek ekmek kadardı ama yerken düşündüm mideme oturdu resmen pskolojik şişkinlik elde ettim yemicem bidaha mantıya elimi sürmedim valla pidede gitti
yazık babanaben de ayni sekilde dusunuyorum canim benim babam da oyledir hatta, bizde bir tek annem deli olurdu hediye alincak diye. babam hele bir anneme cicek & hediye almasin annem babami mahveder heraldesevgililer gunu, kadinlar gunu, anneler gunu, ogretmenler gunu, yildonumu, dogumgunu vs vs vs hepsinde birsey alinacak anneme almazsan kotu olursun, alinca da ne zahmet ettin dusunmen yeter der neyse ki ben babama cekmisim
Karşılıklı olarak hediye alma fikrinden vazgeçtik dahada iyi bi fikir buldum onu uygulamaya koymayı planlıyoruz... Hem daha romantik hem daha eğlenceli...
Birlikteyken çekildiğimiz fotolardan bi ajanda yapıcaz albüm değil her sayfada 1 sayfa fotonun karşısında bırakıp sayfayı ikiye bölüp düşüncelerimizi yazıcaz kızsak bile(!) Böylelikle güzel bi hikaye ortaya koycaz hem birlikte yaptığımız için bununda bir anısı kalcak...
Nasıl fikir oylama istiyorum
Salatalar güzel görünüyorAma ilk salata peynir kaşar peyniri yanılmadıysam çok kalorili değilmi o ya :44::44::44:
kaçamakların bile minik minik neyi dert ediyorsun canım tamam geç saatte yemişsin ama herzaman yapmıyorsun en azından
bencede güzel fikir :116::132:
Hayır canım kaşar peyniri değil ezine peyniri kullanıyorum. Sen sarıları soruyorsan onlar sarı elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?