Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afıyet olsun canım

aynen tatlım
sagol canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım ayy hep oyle kucuk kalsın mıden kuzum
afıyet olsun canım
Sağol tatlım
Menümmm
Sabah 09.30
1 yk tulum peynir
3 zeytin

Öğle 1 orta Türk kahvesi

Akşam 21.00
1 hamburger
Su 2,5
Afiyet olsun kızlar
afiyet olsun
kek olmamış. Telafı edersin üzülme. Afiyet olsun
afiyet olsun
burda gerçekten ortam güzel

Afiyet olsun
Sağol canım
Afiyet oldun tatlım
An

Antibiyotik vermemek icin çok urastim.ama kesilmedi ishali.ilacini verince ilacin 3. gunu kesildi canim.simdi iyi ishali durdu.ateside çıkmadi. Ama mahvolduk kac gündür.yavrum nasil suzuldu gorsen
Geçmiş olsun
Afiyet olsun
Ufaktan başladım ablacı spora sabah ve akşam hopluyorum
Dünkü menüm
Sabah
3 d peynir 2 de zeytin
1 d b ekm
Domates salatalık
Semizotu
Kayısı 2

Öğlen
1 top sütlü dondurma

Akşam
6 yk etli patates yemeği
1 kase yoğurt
Semizotu maydonoz

Su 2.5
Afiyet olsun canım

Dün moralim bozuktuu kızlar drdan çıkınca neyse ki akşam yengemler halamlar moralimi düzeltti biraz. Bende bel kayması başlangıcı varmış kilo vermem şart oldu artık
Çok geçmiş olsun canım kilo verince çok etkisi oluyor. Moral bozacak birşey yok.
Biraz kilo ver hemen farkedeceksin iyileşmeyi

Çok iyi bişey vücudum rahatladı. O adet li olanlar 30 günlük program. Dün birinci gündü 30 gün sonunda bakalım ne olacak
Ne yapıyorsun kuzum bize de söylesene
Ben de spora başlayacağım inşallah
Heryerim yumuş yumuş oldu sıkılaşmam lazım artık

App ismi verebiliyormuyuz? 30 günlük program bu ve çok iyimiş denemekte fayda var. Birde Leslie başladım.

Biliyordum bişeyleri yanlış yaptığımı yeniden hesapliyim bari

Unuttum :) suyu yazmayı da unutuyorum arada. Kv geldi bize yapamayabilirim spor

Callan teyzenin videolarını yap canım sıkılaştıriyormuş... geçen paylaşmıştım 4 tane video

Aynen abla smdi basta annem gelck arkasina anneannemle teyzem gelck annem 2 hafta teyzem annneannem 10 gun civari gelcekler sonra onlar varken ablamla yegenim 2 gun gelip gitcekler arkasina kv gorumcemle gelck bide gorumcemin 2 cocugu var eside gelckmi bilmiyorm onlarda fazla kalmaz bence ama kv 2-3 hafta kalir heralde bakalim nasil olcak bazen diyorm kendi Ailem neyse nazım gecer de gorumcem falan insallah yorulmam fazla ama anlayisli olurlar bence bakalm :)

Kızlar spor puanlarınızı hesaplayıp artik beni etiketlemenizi rica ediyorum Pnrrr-12 hayırlısyla dogumunu yapip yine yanımızda ol insAllah cnm son guncel listeyi bana atabilirsen sevinirm

Tamamdir cnm hemen ayarliyim son halini paylasiyorum bos listeyide paylasiym. Simdiden Ellerine saglık

Canım ilk gebeliğin acemisin, sen bu kadar gelen gidenler rahat edemezsin, kötü bir lohusalık anın kalır..bence bu kadar misafir işini sen bir kere daha düşün...

Ayrıca gebeliğinin son ayında doğum yapacak olan ve lohusalık geçirecek olan kadının evinde erkeğin ne işi var?

Üstüme vazife değil ama abla olarak yazmadan edemedim

Okurken yoruldum allah kolaylık versin lohsayken gercekten hiç birşey çekilmiyor insan bebeğiyle eşiyle yanlız olmak istiyor

Canim gelene gelme diyememki zaten annem annneannem teyzem ablam falan bence hic sorun olmaz cunku daha destek olurlar kv de sonradan gelcekti oda ayni sekilde ama gorumcem banada supriz oldu hatta esime demis gelcegini esiylemi gelir bilemiyorm aslinda haklisin ama kendileri dusunmesi gerek ben ne diyebillirim..

Ama ben kendi rahatıma bakicam kendime simdiden ole diyorum cunku normalde misafir olunca dayanamiyorm hizmet etme geregi duyuyorm ama burdaki amac bana yardima gelmekse birakicam bakalm etsinler

Okurken yoruldum allah kolaylık versin lohsayken gercekten hiç birşey çekilmiyor insan bebeğiyle eşiyle yanlız olmak istiyor

Ama ben cok acemiyim ilk cocuk yanimda biri olsun bana yardim etsin diye kendimde istedim biraz :) hayirlisi bakalm cok bunalmam iste

Sen bilirsin canım, her şey tecrübe ederek daha iyi öğrenilir... umarım destek olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…