Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de tam anlamadim
Kan şekeri dengesiyle bu baglantilimiymis
Danisanin hikayesi neymis

Diger konuda icine neler sinmedi

simdi cinsellik kan şekerini dengeliyormus ana mesele bu mu ( Fitt_anne kız ben bu yuzden tartı çıkıyorum demek ki kan şekeri tavan yapıyor desene sorunu bulduk bak )yoksa diyetisyen arkadas erkek mi ? erkekse ve bu yorumu yaptıysa eger onun kan sekeri düşüp libidosu tavan yapmıs + seni yoklamış , kadınsa da kesin kan sekeri düşmüş libidosu tavan yapmış... Tugçe bak burda aile gibiyiz acık acık uazacagım illa ki birileri ile flört etmişssindir nasıl ki baharda aşk kokar bekarken heryer , cinselikle yasamasan da vucudunun sinyal verdigi birseydir bence evliilk öncesi cinselliğe girersem sayfalar dolusu yorum olur ama cinsellik için evlenilmediği gibi , evlenmek için de cinsellik yasanmaz aşk olmadan mesk olmaz ... sen bitter ye kan sekerini dengeler

Bende tam olarak anlamadım suan
Yani cinsellik yasamamanami bağlıyor konuyu

Hemen engin bilgilerimi sunayım...

Tugcenin diyetisyeni çok doğru söylüyor ama ilginç açık sözlü geldi bana...

Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu

afiyet olsun canım
Kiz diyetisyenle ne alaka bu mevzu ben mi yanlış biliyorum yani kilo vermeyi mi etkiliyormus

Ay öyle miymiş

Menümü yazayım anacım çok yorgunum ben be

Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma

Sabah (10.00)

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir

Akşam (19.00)

Tavuklu salata
Ayran

Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
Pnrrr-12

Bugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık

11.00 ara öğün 1seftali

14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir

Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe

Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puan Pnrrr-12

O zaman ben kuruyup kalmışım yahu
10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık

16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran

Su 2 lt
Afiyet olsun canim
CurukElma kuzummm oğluşunun doğumgünü kutlu olsun nice nice güzel sağlıklı beraber geçireceğiniz yaşları olsun paşanın ❤❤
Cok sagol balimmm
Ay anacım çok yorgunum yoktum kızlar bugün sabahtandır denizdeyim nerdeyse az evvel geldim
Ay benimde günüm denizde gecti bugün ama fazla yüzemedim ya guneslendim çoğunlukla ama iyi geldi dinlendim baya
CurukElma oğlun için nice yaşlara canım sağlıklı ömrü olsun
Cok sagol baharimm
Oğlumun dogum gunu kutlu olsun canim.kac yaşıma girdi
Sagol kuzum 6 yaşına girdi
Afiyet olsun kızlar

Menümmm
Sabah 09.30
1 yk tulum peynir
3 zeytin

Öğle 1 orta Türk kahvesi

Akşam 21.00
1 hamburger
Su 2,5
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Canim kizim çok hasta olmuştu 5 gündür durmayan ishali oldu günde 15 kez .unuttum yani.ben aynıyım regl oldum.96.5 um yani
cok gecmış olsun canım ishal cok fena cocukları halsız bırakıyor ıns gecmıstır
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım yazın kıs hazırlıgıda eklenıyor işler hıc bıtmıyor demı canım ya
Dün moralim bozuktuu kızlar drdan çıkınca neyse ki akşam yengemler halamlar moralimi düzeltti biraz. Bende bel kayması başlangıcı varmış kilo vermem şart oldu artık
geçmiş olsun canım
Dünkü menüm
Sabah
3 d peynir 2 de zeytin
1 d b ekm
Domates salatalık
Semizotu
Kayısı 2

Öğlen
1 top sütlü dondurma

Akşam
6 yk etli patates yemeği
1 kase yoğurt
Semizotu maydonoz

Su 2.5
afıyet olsun canım
aman ne anlarlar ınsanları kırmaktan uzmekten anlamam ya bosver canım hıç takma bıle kafana
Kızlar Kazen 'in anketinde böyle bir yoruma denk geldim sabah sabah... şaşırdım ya.. gerçekten var mı böyle kaynanalar..
benım kv duruma ve konuya gore benı tutttugu olmustur ama konuya gore tutumu degısır
tekrar tebrıkler canım
hayırlı saglıklı yasları olsun pasanın canım
maşallah canım guzel spor yapmıssın
Şu yeme krizlerini bir aşarsam süper olacak özellikle tatlı ve aburcubur görünce gözüm dönüyor
o kadar kıloyu vermıssın azımle bunuda basarırsın canım darısı basıma
oyy ben okurken sıkıldım canım kendı annenle kardesınle falan rahat oluyosun ıstegını soyleyebılıykrsun falan ama baskasıyla zor kalkıp sen hızmet etme de sonra ben gıbıne kadar acemı olsanda bebegı kucaguna alınca hepsını yapıyorsun ogrenıyorsun sakınce esın bebek ve sen en guzelı bu bencede
tabıkı gelene bısey denmıyor canım belkıde senınkıler cok anlayıslı ve ılgılı olacaklar inş
afıyet olsun canım
10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık

16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran

Su 2 lt
afıyet olsun canım
O zaman takımın yeni reçetesini yazıyoruz Mefkurem takımın girişine yazalım cinsellik esastır diye

afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım

Diyetisyeninin cinsiyeti ney canm??

Kadın

Afiyet olsun ponim

Bende tam olarak anlamadım suan
Yani cinsellik yasamamanami bağlıyor konuyu

Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.

Ben de tam anlamadim
Danisanin hikayesi neymis

Diger konuda icine neler sinmedi

Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma

Aha sana muhabbet çıktı diyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
afiyet olsun canım

Kiz diyetisyenle ne alaka bu mevzu ben mi yanlış biliyorum yani kilo vermeyi mi etkiliyormus

Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…