- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.901
Ben de tam anlamadimKızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Ben cumartesi günü bir diyetisyenle görüştüm, kan şekerimin dengesi için. Bana ilişkilerin nasıl diye sordu? Ben de saf saf insanlarla aram iyi, depresyonda değilim, mutluyum vs dedim.
Meğer karşı cinsle ilgili ilişkilerimi soruyormuş? Sonra bir danışan hikayesi anlattı bana.
Neyse sonrasında terapi vardı, ona nedenini sordum? Çok da anlamlandıramadım aslında. Yaşam piramidinden bahsetti yeme içme filan derken konuyu cinselliğe getirdi. Ben neden böyle bir ihtiyacı yok sayıyormuşum, farketmiyormuşum. Bu tür ihtiyacını insanların kendi de görebilir vs. Toplumuzun örf ve adetlerine göre, yetiştirilişimize göre bu konuyu dar kapsamlı düşünmem bana gayet normal geliyor. Ne olduğunu bilmediğim birşeyin ihtiyacını hissetmemem de çok normal bana göre
Tam ben utancımdan yerin dibine girdim, ki şu an size yazarken de öylebu da yetmezmiş gibi aynı gün benimle tanışman isteyen bir beyefendi ile tanıştım. Ama gel görki benim içime sinmedi birşeyler, görüşmeyi reddettim.
Kaç gündür kafamda deli sorular, karma karışık düşünceler.
simdi cinsellik kan şekerini dengeliyormus ana mesele bu muKızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Ben cumartesi günü bir diyetisyenle görüştüm, kan şekerimin dengesi için. Bana ilişkilerin nasıl diye sordu? Ben de saf saf insanlarla aram iyi, depresyonda değilim, mutluyum vs dedim.
Meğer karşı cinsle ilgili ilişkilerimi soruyormuş? Sonra bir danışan hikayesi anlattı bana.
Neyse sonrasında terapi vardı, ona nedenini sordum? Çok da anlamlandıramadım aslında. Yaşam piramidinden bahsetti yeme içme filan derken konuyu cinselliğe getirdi. Ben neden böyle bir ihtiyacı yok sayıyormuşum, farketmiyormuşum. Bu tür ihtiyacını insanların kendi de görebilir vs. Toplumuzun örf ve adetlerine göre, yetiştirilişimize göre bu konuyu dar kapsamlı düşünmem bana gayet normal geliyor. Ne olduğunu bilmediğim birşeyin ihtiyacını hissetmemem de çok normal bana göre
Tam ben utancımdan yerin dibine girdim, ki şu an size yazarken de öylebu da yetmezmiş gibi aynı gün benimle tanışman isteyen bir beyefendi ile tanıştım. Ama gel görki benim içime sinmedi birşeyler, görüşmeyi reddettim.
Bende tam olarak anlamadım suan
Yani cinsellik yasamamanami bağlıyor konuyu
Kan şekeri dengesiyle bu baglantilimiymis
afiyet olsun canımEmz. Menüm
10.00
1 d ekmek
3 d peynir
Domates slatalık
2 çatal irmik helvası(akşam yememiştim sabaha bıraktım)
13.00
1 b ayran
2 badem
16.00
1 d ekmek
2 yk tavuk haşlama
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Akşama süt içmeyi düşünüyorum
Kiz diyetisyenle ne alaka bu mevzu ben mi yanlış biliyorum yani kilo vermeyi mi etkiliyormusKızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Hemen engin bilgilerimi sunayım...
Tugcenin diyetisyeni çok doğru söylüyor ama ilginç açık sözlü geldi bana...
Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu
Afiyet olsun canım10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık
16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
Hemen engin bilgilerimi sunayım...
Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu
O zaman takımın yeni reçetesini yazıyoruzAy öyle miymiş
Oğlumun dogum gunu kutlu olsun canim.kac yaşıma girdiAfiyet olsun ponim
simdi cinsellik kan şekerini dengeliyormus ana mesele bu mu( Fitt_anne kız ben bu yuzden tartı çıkıyorum demek ki kan şekeri tavan yapıyor desene sorunu bulduk bak )yoksa diyetisyen arkadas erkek mi ? erkekse ve bu yorumu yaptıysa eger onun kan sekeri düşüp libidosu tavan yapmıs + seni yoklamış , kadınsa da kesin kan sekeri düşmüş libidosu tavan yapmış... Tugçe bak burda aile gibiyiz acık acık uazacagım illa ki birileri ile flört etmişssindir nasıl ki baharda aşk kokar bekarken heryer , cinselikle yasamasan da vucudunun sinyal verdigi birseydir bence evliilk öncesi cinselliğe girersem sayfalar dolusu yorum olur ama cinsellik için evlenilmediği gibi , evlenmek için de cinsellik yasanmaz aşk olmadan mesk olmaz ... sen bitter ye kan sekerini dengeler
O zaman ben kuruyup kalmışım yahuHemen engin bilgilerimi sunayım...
Afiyet olsun canim10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
Cok sagol balimmmCurukElma kuzummm oğluşunun doğumgünü kutlu olsun nice nice güzel sağlıklı beraber geçireceğiniz yaşları olsun paşanın ❤❤
Ay benimde günüm denizde gecti bugün ama fazla yüzemedim ya guneslendim çoğunlukla ama iyi geldi dinlendim bayaAy anacım çok yorgunum yoktum kızlar bugün sabahtandır denizdeyim nerdeyse az evvel geldim
Cok sagol baharimmCurukElma oğlun için nice yaşlara canım sağlıklı ömrü olsun
Sagol kuzum 6 yaşına girdiOğlumun dogum gunu kutlu olsun canim.kac yaşıma girdi
Menümü yazayım anacım çok yorgunum ben be
Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma
Sabah (10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir
Akşam (19.00)
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
Pnrrr-12
Afiyet olsun kızlarBugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık
11.00 ara öğün 1seftali
14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir
Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe
Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puanPnrrr-12
afıyet olsun canımMenümmm
Sabah 09.30
1 yk tulum peynir
3 zeytin
Öğle 1 orta Türk kahvesi
Akşam 21.00
1 hamburger
Su 2,5
afıyet olsun canımKahvalti 9.30
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Yarım domates
5 dilim salatalık
3 küçük parça beyaz peynir
Ara 12.30
Nektarin 3 dilim
Sütlü kahve
Akşam 17.00
Acil bardağa çorba koyup içtim
Öğlede:
2 mil Leslie power walk 15 dk 30x3=90 puan
Tüm vücut calışması bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum.
Akşam:
1 saat fitness da gecirdim bunuda bilmiyorum
Pnrrr-12
Su 3 litre yi gecmiştir
cok gecmış olsun canım ishal cok fena cocukları halsız bırakıyor ıns gecmıstırCanim kizim çok hasta olmuştu 5 gündür durmayan ishali oldu günde 15 kez .unuttum yani.ben aynıyım regl oldum.96.5 um yani
afıyet olsun canımMenüm
11.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim tbe
Ara öğün 1 adet kefir 250 ml
Oglen yemeği 15.00
1 tabak börülce yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tbe
Ara öğün 1 adet şeftali
Akşam yemeği 19.00
Öğlenin aynısı
Ara öğün 21.00 2 kuru kayısı 2 ceviz
Su 2 lt
Spor normal yürüyüş 1 saat60×1=60 puan
Pnrrr-12
afıyet olsun canım yazın kıs hazırlıgıda eklenıyor işler hıc bıtmıyor demı canım yaselam kizlar.cok yorgunum.bugun hic koltuk yuzu goremedim.ayaktayim sabahtan belli.bahce isleriyle ugrastik.yaprak toplayip salamura yaptik felan.kollarim cok agriyo.menumude yazip.kacayim yatagima
sabah 09:30
kozlenmis patlican salatasi
11 badem
ogle 13:30
yarim tavuk sis
aksam 17:30
yarim biber dolmasi
1 kasik yogurt
1 catal kucuk karpuz
su 3 lt oldu
spor 20 dk tempolu yuruyus
30 dk bantda kosu 220 puanPnrrr-12
geçmiş olsun canımDün moralim bozuktuu kızlar drdan çıkınca neyse ki akşam yengemler halamlar moralimi düzeltti biraz. Bende bel kayması başlangıcı varmış kilo vermem şart oldu artık
afıyet olsun canımDünkü menüm
Sabah
3 d peynir 2 de zeytin
1 d b ekm
Domates salatalık
Semizotu
Kayısı 2
Öğlen
1 top sütlü dondurma
Akşam
6 yk etli patates yemeği
1 kase yoğurt
Semizotu maydonoz
Su 2.5
aman ne anlarlar ınsanları kırmaktan uzmekten anlamam ya bosver canım hıç takma bıle kafanaKızlar benm bi kuzenim var akşam o da geldi moralimi bozdu konşmalaryla
Gelir gelmez çok kilo almışsın dedi değişik bi tonda ki kendiside geçen sene doğmdn sonra ben gibiydi zayıfladı
Lavaboda kirli bardaklar kalmıştı vaktm olmamıştı 3 çeşit hazırladm ikramlık 2 çocukla iş yapılmıyo filan dedi bardakları görnce
Sonra bileziğime bakıp benm sattığımn aynısı dedi ki değildi diye hatırlıyorum
İyi ki halam varda kızının konuşmalarını yumuşatıyor ben hiç kimseyle onunla filn bu tarz iğneleyici konuşmam.
Özellikle eksik arayıp kilodan vurmaya çalışanlara gıcık oluyorum ya
benım kv duruma ve konuya gore benı tutttugu olmustur ama konuya gore tutumu degısırKızlar Kazen 'in anketinde böyle bir yoruma denk geldim sabah sabah... şaşırdım ya.. gerçekten var mı böyle kaynanalar..
tekrar tebrıkler canımEki Görüntüle 2286799
@eceboce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 4,7
Haziran / 1,8
Temmuz / 2,7
Ağustos / 2,8
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 12 KİLO
Mart / -2,2
Nisan / 2,5
Mayıs / 4,7
Haziran / 0,7
Temmuz / 1
2019 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (570. Etap) ( 76,8 )
Bitiş Kilosu (629. Etap) ( 58,1 )
Verilen Toplam Kilo ( 18,7 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,35% )
Toplam Süre ( 33 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,74% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 567 )
Bilgi:
Sevgili Eceboce 13 Mayıs 2018 (570. etap) deneme sürecine alınmış ve 572. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
5 Temmuz 2019 tarihinde (629. etap) toplam 18,7 kilo vererek ve 62 kilo olan hedefini 126% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 586. ve 612. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
hayırlı saglıklı yasları olsun pasanın canımKizlarrrr gunaydinnn bugün izinliyim ve oglusumun doğum günü.
Biraz denize inicez yüzeriz filan sonra babamın işyerine gidicem sahiplendigimiz kopegimizin yavrulari oldu onlara bakicam. Sonrada pasta filan alıp eve gelicem. Ay cok isim var bugün
maşallah canım guzel spor yapmıssınDünkü spor
Leslie 15 dk x3,5=52,5
Fitness 60 dk x3=180
Kniebeugen 20 adet x3=60
Wand-push-up 20 adet x3=60
Beinhebung links+rechts 32 adet x3=96
Po-Brücke 20 adet x3=60
Über Kopf Klatschen 20 adet x3=60
Unterarmstürz 30 sekunden 6 puan
Toplam 574,5 puan
Türkcelerını bilmiyorum hepsinin kusura bakmadoğrumu yaptım onuda bilmiyorum ya hesaplamayı tek tek hadi hayırlısı
Fit mutlu anne
o kadar kıloyu vermıssın azımle bunuda basarırsın canım darısı basımaŞu yeme krizlerini bir aşarsam süper olacak özellikle tatlı ve aburcubur görünce gözüm dönüyor
oyy ben okurken sıkıldım canım kendı annenle kardesınle falan rahat oluyosun ıstegını soyleyebılıykrsun falan ama baskasıyla zor kalkıp sen hızmet etme de sonra ben gıbıAynen abla smdi basta annem gelck arkasina anneannemle teyzem gelck annem 2 hafta teyzem annneannem 10 gun civari gelcekler sonra onlar varken ablamla yegenim 2 gun gelip gitcekler arkasina kv gorumcemle gelck bide gorumcemin 2 cocugu var eside gelckmi bilmiyorm onlarda fazla kalmaz bence ama kv 2-3 hafta kalir heralde bakalim nasil olcak bazen diyorm kendi Ailem neyse nazım gecer de gorumcem falan insallah yorulmam fazla ama anlayisli olurlar bence bakalm :)
tabıkı gelene bısey denmıyor canım belkıde senınkıler cok anlayıslı ve ılgılı olacaklar inşCanim gelene gelme diyememki zaten annem annneannem teyzem ablam falan bence hic sorun olmaz cunku daha destek olurlar kv de sonradan gelcekti oda ayni sekilde ama gorumcem banada supriz oldu hatta esime demis gelcegini esiylemi gelir bilemiyorm aslinda haklisin ama kendileri dusunmesi gerek ben ne diyebillirim..
Ama ben kendi rahatıma bakicam kendime simdiden ole diyorum cunku normalde misafir olunca dayanamiyorm hizmet etme geregi duyuyorm ama burdaki amac bana yardima gelmekse birakicam bakalm etsinler
afıyet olsun canımEmz. Menüm
10.00
1 d ekmek
3 d peynir
Domates slatalık
2 çatal irmik helvası(akşam yememiştim sabaha bıraktım)
13.00
1 b ayran
2 badem
16.00
1 d ekmek
2 yk tavuk haşlama
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Akşama süt içmeyi düşünüyorum
afıyet olsun canım10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
afıyet olsun canımMenümü yazayım anacım çok yorgunum ben be
Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma
Sabah (10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir
Akşam (19.00)
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
Pnrrr-12
Afıyet olsun canımBugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık
11.00 ara öğün 1seftali
14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir
Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe
Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puanPnrrr-12
Diyetisyeninin cinsiyeti ney canm??
Afiyet olsun ponim
Ben de tam anlamadim
Kan şekeri dengesiyle bu baglantilimiymis
Danisanin hikayesi neymis
Diger konuda icine neler sinmedi
simdi cinsellik kan şekerini dengeliyormus ana mesele bu mu( Fitt_anne kız ben bu yuzden tartı çıkıyorum demek ki kan şekeri tavan yapıyor desene sorunu bulduk bak )yoksa diyetisyen arkadas erkek mi ? erkekse ve bu yorumu yaptıysa eger onun kan sekeri düşüp libidosu tavan yapmıs + seni yoklamış , kadınsa da kesin kan sekeri düşmüş libidosu tavan yapmış... Tugçe bak burda aile gibiyiz acık acık uazacagım illa ki birileri ile flört etmişssindir nasıl ki baharda aşk kokar bekarken heryer , cinselikle yasamasan da vucudunun sinyal verdigi birseydir bence evliilk öncesi cinselliğe girersem sayfalar dolusu yorum olur ama cinsellik için evlenilmediği gibi , evlenmek için de cinsellik yasanmaz aşk olmadan mesk olmaz ... sen bitter ye kan sekerini dengeler
afiyet olsun canım
Kiz diyetisyenle ne alaka bu mevzu ben mi yanlış biliyorum yani kilo vermeyi mi etkiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?