- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.881
Sen bilirsin canım, her şey tecrübe ederek daha iyi öğrenilir... umarım destek olurlar.
Tam adı bu mu canım30 günde zayıflamak app in ismi
insallah bu sefer korumayida becerirsin canim.kalici olsun.
bu sefer onlar sana hizmet etmek icin geliyorlar.dogumdan sonra dinlenmen lazim.sutun olsun diye..gercekten yuzde 50 si dinlenmek sut icinCanim gelene gelme diyememki zaten annem annneannem teyzem ablam falan bence hic sorun olmaz cunku daha destek olurlar kv de sonradan gelcekti oda ayni sekilde ama gorumcem banada supriz oldu hatta esime demis gelcegini esiylemi gelir bilemiyorm aslinda haklisin ama kendileri dusunmesi gerek ben ne diyebillirim..
Ama ben kendi rahatıma bakicam kendime simdiden ole diyorum cunku normalde misafir olunca dayanamiyorm hizmet etme geregi duyuyorm ama burdaki amac bana yardima gelmekse birakicam bakalm etsinler
İnşallah. Sen kendi keyfine bak bebeğinle ilgilen artık geri kalan işleri görürlerAma ben cok acemiyim ilk cocuk yanimda biri olsun bana yardim etsin diye kendimde istedim biraz :) hayirlisi bakalm cok bunalmam iste
Almanca normalde. Öyle yazim öyle bakTam adı bu mu canım
appden baktım da 30 günde kilo ver, 30 günde fit, 30 günde kilo verme çıktı
30 günde zayıflamak diye bişe çıkmadı
30 sn yaptım ondan/ 5 sn si 1 puan diyor listede onumu diyorsun?
musait oldgnda burda ol insAllah cnm ya sen bi ara visey paylaşacaktn oaylastn mi beb mi kacrxmİnternetimde sıkıntı var kızlar giriş yapamıyorum
Bankada da tam kamera tepemde, burda da giremiyorum
tmm kuuzmTamamdir cnm hemen ayarliyim son halini paylasiyorum bos listeyide paylasiym. Simdiden Ellerine saglık
Ikisimi de kaydettim cnm__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
BiprensesAnnesi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Curukelma -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Güneşinkızı35 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pumpkin00 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ücmelekannesi -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Dream00 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ebruebrulii -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Canim bu liste bos olarak belki favorilere bu sekilde kaydetmek istersin @bi prenses annesi
kuzum zaten biliyon ne yapman gerektigini bogazini tutacanEvet kaptanım bu kilomu korumak hatta 57 yi de görüp 57 yi korumak istiyorum.
Bunu nasıl yapacağım kaptanım yol gösterin bana
Zira İNSAN gibi yemiyorum
tugceee ortaya bi laf attin kayboldun hayirdir kuzum neyin varİnternetimde sıkıntı var kızlar giriş yapamıyorum
anaaaa başım döndü trafiktenAynen abla smdi basta annem gelck arkasina anneannemle teyzem gelck annem 2 hafta teyzem annneannem 10 gun civari gelcekler sonra onlar varken ablamla yegenim 2 gun gelip gitcekler arkasina kv gorumcemle gelck bide gorumcemin 2 cocugu var eside gelckmi bilmiyorm onlarda fazla kalmaz bence ama kv 2-3 hafta kalir heralde bakalim nasil olcak bazen diyorm kendi Ailem neyse nazım gecer de gorumcem falan insallah yorulmam fazla ama anlayisli olurlar bence bakalm :)
Sağol tatlım
Afiyet olsun kızlar
Sağol canım
Afiyet oldun tatlım
Geçmiş olsun
Afiyet olsun
Ufaktan başladım ablacı spora sabah ve akşam hopluyorum
Afiyet olsun canım
Evet bir zamanlar baya azimliydim.simdi yavaş gidiyor ama olsun .kendime hedef koydum.yilbasina kadar en fazla 74 olmalıyım.simdi 96 yimMaşallah canım azmine harikasın
insallah bu sefer korumayida becerirsin canim.kalici olsun.
bu sefer onlar sana hizmet etmek icin geliyorlar.dogumdan sonra dinlenmen lazim.sutun olsun diye..gercekten yuzde 50 si dinlenmek sut icin
İnşallah. Sen kendi keyfine bak bebeğinle ilgilen artık geri kalan işleri görürler
musait oldgnda burda ol insAllah cnm ya sen bi ara visey paylaşacaktn oaylastn mi beb mi kacrxm
tmm kuuzm
Ikisimi de kaydettim cnm
kuzum zaten biliyon ne yapman gerektigini bogazini tutacan
tugceee ortaya bi laf attin kayboldun hayirdir kuzum neyin var
anaaaa başım döndü trafikten
Dedigin gibi gelen gelsin
Sen lohusasin biraz naz yap keyfini cikart :)) sakın atlama herseye
Spor yapmak banada her zaman iyi gelmisti canimÇok iyi bişey vücudum rahatladı. O adet li olanlar 30 günlük program. Dün birinci gündü 30 gün sonunda bakalım ne olacak
sagol kuzummkolay gelsin cnm oglunun da doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı senelere
Canim ben mi yanlis topladım sen mi
'Unterarmstürz 30 sekunden 6 puan' burdaki puanlar da dahil edilecek demi hepsini toplayinca ben 604 puqn çıktı bi de bu yazdıkların (anlamini bimiom) bolgesely sanrm hepsi 3 puqnla carpmissin zaten toplam sayi yapipta yazabilirsn
Sagol ablammnice mutlu saglikli yaslari olsun ogluşun ins. Cnm
kuzucum guzel spor yapmisinda bolgeselleri tek tek hesap etmiyoruz
Adet olarak degil
Mesela hepsini kac dk da yaptiysan onu 3 le carpiyosun
Sadece zor olan mekik şınav plank onlari adet olarak yazabilirsin, puanlari var
olsunnn sen simdi oldugun kilonun kiymetini bil
benimde gecmiste yazilip ta gitmedigim cok oldu
O yuzden yazilmiyom artik
Bi sekilde ogreniyosun canim ilk zamanlar bi abartiyosun ama tekrar duzene sokuyorsunÇok doğru diyorsun tatlım
Öyle pişmanım ki yarım dilim neyime yetmiyordu ki ya da bir çatal tadınabaksaydım.
Kızım yaptı ablası hiç yemesem olmazdı da resmen yine insan gibi yemedim.
Ne olacak benim bu halim nasıl çözeceğim bunu yaaaa
Hiç tadına bile bakmamam lazım yoksa başladım mı duramıyorum
Amin ecemm cok sagolOyy kuzunun nice güzel yaşları olsun inşallah sağlıklı mutlu ve sevdikleriyle....
Anam gelip gidiyon bi anlamadik noldugunu kuzuİnternetimde sıkıntı var kızlar giriş yapamıyorum
Tesekkur ederim canim zahmet vermissin__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
BiprensesAnnesi 246 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Bayankokosh -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Curukelma -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eceboce -- + 90 + 270 + 120 + -- + -- + --
Güneşinkızı35 240 + 540 + -- + -- + -- + -- + --
Pumpkin00 -- + -- + 60 + 60 + -- + -- + --
Ücmelekannesi -- + -- + -- + 80 + --+ -- + --
Dream00 90 + -- + 60 + -- + -- + -- + --
Umkay16 -- + 120 + -- + 60 + -- + -- + --
Medine66 60 + 190 + 20 + 220 + -- + -- + --
@bi prenses annesi listenin son hali canım
KaşınıyorsunAma ben cok acemiyim ilk cocuk yanimda biri olsun bana yardim etsin diye kendimde istedim biraz :) hayirlisi bakalm cok bunalmam iste
Diyetisyeninin cinsiyeti ney canm??Kızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Ben cumartesi günü bir diyetisyenle görüştüm, kan şekerimin dengesi için. Bana ilişkilerin nasıl diye sordu? Ben de saf saf insanlarla aram iyi, depresyonda değilim, mutluyum vs dedim.
Meğer karşı cinsle ilgili ilişkilerimi soruyormuş? Sonra bir danışan hikayesi anlattı bana.
Neyse sonrasında terapi vardı, ona nedenini sordum? Çok da anlamlandıramadım aslında. Yaşam piramidinden bahsetti yeme içme filan derken konuyu cinselliğe getirdi. Ben neden böyle bir ihtiyacı yok sayıyormuşum, farketmiyormuşum. Bu tür ihtiyacını insanların kendi de görebilir vs. Toplumuzun örf ve adetlerine göre, yetiştirilişimize göre bu konuyu dar kapsamlı düşünmem bana gayet normal geliyor. Ne olduğunu bilmediğim birşeyin ihtiyacını hissetmemem de çok normal bana göre
Tam ben utancımdan yerin dibine girdim, ki şu an size yazarken de öylebu da yetmezmiş gibi aynı gün benimle tanışman isteyen bir beyefendi ile tanıştım. Ama gel görki benim içime sinmedi birşeyler, görüşmeyi reddettim.
Kaç gündür kafamda deli sorular, karma karışık düşünceler.
İnsan evinde misafir varken rahat edemiyor, gerçi çok anlayışlılarsa yardımcı olurlarsa iyi yok hizmet bekle yan gel yat yaparlarsa kötü dinlenmen lazım ilk zamanlarHhahakiz korkutma benii
Afiyet olsun ponimEmz. Menüm
10.00
1 d ekmek
3 d peynir
Domates slatalık
2 çatal irmik helvası(akşam yememiştim sabaha bıraktım)
13.00
1 b ayran
2 badem
16.00
1 d ekmek
2 yk tavuk haşlama
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Akşama süt içmeyi düşünüyorum
Bende tam olarak anlamadım suanKızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Ben cumartesi günü bir diyetisyenle görüştüm, kan şekerimin dengesi için. Bana ilişkilerin nasıl diye sordu? Ben de saf saf insanlarla aram iyi, depresyonda değilim, mutluyum vs dedim.
Meğer karşı cinsle ilgili ilişkilerimi soruyormuş? Sonra bir danışan hikayesi anlattı bana.
Neyse sonrasında terapi vardı, ona nedenini sordum? Çok da anlamlandıramadım aslında. Yaşam piramidinden bahsetti yeme içme filan derken konuyu cinselliğe getirdi. Ben neden böyle bir ihtiyacı yok sayıyormuşum, farketmiyormuşum. Bu tür ihtiyacını insanların kendi de görebilir vs. Toplumuzun örf ve adetlerine göre, yetiştirilişimize göre bu konuyu dar kapsamlı düşünmem bana gayet normal geliyor. Ne olduğunu bilmediğim birşeyin ihtiyacını hissetmemem de çok normal bana göre
Tam ben utancımdan yerin dibine girdim, ki şu an size yazarken de öylebu da yetmezmiş gibi aynı gün benimle tanışman isteyen bir beyefendi ile tanıştım. Ama gel görki benim içime sinmedi birşeyler, görüşmeyi reddettim.
Kaç gündür kafamda deli sorular, karma karışık düşünceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?