Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende menumu yazayım
Sabah9. 00
1 fıncan sade kahve

13.00
1 tb elmek
1 kase ypgurt
1kk peynır
Zeytın
1 tane sahanda yumurta

19.00
1 kase sehrıye corbası
1 kase semız otlu yogurt
2 ucgen dılım karpuz
2 ucgen dılım kavun

Su 1 lıtre su anca oldu aralarda yesıl cay rezene ıctım

Haydaa bi yaşıma daha girdim oldum 36
Bu bekar birine, bunu yaşamamış birine pat diye söylenmez değil mi, bence de.
O zaman takımın yeni reçetesini yazıyoruz Mefkurem takımın girişine yazalım cinsellik esastır diye

Eşsiz olanlara da eş yazılacak mı reçeteye

Yoksa ben kabul etmem

cok sagol kuzu
Garipmis bilemedim ben valla

Afiyet olsun canim

CurukElma oğluşunun doğum gnü kutlu olsun canım benim. Sağlıklı uzun hayırlı bür ömrü olsun

Senin beyefendiden haber var mı
Cok sagol kuzumm
Pazar beraberdik sonrasindada telefonda konusmalar devam ediyor şimdilik az önce konuştuk hatta iyi gibi şimdilik kuzum ya

Acaba benim hangi ihtiyacım karşılanmıyor ki bende ki yeme bozukluğu neden ? Cinsellikle alakali değil bence ya bu konu sadece , ama evet belki birsey eksikse bence benim iş hayatım eksik hep aktif bir hayatım oldu şimdi 4 yıldır gezme dışında evde olmak bana yaradı bence

Haydaa bi yaşıma daha girdim oldum 36
Bu bekar birine, bunu yaşamamış birine pat diye söylenmez değil mi, bence de.

Eşsiz olanlara da eş yazılacak mı reçeteye

Yoksa ben kabul etmem
Kız Tuğçe 36 değilsin dimi ben mi yanlış hatırlıyorum senin yaşı şimdi şöyle ki cinsellikte önemli valla yalan yok yemek içmek gibi ihtiyaç canım yaş 36 ise sen bu koca işini iyice düşün kız lazım oluyor bak

Cok sagol kuzumm
Pazar beraberdik sonrasindada telefonda konusmalar devam ediyor şimdilik az önce konuştuk hatta iyi gibi şimdilik kuzum ya
Kız hilal elektirik aldın mı hani teyzeler hep soruyor ya birde bı sure senin eski piskopatin haberi olmasın bence

Kız hilal elektirik aldın mı hani teyzeler hep soruyor ya birde bı sure senin eski piskopatin haberi olmasın bence
Aldım valla bahar ne yalan söyleyim adam esmer boylu poslu bisi zaten ve baya ince düşünceli birisi. Aman cokta tın yahu duyarsa duysun

aksam baya erken olmus senin icin cnm süt tok tutmayabilir yogurt ye istersen
duygusal acligin baska bi versiyonu :))
10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık

16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran

Su 2 lt
sade guzel olmus
Spor yokmu
O zaman takımın yeni reçetesini yazıyoruz Mefkurem takımın girişine yazalım cinsellik esastır diye
bu gidisle takimi kapaticaz
sabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahane
B 12 yide yedigine göre guzel eksi gorecen
guzel olmus cnm
simdi hatirladim bi kitapta bununla ilgili biseyler okumustum
Sonucta hayatimizda yasadigimiz eksiklikleri yemek yiyerek kapatmaya calisiyoruz

Senin sorunun illa boyle bisey olacak degilki cnm
Psikologa devam ediyomusun
Bence sen hastalik derecesinde kafaya takiyorsun
Vucut kitliyor kendini
Acaba vucutta kortizol hormonu olculebiliyomuki
Yada geçmişi affedemedigin icin

Kuzum ayrica sen kilolu degilsinki

Diger vatandasda gercekten sorunluymus
Ne o, daha bismillah demeden....

Masa
Geçti canim sağol.ama çok mızmız dişi de cikiyor. Bende regl oldum çok yoruldum kac gündür.bedenim çok yorgun ya daha yaşım 35 ama kendimi 55 gibi hissediyorym

Edeleleri bakalavalari varmi
Valla spora gidiyor abla ama oldugunu düşünmüyorum belki birazcık olabilir görmeden bisi diyemem
Masa

Geçti canim sağol.ama çok mızmız dişi de cikiyor. Bende regl oldum çok yoruldum kac gündür.bedenim çok yorgun ya daha yaşım 35 ama kendimi 55 gibi hissediyorym
Masa ne kizzz

Cok sagol kuzumm

Allah hayırlı bir şekilde sonunu mutlu mutlu getirsin inşallah kuzum benim

Geçmişte bırakmadığın birşey vardır belki

35 im kız ben:))) bende cinselliği eksik gördüler demek hayırlısı bir insan evladını bulursam evlenecem

Paikoloğa devam ediyorum, eski yaşadığım ille ilgili travmalarım için başka çarem yok.
Ya tabii ki illa böyle birşey değil de benimle bu şekilde konuşulması ilginç geldi. Ben hiç böyle bir ortamda bile bulunmam.
Bence ben zayıflama hastalığına yakalandım, 100 gr arttı mı çıldırıyorum

Diğer vatandaş defterini tam açamadan kapadım. Görüşmek istemediğimi söyleme tenezzülünde bulunmadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…