- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.921
Hemen engin bilgilerimi sunayım...
Tugcenin diyetisyeni çok doğru söylüyor ama ilginç açık sözlü geldi bana...
Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu
cok sagol kuzuafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok gecmış olsun canım ishal cok fena cocukları halsız bırakıyor ıns gecmıstır
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım yazın kıs hazırlıgıda eklenıyor işler hıc bıtmıyor demı canım ya
geçmiş olsun canım
afıyet olsun canım
aman ne anlarlar ınsanları kırmaktan uzmekten anlamam ya bosver canım hıç takma bıle kafana
benım kv duruma ve konuya gore benı tutttugu olmustur ama konuya gore tutumu degısır
tekrar tebrıkler canım
hayırlı saglıklı yasları olsun pasanın canım
maşallah canım guzel spor yapmıssın
o kadar kıloyu vermıssın azımle bunuda basarırsın canım darısı basıma
oyy ben okurken sıkıldım canım kendı annenle kardesınle falan rahat oluyosun ıstegını soyleyebılıykrsun falan ama baskasıyla zor kalkıp sen hızmet etme de sonra ben gıbıne kadar acemı olsanda bebegı kucaguna alınca hepsını yapıyorsun ogrenıyorsun sakınce esın bebek ve sen en guzelı bu bencede
tabıkı gelene bısey denmıyor canım belkıde senınkıler cok anlayıslı ve ılgılı olacaklar inş
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Garipmis bilemedim ben vallaKadın
Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.
Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma
Aha sana muhabbet çıktıdiyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor
Afiyet olsun canimBende menumu yazayım
Sabah9. 00
1 fıncan sade kahve
13.00
1 tb elmek
1 kase ypgurt
1kk peynır
Zeytın
1 tane sahanda yumurta
19.00
1 kase sehrıye corbası
1 kase semız otlu yogurt
2 ucgen dılım karpuz
2 ucgen dılım kavun
Su 1 lıtre su anca oldu aralarda yesıl cay rezene ıctım
Sagol canımAfiyet olsun canim
Cok sagol kuzummCurukElma oğluşunun doğum gnü kutlu olsun canım benim. Sağlıklı uzun hayırlı bür ömrü olsun
Senin beyefendiden haber var mı
Acaba benim hangi ihtiyacım karşılanmıyor ki bende ki yeme bozukluğu neden ? Cinsellikle alakali değil bence ya bu konu sadece , ama evet belki birsey eksikse bence benim iş hayatım eksik hep aktif bir hayatım oldu şimdi 4 yıldır gezme dışında evde olmak bana yaradı benceKadın
Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.
Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma
Aha sana muhabbet çıktıdiyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor
Kız Tuğçe 36 değilsin dimi ben mi yanlış hatırlıyorum senin yaşıHaydaa bi yaşıma daha girdim oldum 36
Bu bekar birine, bunu yaşamamış birine pat diye söylenmez değil mi, bence de.
Eşsiz olanlara da eş yazılacak mı reçeteye
Yoksa ben kabul etmem
Kız hilal elektirik aldın mıCok sagol kuzumm
Pazar beraberdik sonrasindada telefonda konusmalar devam ediyor şimdilik az önce konuştuk hatta iyi gibi şimdilik kuzum ya
Aldım valla bahar ne yalan söyleyim adam esmer boylu poslu bisi zaten ve baya ince düşünceli birisi. Aman cokta tın yahu duyarsa duysunKız hilal elektirik aldın mıhani teyzeler hep soruyor ya birde bı sure senin eski piskopatin haberi olmasın bence
aksam baya erken olmus senin icin cnm süt tok tutmayabilir yogurt ye istersenEmz. Menüm
10.00
1 d ekmek
3 d peynir
Domates slatalık
2 çatal irmik helvası(akşam yememiştim sabaha bıraktım)
13.00
1 b ayran
2 badem
16.00
1 d ekmek
2 yk tavuk haşlama
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Akşama süt içmeyi düşünüyorum
duygusal acligin baska bi versiyonu :))Hemen engin bilgilerimi sunayım...
Tugcenin diyetisyeni çok doğru söylüyor ama ilginç açık sözlü geldi bana...
Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu
sade guzel olmus10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık
16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
bu gidisle takimi kapaticaz
sabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahaneMenümü yazayım anacım çok yorgunum ben be
Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma
Sabah (10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir
Akşam (19.00)
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
@Pnrrr-20
guzel olmus cnmBugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık
11.00 ara öğün 1seftali
14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir
Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe
Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puan @Pnrrr-20
simdi hatirladim bi kitapta bununla ilgili biseyler okumustumşekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
aaaaaaaaaaaa b12 eksi mi yapar ben bilmiyorumdu bunu hiçsabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahane
B 12 yide yedigine göre guzel eksi gorecen
Edeleleri bakalavalari varmiAldım valla bahar ne yalan söyleyim adam esmer boylu poslu bisi zaten ve baya ince düşünceli birisi. Aman cokta tın yahu duyarsa duysun
MasaO zaman ben kuruyup kalmışım yahu
Afiyet olsun canim
Cok sagol balimmm
Ay benimde günüm denizde gecti bugün ama fazla yüzemedim ya guneslendim çoğunlukla ama iyi geldi dinlendim baya
Cok sagol baharimm
Sagol kuzum 6 yaşına girdi
Afiyet olsun kızlar
Geçti canim sağol.ama çok mızmız dişi de cikiyor. Bende regl oldum çok yoruldum kac gündür.bedenim çok yorgun ya daha yaşım 35 ama kendimi 55 gibi hissediyorymafıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok gecmış olsun canım ishal cok fena cocukları halsız bırakıyor ıns gecmıstır
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım yazın kıs hazırlıgıda eklenıyor işler hıc bıtmıyor demı canım ya
geçmiş olsun canım
afıyet olsun canım
aman ne anlarlar ınsanları kırmaktan uzmekten anlamam ya bosver canım hıç takma bıle kafana
benım kv duruma ve konuya gore benı tutttugu olmustur ama konuya gore tutumu degısır
tekrar tebrıkler canım
hayırlı saglıklı yasları olsun pasanın canım
maşallah canım guzel spor yapmıssın
o kadar kıloyu vermıssın azımle bunuda basarırsın canım darısı basıma
oyy ben okurken sıkıldım canım kendı annenle kardesınle falan rahat oluyosun ıstegını soyleyebılıykrsun falan ama baskasıyla zor kalkıp sen hızmet etme de sonra ben gıbıne kadar acemı olsanda bebegı kucaguna alınca hepsını yapıyorsun ogrenıyorsun sakınce esın bebek ve sen en guzelı bu bencede
tabıkı gelene bısey denmıyor canım belkıde senınkıler cok anlayıslı ve ılgılı olacaklar inş
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
valla öyleyse abla daha bu hafta hergün önümüzdeki hafta hatada bir sonrada ayda 1 b12im varsabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahane
Kiz eksikligi kilo vermeye engel yaaaaaaaaaaaaa b12 eksi mi yapar ben bilmiyorumdu bunu hiç
Kız dur daha ne yaslanmasıMasa
Geçti canim sağol.ama çok mızmız dişi de cikiyor. Bende regl oldum çok yoruldum kac gündür.bedenim çok yorgun ya daha yaşım 35 ama kendimi 55 gibi hissediyorym
Valla spora gidiyor abla ama oldugunu düşünmüyorum belki birazcık olabilir görmeden bisi diyememEdeleleri bakalavalari varmi
Masa ne kizzzMasa
Geçti canim sağol.ama çok mızmız dişi de cikiyor. Bende regl oldum çok yoruldum kac gündür.bedenim çok yorgun ya daha yaşım 35 ama kendimi 55 gibi hissediyorym
Cok sagol kuzumm
Pazar beraberdik sonrasindada telefonda konusmalar devam ediyor şimdilik az önce konuştuk hatta iyi gibi şimdilik kuzum ya
Acaba benim hangi ihtiyacım karşılanmıyor ki bende ki yeme bozukluğu neden ? Cinsellikle alakali değil bence ya bu konu sadece , ama evet belki birsey eksikse bence benim iş hayatım eksik hep aktif bir hayatım oldu şimdi 4 yıldır gezme dışında evde olmak bana yaradı bence
Kız Tuğçe 36 değilsin dimi ben mi yanlış hatırlıyorum senin yaşışimdi şöyle ki cinsellikte önemli valla yalan yok yemek içmek gibi ihtiyaç canım yaş 36 ise sen bu koca işini iyice düşün kız lazım oluyor bak
aksam baya erken olmus senin icin cnm süt tok tutmayabilir yogurt ye istersen
duygusal acligin baska bi versiyonu :))
sade guzel olmus
Spor yokmu
bu gidisle takimi kapaticaz
sabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahane
guzel olmus cnm
simdi hatirladim bi kitapta bununla ilgili biseyler okumustum
Sonucta hayatimizda yasadigimiz eksiklikleri yemek yiyerek kapatmaya calisiyoruz
Senin sorunun illa boyle bisey olacak degilki cnm
Psikologa devam ediyomusun
Bence sen hastalik derecesinde kafaya takiyorsun
Vucut kitliyor kendini
Acaba vucutta kortizol hormonu olculebiliyomuki
Yada geçmişi affedemedigin icin
Kuzum ayrica sen kilolu degilsinki
Diger vatandasda gercekten sorunluymus
Ne o, daha bismillah demeden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?