- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.941
Sorun bu demekki cnmBence ben zayıflama hastalığına yakalandım, 100 gr arttı mı çıldırıyorum
Ins kuzum yaa bakalım bi denemekten zarar gelmezAllah hayırlı bir şekilde sonunu mutlu mutlu getirsin inşallah kuzum benim
Geçmişte bırakmadığın birşey vardır belki
35 im kız ben:))) bende cinselliği eksik gördüler demekhayırlısı bir insan evladını bulursam evlenecem
Paikoloğa devam ediyorum, eski yaşadığım ille ilgili travmalarım için başka çarem yok.
Ya tabii ki illa böyle birşey değil de benimle bu şekilde konuşulması ilginç geldi. Ben hiç böyle bir ortamda bile bulunmam.
Bence ben zayıflama hastalığına yakalandım, 100 gr arttı mı çıldırıyorum
Diğer vatandaş defterini tam açamadan kapadım. Görüşmek istemediğimi söyleme tenezzülünde bulunmadım bile
hat dinlen cnm keyif mi yqptnAy anacım çok yorgunum yoktum kızlar bugün sabahtandır denizdeyim nerdeyse az evvel geldim
qy ne güldüm ya
afiyet olsun canım b12 de sifa olsun insAllah eksi getirsinMenümü yazayım anacım çok yorgunum ben be
Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma
Sabah (10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir
Akşam (19.00)
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
Pnrrr-12
afiyet olsun canım saat gecti aslinda ama cok duramayacak gibi olursan ye tabiBugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık
11.00 ara öğün 1seftali
14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir
Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe
Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puanPnrrr-12
gerçekten çok ilginç dogru olabilir tabiKadın
Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.
Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma
Aha sana muhabbet çıktıdiyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor
afiyet olsun canımBende menumu yazayım
Sabah9. 00
1 fıncan sade kahve
13.00
1 tb elmek
1 kase ypgurt
1kk peynır
Zeytın
1 tane sahanda yumurta
19.00
1 kase sehrıye corbası
1 kase semız otlu yogurt
2 ucgen dılım karpuz
2 ucgen dılım kavun
Su 1 lıtre su anca oldu aralarda yesıl cay rezene ıctım
Oooo hadi hayırlısıyla ilerlesin inşAllah cnmAldım valla bahar ne yalan söyleyim adam esmer boylu poslu bisi zaten ve baya ince düşünceli birisi. Aman cokta tın yahu duyarsa duysun
Sagol canımhat dinlen cnm keyif mi yqptn
qy ne güldüm ya
afiyet olsun canım b12 de sifa olsun insAllah eksi getirsin
afiyet olsun canım saat gecti aslinda ama cok duramayacak gibi olursan ye tabi
gerçekten çok ilginç dogru olabilir tabi
afiyet olsun canım
Oooo hadi hayırlısıyla ilerlesin inşAllah cnm
Ins kuzum ya bakalım zaman ne gösterecekhat dinlen cnm keyif mi yqptn
qy ne güldüm ya
afiyet olsun canım b12 de sifa olsun insAllah eksi getirsin
afiyet olsun canım saat gecti aslinda ama cok duramayacak gibi olursan ye tabi
gerçekten çok ilginç dogru olabilir tabi
afiyet olsun canım
Oooo hadi hayırlısıyla ilerlesin inşAllah cnm
Dondurma dışında güzel canım afiyet olsunIyi geceler kızlar menüm
Soğan kürü 6. Günüm
Kahvaltı 10
1 dilim cok tahıllı ekmek
5 dilim sucuk bayadir yemiodm cnm istedi
4 kaşık yoğurt 2 salatalıklı cacik yedim
Ara
1 bardak ayran
1 çubuk dondurma
Öğle
1 dolu tabak salata
Akşam 20
6 kaşık türlü guvec ( patates bi elma dilim kadar vardi)
1 kase cacık (salatalık-semizotu)
1 tane lahana sarması
1 parmak kalınlığında yarım ay karpuz
Ara
3 kayısı
2 vişne
Su 2.5 lt
Spor
Öğlen 76 dk tempolu yürüyüş
Aksam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
288 puan
Kızlaaarrr intenetimdeki sorunu çözdü Turkcell sanırım :))))
Ben cumartesi günü bir diyetisyenle görüştüm, kan şekerimin dengesi için. Bana ilişkilerin nasıl diye sordu? Ben de saf saf insanlarla aram iyi, depresyonda değilim, mutluyum vs dedim.
Meğer karşı cinsle ilgili ilişkilerimi soruyormuş? Sonra bir danışan hikayesi anlattı bana.
Neyse sonrasında terapi vardı, ona nedenini sordum? Çok da anlamlandıramadım aslında. Yaşam piramidinden bahsetti yeme içme filan derken konuyu cinselliğe getirdi. Ben neden böyle bir ihtiyacı yok sayıyormuşum, farketmiyormuşum. Bu tür ihtiyacını insanların kendi de görebilir vs. Toplumuzun örf ve adetlerine göre, yetiştirilişimize göre bu konuyu dar kapsamlı düşünmem bana gayet normal geliyor. Ne olduğunu bilmediğim birşeyin ihtiyacını hissetmemem de çok normal bana göre
Tam ben utancımdan yerin dibine girdim, ki şu an size yazarken de öylebu da yetmezmiş gibi aynı gün benimle tanışman isteyen bir beyefendi ile tanıştım. Ama gel görki benim içime sinmedi birşeyler, görüşmeyi reddettim.
Kaç gündür kafamda deli sorular, karma karışık düşünceler.
İnsan evinde misafir varken rahat edemiyor, gerçi çok anlayışlılarsa yardımcı olurlarsa iyi yok hizmet bekle yan gel yat yaparlarsa kötü dinlenmen lazım ilk zamanlar
Aboooo deme öyle abla almayayım yahu daha d vitaminide içiyorum folik asit ve krill complexde içiyorum şişip kalmayayımKiz eksikligi kilo vermeye engel yasen aldigina gore verecenn demekki
Canım hayırlı olsun ben dün bunalım bunalım gezdim evde pek uğramadım dün belli olduysa gözümden kaçmıştır canım benim yarından itibaren seni etiketlerimGunesinKizi35 A Askguzeldir kızlar spor bildirimlerine artik beni Etiketleyeceksnz size zahmet pinardam ben devraldim malum dogum yapacak artk gözünüzden kaçtı snrm bilginkz olsun
Afiyet olsun kuzumSABAH 11.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 çatal ucu tavada yumurta
Salatalık, domates
2 ince dilim salam
3-4 tane zeytin
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.30
tavukla mantar kavurdum biraz yedim
2 bardak ayran
Salata
Su2 litre
Emz. Menüm
10.00
1 d ekmek
3 d peynir
Domates slatalık
2 çatal irmik helvası(akşam yememiştim sabaha bıraktım)
13.00
1 b ayran
2 badem
16.00
1 d ekmek
2 yk tavuk haşlama
Salata
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 1 saat hafif tempoda yürüyüş
Akşama süt içmeyi düşünüyorum
afiyet olsun:)10:00=== 2 kk peynir
1 közlenmiş biber
Domates, salatalık
16:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
tekrar kilomu almaya basladin canim.piskolog neden boyle bi oneri verdi?Kadın
Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.
Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma
Aha sana muhabbet çıktıdiyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor
afiyet olsunBende menumu yazayım
Sabah9. 00
1 fıncan sade kahve
13.00
1 tb elmek
1 kase ypgurt
1kk peynır
Zeytın
1 tane sahanda yumurta
19.00
1 kase sehrıye corbası
1 kase semız otlu yogurt
2 ucgen dılım karpuz
2 ucgen dılım kavun
Su 1 lıtre su anca oldu aralarda yesıl cay rezene ıctım
Menümü yazayım anacım çok yorgunum ben be
Aç karnına 1000lik bi b12 yaptılar totoma
Sabah (10.00)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
Domates-salatalık
7 siyah zeytin
1 dilim peynir
Akşam (19.00)
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre
Spor: Toplam 120 dk aralıksız yüzme 480 puan
Pnrrr-12
Bugünkü menüm kizlar
Sabah 09.00
1 mantarli yumurta
1.5 dilim tbe(kendim yapıyorum artik)
1 dilim peynir
2 kuru kayısı
Domates salatalık
11.00 ara öğün 1seftali
14.00 öğlen yemeği
Börülce yemeği
1 dilim tbe
1 bardak kefir
Akşam yemeği 18.30
Ton balıklı salata
1.5 dilim tbe
Ara öğün unuttum şimdi yiyeceğim saat 21.00 yeniliyor normalde.bebegimi sallıyorum uyusun 2 kuru kayısı 2 ceviz yiyecem.aslinda yemesemmi bilmiyorum bayada saat geç oldu
Su 2 litreyi bulmadı
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
60×2=120 puanPnrrr-12
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok gecmış olsun canım ishal cok fena cocukları halsız bırakıyor ıns gecmıstır
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım yazın kıs hazırlıgıda eklenıyor işler hıc bıtmıyor demı canım ya
geçmiş olsun canım
afıyet olsun canım
aman ne anlarlar ınsanları kırmaktan uzmekten anlamam ya bosver canım hıç takma bıle kafana
benım kv duruma ve konuya gore benı tutttugu olmustur ama konuya gore tutumu degısır
tekrar tebrıkler canım
hayırlı saglıklı yasları olsun pasanın canım
maşallah canım guzel spor yapmıssın
o kadar kıloyu vermıssın azımle bunuda basarırsın canım darısı basıma
oyy ben okurken sıkıldım canım kendı annenle kardesınle falan rahat oluyosun ıstegını soyleyebılıykrsun falan ama baskasıyla zor kalkıp sen hızmet etme de sonra ben gıbıne kadar acemı olsanda bebegı kucaguna alınca hepsını yapıyorsun ogrenıyorsun sakınce esın bebek ve sen en guzelı bu bencede
tabıkı gelene bısey denmıyor canım belkıde senınkıler cok anlayıslı ve ılgılı olacaklar inş
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
Amam canimKızlar spor puanlarina bundan sonra hafize bakiyor onu etiketleyin :)Fit mutlu anne
Aynen cnm haklisin annemlerde sorun olmaz zaten benim tarafim herturlu nazim gecer. Kv de genelde rahat hissedemiyorm ama oda anlayisli normalde bile bizde kaldiginda yardim ederdi elinden geldigince, gorumceminde 2 cocukla 2 gunden fazla kalicagni sanmiyorm bakalm hayirlisi ya :)
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
Kizzzz yani benim tatliya olan aşırı ilgimin nedeni sekiss miiiHemen engin bilgilerimi sunayım...
Tugcenin diyetisyeni çok doğru söylüyor ama ilginç açık sözlü geldi bana...
Aşırı yeme isteği, adet öncesi şeker krizleri açlık krizleri hepsi cinsellikle daha doğrusu eksik yaşanan (orgazm olmayan) cinselliğin suçu
Hayır hiç duymadım .Kizlar bugun kv esime cok garip bisi demis sastim kaldım, güya bebek 40i cikmadan eve un ve et alinmazmis cocuk huzursuz olup hic durmazmis. Bizzat kendisi cocugunda yasamis sonra kursun dokturmeye gittiklerindeki kadın demis un mu aldiniz eve ole gormus falan.. Bende hem sasirdm hem kizdim oyle seymi olur batıl inanctir yada onda oldu diye bizdedemi olcak gibisinden. Esimde bana niye kiziyorsn sonucta annemde kotu niyetli solemiyorki falan dedi.. Simdide diyor et kiyma un stokliyalim falan iyice kafamı karistirdilar. Ben inanmiyorum ama simdi icimde bisi kalincada sinir oluyorm keske hic soylemeseydi diyorm bi yandan. Boyle bisey duydunuzmu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?