Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ins kuzum ya bakalım zaman ne gösterecek

Dondurma dışında güzel canım afiyet olsun
saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm tamamdr
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize
iyi geceler canım
Cok sacma batıl inanç xnm

saol cnm
afiyet olsun canım
saol cnm tamamdr
iyi geceler canım

Cok sacma batıl inanç xnm

Ay aynen kızlar garibi de eşim inaniyor tabi ister istemez bide örnek olunca stok yapalim durumu var smdi neyse stoklasin biterse ben gene alirim artik ne yapiym kac kilo alsak yeter diyo bide bende dedim Dana kestir

Bugünkü Menü

Kahvaltı 10.00

1 haşlanmış yumurta

Yarım domates

5 zeytin

4 parça beyaz peynir

5 dilim salatalık

3 ince dal grissini

1 yeşil çay

Ara 13.00

Sade Türk kahvesi

Yarım ay karpuz (hepsini yiyemeden)

Akşam 16.30

Fırında 3 küçük köfte 3 dilim patates

Yarım ay karpuzdan kalanı yedim

2,5 litre su

15 dk power walk Leslie 15x3,5=52,5 puan

Bölgesel çalışma bunu puanlıyamıyorum Fit mutlu anne

Kuzum bu günkü sporum
30 dk leslie 90 puan
tmm cnm
Ay aynen kızlar garibi de eşim inaniyor tabi ister istemez bide örnek olunca stok yapalim durumu var smdi neyse stoklasin biterse ben gene alirim artik ne yapiym kac kilo alsak yeter diyo bide bende dedim Dana kestir
ay ne guldum ya Allah sizi
Afıyet olsun canım

Selam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
Yılan hikayesine döndü kizimin hastalığı bandaji ..
Kısaca anlatayım ilk doktor alın gelin diyince Medicalden aldık doktor ilk defa o bandajdan gördüğünü söyledi ama takmaya calistu ama yanlış takmış zaten bandaj huzursuz ederken yanlış takılması dahada yıprattı kızımı cumartesi özele gittik oda siz takin gelin YouTube izleyin ben duzelticem sonra dedi başka odada yarım saat uğraştık olmadı tekrar doktorun yanına gittik eşim sinirden fittiriyor tabi doktorda demezmi bunu takamam şunu alın gelin sabır çekerek gittik aramadigimuz yer kalmadı sonunda bulduk taktik ve zaten gerizekalı Medicalci digerini büyük vermiş şaka gibi bir memleket gerçekten
Velhasılkelam bandaj takili ama bu çok rahatsız edici bişey ayaklarindan bağlandigi yer kıpkırmızı oldu sikmasan ayağında durmuyor uyduruk bişey yani yazık bebelere başka yöntemler araştırırken bı alet daha var pahalı 800,900 ama 2 elini letgodan bulduk yarın onu almaya gidicez ordanda hastaneye taktirmaya...
İnşallah kızım onla daha rahat Edip bu süreci tamamliycaz
Bu hafta pek aktif olamiycam ama düzeni otutturacaz inşallah

Kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah

Komşumun bebegine verdiler o bandajdan çok rahat birsey olduğu söylenemez tabi sabret canım düzenli kullanırsan bi an once düzelir insAllah diğer dediğin alet nasil bisey bilmiyorum şu an benim dediğim bebek çok tatlı bi şekilde yürüyor koşuyor masAllah cnm Rabbim beterinden korusun. Sıkma canını fırsat buldukça gelirsin canım saolsun

geçmiş olsun canım ay Allah korusun ya önemli birsey olmamış Allah tan Allah kolaylık versin yarın için fe
Menümmm
Sabah 11.00 1 muz
Ara 1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
Ara 1 az şekerli kahve
Su 2,5 olmuştur
Çok dengesiz az olmus canim muhtrmelen misafirden yiyemedin afiyet olsun metonu çalıştırmaya bak az da olsa ye Öğle falan

Sorun bu demekki cnm
Keşke bende yakalansam cooook aminnnn

Kız hayırlısını dile, benim gibi delirirsin sonra
Ben ruh hastası gibi dolanıyorum ortada

Aa cok acayip olmus daha seni rahataticagina kafani karistirmis.

Haklisin cnm misafir olunca bende hep hizmet etmem gerekiyormus gbi hissediyorm ama bu donemde tam tersi hizmet bekliycem sonucta bi nevi de bunun icin geliyorlar dimi.

Terapinin bir süreci miydi bilmiyorum ki. Artık düşünmek de istemiyorum. Ruh sağlığı eğitimi alan insanlar gibi çok geniş düşünemem
afiyet olsun:)
tekrar kilomu almaya basladin canim.piskolog neden boyle bi oneri verdi?
afiyet olsun

Aralıkta bir rahatsızlık için birkaç ilaç içtim. Onların etkisi de +10 oldu.... 5 i gitti kalan 5 ini naptıysam veremedim. Hipoglisemim olduğu için de ataklarımı düzenleyemedim

Psikolog öneride bulunmadı sadece konuyla ilgili düşüncelerimi araştırıyor

Hiç duymadım canım
Muhtemelen batıl inanç , inanma derim
Kizzzz yani benim tatliya olan aşırı ilgimin nedeni sekiss miii
Yok artık

Allah kolaylık versin ve kuzuya bir an önce sağlıklı iyileşmeler

İnadına çok zayıfla sen de. Ben böyle durumlarda gaza geliyorum. Tatilde eşim kilomla ilgili şeyler söylemişti. Ondan beri çok dikkat ediyorum

Sıcaktan mıdır bilmem canım bişey yemek istemiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…