- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #305.981
Bence çok saçma. Hiç evlenmemiş cinsel hayatı olmayan fit kadınlar çok. Yaşlı bayanın psikolojik sıkıntısı zaten ağır yaşamları izliyorsan ordaki bayanların çoğunun ortak kilo alma nedenleri taciz ve tecavüzler. Kendini savunma psikolojisindn kaynaklanan bi kilo almaKadın
Ben de tam anlamadım ki günlerdir anlamaya çalışıyorum.
Kan şekeriyle bağlantılı değil. Yaşam piramidinde ihtiyacın birini yok sayarsan bir başka ihtiyacı fazladan hissedersin diyor. Bu diyetisten de birkaç kişisel gelişim psikoloji eğitimi filan almış biri.
Danışan hikayesi: 50 li yaşlarında bir kadın naparsa yapsın kilo veremiyormuş. 3 verip 5 alıyormuş, gitmediği diyetisyen kalmamış. En son bir psikiyatriste gitmiş ve ortaya çıkan sorun evlerden uzak küçükken babası tarafından uyurken tacize uğramasıymış. Babası her dokunduğunda uyuyor numarası yapıyormuş ve kendini kasıyormuş. Üstelik yıllarca bunu yalanlamış ve kendisini suçlamış. Bende böyle bir travma olması mümkün değil, hatırlardım çünkü. Ayrıca ben ilaç kullanana kadar çok güzel korumadaydım. Ama tabii bu tür konuşmalar kafamı bulandırdı anlamlandıramadım. Anneme ablama da soramam utanırım yani
Tanıştığım kişi direkt elimi tutmaya kalkıştı, kolumdaki dövme için sildirsek mi acaba dedi.hergün uzun saatler benimle görüşmek istiyormuş. Biz daha yeni tanışmışız ne olacağımız belli değil, sen neden elimi tutmaya kalkışıyorsun, ben ilçede yoğun çalışan bir insanım kendime de zaman ayırmam lazım hergün hergün senle ne işim var dışarda, bir dur bakalım biz olacak mıyız? Kolumdaki dövmeden sanane , sildirsek mi ne demek? Benim adıma benim bedenimdeki şey için karar veremez ki dövmem annemle babamın parmak izleri. Karşı cinsle arkadaş olunmazmış. Benim kızdan çok erkek arkadaşım var. Yani düşündüm ki onun belli kuralları var ben ona göre birkaç tık çılgınım. Yine kaldım bi başıma
Aha sana muhabbet çıktıdiyetisten kadındı tatlım, çok şükür erkeklerden hoşlanıyorum 8-16 beslenme yapıyorum sanki iyi geliyor gibi. Kan şekeri ölçüöüm bir tık yüksek çıkıyor. Tıp fakültelerine konu olcak bir insanım da kıymetim yok
Diyorlar ki cinsel ihtiyacını yaşamazsan yemeği daha çok yersin ya da alışverişi daha çok yaparsın. Maslow’ un yaşam piramiti.... anladın mı de bana yok mantığım kabul etmiyor
Bilimsel açıklaması var canım bunun, gerçek yaniBence çok saçma. Hiç evlenmemiş cinsel hayatı olmayan fit kadınlar çok. Yaşlı bayanın psikolojik sıkıntısı zaten ağır yaşamları izliyorsan ordaki bayanların çoğunun ortak kilo alma nedenleri taciz ve tecavüzler. Kendini savunma psikolojisindn kaynaklanan bi kilo alma
Valla spora gidiyor abla ama oldugunu düşünmüyorum belki birazcık olabilir görmeden bisi diyemem
Masa ne kizzz
Grupca yakalansak keşkeSorun bu demekki cnm
Keşke bende yakalansamcooook aminnnn
Saçmalardan seçmeler gibi olmuşKizlar bugun kv esime cok garip bisi demis sastim kaldım, güya bebek 40i cikmadan eve un ve et alinmazmis cocuk huzursuz olup hic durmazmis. Bizzat kendisi cocugunda yasamis sonra kursun dokturmeye gittiklerindeki kadın demis un mu aldiniz eve ole gormus falan.. Bende hem sasirdm hem kizdim oyle seymi olur batıl inanctir yada onda oldu diye bizdedemi olcak gibisinden. Esimde bana niye kiziyorsn sonucta annemde kotu niyetli solemiyorki falan dedi.. Simdide diyor et kiyma un stokliyalim falan iyice kafamı karistirdilar. Ben inanmiyorum ama simdi icimde bisi kalincada sinir oluyorm keske hic soylemeseydi diyorm bi yandan. Boyle bisey duydunuzmu hic?
Ay aynen kızlar garibi de eşim inaniyor tabi ister istemez bide örnek olunca stok yapalim durumu var smdi neyse stoklasin biterse ben gene alirim artik ne yapiymkac kilo alsak yeter diyo bide bende dedim Dana kestir
Baya bi sıkıntk çekmişsiniz geçmiş olsm tekrardan canm. Alette fayda eder inşaallah hemenSelam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
Yılan hikayesine döndü kizimin hastalığı bandaji ..
Kısaca anlatayım ilk doktor alın gelin diyince Medicalden aldık doktor ilk defa o bandajdan gördüğünü söyledi ama takmaya calistu ama yanlış takmış zaten bandaj huzursuz ederken yanlış takılması dahada yıprattı kızımı cumartesi özele gittik oda siz takin gelin YouTube izleyin ben duzelticem sonra dedi başka odada yarım saat uğraştık olmadı tekrar doktorun yanına gittik eşim sinirden fittiriyor tabi doktorda demezmi bunu takamam şunu alın gelin sabır çekerek gittik aramadigimuz yer kalmadı sonunda bulduk taktik ve zaten gerizekalı Medicalci digerini büyük vermiş şaka gibi bir memleket gerçekten
Velhasılkelam bandaj takili ama bu çok rahatsız edici bişey ayaklarindan bağlandigi yer kıpkırmızı oldu sikmasan ayağında durmuyor uyduruk bişey yani yazık bebelere başka yöntemler araştırırken bı alet daha var pahalı 800,900 ama 2 elini letgodan bulduk yarın onu almaya gidicez ordanda hastaneye taktirmaya...
İnşallah kızım onla daha rahat Edip bu süreci tamamliycaz
Bu hafta pek aktif olamiycam ama düzeni otutturacaz inşallah
Allah korumuş yavrunu çok geçmiş olsun kübraKızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah
tmm cnm
ay ne guldum ya Allah sizi
Afıyet olsun canım
Selam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
Kısaca anlatayım ilk doktor alın gelin diyince Medicalden aldık doktor ilk defa o bandajdan gördüğünü söyledi ama takmaya calistu ama yanlış takmış zaten bandaj huzursuz ederken yanlış takılması dahada yıprattı kızımı cumartesi özele gittik oda siz takin gelin YouTube izleyin ben duzelticem sonra dedi başka odada yarım saat uğraştık olmadı tekrar doktorun yanına gittik eşim sinirden fittiriyor tabi doktorda demezmi bunu takamam şunu alın gelin sabır çekerek gittik aramadigimuz yer kalmadı sonunda bulduk taktik ve zaten gerizekalı Medicalci digerini büyük vermiş şaka gibi bir memleket gerçekten
Velhasılkelam bandaj takili ama bu çok rahatsız edici bişey ayaklarindan bağlandigi yer kıpkırmızı oldu sikmasan ayağında durmuyor uyduruk bişey yani yazık bebelere başka yöntemler araştırırken bı alet daha var pahalı 800,900 ama 2 elini letgodan bulduk yarın onu almaya gidicez ordanda hastaneye taktirmaya...
Kızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah
Ay alıntıları ekleyemiyorum kizlar gunayddinnn
Günaydınlaaaaaarrrrrr
Gunaydin canimGünaydın herkese
Günaydınlar olsun herkese..
Saçmalardan seçmeler gibi olmuş
cok sacma hic duymadim ..kaynanan boyle batil inanclara inanan biriyse bebek dogduktan sonra daha neler duycaksin o ooo:)Kizlar bugun kv esime cok garip bisi demis sastim kaldım, güya bebek 40i cikmadan eve un ve et alinmazmis cocuk huzursuz olup hic durmazmis. Bizzat kendisi cocugunda yasamis sonra kursun dokturmeye gittiklerindeki kadın demis un mu aldiniz eve ole gormus falan.. Bende hem sasirdm hem kizdim oyle seymi olur batıl inanctir yada onda oldu diye bizdedemi olcak gibisinden. Esimde bana niye kiziyorsn sonucta annemde kotu niyetli solemiyorki falan dedi.. Simdide diyor et kiyma un stokliyalim falan iyice kafamı karistirdilar. Ben inanmiyorum ama simdi icimde bisi kalincada sinir oluyorm keske hic soylemeseydi diyorm bi yandan. Boyle bisey duydunuzmu hic?
bunlari hele ilkkez duyyorum.Hayır hiç duymadım .
Ve inanılmaz saçma geldi.
Batıl inanç işte he de geç
Benim kv de yok yılana bakma çatal dilli olur tavşana bakma tavşan dudak olur vsvs deyip durdu.
Çok şükür öyle birşey olmadı gül geç
allah sifasini verir ise yararda iylesir insallah.allah yardimciniz olsunSelam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
okurken ben yoruldum.bide seni dusunzmiyorum canim yaaKızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah
gecmis olsun canim..insallah kalan 5 kg yuda verirsin:)Kız hayırlısını dile, benim gibi delirirsin sonra
Ben ruh hastası gibi dolanıyorum ortada
Terapinin bir süreci miydi bilmiyorum ki. Artık düşünmek de istemiyorum. Ruh sağlığı eğitimi alan insanlar gibi çok geniş düşünemem
Aralıkta bir rahatsızlık için birkaç ilaç içtim. Onların etkisi de +10 oldu.... 5 i gitti kalan 5 ini naptıysam veremedim. Hipoglisemim olduğu için de ataklarımı düzenleyemedim
Psikolog öneride bulunmadı sadece konuyla ilgili düşüncelerimi araştırıyor
Hiç duymadım canım
Muhtemelen batıl inanç , inanma derim
Allah kolaylık versin ve kuzuya bir an önce sağlıklı iyileşmeler
su haric güzel cnmBende menumu yazayım
Sabah9. 00
1 fıncan sade kahve
13.00
1 tb elmek
1 kase ypgurt
1kk peynır
Zeytın
1 tane sahanda yumurta
19.00
1 kase sehrıye corbası
1 kase semız otlu yogurt
2 ucgen dılım karpuz
2 ucgen dılım kavun
Su 1 lıtre su anca oldu aralarda yesıl cay rezene ıctım
spor guzel aksam gec oldugu icin son araya gerek yokmus cnmIyi geceler kızlar menüm
Soğan kürü 6. Günüm
Kahvaltı 10
1 dilim cok tahıllı ekmek
5 dilim sucuk bayadir yemiodm cnm istedi
4 kaşık yoğurt 2 salatalıklı cacik yedim
Ara
1 bardak ayran
1 çubuk dondurma
Öğle
1 dolu tabak salata
Akşam 20
6 kaşık türlü guvec ( patates bi elma dilim kadar vardi)
1 kase cacık (salatalık-semizotu)
1 tane lahana sarması
1 parmak kalınlığında yarım ay karpuz
Ara
3 kayısı
2 vişne
Su 2.5 lt
Spor
Öğlen 76 dk tempolu yürüyüş
Aksam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
288 puan
sabah salam yerine yumurtayi daha fazla yiyebilirdin cnm. Ekmek türünü yazmamışsınSABAH 11.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 çatal ucu tavada yumurta
Salatalık, domates
2 ince dilim salam
3-4 tane zeytin
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.30
tavukla mantar kavurdum biraz yedim
2 bardak ayran
Salata
Su2 litre
kilo alirsin demedim zaten :)) vitamin eksikligi kilo vermeye engel yaAboooo deme öyle abla almayayım yahu daha d vitaminide içiyorum folik asit ve krill complexde içiyorum şişip kalmayayım
ben hic duymadim cnm :))Kizlar bugun kv esime cok garip bisi demis sastim kaldım, güya bebek 40i cikmadan eve un ve et alinmazmis cocuk huzursuz olup hic durmazmis. Bizzat kendisi cocugunda yasamis sonra kursun dokturmeye gittiklerindeki kadın demis un mu aldiniz eve ole gormus falan.. Bende hem sasirdm hem kizdim oyle seymi olur batıl inanctir yada onda oldu diye bizdedemi olcak gibisinden. Esimde bana niye kiziyorsn sonucta annemde kotu niyetli solemiyorki falan dedi.. Simdide diyor et kiyma un stokliyalim falan iyice kafamı karistirdilar. Ben inanmiyorum ama simdi icimde bisi kalincada sinir oluyorm keske hic soylemeseydi diyorm bi yandan. Boyle bisey duydunuzmu hic?
yazarken öğünler arasinda bosluk birakta diger satirlar arasinda birakma cnm :))Bugünkü Menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 zeytin
4 parça beyaz peynir
5 dilim salatalık
3 ince dal grissini
1 yeşil çay
Ara 13.00
Sade Türk kahvesi
Yarım ay karpuz (hepsini yiyemeden)
Akşam 16.30
Fırında 3 küçük köfte 3 dilim patates
Yarım ay karpuzdan kalanı yedim
2,5 litre su
15 dk power walk Leslie 15x3,5=52,5 puan
Bölgesel çalışma bunu puanlıyamıyorum @bi prenses annesi
cuma kotu bi süpriz gelmesin dilekAbla biz pazartesi tekrar hqstqneye gitmiştik oyuzden tartilmadim pekde gözüm tartiyi felan gormedu acikcasi
ins. Alicaginiz sey daha rahat olur cnmSelam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
Allah korumus cok gecmis olsun cnmKızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah
bu konuda psikopat olmaya raziyimhayırlısını dile, benim gibi delirirsin sonra
Ben ruh hastası gibi dolanıyorum ortada
Aksam biraz az gibi geldi cnm yoksa guzeldunku menumu yazmayi unuttugumu hatirladim:)
sabah
mantarli omlet
13 badem
oglen 1 biber dolmasi
yarim kase semiz otu
ara 1 seftali
aksam
1 kase semiz otu
su 3 lt
spor yok
Ay ne bilim canim hep yorgunum yaKız dur daha ne yaslanması
@GunesinKizi35 A Askguzeldir kızlar spor bildirimlerine artik beni Etiketleyeceksnz size zahmet pinardam ben devraldim malum dogum yapacak artk gözünüzden kaçtı snrm bilginkz olsun
Canim çok az değil mi.beni bu menü hayatta tutmaz.kilon kac seninMenümmm
Sabah 11.00 1 muz
Ara 1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
Ara 1 az şekerli kahve
Su 2,5 olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?