- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.001
Ne guzel.antalya yanıyor canim.serinlikten burayada gönderbende kiz ama uyuz oldm bi yandanda
Cok gecmis olsun canim ya insallah bu defa iyi gelir en son buldugunuz Bandaj ve rahat eder minik melegin :)
Cok gecmis olsun cnm iyiki buyuk bisi olmamis, ve kolay gelsin sana bugun icin de
Gunaydin canimmm
Gunaydin tugcecimm
Gunaydin canim
Gunaydinlar
Aynen sorma
Kız dediğin maddeyi mı ekledin yoksa
9. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması (2 Ziyaretçi)
- Konu Sahibimefkurem
- Başlangıç Tarihi14 Nisan 2007
- EtiketlerHiçbiri
Takibi Bırak
•••
[IMG alt="mefkurem"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/m/650/650201.jpg?1497585527[/IMG]
mefkurem
9.TAKIM ❤Kaptanı
Pro Üye
14 Nisan 2007
- Konu Sahibi: mefkurem
- Add bookmark
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Link Silinmiştir.okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
9. TAKIM KAPTANI
[IMG alt="mefkurem"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/650/650201.jpg?1497585527[/IMG] mefkurem
9. Takım kaptan yardımcıları
North River North River
[IMG alt="askrhpozitif"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/485/485340.jpg?1552645716[/IMG] askrhpozitif
[IMG alt="CurukElma"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/536/536662.jpg?1555530813[/IMG] CurukElma
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; günlük min.5 mesaj zorunluluğumuz var ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 3 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPORyapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Bahar
Yaşı:33
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: gıda muh
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:158
Kilo:70,4
Hedef:ilk hedef 63
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : öküz gibi yemek tabiri caiz ise
Bize kısaca kendini anlatırmısın: ben susayim sen anla
@mefkurem deneme suremi başlatır misinben yine 70lere ciktim
Yok kız işler karıştıKız dediğin maddeyi mı ekledin yoksa
Kilo mu aldın? Tekrar aramıza mı dönüyorsun?Yok kız işler karıştı
Evet tabi ki çok başarılı şekilde aldım hemdeKilo mu aldın? Tekrar aramıza mı dönüyorsun?
Günaydınlar olsun herkese..
cok sacma hic duymadim ..kaynanan boyle batil inanclara inanan biriyse bebek dogduktan sonra daha neler duycaksin o ooo:)
bunlari hele ilkkez duyyorum.
allah sifasini verir ise yararda iylesir insallah.allah yardimciniz olsun
okurken ben yoruldum.bide seni dusunzmiyorum canim yaa
gecmis olsun canim..insallah kalan 5 kg yuda verirsin:)
su haric güzel cnm
spor guzel aksam gec oldugu icin son araya gerek yokmus cnm
sabah salam yerine yumurtayi daha fazla yiyebilirdin cnm. Ekmek türünü yazmamışsın
Digerleri guzel
kilo alirsin demedim zaten :)) vitamin eksikligi kilo vermeye engel ya
Sende vitamini aldigina gore kilo verirsin dedim :))
ben hic duymadim cnm :))
yazarken öğünler arasinda bosluk birakta diger satirlar arasinda birakma cnm :))
Aksama salatada guzel olurmus
Bolgeseli kac dk yaptiysan öyle hesapliyabilirsin
Mesela 30 dk *3
cuma kotu bi süpriz gelmesin dilek
ins. Alicaginiz sey daha rahat olur cnm
Biraz sabredeceksiniz mecbur
Allah korumus cok gecmis olsun cnm
bu konuda psikopat olmaya raziyim
Evet tabi ki çok başarılı şekilde aldım hemdemideme değil ama ağzıma kelepçe taktırma isteği icerisindeyim
Nasıl uyguluyosun canım8-16 beslenmeyi uygulayamam sanmıştım ama bence çok mantıklı bir beslenme şekli
Sanki daha zindeyim, kilo vermeye etkisini bilmem ama enerjiğim ya da açlık kafa yapıyor bilemedim
Sabah 69 kilo çıktım :)) salam yemeyeli çok olmuştu. Almışken biraz ben de yedim :)su haric güzel cnm
sabah salam yerine yumurtayi daha fazla yiyebilirdin cnm. Ekmek türünü yazmamışsın
Digerleri guzel
yazarken öğünler arasinda bosluk birakta diger satirlar arasinda birakma cnm :))
Mesela 30 dk *3
Tamam sen olmuşsuntunaydin hanimlar..bugun bi ruya gordum uyandim cok guldum yaaa:))
yuyamda 3 tane cikolatali gofret yiyorum sonra pisman oluyurum..bunu menume nasil yazicam kizlar cok kizacak bana diye:))
Tatilde ekim abla
Sağol tatlımbi ara coz atiyim canim sagol
hayirli olsun canim
hic bisey yememissin gun icinde canim afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun:)
her ogun karbon olmus.afiyet olsun
afiyet olsun
sorma abla yaz geldi isler cogaldi.annemlerde turkiyeye gitti ona topladi yaprak
saglik icin gercekten sart
etrafta boyle insan cok..insanlarin bi acigini ariyorlar.bos ver takma..nasil olsa zayifliycaksin.
varr benim kaynanam
olabilir canımSıcaktan mıdır bilmem canım bişey yemek istemiyor ya
anaokulu kaydı mi canımKızımın okul Kaydına gideceğim daha uyuyor. Uyanana kadar sizle takılayım dedim
hamileyken iki kat sıcak gibi oluyorGunaydin kızlarrr bugun Istanbulda hava yagmurlu bi serinlik var cok guzel bu hafta biraz serinlicekmis cok sevindim
aman bosver insan takmamayı öğreniyor bi sure sonrabende kiz ama uyuz oldm bi yandanda
Cok gecmis olsun canim ya insallah bu defa iyi gelir en son buldugunuz Bandaj ve rahat eder minik melegin :)
Cok gecmis olsun cnm iyiki buyuk bisi olmamis, ve kolay gelsin sana bugun icin de
Gunaydin canimmm
Gunaydin tugcecimm
Gunaydin canim
Gunaydinlar
Aynen sorma
afiyet olsun canımdunku menumu yazmayi unuttugumu hatirladim:)
sabah
mantarli omlet
13 badem
oglen 1 biber dolmasi
yarim kase semiz otu
ara 1 seftali
aksam
1 kase semiz otu
su 3 lt
spor yok
yaz günü yemek erken olamıyor ya eşim yalnız yemek istemiyor mecbur bekliyorum ama gec yatıyorum zatensu haric güzel cnm
Digerleri guzel
Mesela 30 dk *3
tunaydin hanimlar..bugun bi ruya gordum uyandim cok guldum yaaa:))
yuyamda 3 tane cikolatali gofret yiyorum sonra pisman oluyurum..bunu menume nasil yazicam kizlar cok kizacak bana diye:))
masAllah ya en fazla kaç kiloyu görmüştün TuğçeTünaydınnn
Zamanın da 44 kilo vermişim 5 i mi veremicem :))))
Senin terlikleri özledim ben
Bir deekim2009 u
Kız kaç oldun sen
MasAllah canım tebriklerBugün kaçamaksız 4.günüm. Ölünmüyormuş
Misafirlerimiz tatil için bize geldi sürekli deniz ev yapıyoruz onca insanla ugrasıyorum cnmKız nerelerdesin bakim sen gelmez oldun buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?