Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydıın kilom 66.6
akşamki leslie işe yaradı 100 gr vermişim
hafta arası 66.1 çıkmıştım cuma ya kadar geri aldım verdiğim grmları
yuh diyorum kendime kocaman bir yuhhh

en iyisi cnm bulaşmamak başka şeylerle deşarj ol

Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))

bizim evde tarih takıntısı olan yoktur ay dönümü yıl dönümü falan filan pek dikkat etmeyiz doğum günlerimizde bir minik pastayla çekirdek aile kutlarız güzel bir yemek bakımlı hoş bir nagi romantik anlar güzel olur onun dışında hediyeleşme yapmayız zaten evlenince aynen şöyle oluyo cnm hediye almadım neye ihtiyacın varsa sen al ben ödeyeyim boşuna masraf yapmayalım

çok geçmiş olsun eddoşumm Allah beterinden korusun ee öyle bakım bulsam bende nazlanırım

Bewn hep burdayım hopısssıımmm siz yoksunuz...Gördüm faceden dokturmusun gene yakalarım fenaaaa Acayıp gaza geldım hopıss ammann tutma benı sakın
onu ben fadece grupta paylaşacaktım yanlışlıkla profilime gitti..hahahaaaa..nasılda yakalandım bendede motiasyon var, şu babanem gitsin fırtına gibi esecemm

günaydınnnnn dün kahve dünyasından fernch press aldım (filtre kahve bardağı ) iş yerinde yeşil çay yapmak için ilk bardağımıda içtim bile bu arada ufak kaçamaklarım olsada 4ten sonra yememek işe yaradı sanırım gerçi reglimde bitti 2 günlük sporumda var veee sonuç 68,4 nasılımmmm

günaydıın kilom 66.6
akşamki leslie işe yaradı 100 gr vermişim
hafta arası 66.1 çıkmıştım cuma ya kadar geri aldım verdiğim grmları
yuh diyorum kendime kocaman bir yuhhh

asıl bana yuh artık ne derseniz 69.4 um millet aşagı iniyor ben yukarı çıkıyorum ama haftaya hedefim 68 duyduk duymadık demeyiiiiin 68 olcaaaam kendime söz verdim

Günaydın kızlar =)

Öncelikle dün öğleden sonra gelemedim çünkü çok işim vardı dışarda. Bu karda kışta çıktım lazere gittim. Soğuktu ama hızlı yürüdüğüm için ısındım
Mağazaya dönmedim ordan spor salonuna gittim 45dk sporumu yaptım. Terledim de. Salon eve yürüyüş mesafesinde olduğundan dolayı çıkınca eve yürüdüm yine.
Dün akşam yemeği yemedim ama öğlen simit çay yemiştim. Gece biraz gofretle şekersiz çay tükettim. eheh ne yapiyim acıkmışım
:26:

Geçmişi okudum bu arada EDDA kardeşin için çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim. Sevgililer gününe gelince biz bu güne dek pek önem vermedik şekilcilik gibi geliyor. Normalde zaten ufak tefek hediyeler alırız birbirimize.

Tartıya gelince sonuç olarak pazartesi 84.5 ile başlamıştım. Şu anki kilom 83.5 tam olarak böyle. Üzülsemmi sevinsem mi bilemedim daha önce haftada 2 kilo verdiğim olmuştu. en azından 1 kg gitmiş gibi gözüküyor.

BİLDİRİM: 83.5

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))

Sevgililer günü iptal edildi haberin yokmu

14-02-12 = 0 5 yıl sonra ılk yanlız sevgılıler gunum bunada alısıcaz napalım bi planım yok suandan

Süper hbr oglene yapıcam o zaman :)

Çok süper bi fikir hem de cıddı bı anı kalır sıze :)

Eddacım çok çok geçmiş olsun...Biran önce ıglessın sende aramıza don

Doksan altmıs doksancım salatalarına bayıldım...Elmalı olanı denıycem

Fulyacım eşinede sanada geçmiş olsun dıorum bız alıstık esının huysuzluguna sende alıssan artık dıyorum Annen içinde çok güldüm her kadın bekler ama bellı etmez senın annen ıcı dısı bır masallah

Siyamum cum diyetını bozmamıssın kacamak yapmıssın senın kılonda bırı ıcın hafta bole ufak bı kacamak sorun olmaz sakın ol

Butun sayfayı okudum aklımda kalanlara cvp verdım vermedıklerımıde kocamannnn

Herkese günaydınlarrr ...

Geçmişi okudum raporları gonderdım hafatalık mal siparişini verdim kahvaltımı yaptım geldim...Bomba gimiyim kızlar sabah tartıldım ve sonuç süper ılk gunden 600 gr gıtmısss Giden yag deıl elbette su ama genede tartıda oynamayı gormek sahane bı duygu...Dun ıctıgım sular bugun faydasını gosterdı...

Kilo bildirimi yapıyorum ;

81,5 biraz bulanık ama idare ediverin gari

Dünkü menüm;

Sabah;

1 domates
1 salatalık
1 dılım yagsız beyaz beynır
3 tane zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegı
1 kupa yesıl cay (Sekersız)

Öğle;

1 porsiyon tavuk sote
haslanmıs sebze (Sarımsaklı yourtla)
1 dılım cavdar ekmegı

Ara;

1 armut

Akşam;

3 yemek kasıgı kapuska yemegı (Lahanadan yapılan bı yemek)

Su;

4,5 litre

1 dılım cavdar ekmegı

ay mursh iki hafta daha dişini sıkarsan 75 e falan inceksin gibi gözüküyor. ay lütfen beni de gaza getir 75 olalım lütfennn :13:

Arkadaşlar benmi kaçırdım bildirim yapmayanlar bunlar bilgisi olan varmı ?

TrulyScrumptious
Siyamum
Edda1985
Fadime02

ay mursh iki hafta daha dişini sıkarsan 75 e falan inceksin gibi gözüküyor. ay lütfen beni de gaza getir 75 olalım lütfennn :13:

Oncelıkle ıse hedefı kucuk tutmakla başladım ılk hedefım nisanda 75 ı gormek ardından hazıran sonunda 70 çok makul rakamlar eger ıyı gıdersem hazıran sonu 69 68 bıle gorebılırım tartıda...

Aslında bu karlılık bana çarşamba gunu geldı çarşamba gunu saat sabah 10dan 3 e kadar yedıklerımı bı kagıda yzdım ve mıde bulantısıyla lavaboya kosunca dank ettı kı soyle 1porsıyon profeterol 1 tane tadella cıkolata buyuk 2 tane koca muzu yedıkten 1,5 saat sonra koca bı pızza ve patates kızartması yıyınce ınsan bole oluyo...

İşte o mıde bulantısından sonra durdum ve dedım kendıme sen ınsanmısın ? Buna kendıne yapan bırı ınsan olamaz bence Ve ısın tuafıda yaptıgının kotu oldugunu bılıyorsun...Icınden yapma derken o pataesler pızzalar cıkolatalar mıdeye ınıyor.Resmen kendımı kaybetmıstım...Ve kullerımden yenıden dogdum...

Bol bol su ıc cnm su gercekten onemlı...Ben onceden gunde 1 bardak bıle ıcemezken dun 4,5 lıtre ıctım nerdeyse İşin tuafı diyet yaparken mutlu oluyorum ben ama kendımı kaybettıgımdede olanlar oluyor...Önemli olan gerçekten ısteyı ıstemedıgın ...

53.7

Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7

Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...

53.7

Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7

Eki Görüntüle 343950 Eki Görüntüle 343949

Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...

siyamum süper gidiyosunn kızzz
buarada murch resim ekliyo parmak yok sen ekliyon parmak yok fulya ekliyo parmak yok ben ekliyom hep parmaklarım üstünde
sonradan dank ettikiii tartıdan inincede tartı bi süre aynı şeyi gösteriyo
ay bende uğraşıyodum parmaklarımı çekmeden göstergeyi çekmeyi ahh kafam ahhhh

Ellerine sağlık tatlım teşekkürler ve tebrıkler ...

Ayyy bende teşekkür ederim

Edda sesli güldüm tartıdan inmeden nasıl çekiyosun 100gramda makinayamı harcıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…