- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #30.601
esim de hasta olmus kizlar off onun tribi de hic cekilmiyor gecen hasta oldugunda tartismistik 3-4 gun baya bozuktu aramiz simdi yine yolda yani hissedebiliyorum firtina oncesi sessizlik. soru sorarsam cevap veriyor kisa kisa ama diger turlu konusmak yok. simdi bir laf soylicem ama bana patlayacak o yuzden susuyorum ama sinir oldum felaket... her hasta oldugunda boyle deli ediyor beni, hala alisamadim onun hasta tribine ya... neyse.
ben de o yuzden hasta hasta spora gidiyorum sinirimi atmaya. cidden ise yariyor. evde esimi pc karsisinda somurturken gorup sinirlerimin tepeme cikmasindansa gider hirsimi aletlerden alirim.
hem evde kalirsam bide didisirsek yeme ihtimalim var.
giyindim hazirlandim cikiyorum simdi kizlar... gece gorusuruz bir aksilik olmazsa.
Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))
kızlar iki gündür yokum
salı günü sabah annem aradı kız kardeşimi karın agrısıyla kıvranıyodı ambulans çağırdık hareket edemiyo dedi.
nasıl korktum nasıl giyinip nasıl çıktım bilmiyoum evden gittim hastaneye doktor acil apansit ameliyata alıyodu
aniden ameliyat oldu hastanede yanında ben kalmak istedim 2 gündür onun yanındayım ..
bugünde cıktı hastaneden annemdeydim gün boyu ellerimle yedirip içiyorum ben çok nazlıyorum onu diye benim ilgilenmemi istiyo bebek gibi
çok korktuk ama Allaha şükür şimdi evde iyi
oyüzden gelemedim kızlarrr
sizler iyisiniz inşallahh
onu ben fadece grupta paylaşacaktım yanlışlıkla profilime gitti..hahahaaaa..nasılda yakalandımBewn hep burdayım hopısssıımmm siz yoksunuz...Gördüm faceden dokturmusun gene yakalarım fenaaaaAcayıp gaza geldım hopıss ammann tutma benı sakın
günaydıın kilom 66.6
akşamki leslie işe yaradı 100 gr vermişim
hafta arası 66.1 çıkmıştım cuma ya kadar geri aldım verdiğim grmları
yuh diyorum kendime kocaman bir yuhhh
Kızlarrrrrrrrr sevgililer günü için program yapan var mı? Neler yapacaksınız anlatın bakalım :)))
Program değilde hediye olayım yalan oldu bulamadım bişey
Buarada Tarhana çorbası en iyi diyet yiceklerinden biriymiş... Kurutulmuş sebzeden olması ve metabolizmayı hızlandırması ile dikkat çekiyormuş...Ayrıca tok tuttuğu için akşamları rahat ettiriyormuş mideyi...Ben öyle duydum valla:26:
Karşılıklı olarak hediye alma fikrinden vazgeçtik dahada iyi bi fikir buldum onu uygulamaya koymayı planlıyoruz... Hem daha romantik hem daha eğlenceli...
Birlikteyken çekildiğimiz fotolardan bi ajanda yapıcaz albüm değil her sayfada 1 sayfa fotonun karşısında bırakıp sayfayı ikiye bölüp düşüncelerimizi yazıcaz kızsak bile(!) Böylelikle güzel bi hikaye ortaya koycaz hem birlikte yaptığımız için bununda bir anısı kalcak...
Nasıl fikir oylama istiyorum
Herkese günaydınlarrr ...
Geçmişi okudum raporları gonderdım hafatalık mal siparişini verdim kahvaltımı yaptım geldim...Bomba gimiyim kızlar sabah tartıldım ve sonuç süper ılk gunden 600 gr gıtmısssGiden yag deıl elbette su ama genede tartıda oynamayı gormek sahane bı duygu...Dun ıctıgım sular bugun faydasını gosterdı...
Kilo bildirimi yapıyorum ;
81,5 biraz bulanık ama idare ediverin gari
Eki Görüntüle 343909
Dünkü menüm;
Sabah;
1 domates
1 salatalık
1 dılım yagsız beyaz beynır
3 tane zeytın
2 yumurta beyazı
1 dılım cavdar ekmegı
1 kupa yesıl cay (Sekersız)
Öğle;
1 porsiyon tavuk sote
haslanmıs sebze (Sarımsaklı yourtla)
1 dılım cavdar ekmegı
Ara;
1 armut
Akşam;
3 yemek kasıgı kapuska yemegı (Lahanadan yapılan bı yemek)
Su;
4,5 litre
1 dılım cavdar ekmegı
ay mursh iki hafta daha dişini sıkarsan 75 e falan inceksin gibi gözüküyor. ay lütfen beni de gaza getir 75 olalım lütfennn:13:
53.7
Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7
Eki Görüntüle 343950 Eki Görüntüle 343949
Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...
53.7
Bildirimimi fotoğraflı yapayım bu hafta 53.7 geçen hafta 54.7
Eki Görüntüle 343950 Eki Görüntüle 343949
Sözümü tuttum pc bozuktu geçen hafta...
Ellerine sağlık tatlım teşekkürler ve tebrıkler ...
siyamum süper gidiyosunn kızzz
buarada murch resim ekliyo parmak yok sen ekliyon parmak yok fulya ekliyo parmak yok ben ekliyom hep parmaklarım üstünde
sonradan dank ettikiii tartıdan inincede tartı bi süre aynı şeyi gösteriyo
ay bende uğraşıyodum parmaklarımı çekmeden göstergeyi çekmeyi ahh kafam ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?