Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda

Haklısın canım da bazen gerek yaşları gerek bazen de karakter gereği yaptıkları yanlış gelmez insanlara çok takılma derim kardeşin sonuçta

Haklısın canım da bazen gerek yaşları gerek bazen de karakter gereği yaptıkları yanlış gelmez insanlara çok takılma derim kardeşin sonuçta
Yasi 26 kucuk degilki. Gercekten bu kadar bi insan kendini düşünemez ya ben mi safım salağım anlamıyorum. Cevremdekiler diyor ben yok kardesim sonucta diyorum ama zoruma gidiyor bu yaptıkları

Yasi 26 kucuk degilki. Gercekten bu kadar bi insan kendini düşünemez ya ben mi safım salağım anlamıyorum. Cevremdekiler diyor ben yok kardesim sonucta diyorum ama zoruma gidiyor bu yaptıkları
Bazı insanlar bencildir canım
Bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlama nolur ama karakteri gereği sadece kendilerini düşünürler empati yoksunu olurlar ve daha fenası da empati yapmasını isteyen biri olduğunu hatalı karşı tarafmış gibi görürler
Sizin olayda olduğu gibi o sevgilisine hediye alıyor alır kime ne ki kendi parasını istediği gibi harcar ( kafasından bu düşünce geçiyor muhtemelen) sen de Ablanın durumunu söylediğin için bana ne ben kendi paramı kendime harcarım ablam da kazansın harcasın çok da biliyorsan sen kendinden kıs daha fazla yardım et ablama diye düşünüyor muhtemelen
Bencil insanı değiştiremez empati yeteneği kazandıramazsın o yüzden sen kendini üzme eğer yapabiliyorsan Ablanın parasını da sen öde daha da ağzını açıp ona tek laf etme

Güzel bi kalbe güZel düşünceye sahipsin. Fazlada bişey demek düşmez bana. Kardeşsiniz aranızda kırgınlık olmasın. 5 parmağın 5 i bir olmaz.

Ay yok ablamda duydu konuyu. Bosver gerek yok dedi geldi. Buda getirdi parayı annemin önüne attı gitti. Bu sefer ben iyice delirdim suan. Al paranı gerek yok ben veririm dedim. Olay suan hala devam ediyor. Bu saatten sonra kilimi kipirdatmam onun icin ya

Güzel bi kalbe güZel düşünceye sahipsin. Fazlada bişey demek düşmez bana. Kardeşsiniz aranızda kırgınlık olmasın. 5 parmağın 5 i bir olmaz.
Canim kiz yemegini yapiyor onun çamaşırını yıkıyor. Hanimefendi prenses bizim evimizde. Gecen gunde babama böyle bi muhabbet yapti. Ankaraya gidecekti babam biletin alınacağı yer kardesimin dükkanının önü ve ben gidemem dedi gitmedi. Ben seanslarımı biraktim 25 dk yol yurudum onun işyerinin oraya gidip aldim.

Bencillik böyle birşeydir. Bazı insanlar artık bu tarz şeyleri senin görevinmiş gibi davranır. Oda böyle bi yapıda insan demekki inşallah değişir ama huylu huyundan vazgeçmezmiş

Iyı geceler kızlarrrr gunduz yoktum nette sıkıntı vardı sonrada ıslere daldım alıntıları aldım bısmıllah deyıp baslıyorum afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok sacma batıl ınanç bence canıö
afıyet olsun canım
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesef
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canım
Menümmm
Sabah 11.00 1 muz
Ara 1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
Ara 1 az şekerli kahve
Su 2,5 olmuştur
afıyet olsun canım
Günayyyydınnnn Kizlarrrrr
Bugün kahvaltıya parka gidicez
Topu da götürcez bol hareketli eksili bi gün olsun insAllah
ıns canım
dunku menumu yazmayi unuttugumu hatirladim:)
sabah
mantarli omlet
13 badem

oglen 1 biber dolmasi
yarim kase semiz otu

ara 1 seftali

aksam
1 kase semiz otu
su 3 lt
spor yok
afıyet olsun canım
Dün

Sabah 10 haşlanmış yumurta
Kaaşr peyniri bir dilim
2dilim ekmek

Öğle yok

Akşam
Tavuk sote
Patates püresi 2 kaşık
afıyet olsun canım
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bak
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım daha
Menü
Sabah(10:40)
1/2 simit
1 kk peynir
Domates
3 zeytin

Ara(15:00)
10 fındık
Türk kahvesi

Akşam(18:00)
2 YK pilav
4 YK nohut
1 baget

Su:3 lt spor : 60 dk yürüyüş 15 dk bölgesel @bi prenses annesi 165 puan
afıyet olsun canım
12:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık

17:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su
afıyet olsun canım
Emz anne Menüm

10.30 sabah
1 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
1 yumurta
3 kiraz

15.30 öğle
1 d ekmek
6 zeytin

18.00 akşam
4 yk patatesli tavuk yemeği
1 kase cacık

19.00
2 kayısı

Su 2
afıyet olsun canım
sabah 09:00 sutlu kahva

11.30
2 ceviz
kk peynir
5.6 patates firinda
1 yumurta

18.00
6.7 sarma
yesil sogan
2 kasik cacik.
1 yarim ay karpuz

spor 20 dk tempolu yuruyus 30 dk babntda kosu 220 puan
su 2 oldu.yatana kadar 3 olur
afıyetnolsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedava
afıyet olsun canım
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınız
Kızlar menümü unutmadan yazayım
10.00 1 kase meyve salatası

12.30 2 şiş tavuk
1 ayran

18.15 1 koca kase yoğurt
Dereotu

Su: 3 lt
afıyet olsun canım

Tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…