- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.061
Haklısın canım da bazen gerek yaşları gerek bazen de karakter gereği yaptıkları yanlış gelmez insanlara çok takılma derim kardeşin sonuçtaKizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
Yasi 26 kucuk degilki. Gercekten bu kadar bi insan kendini düşünemez ya ben mi safım salağım anlamıyorum. Cevremdekiler diyor ben yok kardesim sonucta diyorum ama zoruma gidiyor bu yaptıklarıHaklısın canım da bazen gerek yaşları gerek bazen de karakter gereği yaptıkları yanlış gelmez insanlara çok takılma derim kardeşin sonuçta
Bazı insanlar bencildir canımYasi 26 kucuk degilki. Gercekten bu kadar bi insan kendini düşünemez ya ben mi safım salağım anlamıyorum. Cevremdekiler diyor ben yok kardesim sonucta diyorum ama zoruma gidiyor bu yaptıkları
Güzel bi kalbe güZel düşünceye sahipsin. Fazlada bişey demek düşmez bana. Kardeşsiniz aranızda kırgınlık olmasın. 5 parmağın 5 i bir olmaz.Kizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
Afiyet olsunKızlar menümü unutmadan yazayım
10.00 1 kase meyve salatası
12.30 2 şiş tavuk
1 ayran
18.15 1 koca kase yoğurt
Dereotu
Su: 3 lt
Ay yok ablamda duydu konuyu. Bosver gerek yok dedi geldi. Buda getirdi parayı annemin önüne attı gitti. Bu sefer ben iyice delirdim suan. Al paranı gerek yok ben veririm dedim. Olay suan hala devam ediyor. Bu saatten sonra kilimi kipirdatmam onun icin yaBazı insanlar bencildir canım
Bunu hakaret olarak söylemiyorum yanlış anlama nolur ama karakteri gereği sadece kendilerini düşünürler empati yoksunu olurlar ve daha fenası da empati yapmasını isteyen biri olduğunu hatalı karşı tarafmış gibi görürler
Sizin olayda olduğu gibi o sevgilisine hediye alıyor alır kime ne ki kendi parasını istediği gibi harcar ( kafasından bu düşünce geçiyor muhtemelen) sen de Ablanın durumunu söylediğin için bana ne ben kendi paramı kendime harcarım ablam da kazansın harcasın çok da biliyorsan sen kendinden kıs daha fazla yardım et ablama diye düşünüyor muhtemelen
Bencil insanı değiştiremez empati yeteneği kazandıramazsın o yüzden sen kendini üzme eğer yapabiliyorsan Ablanın parasını da sen öde daha da ağzını açıp ona tek laf etme
Canim kiz yemegini yapiyor onun çamaşırını yıkıyor. Hanimefendi prenses bizim evimizde. Gecen gunde babama böyle bi muhabbet yapti. Ankaraya gidecekti babam biletin alınacağı yer kardesimin dükkanının önü ve ben gidemem dedi gitmedi. Ben seanslarımı biraktim 25 dk yol yurudum onun işyerinin oraya gidip aldim.Güzel bi kalbe güZel düşünceye sahipsin. Fazlada bişey demek düşmez bana. Kardeşsiniz aranızda kırgınlık olmasın. 5 parmağın 5 i bir olmaz.
Bencillik böyle birşeydir. Bazı insanlar artık bu tarz şeyleri senin görevinmiş gibi davranır. Oda böyle bi yapıda insan demekki inşallah değişir ama huylu huyundan vazgeçmezmişCanim kiz yemegini yapiyor onun çamaşırını yıkıyor. Hanimefendi prenses bizim evimizde. Gecen gunde babama böyle bi muhabbet yapti. Ankaraya gidecekti babam biletin alınacağı yer kardesimin dükkanının önü ve ben gidemem dedi gitmedi. Ben seanslarımı biraktim 25 dk yol yurudum onun işyerinin oraya gidip aldim.
Maalesef öyleBencillik böyle birşeydir. Bazı insanlar artık bu tarz şeyleri senin görevinmiş gibi davranır. Oda böyle bi yapıda insan demekki inşallah değişir ama huylu huyundan vazgeçmezmiş
Sen üzülme yarın yine normale döner herşey. Ailede herşey olur.Maalesef öyle
Valla yuzune bakmayi düşünmüyorum bu kadar laftan sonra zaten aksamdan aksama görüyordum konusmasamda bisi degismicekSen üzülme yarın yine normale döner herşey. Ailede herşey olur.
Valla yuzune bakmayi düşünmüyorum bu kadar laftan sonra zaten aksamdan aksama görüyordum konusmasamda bisi degismicek
afıyet olsun canımIyi geceler kızlar menüm
Soğan kürü 6. Günüm
Kahvaltı 10
1 dilim cok tahıllı ekmek
5 dilim sucuk bayadir yemiodm cnm istedi
4 kaşık yoğurt 2 salatalıklı cacik yedim
Ara
1 bardak ayran
1 çubuk dondurma
Öğle
1 dolu tabak salata
Akşam 20
6 kaşık türlü guvec ( patates bi elma dilim kadar vardi)
1 kase cacık (salatalık-semizotu)
1 tane lahana sarması
1 parmak kalınlığında yarım ay karpuz
Ara
3 kayısı
2 vişne
Su 2.5 lt
Spor
Öğlen 76 dk tempolu yürüyüş
Aksam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş
288 puan
afıyet olsun canımSABAH 11.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 çatal ucu tavada yumurta
Salatalık, domates
2 ince dilim salam
3-4 tane zeytin
2 bardak çay
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
AKŞAM 19.30
tavukla mantar kavurdum biraz yedim
2 bardak ayran
Salata
Su2 litre
cok sacma batıl ınanç bence canıöKizlar bugun kv esime cok garip bisi demis sastim kaldım, güya bebek 40i cikmadan eve un ve et alinmazmis cocuk huzursuz olup hic durmazmis. Bizzat kendisi cocugunda yasamis sonra kursun dokturmeye gittiklerindeki kadın demis un mu aldiniz eve ole gormus falan.. Bende hem sasirdm hem kizdim oyle seymi olur batıl inanctir yada onda oldu diye bizdedemi olcak gibisinden. Esimde bana niye kiziyorsn sonucta annemde kotu niyetli solemiyorki falan dedi.. Simdide diyor et kiyma un stokliyalim falan iyice kafamı karistirdilar. Ben inanmiyorum ama simdi icimde bisi kalincada sinir oluyorm keske hic soylemeseydi diyorm bi yandan. Boyle bisey duydunuzmu hic?
afıyet olsun canımBugünkü Menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 zeytin
4 parça beyaz peynir
5 dilim salatalık
3 ince dal grissini
1 yeşil çay
Ara 13.00
Sade Türk kahvesi
Yarım ay karpuz (hepsini yiyemeden)
Akşam 16.30
Fırında 3 küçük köfte 3 dilim patates
Yarım ay karpuzdan kalanı yedim
2,5 litre su
15 dk power walk Leslie 15x3,5=52,5 puan
Bölgesel çalışma bunu puanlıyamıyorum @bi prenses annesi
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesefSelam kızlar 2 gündür girmemisim takıma ama bana daha uzun geldi çünkü hızla geçmiyor şu günlerde zaman
Yılan hikayesine döndü kizimin hastalığı bandaji ..
Kısaca anlatayım ilk doktor alın gelin diyince Medicalden aldık doktor ilk defa o bandajdan gördüğünü söyledi ama takmaya calistu ama yanlış takmış zaten bandaj huzursuz ederken yanlış takılması dahada yıprattı kızımı cumartesi özele gittik oda siz takin gelin YouTube izleyin ben duzelticem sonra dedi başka odada yarım saat uğraştık olmadı tekrar doktorun yanına gittik eşim sinirden fittiriyor tabi doktorda demezmi bunu takamam şunu alın gelin sabır çekerek gittik aramadigimuz yer kalmadı sonunda bulduk taktik ve zaten gerizekalı Medicalci digerini büyük vermiş şaka gibi bir memleket gerçekten
Velhasılkelam bandaj takili ama bu çok rahatsız edici bişey ayaklarindan bağlandigi yer kıpkırmızı oldu sikmasan ayağında durmuyor uyduruk bişey yani yazık bebelere başka yöntemler araştırırken bı alet daha var pahalı 800,900 ama 2 elini letgodan bulduk yarın onu almaya gidicez ordanda hastaneye taktirmaya...
İnşallah kızım onla daha rahat Edip bu süreci tamamliycaz
Bu hafta pek aktif olamiycam ama düzeni otutturacaz inşallah
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canımKızlar geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın yine misafirler üstüste geldi. Bugün kv, görümcelerim, kv nin komşusu, onun Kızı ve 4 çocuk vardı. Belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. Çocuklar antrenin camını kırdılar o da kızımın eline ve ayağına battı kanadı ağladı neyseki büyük değil. Yarın sabah önce kızımın okul kaydını yaptıracağım ordan camcı gelir sonra yine misafirim var. Akşam yemeğine. Yani yarın da kullanım dışı olurum ondan sonraki gün telafi eder sık sık sizinle olurum inşallah
afıyet olsun canımMenümmm
Sabah 11.00 1 muz
Ara 1 sade kahve
Öğle yok
Akşam 16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
Ara 1 az şekerli kahve
Su 2,5 olmuştur
ıns canımGünayyyydınnnn Kizlarrrrr
Bugün kahvaltıya parka gidicez
Topu da götürcez bol hareketli eksili bi gün olsun insAllah
afıyet olsun canımdunku menumu yazmayi unuttugumu hatirladim:)
sabah
mantarli omlet
13 badem
oglen 1 biber dolmasi
yarim kase semiz otu
ara 1 seftali
aksam
1 kase semiz otu
su 3 lt
spor yok
afıyet olsun canımDün
Sabah 10 haşlanmış yumurta
Kaaşr peyniri bir dilim
2dilim ekmek
Öğle yok
Akşam
Tavuk sote
Patates püresi 2 kaşık
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bakMrblar kızlar sabah kahvaltıya parka gittik ögleyi de atlattik eve geldik bi saat oluyor kızımla bi duş aldık gelir gelmez şimdi odasında uyuyor o bende uzandim ağırlık çöktü yorulmusum kardeşlerimle yakartop voleybol falan oynadik derken halim kalmamışsizler napıyorsunuz
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım dahaPaArtesi
fitnes 60 dk
Bölgesel
10 dkx3=30
Leslie 15x3,5=52,5
Toplam: 142,5 puan
Salı
11 dkx3=33
Leslie 15x3,5=52,5
Toplam: 85,5 puan
Çarşamba
11x3=33
Leslie 15x3,5=52,5
Toplam: 85,5 puan
Bugün yürütüşte yapabilirim. Yazarım eğer yaparsam
@bi prenses annesi
afıyet olsun canımMenü
Sabah(10:40)
1/2 simit
1 kk peynir
Domates
3 zeytin
Ara(15:00)
10 fındık
Türk kahvesi
Akşam(18:00)
2 YK pilav
4 YK nohut
1 baget
Su:3 lt spor : 60 dk yürüyüş 15 dk bölgesel @bi prenses annesi 165 puan
afıyet olsun canım12:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
17:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
afıyet olsun canımEmz anne Menüm
10.30 sabah
1 d ekmek
3 d peynir
Domates salatalık
1 yumurta
3 kiraz
15.30 öğle
1 d ekmek
6 zeytin
18.00 akşam
4 yk patatesli tavuk yemeği
1 kase cacık
19.00
2 kayısı
Su 2
afıyetnolsun canımsabah 09:00 sutlu kahva
11.30
2 ceviz
kk peynir
5.6 patates firinda
1 yumurta
18.00
6.7 sarma
yesil sogan
2 kasik cacik.
1 yarim ay karpuz
spor 20 dk tempolu yuruyus 30 dk babntda kosu 220 puan
su 2 oldu.yatana kadar 3 olur
afıyet olsun canımMerhaba kızlar
Menümü yazayım
Sabah 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1.5 dilim tbe
5 zeytin
Domates salatalık
Ara öğün 11.30 sütlü nescafe
16.00 yemeğimiz
Köri soslu tavuk
5 kasık makarna
Salata (hastane işimiz vardi)
Ara öğün 20.30
Yoğurt 2 kayısı
2 ceviz
Su 2.5 lt
afıyet olsun canımBugünkü Menü
Kahvaltı 10.00
2 yumurtadan omlet
Yarım domates
5 zeytin
4 parça beyaz peynir
Ara 14.30
Bir sütlü lahve
Bi avuç frenk üzümü
Akşam 16.30
Arkadaştaydım
Bi pasta dilimin yarisi (çok küçüktü)
Bi sütlü kahve
Pasta yediğim için başka bişey yemedim
2 litre su
30dk tempolu yürüyüş 60 puan
@bi prenses annesi
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedavaAbla eşimin 2 teyzesi çocukları gelinleri onların çocukları baya kalabalık alt üst evin 2 katkıda dolu. Yemek yap topla denize git eve gel herkesin pisliğini toğla yemek yap derken inan 5 dk oturamıyorum ayaklarım şiş geziyorum o derece
afıyet olsun canımMenümü yazayım kızlar iki gündür fazlaca aktif değilim dalış grubuyla dalışa gidiyoruz sürekli
Sabah (08.30)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim beyaz peynir
2 yumurta ile omlet
Domates-salatalık
ÖĞLE YOK
Ara(14.00)
1 adet haşlanmış mısır
AKŞAM (21.00)
1 bardak süt
Spor: 2 saat normal yüzme 120 puan
1 saat tempolu yüzme 240 puan
Toplam:360 puan @bi prenses annesi
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınızKizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
afıyet olsun canımKızlar menümü unutmadan yazayım
10.00 1 kase meyve salatası
12.30 2 şiş tavuk
1 ayran
18.15 1 koca kase yoğurt
Dereotu
Su: 3 lt
İyi gecelerKizlar iyi geceler hepinize yatayim en iyisi
Tşk ederimIyı geceler kızlarrrr gunduz yoktum nette sıkıntı vardı sonrada ıslere daldım alıntıları aldım bısmıllah deyıp baslıyorum afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok sacma batıl ınanç bence canıö
afıyet olsun canım
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesef
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canım
afıyet olsun canım
ıns canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bak
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım daha
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyetnolsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedava
afıyet olsun canım
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınız
afıyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?