Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inşallah

Dünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez

ÖĞLEN YOK

ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma

AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi

merhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan

su 3 olmuştur

CurukElma canım benim kardeşim de evlilik arefesinde hem bana hem annemle babama bencil hareketler yaptı. sıcağı sıcağına söylemedik fakat daha sonra aldım karşıma konuştum. bunları yakıştıramadım sana bizi üzdün bak burda hatalısın şöyle böyle deyince haklısın abla dedi. şimdi elinden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyor kendini. küçükler biraz bencil oluyor. kendi işleri hallolsun yeter diyorlar. biz yol gösterelim kuzum sen büyüksün ve sonuna kadar haklısın bu konuda. sırt çevirme bir iki gün sonra o bizim işlerimizi yapıyor birbirimizi düşünmeliyiz biz kardeşiz vs de konuş. benim kardeşim de 27 yaşında ama konuşmadan anlamıyor maalesef.

Tuhaflıktan değil de ablacım ben bu ailevi konularda artık çok bodoslama sert giriyorum
hani arayı bulmaya çalışmak, olayın hafifletici sebepler sunmak falan bende yok öyle şeyler o yüzden dedim
sende biseyler yasamisinki o yuzden oyle cnm
Herkes kendi yasadigini bilir
Disardakiler neysede aile ici bencillik olunca insan daha cok kiriliyor
Sen abinle gorusuyonmu, baska kardesin varmi
ablacım var ya iki gündür iştahım bi kesik bi kesik anlatamam sırf yemiş olmak için yiyorum resmen
Allahtan gelen bi lütuf bence mezuniyetim öncesi
sendemi mezun olacan
diyet yaptigini söyleme cnm sende
Doydum de
Akşam baya doluymus zaten pilava gerek yokmus
Ins. Sislik yapmaz
ayni derken hâlâ sabitmisin cnm
İnan abla ayaklarım şişiyor artık... İnşallah bu hafta sonuna kadar gidecekler şükredicem. Valla bıktım
yatali misafir zor cnm ya bide kalabalik
Neyse bikac gun daha sabret

yok abla bir önceki güne göre aynıyım. biliyorsun her dakka tartıya çıktığım için

Teşekkür ederim abla doktora sormadım nedir ne değildir. Bir dahaki gidişimde sorarım. Menü yazamadım düğün telaşındaydım sonra misafirlerim vardı yurt dışından istanbuldan ablam geldi onun telaşı yoğun geçirdim ama çok şükür kaçamak falan yapmadım

mecbur görüşüyorum abla, o kadar kendini bilmez ki yaptığı hataların hata olduğunun farkında bile değil yapar eder hiç bişe yokmuş gibi arar
bir de annemlerle aynı evde hala, babam üzülüyor biz kötü olunca o üzülmesin diye abime de selam veriyorum ama kırgınlıklarım o kadar çok ki
başka da kardeşim yok
evet ablacım inşallah yarın mezunum :) ama tabii bırakmam sizi kurtuluşunuz yok benden

Moralim bozuk bu ara

Neyin var cnm anlatmak istermisin

Amin abla sagolasin :)
Aslinda arabayi yeni aldık 4-5 ay falan oluyor istanbul trafigide cok zor oluyor bikackez esimle bikackez de yanliz kullandm bide ablam geldiginde kullandm. Genelde esimle biyerlere gidiyoruz o kullaniyor ama dayanamadim arabayla gittim bisi olmadi sukur artik corabimi bile zor giyiyorm ya o yuzden kullanmak istemiyorm bu halde

Selam kızlar
İşte benim başarı öyküm
Diyebilmeyi çok isterdim

Merhaba güzel insanlar size küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)

Merhaba güzel insanlar size küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)

Yok kuzum anlıyorum seni bende bıktım bu kızın boyle olmasından ama biyere kadar cekiyor insan iste
Gunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
Nice yaslari olsun esinin ins pinarimm
Gunaydin kizlar

Yine geldik bi persembeye :))

Hadi bakalim gösterin kendinizi

Menuler hafif, aksam mümkün mertebe erken olsun
Hosgeldin ablam
Afiyet olsun canim
Taryiya yakin fazla olmus sankim kuzu
Maalesef benimki konusmaktan anlamaz tatlim hic cenemi yormaya degmez

eceboce neredesin canım, gözlerim seni aradı durdu
Ah canım benim ne güzel birilerinin seni araması. Çok memnun oldum mesajına teşekkür ederim
Ne güzel arkadaşlarsınız hepinize teşekkür ederim
2 gündür baya yoğundum kız kardeşim geldi istanbuldan
Peşine misafir derken yazamadım hiç
Biraz geçmişe bakıyorum şimdi sonra da biraz ütü yapmam lazım dağ gibi ütü beni bekler.
Sizlerde herşey yolundadır inşallah öpüyorum akşama görüşmek üzere

Ekmek yemeyince pilava zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…