- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.101
Inşallahkurallara vakıf kaptan yardimcim
6 ay dolmadan mezun kilonun ustundeysen giremen listeye
En iyisi bogazini tut sen
bu iyiye işaret
sen terliklik yemiyosundurki
Ekimi bende ozledim hatta bugun aklima geldi
@ekim2009 canom dönmedin mi eve
uzun sureli aclik aslinda daha saglikli cnm
Sık yedikce insülin daha cok oynuyor
2 gunde biraz daha gayret et 500 daha gitsin cnm
hayyy masallahhhh
Darisi bana
en azindan persembe gec birakma cnm
aksam salatada iyi olurdu cnm kuru bi gün olmuş
Misafirler kimler
Cuma bildirimi unutma
ohhh valla keyif sende ne guzel
Bende evi alt üst ettim topliyamiyom
Oturma odasinda dolabi cekip arkasini temizkedim
Tül mekanizmali onu cikardim yikaniyor pencereleri sildim
Koltuklari, arkalarini silcem
Tavan tahta onlar silinecek
Eşim biraz once geldi kahvalti yaptik :))
Simdi devam edecem
bazen olabiliyor cnm net yavas oluyor heralde
İnan abla ayaklarım şişiyor artık... İnşallah bu hafta sonuna kadar gidecekler şükredicem. Valla bıktımPumpkin00 misafirler ne zaman gidiyor cnm
İşin işmiş cok kolay gelsin
Insan o kalabalikta kendini kaybeder :))
sende biseyler yasamisinki o yuzden oyle cnmTuhaflıktan değil de ablacım ben bu ailevi konularda artık çok bodoslama sert giriyorum
hani arayı bulmaya çalışmak, olayın hafifletici sebepler sunmak falan bende yok öyle şeyler o yüzden dedim
sendemi mezun olacanablacım var ya iki gündür iştahım bi kesik bi kesik anlatamam sırf yemiş olmak için yiyorum resmen
Allahtan gelen bi lütuf bence mezuniyetim öncesi
diyet yaptigini söyleme cnm sendeDünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma
AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi
ayni derken hâlâ sabitmisin cnmmerhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan
su 3 olmuştur
yatali misafir zor cnm ya bide kalabalikİnan abla ayaklarım şişiyor artık... İnşallah bu hafta sonuna kadar gidecekler şükredicem. Valla bıktım
yok abla bir önceki güne göre aynıyım. biliyorsun her dakka tartıya çıktığım içinsende biseyler yasamisinki o yuzden oyle cnm
Herkes kendi yasadigini bilir
Disardakiler neysede aile ici bencillik olunca insan daha cok kiriliyor
Sen abinle gorusuyonmu, baska kardesin varmi
sendemi mezun olacan
diyet yaptigini söyleme cnm sende
Doydum de
Akşam baya doluymus zaten pilava gerek yokmus
Ins. Sislik yapmaz
ayni derken hâlâ sabitmisin cnm
yatali misafir zor cnm ya bide kalabalik
Neyse bikac gun daha sabret
Teşekkür ederim abla doktora sormadım nedir ne değildir. Bir dahaki gidişimde sorarım. Menü yazamadım düğün telaşındaydım sonra misafirlerim vardı yurt dışından istanbuldan ablam geldi onun telaşı yoğun geçirdim ama çok şükür kaçamak falan yapmadımbenim bildigim stres kortizol hormonunu yuksektiyor bu da kilo vermeye engel cnm
Düşüklüğü nasil oluyor bilmiyorum
Dr tavsiyede bulundami
Ayrica yine kac gündür menü yazmiyorsun
hayirdir cnm eşinle mi atistiniz
kuzum niye kizalim
Tuhaf bisey demiyonki
esinin dogum gunu kutlu olsun ins. Hep birlikte mutlu saglikli olun cnm
Surekli araba kullaniyomusun orada, oyleyse sorun olmaz ama degilse yagmurlu havada daha zor olur
mecbur görüşüyorum abla, o kadar kendini bilmez ki yaptığı hataların hata olduğunun farkında bile değil yapar eder hiç bişe yokmuş gibi ararsende biseyler yasamisinki o yuzden oyle cnm
sendemi mezun olacan
Doydum de
Ins. Sislik yapmaz
Moralim bozuk bu ara
benim bildigim stres kortizol hormonunu yuksektiyor bu da kilo vermeye engel cnm
Düşüklüğü nasil oluyor bilmiyorum
Dr tavsiyede bulundami
Ayrica yine kac gündür menü yazmiyorsun
hayirdir cnm eşinle mi atistiniz
kuzum niye kizalim
Tuhaf bisey demiyonki
esinin dogum gunu kutlu olsun ins. Hep birlikte mutlu saglikli olun cnm
Surekli araba kullaniyomusun orada, oyleyse sorun olmaz ama degilse yagmurlu havada daha zor olur
Hayır tatlım nerdeee motivasyon olsun diye paylaştımsenmisin bu.
Bilmem niye yazmışım kiValla spora gidiyor abla ama oldugunu düşünmüyorum belki birazcık olabilir görmeden bisi diyemem
Masa ne kizzz
Eh kolay gelsin:)Misafirlerimiz tatil için bize geldi sürekli deniz ev yapıyoruz onca insanla ugrasıyorum cnm
hay Allah ablana üzüldüm keşke o hiç duymasaydı
bence de alma o parayı tatlım bir daha da hiç bir konuda ona söz hakkı tanıma bence
bana kızarsınız belki takımdaşlarım böyle sert konuştuğum için ama aman şu abim üzülmesin aman annem kırılmasın diye diye diye hep ezilen üzülen taraf ben oldum şimdi bu durum kızlarıma da yansıyor ve deli oluyorum artık ve kimseye eyvallahım da kalmadı o yüzdenCurukElma sen de ablan da üzülsün istemem o yüzden madem herkes kendini düşünüyor sadece kendini düşüneni siz de düşünmeyin
Yok kuzum anlıyorum seni bende bıktım bu kızın boyle olmasından ama biyere kadar cekiyor insan isteCurukElma ben sanırım biraz sert girdim olaya
kusura bakma ve sen bana bakma her ailedeki ilişkilerin dinamiği farklıdır
ben kendi yaşadığım sıkıntılardan dolayı her ailesiyle sıkıntı yaşayana bodoslama giriyorum
çünkü bana yansımasını geçtim abimin büyük kızıma tavırlarına annemlerin ağzını açıp tek kelime etmemesi benim bardağımı taşırdı o yüzden tahammülüm yok böyle şımarıklıklara bencilliklere
ama dediğim gibi belki sizde durumlar çooookkkk farklıdır tek bir olayla değerlendirmek çok da doğru olmaz
sen sadece sıkma canını tek derdim bu
Nice yaslari olsun esinin ins pinarimmGunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
Hosgeldin ablamGunaydin kizlar
Yine geldik bi persembeye :))
Hadi bakalim gösterin kendinizi
Menuler hafif, aksam mümkün mertebe erken olsun
Afiyet olsun canimDünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma
AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi
Taryiya yakin fazla olmus sankim kuzumerhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan
su 3 olmuştur
Maalesef benimki konusmaktan anlamaz tatlim hic cenemi yormaya degmezCurukElma canım benim kardeşim de evlilik arefesinde hem bana hem annemle babama bencil hareketler yaptı. sıcağı sıcağına söylemedik fakat daha sonra aldım karşıma konuştum. bunları yakıştıramadım sana bizi üzdün bak burda hatalısın şöyle böyle deyince haklısın abla dedi. şimdi elinden geldiği kadar düzeltmeye çalışıyor kendini. küçükler biraz bencil oluyor. kendi işleri hallolsun yeter diyorlar. biz yol gösterelim kuzum sen büyüksün ve sonuna kadar haklısın bu konuda. sırt çevirme bir iki gün sonra o bizim işlerimizi yapıyor birbirimizi düşünmeliyiz biz kardeşiz vs de konuş. benim kardeşim de 27 yaşında ama konuşmadan anlamıyor maalesef.
Ah canım benimeceboce neredesin canım, gözlerim seni aradı durdu
Ekmek yemeyince pilava zorladısende biseyler yasamisinki o yuzden oyle cnm
sendemi mezun olacan
Doydum de
Ins. Sislik yapmaz
Ne oldu kuzum neden moralin bozukMoralim bozuk bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?