- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.081
Kuzum kucuk kardes olunca biraz simarik, sorumsuz büyümüş heraldeKizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
Tartiya 2 kala makarnami yedin haticeBugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay
13.00
1 tatlı kasıgı yagla patlamıs mısır bır kase
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz
17.00yesıl cay
1 fıncan kahve
19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Yarım kıbrıt kutısu kadar bıtter cıkolata
Su 2bucuk lt
60 dk orta tempoda yuruyus 120 puanFit mutlu anne
Cok az yiyorsun niran12:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
17:00=== 4 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
Canım ben ölçtürdüm kortizol İki hafta oldu. Diyetisyenim istemiş. Çok eksik çıkmış. Çok stresliyim. Bu konuda bir Bilgin var mı eksikliğinde ne gibi sorun yaşanıyor düzeltmek için ne yapabilirimaksam baya erken olmus senin icin cnm süt tok tutmayabilir yogurt ye istersen
duygusal acligin baska bi versiyonu :))
sade guzel olmus
Spor yokmu
bu gidisle takimi kapaticaz
sabahtan aksama baya uzun olmus menu guzel spor şahane
B 12 yide yedigine göre guzel eksi gorecen
guzel olmus cnm
simdi hatirladim bi kitapta bununla ilgili biseyler okumustum
Sonucta hayatimizda yasadigimiz eksiklikleri yemek yiyerek kapatmaya calisiyoruz
Senin sorunun illa boyle bisey olacak degilki cnm
Psikologa devam ediyomusun
Bence sen hastalik derecesinde kafaya takiyorsun
Vucut kitliyor kendini
Acaba vucutta kortizol hormonu olculebiliyomuki
Yada geçmişi affedemedigin icin
Kuzum ayrica sen kilolu degilsinki
Diger vatandasda gercekten sorunluymus
Ne o, daha bismillah demeden....
spor icin eklemeyi unutmusum.canimsabah 09:00 sutlu kahva
11.30
2 ceviz
kk peynir
5.6 patates firinda
1 yumurta
18.00
6.7 sarma
yesil sogan
2 kasik cacik.
1 yarim ay karpuz
spor 20 dk tempolu yuruyus 30 dk babntda kosu 220 puan
su 2 oldu.yatana kadar 3 olur
Moralim bozuk bu araCok az yiyorsun niran
Sagol canım evet kardes ama bu kadarda olmaz ki insanı delirtir vallaIyı geceler kızlarrrr gunduz yoktum nette sıkıntı vardı sonrada ıslere daldım alıntıları aldım bısmıllah deyıp baslıyorum afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok sacma batıl ınanç bence canıö
afıyet olsun canım
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesef
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canım
afıyet olsun canım
ıns canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bak
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım daha
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyetnolsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedava
afıyet olsun canım
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınız
afıyet olsun canım
Tartiya yakin makarna olmamış canim afiyet olsunBugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay
13.00
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz
17.00yesıl cay
1 fıncan kahve
19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Su 2bucuk lt
Kucukken hastalık gecirmisti buda iyi kullandi onu valla abla kendisi hastalık hastasıdır biraz kimse bisi diyemezKuzum kucuk kardes olunca biraz simarik, sorumsuz büyümüş heralde
Tabiki sen dusuncende hatali degilsin
Ablan o kadar isi gücü yapiyorsa sizinde bi incelik yapmaniz guzel olur
Ama bi kavga ettiniz diye de kanli bicakli olacak degilsiniz
Et tirnaktan ayrilmaz demisler
Niran noldu neyin varMoralim bozuk bu ara
teşekkür ederimAfiyet olsun
hay Allah ablana üzüldüm keşke o hiç duymasaydıAy yok ablamda duydu konuyu. Bosver gerek yok dedi geldi. Buda getirdi parayı annemin önüne attı gitti. Bu sefer ben iyice delirdim suan. Al paranı gerek yok ben veririm dedim. Olay suan hala devam ediyor. Bu saatten sonra kilimi kipirdatmam onun icin ya
sağol kuzumIyı geceler kızlarrrr gunduz yoktum nette sıkıntı vardı sonrada ıslere daldım alıntıları aldım bısmıllah deyıp baslıyorum afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
cok sacma batıl ınanç bence canıö
afıyet olsun canım
en kısa zamanda ıyılesır ve bandajdan kurtulursunuz ıns canım bu surecte sabırlı olup dayanacaksınız elden baska bısey gelmıyo malesef
oyyy okurken yoruldum masallah mısafır trafıgıne kolay gelsın canım
afıyet olsun canım
ıns canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
oh masallah enerjı patlaması dıyosun en kısa zamanda bırlıktede ayarlayalım kıskandım bak
masallah sporlara ben yuruyusten ılerıye gıdemedım daha
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyetnolsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
zor valla allah kolaylık versın tatılemı geldıler sana konaklama bedava
afıyet olsun canım
allah sabır versın canım bes parmagın besıde bır degıl herkesın dusuncesı,yapısı farklı ve degısmez degıstıremezsınde zaten bosverıp sen ıcınden gelenı yap belkı hatasını anlar bı uzlasmaya varırsınız sonucta kardessınız
afıyet olsun canım
afiyet olsun canımBugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay
13.00
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz
17.00yesıl cay
1 fıncan kahve
19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Su 2bucuk lt
hayırdır canım neyin varMoralim bozuk bu ara
benim bildigim stres kortizol hormonunu yuksektiyor bu da kilo vermeye engel cnmCanım ben ölçtürdüm kortizol İki hafta oldu. Diyetisyenim istemiş. Çok eksik çıkmış. Çok stresliyim. Bu konuda bir Bilgin var mı eksikliğinde ne gibi sorun yaşanıyor düzeltmek için ne yapabilirim
hayirdir cnm eşinle mi atistinizMoralim bozuk bu ara
kuzum niye kizalimhay Allah ablana üzüldüm keşke o hiç duymasaydı
bence de alma o parayı tatlım bir daha da hiç bir konuda ona söz hakkı tanıma bence
bana kızarsınız belki takımdaşlarım böyle sert konuştuğum için ama aman şu abim üzülmesin aman annem kırılmasın diye diye diye hep ezilen üzülen taraf ben oldum şimdi bu durum kızlarıma da yansıyor ve deli oluyorum artık ve kimseye eyvallahım da kalmadı o yüzdenCurukElma sen de ablan da üzülsün istemem o yüzden madem herkes kendini düşünüyor sadece kendini düşüneni siz de düşünmeyin
esinin dogum gunu kutlu olsun ins. Hep birlikte mutlu saglikli olun cnmGunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
Tuhaflıktan değil de ablacım ben bu ailevi konularda artık çok bodoslama sert giriyorumbenim bildigim stres kortizol hormonunu yuksektiyor bu da kilo vermeye engel cnm
Düşüklüğü nasil oluyor bilmiyorum
Dr tavsiyede bulundami
Ayrica yine kac gündür menü yazmiyorsun
hayirdir cnm eşinle mi atistiniz
kuzum niye kizalim
Tuhaf bisey demiyonki
esinin dogum gunu kutlu olsun ins. Hep birlikte mutlu saglikli olun cnm
Surekli araba kullaniyomusun orada, oyleyse sorun olmaz ama degilse yagmurlu havada daha zor olur
ablacım var ya iki gündür iştahım bi kesik bi kesik anlatamam sırf yemiş olmak için yiyorum resmenGunaydin kizlar
Yine geldik bi persembeye :))
Hadi bakalim gösterin kendinizi
Menuler hafif, aksam mümkün mertebe erken olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?