Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay

13.00
1 tatlı kasıgı yagla patlamıs mısır bır kase
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz

17.00yesıl cay
1 fıncan kahve

19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Yarım kıbrıt kutısu kadar bıtter cıkolata

Su 2bucuk lt

60 dk orta tempoda yuruyus 120 puan Fit mutlu anne

Kuzum kucuk kardes olunca biraz simarik, sorumsuz büyümüş heralde
Tabiki sen dusuncende hatali degilsin
Ablan o kadar isi gücü yapiyorsa sizinde bi incelik yapmaniz guzel olur

Ama bi kavga ettiniz diye de kanli bicakli olacak degilsiniz
Et tirnaktan ayrilmaz demisler

Tartiya 2 kala makarnami yedin hatice

Canım ben ölçtürdüm kortizol İki hafta oldu. Diyetisyenim istemiş. Çok eksik çıkmış. Çok stresliyim. Bu konuda bir Bilgin var mı eksikliğinde ne gibi sorun yaşanıyor düzeltmek için ne yapabilirim

Sagol canım evet kardes ama bu kadarda olmaz ki insanı delirtir valla
Tartiya yakin makarna olmamış canim afiyet olsun
Kucukken hastalık gecirmisti buda iyi kullandi onu valla abla kendisi hastalık hastasıdır biraz kimse bisi diyemez
Moralim bozuk bu ara
Niran noldu neyin var

hay Allah ablana üzüldüm keşke o hiç duymasaydı
bence de alma o parayı tatlım bir daha da hiç bir konuda ona söz hakkı tanıma bence
bana kızarsınız belki takımdaşlarım böyle sert konuştuğum için ama aman şu abim üzülmesin aman annem kırılmasın diye diye diye hep ezilen üzülen taraf ben oldum şimdi bu durum kızlarıma da yansıyor ve deli oluyorum artık ve kimseye eyvallahım da kalmadı o yüzden CurukElma sen de ablan da üzülsün istemem o yüzden madem herkes kendini düşünüyor sadece kendini düşüneni siz de düşünmeyin

sağol kuzum

afiyet olsun canım

CurukElma ben sanırım biraz sert girdim olaya
kusura bakma ve sen bana bakma her ailedeki ilişkilerin dinamiği farklıdır
ben kendi yaşadığım sıkıntılardan dolayı her ailesiyle sıkıntı yaşayana bodoslama giriyorum
çünkü bana yansımasını geçtim abimin büyük kızıma tavırlarına annemlerin ağzını açıp tek kelime etmemesi benim bardağımı taşırdı o yüzden tahammülüm yok böyle şımarıklıklara bencilliklere
ama dediğim gibi belki sizde durumlar çooookkkk farklıdır tek bir olayla değerlendirmek çok da doğru olmaz
sen sadece sıkma canını tek derdim bu

benim bildigim stres kortizol hormonunu yuksektiyor bu da kilo vermeye engel cnm
Düşüklüğü nasil oluyor bilmiyorum
Dr tavsiyede bulundami

Ayrica yine kac gündür menü yazmiyorsun
Moralim bozuk bu ara
hayirdir cnm eşinle mi atistiniz
kuzum niye kizalim
Tuhaf bisey demiyonki
Gunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
esinin dogum gunu kutlu olsun ins. Hep birlikte mutlu saglikli olun cnm

Surekli araba kullaniyomusun orada, oyleyse sorun olmaz ama degilse yagmurlu havada daha zor olur

Tuhaflıktan değil de ablacım ben bu ailevi konularda artık çok bodoslama sert giriyorum
hani arayı bulmaya çalışmak, olayın hafifletici sebepler sunmak falan bende yok öyle şeyler o yüzden dedim

Gunaydin kizlar

Yine geldik bi persembeye :))

Hadi bakalim gösterin kendinizi

Menuler hafif, aksam mümkün mertebe erken olsun
ablacım var ya iki gündür iştahım bi kesik bi kesik anlatamam sırf yemiş olmak için yiyorum resmen
Allahtan gelen bi lütuf bence mezuniyetim öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…