- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.121
Tüh kuzum ya üzüldümKizlar bugün gelemedim isyeri tadilatta bi yandan heryer heryerde bi yandan seanslar hic bos kalamadim. Az öncede kardesimle birbirimize girdik. Ablam evde çalışmıyor evin işleri yemek cocuklar filan hepsi omun üzerinde. Sitenin aidatı verilecekti 400 tl. Gecen gun annem hepiniz 100 tl verin dedi. Bende ablamdan alma anne 150 150 merveyle ben vereyim dedim. Kardesimde banane benim çocuklarım mi dedi. Orda bisi demedim. Az önce gene konu açıldı ablam evde değildi. Bende dedim kızın parası yok sen hala neyin lafını yapiyosun filan dedim. Oda sigara icme o zaman filan geldi bunun lafını yaptı. Bende benim sigara paramı senmi veriyosunda bana hesabını yapıyorsun dedim. Birbirimize girdik iyice. Annemde beni susturmaya çalışıyor dedim sen kimi susturuyosun susturacağın kisi orda karşısında kim olduğunu unutuyor git onu sustur önce sonra bana gel dedim bide annemle birbirimize girdik. Yani Bu konuda benmi haksızım. Gidip sevgilisine 500 liraya hediye alabiliyor ablamin parasi yok o vermesin deyince benim ictigim sigaranin hesabını yapıyor. Delirmekte haksizmiyim bu konuda
Bugün olmaz canım, yarın yaparsınKızlar ya yağsız kek yapıp 1-2 dilim yesek olur mu ? Kaç gündür canım çekiyor
afiyet olsunBugunku menum
8.00
2 tb ekmek
1 yumurta
9 zeytın
Domates salatalık cay
13.00
1 tatlı kasıgı yagla patlamıs mısır bır kase
1 bardak ayran
3 ucgen dılım karpuz
17.00yesıl cay
1 fıncan kahve
19.30
4 yk makarna
1kase semız otlu yogurt
1 kase salata
Yarım kıbrıt kutısu kadar bıtter cıkolata
Su 2bucuk lt
60 dk orta tempoda yuruyus 120 puanFit mutlu anne
dogum günü kutlu olsun. Yengeç burcu zordurGunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
afiyet olsunDünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma
AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi
afiyet olsunmerhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan
su 3 olmuştur
Yok kuzum anlıyorum seni bende bıktım bu kızın boyle olmasından ama biyere kadar cekiyor insan iste
Nice yaslari olsun esinin ins pinarimm
Hosgeldin ablam
Afiyet olsun canim
Taryiya yakin fazla olmus sankim kuzu
Maalesef benimki konusmaktan anlamaz tatlim hic cenemi yormaya degmez
Ah canım benimne güzel birilerinin seni araması. Çok memnun oldum mesajına teşekkür ederim
Ne güzel arkadaşlarsınız hepinize teşekkür ederim
2 gündür baya yoğundum kız kardeşim geldi istanbuldan
Peşine misafir derken yazamadım hiç
Biraz geçmişe bakıyorum şimdi sonra da biraz ütü yapmam lazım dağ gibi ütü beni bekler.
Sizlerde herşey yolundadır inşallah öpüyorum akşama görüşmek üzere
afiyet olsun
dogum günü kutlu olsun. Yengeç burcu zordurkendimden bilirim bitmez duygusallıkları
afiyet olsun
afiyet olsun
Evet yengeç ler bide tam bi evcimen anne baba burcuAmin canim sagolasin :)
Kolay gelsin canimm
Sagolasin cnm :) duygusaligini pek belli etmez belki erkek oldugundan ama icten ice oyle haklisin bide cok merhametli iyi kalpli benim oglan da gununde gelirse oda yengec olucak :) şahsen yengec olmasini istiyorm gununu gecirirse Aslan olucak cnku
Aynen. Hâlâ istemeye devam ederse deneyim yarınBugün olmaz canım, yarın yaparsın
Tartiya 2 kala makarnami yedin hatice
sagol canım yıyecek olursam bırdaha gununu ayarlarım artıkSagol canım evet kardes ama bu kadarda olmaz ki insanı delirtir valla
Tartiya yakin makarna olmamış canim afiyet olsun
Kucukken hastalık gecirmisti buda iyi kullandi onu valla abla kendisi hastalık hastasıdır biraz kimse bisi diyemez
Niran noldu neyin var
sagol canımafiyet olsun canım
hayırlı yasları olsun esının canım senınle kuzucugunuzlaGunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
afıyet olsun canımDünkü menüm
SABAH 11.00
1 tavada yumurta
Salatalık domates
2 kk peynir
4-5 tane zeytin
1 çk tahin pekmez
ÖĞLEN YOK
ARA 16.00
1 fincan sütlü türk kahvesi
2 tane hurma
AKŞAM 19.00
yarim tabak patlıcan yemeği (kızartma degil)
2 kase cacık
3-4 kaşık da tavuk minik minik doğranmıştı
3 yk bulgur pilavı (kv kızdı ne diyeti sen emziriyorsunfalan filan ye şunu süt olur bulgurda dedi. O yüzden yedim)
Su 2.5 litre idi
afıyet olsun canımmerhaba kızlar dün menümü yazmayı unutmuşum. çünkü çoook yorgundum. misafir de 1 de gitti. gider gitmez uyudum.
sabah 09.00 1 muz
öğle yok
ara 1 sade Türk kahvesi
akşam 1 porsiyon tavuk yemeği.
3 kaşık alinazik.
tavuk yemeği lavaşa sarılı tavukgöğsü içinde ceddar peyniri mısır var üzerine beşamel sos ve kaşarla fırına veriliyor aslında kalorili bir yemek biliyorum ama çok acıkmış ve yorulmuştum. kenime güya alinazik yapmıştım ama açlıktan ikisini de yedim. bugün sporla telafi ederim inşallah. tartıldım kilom aynı Allahtan
su 3 olmuştur
az kalmıs canım kolay gelsınİnan abla ayaklarım şişiyor artık... İnşallah bu hafta sonuna kadar gidecekler şükredicem. Valla bıktım
cok guzelmış yaSelam kızlar
İşte benim başarı öyküm
Diyebilmeyi çok isterdim
Merhaba güzel insanlarsize küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)
Merhaba güzel insanlarsize küçük çaplı zayıflama serüvenimden kısaca bahsetmeye görsellerle birlikte geldim umarım bunu paylaşabiliyoruzdur :) hemen neler yaptığımdan bahsedeyim ama öncesinde kaçtan kaça gelebildiğimi söyleyeyim 78 kgden 59 kgye düştüm. Evet bu bazılarınız için oda kilomu be yavrum! ben nelerle uğraşıyorum dedirtebilir ama herkes kendi çapında kendine sağlıksız gelen bir kiloyla boğuşuyor mesela benim boyum 162 cm ve 65i geçirdiğim anda daralmaya başlıyorum yürürken tıkanıyorum ve sürekli öfkeli oluyorum depresyona giriyorum dışarı çıkamıyorum herkes bana bakıyor kilomla alay ediyor gibi hissediyorum takıntım var bu konuda. Neyse gelelim nasıl verdiğime :) 2 öğün beslendim min karbo alarak, karatay gibi düşünebiliriz kahvaltı ve akşam yemeği olmak üzere. Fakat karatay gibi kısıtlayıcı olmadım besinlerde pilavımı makarnamı yedim akşam fakat 2 yk tükettim. Her akşam mutlaka ayran içtim ev yoğurduyla yaptığım. Bence yoğurt bel çevresini inceltmede çok etkili bende öyle oldu. Kahvaltılarımda hergün mutlaka 1yumurta, bolpeynir, 1domates/1salatalık yedim ekstra hergün bu menüye birşey ekledim mesela birgün yarım simit, birgün yarım mısır vs vs kısaca eklemek istediğim herşeyin miktarını min seviyeye indirdim. Çay içtim siyah bildiğimiz hiçte ödem tutturmadı günde 2 defa sütlü nescafe içtim + 1,5 lt su içmeye özen gösterdim wc problemimi bu ikisi çözdü asla kabız kalmıyorum düzene girdi. Su ben pek içemiyorum çokta hareketli bir yaşama sahip olmadığım için abartmıyorum yakabildiğim kadarını içiyorum işte yeterli geliyor bana. İşte bu kadar dostlar umarım faydalı olur sizlerede :)
Eki Görüntüle 2287847 Eki Görüntüle 2287848
afıyet olsun canımMerhaba arkadaşlar,
Günümün çoğu dışarda gecti, bazı şeyleri halledemedim ama neyse
Menü yok bende çünkü buna menü denmez
saat 10.00
Evden cıkarken 2 tost ekmeğinden yumurtalı ekmek yedim.
Saat 11.00
Çilekli milkshake içtim kücüktü
Saat 15.30
Yarım ay karpuz
Akşam 16.30
Yarım tabak tavuk çiğeri sotesi
Yarım kase yoğurt
Su 2 litre
20 dk tempolu yürüyüş 40 puanFit mutlu anne
Leslie de yapıcam öğlede yapamadım evde olmadığım için
Ikı gundur gunduzlerı buraya gelemıyorum bı bosluk var gıbı oluyor canım bugun komsularım vardı sabah ev ısı hazırlık onlar gıttıler eev topla yemek hazırla gunluk rutın ısler sen napıyon canıkomKızlar kızlar gelem mi sizi bir kez öpem miNaparsınız bakalım
Valla bende öyle canım 3 gündür dalışa gidiyorum geliyorum eve geç vakit çok yorgun oluyorum ama çok keyifli de bişey kendime de engel olamıyorum bugün biraz erken geldim kek falan yaptım az önce bizimkilere tabi Merve yemeyecek ama olsundu napalımdıIkı gundur gunduzlerı buraya gelemıyorum bı bosluk var gıbı oluyor canım bugun komsularım vardı sabah ev ısı hazırlık onlar gıttıler eev topla yemek hazırla gunluk rutın ısler sen napıyon canıkom
Tşk ederim
sagol canım yıyecek olursam bırdaha gununu ayarlarım artık
sagol canım
hayırlı yasları olsun esının canım senınle kuzucugunuzla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
az kalmıs canım kolay gelsın
cok guzelmış ya
afıyet olsun canım
Ikı gundur gunduzlerı buraya gelemıyorum bı bosluk var gıbı oluyor canım bugun komsularım vardı sabah ev ısı hazırlık onlar gıttıler eev topla yemek hazırla gunluk rutın ısler sen napıyon canıkom
Yüzmek bile ayrı bi keyiftir. O korkumu hiç yenemiyorum birde dalış maşallahValla bende öyle canım 3 gündür dalışa gidiyorum geliyorum eve geç vakit çok yorgun oluyorum ama çok keyifli de bişey kendime de engel olamıyorum bugün biraz erken geldim kek falan yaptım az önce bizimkilere tabi Merve yemeyecek ama olsundu napalımdı
Ablam çok şükür yeni aldığımız alet gayet konforlu bununla rahat götürürüz 1,2 ay çok şükürsu haric güzel cnm
spor guzel aksam gec oldugu icin son araya gerek yokmus cnm
sabah salam yerine yumurtayi daha fazla yiyebilirdin cnm. Ekmek türünü yazmamışsın
Digerleri guzel
kilo alirsin demedim zaten :)) vitamin eksikligi kilo vermeye engel ya
Sende vitamini aldigina gore kilo verirsin dedim :))
ben hic duymadim cnm :))
yazarken öğünler arasinda bosluk birakta diger satirlar arasinda birakma cnm :))
Aksama salatada guzel olurmus
Bolgeseli kac dk yaptiysan öyle hesapliyabilirsin
Mesela 30 dk *3
cuma kotu bi süpriz gelmesin dilek
ins. Alicaginiz sey daha rahat olur cnm
Biraz sabredeceksiniz mecbur
Allah korumus cok gecmis olsun cnm
bu konuda psikopat olmaya raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?