Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tüh kuzum ya üzüldüm
İnşallah herşey düzelir.
Bazen böyle saçma atarlar yiyebiliyoruz karşımızdan.
Senin niyetin güzel gerçekten. Biraz saçmalamış kardeşin neden böyle yaptı anlamadım altında başkabirşey varmış gibi ....
Yaşı küçükse tamam deyip çocukluğuna verebilirsin de...
Diğer türlü ciddi patavatsız olmuş..
Zor ve gıcık bir durum benim gibi kırılgan bir kişilik açısından bakınca...
İnşallah hatasını anlar ve özür diler....

afiyet olsun
Gunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
dogum günü kutlu olsun. Yengeç burcu zordur kendimden bilirim bitmez duygusallıkları
afiyet olsun
afiyet olsun

Merhaba arkadaşlar,
Günümün çoğu dışarda gecti, bazı şeyleri halledemedim ama neyse

Menü yok bende çünkü buna menü denmez

saat 10.00
Evden cıkarken 2 tost ekmeğinden yumurtalı ekmek yedim.

Saat 11.00
Çilekli milkshake içtim kücüktü

Saat 15.30
Yarım ay karpuz

Akşam 16.30

Yarım tabak tavuk çiğeri sotesi
Yarım kase yoğurt

Su 2 litre

20 dk tempolu yürüyüş 40 puan Fit mutlu anne

Leslie de yapıcam öğlede yapamadım evde olmadığım için

Amin canim sagolasin :)

Kolay gelsin canimm

afiyet olsun
dogum günü kutlu olsun. Yengeç burcu zordur kendimden bilirim bitmez duygusallıkları
afiyet olsun
afiyet olsun

Sagolasin cnm :) duygusaligini pek belli etmez belki erkek oldugundan ama icten ice oyle haklisin bide cok merhametli iyi kalpli benim oglan da gununde gelirse oda yengec olucak :) şahsen yengec olmasini istiyorm gununu gecirirse Aslan olucak cnku

Evet yengeç ler bide tam bi evcimen anne baba burcu diyim sana 19 da gelcek

Tartiya 2 kala makarnami yedin hatice

sagol canım yıyecek olursam bırdaha gununu ayarlarım artık
afiyet olsun canım
sagol canım
Gunaydinlarrrr
Yagmurlu serin bir gunden
Bugun esimin dogum gunu asagi inicem pasta hediye almaya ama fena yagmur var acaba Arabaylami gitsem bu haldede surmek istemiyorm aslinda ama
hayırlı yasları olsun esının canım senınle kuzucugunuzla
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
İnan abla ayaklarım şişiyor artık... İnşallah bu hafta sonuna kadar gidecekler şükredicem. Valla bıktım
az kalmıs canım kolay gelsın
cok guzelmış ya
afıyet olsun canım
Kızlar kızlar gelem mi sizi bir kez öpem mi Naparsınız bakalım
Ikı gundur gunduzlerı buraya gelemıyorum bı bosluk var gıbı oluyor canım bugun komsularım vardı sabah ev ısı hazırlık onlar gıttıler eev topla yemek hazırla gunluk rutın ısler sen napıyon canıkom

Valla bende öyle canım 3 gündür dalışa gidiyorum geliyorum eve geç vakit çok yorgun oluyorum ama çok keyifli de bişey kendime de engel olamıyorum bugün biraz erken geldim kek falan yaptım az önce bizimkilere tabi Merve yemeyecek ama olsundu napalımdı

Tşk ederim

Yüzmek bile ayrı bi keyiftir. O korkumu hiç yenemiyorum birde dalış maşallah

Bu hafta diyet yalan oldu ne yazikki bahane biliyorum ama doğru düzgün yemek yapamadım genelde dışardan yada makarna kahvalti tarzı birşeyler hazırladım açıkçası diyet yapacak ne duzenim nede pisikolejim vardı
Aşırı yemelerim olmadı ama yarın artı olmayabilirim yani
Çok özür dilerim

Ablam çok şükür yeni aldığımız alet gayet konforlu bununla rahat götürürüz 1,2 ay çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…